Kommende kampe:

Medlemsbladet

Medlemsblad nr. 1 –

august – 2023/24

*** På gaden i uge 35/36 ***
Udgivelsesterminer for sæsonen/manglende levering. Se i bunden af siden.

HYBRIDSPILLEREN SZOBOSZLAI: KAN TVINGE KLOPP TIL FORMATIONSÆNDRING

Dominik Szoboszlai er et navn, vi lige så godt kan vænne os til at udtale, selvom det ikke er helt problemfrit. Ungareren er nemlig den nyeste offensivspiller på Liverpool-stammen, men faktisk får Jürgen Klopp sin opgave for, hvis den tidligere Leipzig-spiller skal spille, hvor han er bedst. For den position findes p.t. ikke i Liverpool, mener journalist og bundesligakender Nicolai Lisberg.

[…]

 
Skærmbillede 2023-09-09 kl. 09.08.36-min
 

DEN PERFEKTE ANFØRER KNÆKKEDE TIL SIDST

Efter otte sæsoner som anfører har Jordan Henderson forladt Liverpool til fordel for saudiarabiske Ettifaq FC. The Reds vinker dermed farvel til en sand fighter, der gik forrest både på og uden for banen, hvor særligt hans måde at være en moderne anfører på fortjener anerkendelse. Men hans bedrifter er blevet skæmmet af hans uværdige afsked ud ad Anfields bagdør.

[…]

 

JONES’ OG ELLIOTTS PRÆSTATIONER VED U21 EM KAN VARSLE GENNEMBRUD

Liverpool FC’s to engelske talenter Curtis Jones og Harvey Elliott har været på et EM-eventyr, der sluttede lykkeligt. Englands U21-landshold vandt nemlig EM-slutrunden tilbage i juli, hvor Liverpool-spillerne havde stor andel i succesen. I denne artikel gennemgår vi, hvad deres præstationer ved turneringen kan betyde for deres kommende tid i Liverpool, og hvordan U21 EMslutrunder historisk set har været med til at forløse tidligere og nuværende talenters potentialer i den røde trøje.

[…]

 

DØDBOLDE: ET LYSPUNKT I EN MØRK SÆSON FOR THE REDS

Det er ingen hemmelighed, at sæsonen 2022/23 ikke fik champagnepropperne til at springe blandt Liverpools mange rødklædte fans. The Reds lignede ikke det hold, som de seneste fem-seks år har vundet hjerter, store sejre og eftertragtede pokaler. Ikke desto mindre er det ikke outputtet på de offensive dødbolde, der har været årsagen til Liverpools uventede og uvelkomne problemer. Snarere tværtimod. Hvis man tager de analytiske briller på, kan vi rent faktisk se, at Liverpool har haft den højeste succesrate på dødbolde i den forgangne sæson i Premier League.

[…]

 

NÅR SUCCESEN UDEBLIVER: LIVERPOOLS TRANSFERFEJL

Sommeren går på hæld, og Jürgen Klopp og co. har sammen med de andre europæiske storklubber – og ikke mindst de saudiarabiske klubber – kastet deres blik på transfermarkedet. I Liverpool har man især kigget på forstærkninger til midtbanen. Men selvom en klub er målrettet i sin scouting og bruger enorme summer på en spiller, er det ikke altid, at dette udmønter sig i succes på grønsværen. Igennem sin lange og rige historie har Liverpool haft sin del af fejlslagne transfers. Men hvad gik der galt, og hvem var disse spillere, som vi ser tilbage på som flops?

[…]

 

SAMMY LEE: ”LIVERPOOL HAR BRUG FOR TO KLUBBER I PREMIER LEAGUE”

Sammy Lee er en mand med et utroligt cv – både som spiller og som træner. Han slog for alvor igennem på Liverpools hold i start 80’erne og har også været forbi Liverpool som førsteholdstræner og assisterende manager. Ellers kender vi ham bedst som Sam Allardyces højrehånd. For nylig var Sammy et smut forbi Danmark for at træne børn og unge på Liverpool Way Football Camp i Horne ved Fåborg. Vi fangede ham til en snak om fodbolden.

[…]

 

FANKLUBBEN INVOLVERET I STYRKET SAMARBEJDE MED LIVERPOOL FC

Fanklubbens formand, Alex Bruun, er for nylig blevet valgt ind i OLSC Representative Group. Valget giver Liverpool Fan Club Danish Branch muligheden for at påvirke vilkårene for de officielle Liverpool-fanklubber til gavn for blandt andet de danske fans.

[…]

 
LÆS DE FULDE ARTIKLER, OG MEGET MERE I DETTE NUMMER AF MEDLEMSBLADET

Ønsker du at modtage medlemsbladet  You’ll Never Walk Alone?

Dato for omdeling af medlemsbladet 2023/24

  • Blad Nr. 1 – Uge 35/36

  • Blad Nr. 2 – Uge 41/42

  • Blad Nr. 3 – Uge 47/48

  • Blad Nr. 4 – Uge 1/2

  • Blad Nr. 5 – Uge 10/11

  • Blad Nr. 6 – Uge 18/19

  • Blad Nr. 7 – Uge 26/27
Leo Vegas Sport