Ubesejret

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 5 – 2020/21

I 1.349 dage var Liverpool FC ubesejret på Anfield,
som i perioden april 2017 til januar 2021 var et sandt fort i Premier League sammenhæng.
De 68 ubesejrede ligakampe i træk er næstbedst i Premier Leagues historie og den bedste stime i klubbens levetid.
I denne quiz markerer vi den flotte præstation, og I skal forsøge at huske hjemmekampene i Liverpools flotte run.

Den ligger vel lige til højrebenet?

Sidste frist for deltagelse er d. 16. april 2021.

Spørgsmål vedrørende quizzen rettes til Andreas Vigsø – andreas@liverpool-fc.dk

1: Den ubesejrede hjemmebanestime begyndte faktisk ikke med en sejr, men uafgjort mod Southampton. Hvilken spiller brændte fra 11-meterpletten for Liverpool?

2: Liverpool har haft et godt tag i Arsenal, hvor det for perioden i ligasammenhæng er blevet til lutter sejre. Hvad lyder den største sejr på?

3: Rekordsejrene på hjemmebane i Premier League for perioden lyder på 5-0. Hvilket hold blev to gange nedlagt med disse cifre?

4: Hvilken spiller har scoret flest mål i de 68 ubesejrede hjemmekampe?

5: For en spiller varede den ubesejrede stime længere endnu. Hvilken spiller, der debuterede før 2017, fik sit første hjemmebanenederlag i ligasammenhæng for Liverpool mod Burnley?

6: Fra 2018 til 2020 har Liverpool spillet målrige sæsonåbningskampe på Anfield. Hvad lyder The Reds’ måltotal for hver af de tre kampe?

7: Hvor mange kampe scorede Diogo Jota i træk på Anfield, efter han debuterede for The Reds?

8: Nævnt mindst tre af de fem spillere fra Liverpools startopstilling i stimens første kamp mod Southampton i maj 2017, som stadig er i klubben.

9: I perioden på 68 hjemmekampe mødte Liverpool Huddersfield to gange på hjemmebane. Hvad lyder de samlede sejrcifre på?

10: Den 7. oktober 2018 havde Manchester City chancen for at sætte en stopper for Liverpools stime, da de ved stillingen 0-0 i det 86. minut fik et straffespark. Hvem brændte for de lyseblå?