Fra 11-meter pletten

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 2 – 2019/20

I august i Super Cup-finalen fik spillerne testet deres kvaliteter fra straffesparkspletten, og os fans fik testet vores nerver.

Det er ikke første gang, at Liverpool har haft brug for held og snilde fra 11-meterpletten.

Både i knockoutkampenes ultimative afgørelser og i åbent spil har The Reds gennemlevet nogle mindeværdige øjeblikke.

Hvor godt husker I sparkene?

Sidste frist for deltagelse er d. 25. oktober 2019. Du deltager ved at udfylde kuponen herunder.

Spørgsmål vedrørende quizzen rettes til Andreas Vigsø – andreas@liverpool-fc.dk

1: Mesterholdenes finale i 1984 huskes mest af alt for Liverpool-keeper Bruce Grobbelaars spaghetti legs, der skulle forstyrre den fjerde romerske sparker i straffesparkskonkurrencen. Hvor mange sparkere misbrugte for AS Roma?

2: Hvornår har Liverpool forud for denne sæson sidst været i en straffesparkskonkurrence i en gældende kamp? Vi skal bruge årstal, turnering og modstander.

3: De fleste husker nok Champions League-finalen i 2005. Hvilken AC Milan-spiller misbrugte det afgørende spark på Jerzy Dudek?

4: Hvilken spiller har scoret flest mål på straffespark for Liverpool? Eksklusiv straffesparkskonkurrencer.

5: Hvor mange straffesparksredninger står Alisson noteret for hos Liverpool pr. 29. august 2019?

6: Hvem var modstanderen, da Jan Mølby i sæsonen 1986/87 lavede et hattrick bestående af straffesparksscoringer?

7: Steven Gerrard havde muligheden for at gentage bedriften i 2014, men han misbrugte det tredje spark. Hvem var modstanderen denne gang?

8: I Liga Cuppens tredje runde i sæsonen 2014/15 skulle der forlænget spilletid og hele 30 straffespark til at adskille Liverpool og hvilken modstander?

9: Hvor mange mål i ordinær spilletid scorede Sir Kenny Dalglish på straffespark for Liverpool?

10: Han var en flittig målscorer for Liverpool i slutningen af 90erne og starten af 00erne, men scorede kun på 13 af sine 23 straffespark for klubben. Hvem er der tale om?