Årtiquiz

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 4 – 2019/20

Et turbulent, men i sidste ende succesfuldt årti, er lakket mod enden. Og vi ser i denne quiz tilbage på nogle af de begivenheder, der har været en del af Liverpools 2010ere. Det kan ikke være så mange år siden, så du husker vel det meste?

Sidste frist for deltagelse er d. 18. februar.

Spørgsmål vedrørende quizzen rettes til Andreas Vigsø – andreas@liverpool-fc.dk

1: Liverpool har blot tabt til Everton én enkelt gang i dette årti. I hvilket år skete det?

2: Hvilken Liverpool-spiller har haft flest optrædener i Premier League i 2010erne?

3: Hvem var modstanderen, da Kirkby-drengen, Rickie Lambert, scorede sit andet og sidste Premier Leaguemål for The Reds?

4: En anden scouser, Trent Alexander-Arnold, har fundet vej til førsteholdet. Hvilket år debuterede han?

5: Hvem blev i 2012 Liverpools yngste debutant nogensinde?

6: Hvem scorede Liverpools eneste mål i Europa League-finalen imod Sevilla?

7: Hvor mange managere nåede at stå i spidsen for Liverpool i dette årti?

8: Hos hvilken klub købte Liverpool Mario Balotelli i sommeren 2014?

9: Foruden Klopps triumftog er det blevet til ét trofæ i 2010erne, da man vandt Liga Cuppen. Hvilket år lykkedes det?

10: I 2010erne har The Reds hentet flere førsteholdsspillere fra Southampton. Hvor mange er der tale om?