SÆSONAFSLUTNINGSQUIZ – 2020/21

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 7 – 2020/21

Sæsonen 2020/21 har været lang, skør og turbulent.

Nye, ukendte spillere slog i forsvarsstjernernes fravær deres navne fast på fansenes nethinder, mens flotte stimer i begyndelsen og slutningen af sæsonen i sidste ende opvejede den krise midtvejs, som var på vej til at sætte Liverpool uden for det fine Champions League-fællesskab.

Med det oprids er scenen sat for sæsonafslutningsquizzen 2020/21!

Sidste frist for deltagelse er d. 30. juli 2021.

Spørgsmål vedrørende quizzen rettes til Andreas Vigsø – andreas@liverpool-fc.dk

1: Hvilke to naturlige centerforsvarer endte hver især med at spille flest kampe i sæsonen?

2: Liverpool tabte overraskende hele 7-2 ude til Aston Villa. En Liverpool-spiller kunne dog tegne sig for begge udeholdets scoringer. Hvem?

3: Det blev til gengæld også til en historisk stor udesejr. Hvem bankede The Reds 7-0?

4: Der har hvilet et stort pres på Jota, Mané, Salah og Firmino, hvad angår målscoringen. Nævn én af de to spillere, der ud over ovenstående har scoret mere end et Premier Leaguemål i sæsonen?

5: Da Liverpools dårlige hjemmebanestime begyndte med et 1-0-nederlag til Burnley, lå The Reds på førstepladsen. Hvilken placering var Klopps tropper faldet til, efter man med et nederlag til Fulham tabte for sjette hjemmekamp i træk?

6: Det blev til et exit i Liga Cuppens fjerde runde, da Liverpool i straffesparkskonkurrence tabte til Arsenal. Hvilken spiller, der senere blev sendt på udlån, blev skurken, da han brændte fra 11-meterpletten?

7: Ud over Andy Robertson hvem spillede som den eneste samtlige Premier League-kampe for The Reds?

8: Hvem sparkede hjørnesparket, da Alisson headede det absurd vigtige 2-1-mål mod West Bromwich i netmaskerne?

9: Kulthelten Divock Origi har haft en skadesplaget sæson, hvor chancerne har været begrænsede. Men hvor mange mål scorede belgieren på tværs af alle turneringer?

10: Indtil januar var det store nederlag til Aston Villa Liverpools eneste i ligasammenhæng. Hvilken tidligere Liverpool-spiller påførte Klopp og co. sæsonens andet liganederlag, da han blev matchvinder med en scoring til 1-0?