Billedegalleri

Her kan du finde en række billeder fra kampe, arrangementer mm. der alle har Liverpool FC som fællesnævner.

Liverpool FC (U-21) - Danmark (U-20) 0-3

Danmark U20 – Liverpool U21 (2015)

En række billeder fra kampen mellem det danske U20-landshold og Liverpools U21-hold, som danskerne vandt 3-1. Kampen blev spillet torsdag d. 13. august 2015 på Middelfart Stadion.

← Klik på billedet for at åbne galleriet.

Sommerfest i Odense (2015)

Billeder fra Fanklubbens sommerfest på Old Irish Pub i Odense 24. juli 2015, hvor Liverpool Legenderne David Johnson, John Durnin, David Fairclough og Phil Neal underholdte med historier mm.

Fanklubben på Christiansborg

Besøg på Christiansborg (2014)

Billeder fra Fanklubbens arrangement på Christiansborg lørdag d. 29. november 2014.

← Klik på billedet for at åbne galleriet.

Jubilæumsfest i Odense (2014)

Billeder fra Fanklubbens store jubilæumsfest på pubben Kick Off i Odense 25. juli 2014, hvor Liverpool Legenderne David Johnson, John Durnin, David Fairclough og Phil Neal gæstede festen.

← Klik på billedet for at åbne galleriet.

John Barnes foredrag (2013)

Billeder fra da John Barnes besøgte Audi i Fredericia d. 9. september 2013, og holdt foredrag for en række Liverpool fans.

Liverpool FC Legend - Danmark

LFC Legends vs Veteranlandsholdet (2013)

Billeder fra Liverpool Legendernes besøg i Danmark i 2013. Denne gang var det Nr. Aaby der lagde græs til kampen, hvor modstanderen igen var Veteranlandsholdet. Kampen endte 4-1 til Liverpool Legends. Der er billeder fra foredraget og selve fodboldkampen.

← Klik på billedet for at åbne galleriet.

Ian Rush i Danmark (2013)

Billeder fra Ian Rush’s besøg i København 14. marts 2013, i forbindelse med promovering af Liverpool FC International Football Academy Soccer School. Pressemøde mm. foregik på Fodboldfabrikken, mens der var spisning for fans om aftenen på Restaurant Viva.

← Klik på billedet for at åbne galleriet.

Phil Thompson foredrag (2012)

Billeder fra Phil Thompson-arrangement på pubben “You’ll Never Walk Alone” i Kolding d. 18. maj 2012.

← Klik på billedet for at åbne galleriet.

Fanklubben på Christiansborg (2012)

Billeder fra Fanklubbens arrangement på Christiansborg søndag d. 1. april 2012.

← Klik på billedet for at åbne galleriet.

Daniel Agger arrangement (2011)

Billeder fra Daniel Aggers arrangement/auktion lørdag d. 4. juni 2011, i Tivoli Hotel & Congress Center til støtte for Soldaterlegatet.

← Klik på billedet for at åbne galleriet.

LFC Legends vs Veteranholdsholdet (2010)

LFC Legends vs Veteranlandsholdet (2010)

Billeder fra Liverpool Legendernes besøg i Danmark i 2010. Denne gang gæstede de igen Horne (ved Faaborg), og spillede kamp mod det danske oldboys landshold, som endte 3-3. Der er billeder fra foredrag i fanteltet, samt fodboldkampen.

← Klik på billedet for at åbne galleriet.

Alan Kennedy arrangement (2010)

Billeder fra fanklubbens foredrag med Alan Kennedy, på O’Learys lørdag d. 24. april 2010.

← Klik på billedet for at åbne galleriet.

LFC Legends vs Veteranholdsholdet (2008)

LFC Legends vs Veteranlandsholdet (2008)

Billeder fra Liverpool Legendernes besøg i Danmark i 2008. Her gæstede de Næsby (ved Odense), og spillede kamp mod det danske veteranlandshold. Kampen endte med en 3-2 sejr landsholdet. Der er billeder fra busturen, lidt fritid, foredrag i fanteltet, mødet med fansene og selve fodboldkampen.

← Klik på billedet for at åbne galleriet.

Phil Neal arrangement (2008)

Billeder fra fanklubbens Phil Neal arrangement (foredrag) på O’Learys i København, lørdag d. 23. marts 2008.

← Klik på billedet for at åbne galleriet.

LFC Legends vs Veteranlandsholdet (2007)

Billeder fra Liverpool Legendernes besøg i Danmark i 2007. Her gæstede de Kalundborg, og spillede kamp mod det danske veteranlandshold. Kampen endte med en 4-1 sejr til landsholdet. Der er billeder fra busturen, foredrag i fanteltet, mødet med fansene og selve fodboldkampen.

← Klik på billedet for at åbne galleriet.

Jan Mølby arrangement (2007)

Billeder fra fanklubbens Jan Mølby arrangement (foredrag) på O’Learys i København, lørdag d. 10. februar 2007.

← Klik på billedet for at åbne galleriet.

LFC Legends vs Veteranlandsholdet (2006)

Billeder fra Liverpool Legendernes besøg i Danmark i 2006, hvor de gæstede Horne ved Faaborg, og spillede kamp mod det danske Veteranlandshold anført af bl.a. Michael Laudrup. Kampen endte med en 2-1 sejr til Liverpool Legends. Der er billeder fra pressemødet, legendernes golftur, lidt fritid, foredrag i fanteltet, mødet med fansene og selve fodboldkampen.