Kommende kampe:

Medlemsbladet

Medlemsblad nr. 5 –

marts – 2022/23

*** På gaden i uge 11/12 ***
Udgivelsesterminer for sæsonen/manglende levering. Se i bunden af siden.

LIVERPOOLS GRÅ GULD: FLERE PROFILER KAN SYNGE PÅ SIDSTE VERS

Man siger, at gammel kærlighed aldrig ruster, men alligevel kan det godt være, at der skal ske nogle hjerteskærende brud inden for en overskuelig fremtid hos Liverpool. En håndfuld profiler nærmer sig nemlig en alder, hvor man kan diskutere, om de stadig har deres berettigelse i startopstillingen, selvom de har været en del af et historisk stærkt Liverpool-hold og så sent som sidste sæson vandt to trofæer. Jeg tager på disse sider temperaturen på otte af Liverpools ældste spillere.

[…]

 

HISTORIEN GENTOG SIG: LIVERPOOL-FANS FEJLAGTIGT BESKYLDT FOR KAOS I PARIS

UEFA stod selv til ansvar for det kaos, der opstod før Liverpools Champions League-finale mod Real Madrid i fjor. Det er konklusionen fra et uafhængigt evalueringspanel, som i februar udkom med en rapport. Liverpools fans er dermed renset for alle anklager i forbindelse med finalen.

[…]

 

URO I FANBASEN: HVILKE KRAV SKAL DER STILLES TIL NYE EJERE?

Det mulige salg af Liverpool til nye ejere eller investorer har medført spekulationer om, hvem der kommer til at indgå i klubbens ejerskab fremover. Spørgsmålet har delt fanbasen i to lejre. Nogle mener, at visse typer ejerskaber er uforenelige med klubbens værdier, mens andre er stort set ligeglade med ejernes profil, hvis bare de bringer Liverpool trofæer.

[…]

 

VERDENS STØRSTE MUSIKKONKURRENCE KOMMER TIL LIVERPOOL

Fra den 9. til den 13. maj kan borgere og gæster i Liverpool forvente en stor fest, når 37 lande skal konkurrere ved Eurovision i Liverpool Arena. You’ll Never Walk Alone har talt med den tidligere Eurovision-kommentator Ole Tøpholm og formand for den danske Melodi Grand Prix-fanklub Hanne Bjørn om deres forventninger, når verdens største musikkonkurrence kommer til Liverpool.

[…]

 

HISTORIEN BAG BILLEDET: LIDDELLS KAMP FOR LAND OG LIVERPOOL

Nazitysklands forsøg på at erobre hele Europa og udrydde verdens jøder kastede grimme skygger over flere steder i verden. I bestræbelserne på at bekæmpe Adolf Hitler måtte britiske mænd under Anden Verdenskrig trække i trøjen for deres land og drage mod slagmarken. Én af dem var Liverpool-spilleren Billy Liddell, som siden hen blev én af klubbens største legender.

[…]

 

PROFILER SIGER FARVEL, OG DANSKER SIGER GODDAG

Gilly Flaherty har forladt fodboldverdenen, mens Liverpool også har taget afsked med Rachel Furness, der er skiftet til Bristol City. Liverpool-fansene siger altså farvel til et par af klubbens store profiler, men vinterens transfervindue har heldigvis også budt på flere nye ansigter. Blandt andet danske Sofie Lundgaard, der er skiftet fra Fortuna Hjørring.

[…]

WOLVERHAMPTON WANDERERS F.C. VILDE FINALEDAGE

Wolverhamptons historie strækker sig over mere end 150 år, hvor klubben har vundet tre mesterskaber og fire FA Cupper. Bag triumferne gemmer sig en række konfrontationer med Liverpool – ofte på sidste spilledag og i cupturneringer.

[…]

 
LÆS DE FULDE ARTIKLER, OG MEGET MERE I DETTE NUMMER AF MEDLEMSBLADET

Ønsker du at modtage medlemsbladet  You’ll Never Walk Alone?

Leo Vegas Sport