Kommende kampe:

Medlemsbladet

Medlemsblad nr. 5 –

marts – 2023/24

*** På gaden i uge 10/11 ***
Udgivelsesterminer for sæsonen/manglende levering. Se i bunden af siden.

Skærmbillede 2024-02-25 kl. 17.06.13

TAK FOR REJSEN, KLOPP

Da Jürgen Klopp i slutningen af januar annoncerede, at han efter igangværende sæson stopper som manager for Liverpool FC, tabte hele fodboldeuropa deres kæber på gulvet. Nyheden kom særligt som en overraskelse for os Liverpool-fans, da både spillet på banen og Klopp på sidelinjen har været fyldt med energi og begejstring. Men sandheden er en anden med Klopp, som er klar til en pause fra managergerningen. Derfor kommer vi i denne artikel til at belyse, hvilken stor træner – og ikke mindst menneske – som vi snart skal sige farvel til.

[…]

 
 

FODBOLDEN HAR BRUG FOR FOR ET SKIFT

I 17 år har Michael Stensgaard været en anerkendt fodboldagent i en fodboldverden, der til tider kan være hæsblæsende og kaotisk. Det er nemlig en kæmpe kendsgerning, at fodbolden befinder sig i en fase, hvor agenterne spiller en afgørende rolle. Agenternes rolle er ikke blevet mindre på grund af fodboldspillernes ønske om mere rådgivning og menneskelig støtte i et fodboldsystem, hvor penge og magt er hovedingredienserne. I dette interview giver Stensgaard sit syn på hvilke mekanismer der fylder i arbejdet som agent, og den negative udvikling som fodbolden bevæger sig ind i.


[…]

 

TRENT ALEXANDER-ARNOLD DEN MODERNE HØJREBACK

Hvad sker der, når man rykker vores ubetinget bedste højrebenede spiller op på midten? Giver det flere muligheder eller opstår der nye defensive huller? Vi ser i den her artikel på, hvad Jürgen Klopps taktiske dispositioner har betydet for Trent Alexander-Arnolds igangværende sæson.

[…]

 

UEFA HAR FÅET ET RAP OVER NALLERNE EFTER TRUSLER OM UDELUKKELSE

European Super League skal tages seriøst, især med tanke på, at EU-domstolen har givet UEFA og FIFA det gule kort. Fodbolden skal finde tilbage til sine rødder, mener Jesper Olsen, som er formand for Transparency International.

 

[…]

 

STJERNERNES FRAVÆR EN PRØVE FOR LIVERPOOL

Liverpool stod over for en udfordring, da de måtte undvære to af deres nøglespillere, Mohamed Salah og Wataru Endō, der begge deltog i internationale turneringer – AFCON og Asian Cup 2024. Salah var for tredje gang taget til AFCON siden 2019 og tidligere har det medført store skuffelser for Afrikas måske største stjerne, efterfulgt af vanskelige tider hos Liverpool. Men hvad ville der ske i år? Med begge spillere væk stod Liverpool over for en betydelig udfordring omkring, hvordan de ville håndtere deres fravær, og hvilken indvirkning deres tilbagevenden vil have på holdets dynamik og resultater.

[…]

 

KLOPPS SIDSTE TRANSFERVINDUE FOR LIVERPOOL

Jürgen Klopp stopper i Liverpool til sommer. Dette er utvivlsomt den største transferbombe, vi længe har været vidne til i Liverpool. Klopp og hans fantastisk vigtige team bestående af Pepijn Lijnders, Peter Krawietz og Vitor Matos forlader alle klubben. Hvad betyder dette for Liverpool? Har det haft nogen betydning for vores transfervindue i januar? Dette kigger vi på i den her artikel.

[…]

 

HISTORIEN BAG BILLEDET: IAN CALLAGHAN OG REKORDEN, DER ALDRIG BLIVER SLÅET

Ian Callaghan spillede hele 857 kampe i den røde trøje tilbage i 60’erne og 70’erne. Udover de mange kampe og den helt usædvanlige stabilitet og klubloyalitet var Callaghans tid i Liverpool bemærkelsesværdig på mange andre planer. Her fortæller vi historien om klubikonet.

[…]

 

WOMEN’SCORNER: DERBYSEJRE OG JUBILÆUM FOR MATT BEARD

Liverpool FC Women har for nylig demonstreret en imponerende udvikling, især i deres kampe mod Manchester United og Everton. I kampen mod United leverede de en imponerende præstation, hvor de vendte et tidligt United-mål til en stærk 2-1 sejr. United fik en tidlig føring gennem Ella Toone, men Liverpool svarede igen med et selvmål fra Millie Turner og et mål fra Taylor Hinds. Denne sejr var historisk og markerede den første sejr over Manchester United Women siden deres grundlæggelse i 2018.

 
LÆS DE FULDE ARTIKLER, OG MEGET MERE I DETTE NUMMER AF MEDLEMSBLADET

Ønsker du at modtage medlemsbladet  You’ll Never Walk Alone?

Dato for omdeling af medlemsbladet 2023/24

  • Blad Nr. 1 – Uge 35/36

  • Blad Nr. 2 – Uge 41/42

  • Blad Nr. 3 – Uge 47/48

  • Blad Nr. 4 – Uge 1/2

  • Blad Nr. 5 – Uge 10/11

  • Blad Nr. 6 – Uge 18/19

  • Blad Nr. 7 – Uge 26/27
Leo Vegas Sport