[Blog] Måneden der gik – november 2019

Her får du en lille opsamling på mål, assists, clean sheets og uddeling af kort i den forgangne måned og til sidst lidt random facts og hvad vi ellers lige mener der er nice to know om Liverpool FC. Tallene er for alle turneringer i Liverpool regi.

Tallene kommer hovedsageligt fra Who Scored, Transfermarkt og diverse Twitter opslag. Tallene i parentes er det totale antal for sæsonen. Mål i straffesparkskonkurrencer tæller ikke med i denne opgørelse.

Mål:

3 – Mané (10)

2 – Van Dijk (3)

1 – Robertson (3), Wijnaldum (1), Oxlade-Chamberlain (4), Fabinho (1), Salah (9), Firmino (4), Lovren (1)

Assists:

3 – Alexander-Arnold (6)

1 – Mané (2), Robertson (4), Henderson (1), Milner (4)

Clean sheets:

Ingen Clean sheets.

Gule kort:

1 – Mané (1), Van Dijk (1), Fabinho (6), Robertson (2)

Røde kort

1 – Alisson (én spilledags karantæne)

Andre facts

• Klubben har indtil videre spillet 23 kampe i denne sæson. Det er blevet til 53 mål. I PL og CL har vi i gennemsnit 16,2 skud på mål pr. kamp. Vi har fået lige så mange gule kort, som kampe spillet, og et enkelt rødt til Alisson.
  • 8 mål er scoret på dødbolde og 3  er scoret på straffespark.
  • Siden starten på sidste sæson har Liverpool scoret 40 mål på dødbolde, det er flere end nogen anden i ligaen.
  • Alissons røde kort er det første rødekort til en Liverpool målmand siden 2012, hvor Doni blev vist ud.
  • Klubben har tangeret klubrekorden med 31 kampe i træk uden nederlag fra maj 1987 til marts 1988.