Tilmeld Betalingsservice (BS)

Nu kan du sikre dig, at du ikke misser vigtige informationer omkring Liverpool FC.
Tilmeld dig til BS og du vil én gang årligt automatisk blive trukket dit kontingent til tiden.

BetalingsserviceLogopng

Tilmeld dig, ved at klikke på logoet

Alle felter SKAL udfyldes!

Ude i højre side af tilmeldingsvinduet, kan du finde hjælp, ved at køre musen hen over spørgsmålstegnene.
Dit medlemsnummer finder du på foliet til dit medlemsblad, eller på dit medlemskort.

Vær opmærksom på, at du ikke får nogen kvittering for tilmeldingen “her og nu”,  men at din tilmelding vil fremgå af din næste betalingsoversigt.

Er du i tvivl om hvordan du tilmelder dig, så ret gerne henvendelse til Alex Bruun – alex@liverpool-fc.dk

Ønsker du fortsat et girokort tilsendt skal du ikke foretage dig noget – du vil blot få et girokort udstedt af BS.
Dette girokort kan så benyttes for tilmelding. Men tilmeld dig nu og vær med til at spare fanklubben unødige ekstraudgifter.
Du sparer også gebyret for betaling af girokort i bank eller på posthus (12-20 kr. pr. girokort).

Spørgsmål el. lign. vedr. tilmelding rettes til Alex Bruun – alex@liverpool-fc.dk