Målslugerne-konkurrencen

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 2 – 2018/19

I sidste sæson haglede målene ind bag modstandernes målmænd, når Salah, Firmino, Mané og co. satte gang i angrebsmaskinen. Derfor skal quizzen her handle om Liverpools målslugere. Det kan vel ikke være så svært, kan det?

Indtast dine svar herunder.  Sidste frist for deltagelse er 19. oktober 2018.

Spørgsmål vedr. quizzen rettes til Morten Olstrup – morten@liverpool-fc.dk.

1: Salah scorede i sidste sæson hele 44 kasser, men det var ikke nok til at nå Liverpool-rekorden på 47 mål i én sæson. Hvem sidder på den rekord?

2: Til gengæld blev Salah indehaver af rekorden for flest scoringer i en debutsæson. Den hidtidige rekord blev sat ti år tidligere af en spansk angriber. Hvad hedder spanieren?

3: Med 81 mål er spanieren den næstmest scorende ikke-engelsktalende spiller i klubbens historie. En anden spansktalende helt er med 82 træffere den mest scorende ikke-engelsktalende angriber. Navnet er…?

4: Men hvem er i det hele taget Liverpools all-time rekordmålscorer med 346 scoringer?

5: Rekorden for flest hattrick lyder på 17 styks, og blev sat af en engelsk-sydafrikansk stjer ne fra midten af 1920erne til midten af 1930erne. Hvad hedder målræven?

6: En lokal angriber, der huserede i 1970erne og 1980erne, fik tilnavnet supersub, og det var ikke uden grund. Med 18 fuldtræffere som indskifter er han den klart mest scorende blandt dem, der er kommet ind fra bænken. Der er naturligvis tale om…?

7: I 2015 kom en levende legende på tavlen i sin sidste optræden i rødt, og scorede dermed sit mål nummer 186. Hvad hedder den forhenværende midtbanestjerne?

8: Med 40 mål er denne lille angriber, der spillede i LFC fra 1996 til 2004, den mest scorende Liverpool-mand på det engelske landshold. For The Reds garnede han 158 gange. Navnet er…?

9: I sin blot fjerde kamp i rødt scorede denne folkehelt hele fem mål i en 5-0-sejr over Fulham. I alt nåede han 183 Liverpool-fuldtræffere. Det drejer sig om…?

10: Målet i hans debut på Anfield i 1977 blev det første af 172 i den røde trøje for denne helt store legende, som hedder…?