Hvem er backen?

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 3 – 2019/20

I Liverpool finder man en af verdens i øjeblikket bedste backduoer, som i sidste sæson satte en ny assistrekord for forsvarsspillere i Premier League. Og Alexander-Arnold og Robertsons interne konkurrence er fortsat ind i 2019/20-sæsonen. Selvom backs notorisk ikke er dem, der sættes først på holdkortet, har Liverpool haft nogle mindeværdige af slagsen.

Kan I gætte navnene, der gemmer sig bag disse ti sætninger?

Giv os dine svar herunder – sidste frist for deltagelse er d. 2. januar 2020.

Spørgsmål vedrørende quizzen rettes til Andreas Vigsø – andreas@liverpool-fc.dk

1: Han er en af de mest dekorerede spillere i engelsk fodbold, og han var Bob Paisleys første reelle signing i 1974.

2: En local lad, der for alvor brød igennem i 2013/14-sæsonen på venstreback.

3: Denne skotte spillede mange positioner i sine 13 år i Liverpool, men befandt sig bedst på højrebacken.

4: Han spillede for de tre London-klubber, West Ham, Millwall og Chelsea, inden han kom til Liverpool fra Portsmouth.

5: Med teknik og fart var han et hit på højrebacken i første halvdel af 90erne med to pladser på Årets Hold til følge.

6: Før han skiftede, var han en de mest vindende i tysk fodbold, men en nervesygdom i starten af 00erne forhindrede en stor Liverpool-karriere.

7: Nordmanden havde problemer med at tilpasse sig Premier League, men brød for alvor igennem i 1996/97-sæsonen.

8: Han spillede hele karrieren i Liverpool og blev senere hen en grundsten i boot room.

9: Han spillede otte sæsoner og 359 kampe i Liverpool, inden det blev til en globetrotter-tilværelse – bl.a. med et kort ophold i B1903.

10: Italieneren spillede to og en halv sæson for The Reds og huskes af mange for sit mål mod Manchester United.