Køb fanklubbens egen Gin og Rom!!

Vi kan med allerstørste fornøjelse nu præsentere fanklubbens helt egen gin og rom!

Liverpool FC Fan Club Danish Branch ROM:

Ligesom John Barnes kommer noget af det bedste fra Caribien. Denne rom er en 15 år gammel rom, som består af to forskellige caribiske rom, der er melassebaseret og lagret på gamle bourbontønder.

Duft: sød karamel, brændt træ, kakao

Smag: vanilje, toffee, karamel, mandler, mørk demerara sukker og et strejf af honning.

42% alkohol

Denne fantastiske rom koster 499,00 per flaske (inkl. levering!)

Bestil den her: www.romdeluxe.dk

Liverpool FC Fan Club Danish Branch GIN:

Mo Salah  foran mål er lig med ægte klasse – det samme er denne klassiske London dry gin.

Det vil sige at den er destilleret med alle ingredienser på samme tid, og kun tilsat vand for at holde spiritusprocenten ensartet fra flaske til flaske.

En imponerende premium gin.

Smag: Enebær i begyndelsen, herefter kommer der noter lidt spansk citrus, kardemomme, ingefær og en en anelse koriander.

Diverse “botanicals” er med til at fremdrive en yderst velbalanceret smag, som kommer til udtryk i denne fantastiske gin, som vi får destilleret i kobber potstills hos vores producent i Holland.

41% alkohol

Denne skønne gin koster 299,00 per flaske (inkl. levering!)

Bestil den her: www.romdeluxe.dk