Den lille Cup

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 3 – 2021/22

Liga Cuppen er på alle måder den lille i forhold til den prestigefyldte FA Cup.

Ikke desto mindre er turneringen en vigtig del af den engelske fodboldhistorie, hvor Liverpool i den grad spiller en af hovedrollerne.

Nogle kampe er måske røget i glemsel, mens andre har  printet sig ind på mange fans’ nethinder.

Hvor godt husker I den lille cupturnering?

Sidste frist for deltagelse er d. 30. december 2021.

Spørgsmål vedrørende quizzen rettes til Andreas Vigsø – andreas@liverpool-fc.dk

1: Hvilken tidligere goalgetter står noteret for flest Liga Cup-kampe for Liverpool nogensinde?

2: Hvornår vandt Liverpool sidst Liga Cuppen?

3: Hvor mange gange har Liverpool i alt løftet Liga Cup-trofæet?

4: Liverpool er det eneste hold, der har vundet Liga Cuppen fire sæsoner i træk. Hvornår udførte Liverpool den bedrift?

5: Liverpool står noteret for den største sejr i turneringen nogensinde, da man i 1986 vandt 10-0. Hvem var modstanderen?

6: En nuværende Liverpool-spiller er per 27/10 2021 noteret som den yngste spiller i turneringens historie med bare 15 år og 174 dage. Hvem er der tale om?

7: Emile Heskey opnåede hele seks finaleoptrædener. Hvor mange af dem var for Liverpool?

8: I december 2019 måtte Liverpool stille med et ungdomshold i Liga Cuppens kvartfinale, da førsteholdet var til klub-VM i Qatar. Målmanden var én af få gengangere fra turneringens første opgør. Hvem var det?

9: Liga Cup-finalen i 2001 var første gang, at en straffesparkskonkurrence var nødvendig for at afgøre en engelsk cupfinale. Hvem besejrede Liverpool fra pletten?

10: Hvad hedder Liverpool-midtbanespilleren, som i 1985 egenhændigt nedlagde Manchester United i Liga Cuppens fjerde runde med to scoringer?