Debutanterne-konkurrencen

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 5 – 2018/19

Ki-Jana Hoever fik debut i FA Cuppen og blev dermed den tredje yngste spiller nogensinde i den røde trøje.

I quizzen her retter vi blikket mod ti Liverpool-debutanter. Kan du regne ud, hvem de er?

Alle med ti rigtige besvarelser er med i lodtrækningen om præmier.

Sidste frist for deltagelse er 1. april 2019.

Spørgsmål vedr. quizzen rettes til Morten Olstrup – morten@liverpool-fc.dk.

1: Hoever blev altså den tredje yngste spiller i Liverpools historie. Men hvem blev med 16 år og seks dage den yngste, da han kom på banen i en Liga Cup-kamp mod West Bromwich i september 2012?

2: Før det lød rekorden for yngste debutant på 16 år og 250 dage. Den tilhørte en venstreback, som kom på banen i Rafa Benítez’ sidste kamp som manager for klubben. Hvad hedder venstrebacken?

3: Klubbens fjerde yngste debutant sidder på rekorden som den yngste målscorer med 17 år og 45 dage efter en scoring i Liga Cuppen. Navnet er …?

4: I Premier League faldt rekorden for yngste målscorer i maj 1997, da en angriber scorede i sin debut, 17 år og 144 dage gammel. Det drejer sig om …?

5: Hvem sidder med 44 scoringer i 52 kampe klart på rekorden for flest mål i en debutsæson?

6: Hvem er den seneste Liverpool-spiller, der har scoret i sin debut?

7: Hvilken skaldet midtbanespiller blev i august 2000 den tredje ældste spiller til at få debut for LFC og sidder samtidig på rekorden som klubbens ældste målscorer, næsten 36 år gammel?

8: I denne sæsons første kamp vandt Liverpool 4-0 over West Ham. To debutanter var med i startopstillingen den dag. Hvem?

9: Hvilken legende med 515 kampe i den røde trøje fik debut i Charity Shield-kampen mod Manchester United i 1977?

10: Hvilken nuværende Liverpool-spiller scorede et mindeværdigt solomål i sin debut i 4-3-sejren over Arsenal i august 2016?