På udlån-konkurrencen

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 7 – 2017/18

En vej til førsteholdet via fast spilletid? Hår på brystet til unge talenter? Eller måske en måde for Liverpool selv at lappe huller? Lånesystemet er i fokus i denne quiz, hvor du skal bevise din viden om Liverpool-spillere på ind- og udlån.

Sidste frist for deltagelse er 20. juli 2018.

Spørgsmål vedr. quizzen rettes til Morten Olstrup – morten@liverpool-fc.dk

1: Et offensivt talent havde i det forgange forår stor succes som lånespiller hos Hull City med mange mål og assists. Hvad hedder han?

2: I Klopps første tid i Liverpool fik dette midtbanehåb en del minutter på banen, men siden er det ikke blevet til meget. Derfor var han i foråret at finde i Sunderland. Hvad er navnet på knægten med de nigerianske rødder?

3: I sæsonen 2013/14 havde Liverpool selv hentet en nigeriansk spiller ind på en lejeaftale, uden at det dog blev et hit. Sidenhen er det gået kantspilleren bedre, bl.a. med et engelsk mesterskab i moderklubben. Det drejer sig om…?

4: Triumf blev det til for denne udlejede målmand, der i sæsonen 2016/17 var helten, da Huddersfield rykkede op i Premier League. Der er naturligvis tale om…?

5: Også i den forgange sæson rykkede en udlånt Liverpool-spiller op fra The Championship – denne gang med Cardiff. Hvem var det?

6: Rafa Benítez hentede mange spansktalende talenter til klubben, men størst forventninger var der til denne offensive midtbanespiller. Efter usuccesfulde udlån hos Norwich, Atletico Madrid, Rayo Vallecano og Huesca var det dog slut på Merseyside. Hvad hedder den engang så lovende spanier?

7: Store forventninger var der også, da Liverpool i 2012/13-sæsonen sikrede sig en lejeaftale med en ombejlet tysk-tyrker. Skuffende blev det dog med spilleren, der hedder…?

8: Skader har været den evige historie for denne stærke angriber, og også under dette forårs udlån blev tiden brugt på lazarettet fremfor på banen for West Bromwich. Hvad hedder den skadesplagede forward?

9: Denne fløjspiller har de seneste sæsoner jagtet succes hos Wigan, Wolverhampton og Fulham i bestræbelserne på at bevise sit værd for Liverpoolstaben. Hvad hedder den vævre engelske U21- landsholdsspiller?

10: Med indkøbene af Mohamed Salah og Dominic Solanke var vejen til spilletid for denne angriber pludselig lang i den forgange sæson, hvorfor han tilbragte tiden på udlån hos Wolfsburg. Navnet er…?