Hvornår var det nu det var?

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 6 – 2017/18

Hvornår var det nu det var?

Med en lang og glorværdig historie er der selvsagt mange betydningsfulde årstal for Liverpool FC. Her har vi udvalgt ti markante begivenheder i den røde historie – kan du huske, hvilket år de fandt sted?

Indtast dine svar herunder. Sidste frist for deltagelse er 25. maj 2018.

Spørgsmål vedr. quizzen rettes til Morten Olstrup – morten@liverpool-fc.dk

1: Liverpool FC har eksisteret i over 100 år. Hvornår blev klubben stiftet?

2: Hvornår blev det første engelske mesterskab hjemført?

3: FSG er de nuværende ejere af LFC. I hvilket årstal overtog de klubben?

4: I en meget målrig finale triumferede Liverpool i UEFA Cuppen på Westfalen Stadion i Dortmund. Hvornår var det?

5: Jamie Carragher er den spiller, der næstflest gange er trukket i trøjen. 737 gange optrådte den lokale forsvarshelt i rødt. I hvilket år spillede han sin sidste kamp?

6: Bill Shankly står som den måske mest markante personlighed i Liverpools historie. Hvornår tiltrådte han som manager?

7: Anfield er i dag et såkaldt all-seater stadium. Hvornår blev de sidste ståpladser på The Kop afløst af sæder?

8: Fem gange har Liverpool kunnet løfte trofæet som vinder af Europa Cuppen for Mesterhold (nu Champions League). Hvornår kom den første triumf?

9: LFCs historie byder ikke kun på triumfer, men også tragedier. Hvornår indtraf katastrofen på Hillsborough?

10: To gange har Liverpool vundet en såkaldt treble. Den første bød på mesterskab, Liga Cup-sejr og triumf i Europa Cuppen for mesterhold. I hvilket år skete dette?