Den svære toer

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 3 – 2020/21

I 2020/21-sæsonen er Jürgen Klopps tropper i færd med at forsvare sidste sæsons mesterskabstitel.
Og den disciplin er ikke så nem endda.

Derfor ser vi i denne quiz tilbage på en række sæsoner og tester jer i Liverpool FC’s bedrifter med en ligatitel at forsvare.
Det betyder blandt andet et gensyn med nogle gyldne år i Liverpool FC’s historie. Måske der er mere på vej?

Sidste frist for deltagelse er d. 30. december.

Spørgsmål vedrørende quizzen rettes til Andreas Vigsø – andreas@liverpool-fc.dk

1: Hvornår lykkedes det sidst Liverpool at genvinde mesterskabet?

2: Hvilken placering fik The Reds, sidst man skulle forsvare sin mesterskabstitel i 1990/91?

3: Fra februar 1978 til januar 1981 var Liverpool ubesejret på Anfield i ligasammenhæng. Hvilken klub brød den flotte stime?

4: Det skete sæsonen efter et mesterskab, men hvornår vandt Liverpool FC FA Cuppen for første gang?

5: I sæsonerne 1983/84-1990/91 blev Liverpool skiftevis etter og toer. Hvilke to klubber var de eneste, der endte over Liverpool i denne periode?

6: 2020 er ikke første gang, at Aston Villa er kommet i vejen for et mesterskabsforsvarende Liverpool-hold. I hvilken sæson udnyttede Birmingham-klubben The Reds’ formnedgang til at hjemtage sit seneste mesterskab?

7: Nottingham Forrest stod i 1977/78 i vejen for Liverpool FC’s tredje mesterskab på stribe. Hvilken klublegende var manager for Forrest-mandskabet?

8: Siden Bill Shankly førte Liverpool til tops i 1964, hvad er så den dårligste ligaplacering et mesterskabsforsvarende Liverpool-mandskab har opnået?

9: Hvilken tidligere Everton-spiller hentede Liverpool FC i august 1976 til at bombe mesterskabet til Anfield for andet år i træk?

10: Hvad er det højeste antal mesterskaber, The Reds har vundet på stribe?