Fanklubben lancere nyt øl-samarbejde!

Fanklubben har skiftet øl leverandør, så derfor kommer vores øl nu fremover fra Viborg Bryghus.
Indholdet er ikke helt det samme, men navnene har vi ikke rokket ved, så du kan fortsat finde nedenstående varianter.

Derudover vil du også kunne købe vores fede gaveæske med alle fire varianter!

Øllene vil snart være klar til salg!

 


5: The Danish Viking: *

The Danish Viking er en hyldest til den danske Liverpool-legende; Daniel Agger. The Danish Viking er en letdrikkelig Kölsh øl-type med skønne nuancer af friske humler og pilsner-bygmalt, som gør denne øl velegnet til en varm sommerdag, eller blot når en velfortjent tørst skal nydes.

7: King Kenny:

King Kenny er en hyldest til alletiders største Liverpool-spiller! Denne ravgule og bløde Scottish Ale har en let sødlig duft i skøn kombination med en smule røgmalt. Rund og fyldig smag og en mundoplevelse, der leder tankerne hen på moden pære. Sødlig, rund og karamelagtig eftersmag.

8: Captain Fantastic:

Captain Fantastic er øllen, der hylder kaptajnen over dem alle i Liverpool FC. Øllet er en India Pale Ale brygget efter ”SMaSH” princippet: ”Single Malt and Single Hops (Humle)”. Den er tilsat fineste Mosaic Humle både før og efter kogningen, og slutteligt er den tørhumlet i vildskab. Naturligvis ufiltreret.

10: The Great Dane: *

The Great Dane er øllen, der hylder den største dansker i Liverpool FCs historie; Jan Mølby. The Great Dane er en dejlig fyldig, blød og mørk lager øl, der, til trods for sin milde smag, stadig lader de skønne, mørke malte træde let igennem. Diskret humlet for at opnå den helt rette balance i øllet.

*) Ved at købe denne øl, er du samtidigt også med til at støtte Daniel Aggers fond – The Daniel Agger Foundation, som støtter diverse velgørenheder i Danmark, navnlig med fokus på børn.