Kommende kampe:

Medlemsbladet

Medlemsblad nr. 3 –

november – 2022/23

*** På gaden i uge 47/48 ***
Udgivelsesterminer for sæsonen/manglende levering. Se i bunden af siden.

 

LIVERPOOL OVERVANDT CHOKSTART OG SPILLEDE SIG SIKKERT VIDERE I CHAMPIONS LEAGUE

Liverpool er klar til ottendedels- finalerne i dette års Champions League, hvilket må være en af få positive historier i dette efterår, som ellers har været præget af skuffende resultater. Champions Leagues gruppespil startede også med en mavepuster, men Jürgen Klopp fik genrejst sit mandskab i de efterfølgende kampe og sikrede allerede i næstsidste runde videre avancement.

[…]

 

TRENT ALEXANDER-ARNOLD

DEFENSIV ENIGMA OG OFFENSIV PLAYMAKER

Trent Alexander-Arnold er kommet i modvind og i mediernes søgelys for de svagheder, han tilfører holdet ved at være en offensiv strateg fra højreback. Det giver bagslag ved, at modstanderen søger netop de rum, han efterlader, når han skal deltage i det offensive spil. Opvejer Alexander-Arnolds offensive styrker de defensive problemer, som han bibringer?

[…]

 

KLOPPS SYVÅRSFORBANDELSE

Tallet syv har altid været forbundet med held. Men når tallet syv forbindes med Liverpool tyske manager, Jürgen Klopp, så er det måske mere den græske inddeling af livets syvårige faser, som er relevant. For faktum er, at Klopp tilsyneladende har en klubcyklus på syv år i hver klub, han har trænet. Og hvis man skal tro på, at mønstret gentager sig, vil det så betyde, at Klopps periode hos Liverpool, der i oktober rundede syv år, slutter nu.

[…]

 

EN BY I ARV

Hvordan ser man på en by, man
i mere end 20 år er kommet regelmæssigt i, med nye øjne? Det gør man ved at opleve det igennem en debuterende teenagesøn, når han besøger Liverpool for første gang.

[…]

 

DRØMMEHUSET FOR EN LIVERPOOL-FAN

I den sydvestsjællandske by Skælskør har Kjeld Rinfeldt indrettet sit hjem, så favoritholdet Liverpool på ingen måde er til at overse. Hans hus med de mange Liverpool-dekorationer er gået hen og blevet lidt af en turistmagnet, og Kjeld er i konstant overvejelse om, hvad hans næste indretningstræk skal være. You’ll Never Walk Alone har talt med den passionerede fan om hans særlige hjem.

[…]

 

HISTORIEN BAG BILLEDET RAYS RENE LAGNER

I 1970’erne var Liverpool FC et særdeles succesfuldt hold, og en hjørnesten var Ray Clemence. Englænderen optrådte som keeper og var manden bag et forsvar, der i flere sæsoner nærmest var umuligt at nedbryde. Pressen og Clemence markerede det på munter vis med dette billede.

[…]

 

NY EVERTON-TRÆNER VIL BEGEJSTRE OG TILTRÆKKE FLERE TIL KVINDEFODBOLD

Brian Sørensen blev i foråret præsenteret som ny manager for Everton gældende fra sommerpausen. Den danske træner har en fast defineret spilfilosofi for sit nye hold, som han i september ledte i en 3-0-sejr på Anfield. You’ll Never Walk Alone har talt med nordjyden om hans første tid på Merseyside.

[…]

 
LÆS DE FULDE ARTIKLER, OG MEGET MERE I DETTE NUMMER AF MEDLEMSBLADET

Ønsker du at modtage medlemsbladet  You’ll Never Walk Alone, så kan du blive medlem her

Leo Vegas Sport