Stadion quizzen

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 6 – 2018/19

Vi følger op på stadiontemaet i medlemsbladet  med en quiz om nogle af Liverpools store resultater. På hvilke stadions fandt disse store kampe sted?

Indtast dine svar herunder og vær med i lodtrækningen om præmier.
Sidste frist for deltagelse er 24. maj 2019.

Spørgsmål vedr. quizzen rettes til Morten Olstrup – morten@liverpool-fc.dk.

NB: Nogle stadions ændrer navne, når der laves sponsoraftaler. Vi godtager både nuværende og daværende navne.

1: Liverpool vandt senest Liga Cuppen i 2012. På hvilket stadion blev finalen spillet?

2: Der var drama, da Liverpool triumferede i FA Cuppen i 2006 efter straffesparkskonkurrence og seks mål i ordinær spilletid. Hvilket stadion lagde græs til dramaet?

3: Alle kan vist huske, at den lige så dramatiske Champions League-finale i 2005 blev spillet i Istanbul. Men hvad hedder det stadion, hvor opgøret fandt sted?

4: Der var også mål og drama, da Gérard Houllier og co. kunne løfte UEFA Cup-trofæet i 2001 efter en nervepirrende sejr over Alavès, som fandt sted på…?

5: I både 2001 og 2005 fulgte Liverpool finaletriumfer ne op ved at vinde den europæiske Super Cup. I den periode blev Super Cup-kampen altid afviklet på samme stadion. Hvilket?

6: I en kendt sang synger Liverpools fans om dengang, hvor Rush scored 1, Rush scored 2, Rush scored 3 and Rush scored 4. På hvilket stadion scorede Ian Rush sine berømte fire mål?

7: I sidste sæson nåede Jürgen Klopps mandskab finalen i Champions League. Undervejs i knock outfasen blev det til en overbevisende 5-0-udebanesejr. Hvor sejrede Liverpool så sikkert?

8: To af Liverpools finaletriumfer i Europa Cuppen for Mesterhold har fundet sted på samme stadion. Hvilket?

9: Hvilket stadion lagde græstæppe til Europa Cup-triumfen i 1981 mod Real Madrid?

10: I en berømt fejring over en meget sen 5-4-scoring fik Jürgen Klopp ødelagt sine briller. Hvorhenne fandt den ekstatiske jubel sted?