Kort beskrivelse

Det 16-årige Vestjyske midtbane talent skrev i juli 2009 under på en treårige kontrakt, med option for yderligt et år. Det var meningen, at Nicolai skulle spille første sæson for klubbens U18-hold, for derefter at rykke op til reserverne.

Efter underskrivelsen sagde Nicolaj: “Liverpool kan som en af Europas bedste klubber tilbyde de bedste rammer for min fodboldudvikling, og målet er at gøre mig til Premier League-spiller. Klubben er meget åben over for mig og vil mig virkelig det bedste. Jeg har en rigtig god fornemmelse”.

Det gik dog ikke helt som forventet, og i 2011 skiftede han til Glasgow Rangers på en toårig kontrakt, men efter Rangers gik konkurs blev Nicolaj fritstillet, hvorefter han flyttede tilbage til Danmark til Silkeborg IF.

Kampe/mål for Liverpool

Liga FA Cup Liga Cup Europa Cup I alt