Sene afgørelser-konkurrencen

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 6 – 2019/20

Champagneflaskerne var lagt på køl, og det var blot et spørgsmål om højst en håndfuld kampe, før Liverpool endelig kunne kalde sig engelske mestre igen. Coronavirussen har atter testet fanbasens tålmodighed. Og det er ikke første gang, at Liverpool har været involveret i sene afgørelser. Der er nogle ikoniske scoringer iblandt. Hvor godt husker du?

Sidste frist for deltagelse er d. 4. juni.

Spørgsmål vedr. quizzen rettes til Morten Olstrup – morten@liverpool-fc.dk.

1: Hvem var modstanderen, da Ragnar Klavan med en 2-1-scoring i det 94. minut fik sit eneste Premier League-mål for the Reds?

2: Hvilken anden Liverpool-forsvarer afgjorde Europa League-kvartfinalen i 2016 imod Dortmund med en scoring i det 91. minut?

3: Hvem slog The Reds, da man i 2001 vandt UEFA Cuppen på en sejr i golden goal?

4: Hvilken Liverpool-spiller missede sin flugter, men endte alligevel med at lave en assist til Divock Origi, da belgieren scorede i derbyet imod Everton i 2018?

5: Med to scoringer i den forlængede spilletid vandt Liverpool Liga Cuppen i 1982 over Tottenham. Hvilken Liverpool-legende vogtede målet for Spurs?

6: Hvilken senere Liverpool-spiller stjal i 1989 mesterskabet for snuden af The Reds, da han med sin overtidsscoring sikrede The Gunners titlen på reglen om flest scorede mål?

7: Hvilken Liverpool-spiller afgjorde FA Cup-finalen i 2001 med to sene scoringer?

8: En sen kanon imod Olympiakos i 2004 sikrede Liverpool avancement fra gruppespillet i Champions League. Hvilket hold endte foran Liverpool i gruppen?

9: I 2008 var Liverpool bagud med 2-0 mod Manchester City, men The Reds fik tingene vendt og vandt 3-2. Hvem scorede det afgørende mål i overtiden?

10: Hvad hed ireren, som i den forlængede spilletid afgjorde Liga Cup-finalen 1983 og dermed sikrede en sejr over rivalerne fra Manchester United?