Fra 11-meter pletten

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 2 – 2019/20

I det seneste medlemsblad blev I quizzet i The Reds’ historie med spark fra 11-meterpletten.

Der var imponerende mange, som med Milnersk sikkerhed eksekverede ti rigtige svar.

Blandt dem har vi trukket følgende vindere, der kan se frem til at modtage en præmie:

Carsten Nygaard, 764
Mikas Kyed Jespersen, 14548
Nils Kræmmer, 1337

Spørgsmål vedrørende quizzen rettes til Andreas Vigsø – andreas@liverpool-fc.dk

1. Mesterholdenes finale i 1984 huskes mest af alt for Liverpool-keeper Bruce Grobbelaars spaghetti legs, der skulle forstyrre den fjerde romerske sparker i straffesparkskonkurrencen. Hvor mange sparkere misbrugte for Roma? To styks
  2. Hvornår har Liverpool forud for denne sæson sidst været i en straffesparkskonkurrence i en gældende kamp? Vi skal bruge årstal, turnering og modstander. År 2016, Liga Cuppen Manchester City.
  3. De fleste husker nok Champions League-finalen i 2005. Hvilken AC Milan-spiller misbrugte det afgørende spark på Jerzy Dudek? Andriy Shevchenko
  4. Hvilken spiller har scoret flest mål på straffespark for Liverpool? Eksklusiv straffesparkskonkurrencer. Steven Gerrard
  5. Hvor mange straffesparksredninger står Alisson noteret for hos Liverpool pr. 29. august 2019? 1
  6. Hvem var modstanderen, da Jan Mølby i sæsonen 1986/87 lavede et hattrick bestående af straffesparksscoringer? Coventry
  7. Steven Gerrard havde muligheden for at gentage bedriften i 2014, men han misbrugte det tredje spark. Hvem var modstanderen denne gang? Manchester United.
  8. I Liga Cuppens tredje runde i sæsonen 2014/15 skulle der forlænget spilletid og hele 30 straffespark til at adskille Liverpool og hvilken modstander? Middlesbrough.
  9. Hvor mange mål i åbent spil scorede Sir Kenny Dalglish på straffespark for Liverpool? Ingen.
  10. Han var en flittig målscorer for Liverpool i slutningen af 90erne og starten af 00erne, men scorede kun på 13 af sine 23 straffespark for klubben. Hvem er der tale om? Michael Owen.