Rekordindkøb-konkurrencen

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 2 – 2020/21

I skrivende stund har det været et relativt stille transfervindue for The Reds. Måske der allerede har fundet nye supersignings sted, når du læser disse linjer, eller måske har Liverpool FC og ejerne holdt på pengene. Det skal dog ikke forhindre os i at se tilbage på en række spillere, der hver især blev klubbens dyreste rekordindkøb, da de blev hentet til. Liverpool fandt de store sedler frem, men er det spillere, som I kan huske?

Sidste frist for deltagelse er d. 22. oktober.

Spørgsmål vedrørende quizzen rettes til Andreas Vigsø – andreas@liverpool-fc.dk

1: Hvilken spiller hentede The Reds hos franske AJ Auxerre i 2004 for rekordmange £14,5 mio.?

2: Hvad hedder skotten, der i 1961 blev hentet i Motherwell for at forstærke Bill Shanklys angreb, og som sidenhen scorede hundredevis af mål for The Reds?

3: Hvem er pr. 1. september 2020 Liverpools dyreste indkøb nogensinde?

4: Kenny Dalglish behøver ingen nærmere introduktion, men hvor gammel var skotten, da han blev hentet til Anfield fra Celtic Park?

5: Hvad hedder den engelske angriber, der i år 2000 blev Liverpools første transfer til en værdi på over £10 mio.?

6: Luis Suarez slog klubbens transferrekord på transferdeadlinedagen i januar 2011. Rekorden holdt blot nogle få timer, indtil Suarez fik sig en ny holdkammerat. Hvem var det?

7: Emlyn Hughes endte med at få 665 kampe for The Reds og blev undervejs udnævnt til anfører. Hvor hentede Liverpool det 19-årige rekordkøb i 1967?

8: I årene 1981-1987 stod en forhenværende Preston North End- og Brighton-spiller noteret som Liverpools dyreste transferindkøb. Hvilken spiller er der tale om?

9: Mo Salah blev i sommeren 2017 hentet hos AS Roma. I hvilken anden italiensk klub har egypteren optrådt?

10: I 1995 slog Liverpool FC britisk transferrekord med dette indkøb. Angriberindkøbet blev gjort til Robbie Fowlers angrebsmakker og nettede 35 mål i 81 optrædener. Hvem?