Kommende kampe:

[Blog] Optakt: Brighton – Liverpool

Onsdag aften drager Liverpool mod det sydlige England, hvor Brighton venter dem på Falmer Stadium. Kampen starter kl. 21:15 og bliver vist på XEE, mens den ligeledes kan streames på Viaplay.

Andreas Ørntoft ser frem mod morgendagens kamp.

Liverpool fik genrejst sig oven  på det store nederlag til Manchester City, da de søndag eftermiddag besejrede Aston Villa med 2-0. Vi skulle hen i det 71. minut før Sadio Mané bragte Liverpool på sejrskurs. I slutminutterne fordoblede Curtis Jones føringen, blot én dag efter, at han tegnede ny kontrakt med barndomsklubben.

Det var ikke den mest sindsoprivende kamp, og første halvleg var direkte til glemmebogen. Dette ændrede sig i 2. halvleg, hvor indskiftningerne af især Henderson og Firmino satte gang i sagerne.

Det var endnu engang tydeligt, at motivationen ikke er den samme som før mesterskabet blev forseglet. Pasningerne fra Keita og Chamberlain var i flere sekvenser ukoncentrerede, og især Chamberlain spillede en ærgerlig kamp. Robertson og Trent ramte heller ikke deres vante niveau, mens Origi stort set ikke var at se på banen i de 60 minutter, han spillede.

Ikke desto mindre blev der føjet yderligere tre point til kontoen, mens deres ubesejrede stime på Anfield blev udbygget. Nu venter Brighton, som stort set har sikret sig endnu en sæson i Premier League, men som samtidig vil gøre alt for at tage point fra de nybagte mestre.

Det lader ikke til, at Klopp vil spare på nogle af de store kanoner. Origi fik som nævnt chancen i sidste kamp, men han greb den ikke umiddelbart. Derfor forventer jeg, at vi stiller op med den klassiske fronttrio. På midtbanen forventer jeg, at Fabinho får en lille pause. I stedet bliver der plads til Henderson, Wijnaldum og Curtis Jones, som skal ride videre på en bølge af selvtillid.

I forsvaret har jeg en lille fidus til Neco Williams på højre back, mens resten af bagkæden forbliver uændret fra seneste kamp.

Rygterne går på, at Liverpool ikke får det helt store budget til sommerens transfervindue. Dette lægger et ekstra pres på en mand som Curtis Jones. Derfor tror jeg, at Klopp langsomt vil give ham mere og mere spilletid i de resterende kampe.

Shaqiri var også i truppen for første gang siden januar, og han kan forhåbentlig få nogle minutter i benene henimod slutningen.

Jeg tror og håber på, at Liverpool kommer med fornyet energi til kampen mod Brighton. De forreste tre med et mål hver.

Liverpool vinder 0-3.