Anførerne

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 5 – 2019/20

I februar blev pokalhelten Curtis Jones den yngste Liverpool-anfører nogensinde, og scouseren stiller sig dermed i rækken af ikoniske spillere, der har båret armbindet for The Reds.

Vi benytter lejligheden til at quizze jer i mændene forrest i rækken. Hvor godt rækker din hukommelse?

Sidste frist for deltagelse er d. 9. april.

Spørgsmål vedrørende quizzen rettes til Andreas Vigsø – andreas@liverpool-fc.dk

1: Hvem har flest kampe som anfører for Liverpool FC?

2: Hvilken akademispiller bar armbindet, da et reservespækket Liverpool-hold tabte 5-0 til Aston Villa i Carabao Cuppen i december?

3: Hvem overtog Steven Gerrard anførerhvervet fra i 2003?

4: Hvem var anfører for The Reds, da man hjemtog det engelske mesterskab i 1990?

5: I hvor mange sæsoner havde Jordan Henderson været vicekaptajn, da han blev udnævnt til kaptajn for The Reds?

6: Hvad hedder forsvareren, som Shankly hentede ind og kort tid efter gjorde til anfører frem til 1970?

7: Hvad hedder svenskeren, der i sæsonen 1990/91 delte anførerhvervet med Ronnie Whelan?

8: Hvor mange forskellige anfører har Liverpool per 19. februar 2020 haft i 2019/20-sæsonen på tværs af alle gældende turneringen?

9: Hvilken sæson er den eneste, hvor Daniel Agger har båret anførerbindet for Liverpool FC fra kampstart?

10: Hvem løftede FA Cuppen som Liverpool-anfører i 1992?