Vind billetter til Jan Mølby-foredrag

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 5 – 2018/19

MOD TIL afholder en række foredrag med Jan Mølby i maj og oktober over hele landet. Jan Mølby vil her fortælle om sin karriere, lige fra Kolding IF, over Liverpool FC, landsholdet og meget mere. Blandt andet vil Mølby fortælle om de mange pokaler, som han vandt i sin tid i Liverpool. MOD TIL afholder foredrag med personer, som har haft mod til at forfølge og realisere deres drømme.
Foredrag og datoer er som følger:

21. maj 2019Kulturhus InSide Hammel i Hammel
22. maj 2019Jysk Park i Silkeborg
23. maj 2019Musikkens Hus i Aalborg
24. maj 2019ECH Park ApS i Esbjerg
27. maj 2019Musikkens Hus i Aalborg

29. oktober 2019Sønderborg Teater i Sønderborg
30. oktober 2019Musikkens Hus i Aalborg
31. oktober 2019Arena Randers i Randers

Du kan læse mere om MOD TIL og købe billet til foredragene på deres hjemmeside, www.modtil.dk.

I samarbejde med MOD TIL udlodder fanklubben to billetter til et valgfrit Mølby-arrangement. Billetterne må ikke sælges videre, og kan man ikke deltage, skal der gives besked med det samme, så vi kan trække en anden vinder . Deltag i konkurrencen ved at svare på nedenstående spørgsmål senest 1. april:

Spørgsmål vedr. konkurrencen kan rettes til lasse@liverpool-fc.dk.

1: Hvor mange kampe spillede Jan for Liverpool?