Kommende kampe:

Danske nyheder

 • Xabi Alonso bliver cheftræner for Bundesliga-storklub
  by Redaktionen on 5. oktober 2022 at 17:03

  Den tidligere Liverpool-spiller Xabi Alonso har fået sit første cheftrænerjob.

 • Journalist: Liverpool-spiller vil ikke tale forlængelse før januar
  by Emil Plovgaard on 5. oktober 2022 at 15:11

  Historierne om en dialog passer tilsyneladende ikke, mener journalisten at vide.

 • Glohede trænersæder: To Premier League-klubber kæmper om Benitez
  by Emil Plovgaard on 5. oktober 2022 at 13:06

  Den 62-årige spanier vækker interesse hos flere Premier League-klubber.

 • Klopp afslører: Ville hente Arsenal-stjerne
  by Emil Plovgaard on 5. oktober 2022 at 10:40

  Jürgen Klopp forsøgte at lokke Arsenal-stjernen.

 • Opfordring til Klopp: "Kill your darlings"
  by jeppe on 5. oktober 2022 at 10:37

  Clark James mener, at Jürgen Klopp skal til at gå back to basics for at få gang i spillet og få resultater igen.

 • Liverpool har Bundesliga-stjerne klar som Bellingham-alternativ
  by Emil Plovgaard on 5. oktober 2022 at 9:46

  Jürgen Klopp og co. skeler mod Bundesligaen.

 • Núñez om Klopp: "Jeg forstår ikke hvad han siger"
  by kasperleif on 5. oktober 2022 at 8:51

  Darwin Núñez forstår ikke, hvad den tyske manager siger i team talks.

 • Darwin Nunez: Fatter ikke hvad Klopp siger
  by Martin Schmidt on 5. oktober 2022 at 8:33

  Darwin Nunez mener, at Jürgen Klopp er meget tydelig i sin spillestil, men personligt forstår han ikke, hvad Liverpool-manageren siger i team talks.Liverpool fandt i sommerens transfervindue den store pengepung frem og købte Darwin Nunez for over 500 millioner kroner.Angriberen fra Uruguay har fået en noget blandet start i Liverpool med to mål i otte kampe og et dumt rødt kort og derfor tre kampes karantæne.Efter Liverpools 2-0-sejr over Rangers i Champions League blev Nunez spurgt til Jürgen Klopps stil, og her kom det frem, at han ofte har svært ved at forstå manageren.- Sandheden er, at jeg helt ærligt ikke forstår, når han snakker i team talks. Selvfølgelig spørger jeg mine holdkammerater, for at finde ud af hvad han sagde, men jeg synes, han er meget tydelig omkring spillestilen.- Han beder os om at gøre de simple ting, ikke være bange og at have selvtillid. Og når vi taber bolden, vil han have os til at sætte modstanderen under pres. Det er, hvad han altid beder os om, siger Darwin Nunez til TNT Sports.23-årige Nunez har skrevet kontrakt til 2028 i Liverpool.

 • Endnu en United-legende roser Arnold: "En af de bedste vi nogensinde har set"
  by kasperleif on 5. oktober 2022 at 7:49

  Først var det Gary Neville der roser Trent Alexander-Arnold - nu er det også Rio Ferdinand.

 • Henderson efter sejr over Rangers: 'Et skridt i den rigtige retning'
  on 5. oktober 2022 at 7:43
 • Onsdagens rygtebørs: Bundesliga-klub øjner tidl. Liverpool-midt
  by kasperleif on 5. oktober 2022 at 6:53

  Vi giver dig dagens hidtil rygter fra det engelske.

 • Trent efter sikker CL-sejr: Taktisk ændring hjalp os i dag
  by Mathias Bybjerg Jensen on 4. oktober 2022 at 21:30

  Trent Alexander-Arnold er tilfreds efter tirsdagens 2-0-sejr over Rangers og roser den taktik, der blev lagt før kampen.Trent Alexander Arnold scorede et flot frisparksmål, da Liverpool tirsdag aften vandt 2-0 over Rangers i Champions League-gruppespillet.Liverpool stillede op i en anderledes formation og det gjorde Liverpool godt ifølge den 23-årige englænder.- Vi er gået tilbage til en lidt mere normal 4-4-2, og vi gjorde det rigtig godt.-Vi sideforskød godt i dag og gjorde banen kompakt, så de ikke kunne spille igennem os. - De prøvede med en masse høje bolde, men vi samlede næsten alle andenboldene op. Den taktiske ændring hjalp os rigtig meget i dag, lød det fra backen til BT Sport efter kampen.Liverpool indtager nu andenpladsen i Gruppe A – tre point efter Napoli.

 • Liverpool dukkede Rangers - se highlights her
  on 4. oktober 2022 at 21:15

  Trent Alexander-Arnold drejede på fremragende vis et frispark i nettet efter syv minutter, og kort inde i anden halvleg sørgede Mohamed Salah på et straffespark for 2-0-sejren.

 • Flot Trent-kasse da Liverpool pligtsejrede over Rangers
  by Mathias Bybjerg Jensen on 4. oktober 2022 at 20:55

  Trent Alexander-Arnold scorede et flot frisparksdrøn, da Liverpool tirsdag aften slog Rangers med 2-0 i Champions League-gruppespillet.Liverpool tog tirsdag aften imod skotske Rangers i tredje runde af Champions League-gruppespillet.Det engelske storhold havde brug for en sejr for at hænge på Napoli i toppen, hvorimod Rangers skulle forsøge at komme på tavlen for første gang i dette års Champions League.Det var dog hjemmeholdet, der bragte sig foran efter 7 minutter, da Trent Alexander-Arnold sendte et flot frisparksdrøn i kassen.Liverpool fortsatte herefter med at mose på, og kort før pausen var udskældte Darwin Nunez tæt på, da han modtog kuglen i feltet og sendte en flad afslutning afsted, som blev reddet af Rangers-keeperen.Dermed kunne Liverpool gå til pause med en 1-0-føring.Den føring blev fordoblet kort inde i anden halvleg, da Luis Diaz blev nedlagt i feltet og blev tildelt et straffespark. Det skulle Mohamed Salah tage sig af, og det gjorde han sikkert – dermed 2-0 til LiverpoolDer stod herefter Liverpool på det meste, og efter en times spil var Diogo Jota tæt på at udbygge føringen, da han modtog kuglen på kanten af feltet og sendte en kanon afsted, som Rangers-keeperen flot reddede til hjørnespark.Den resterende del af halvlegen havde Liverpool flere fine forsøg, man man formåede ikke at proppe kuglen yderligere i kassen, og det endte dermed med en pligtsejr på 2-0.Liverpool indtager derfor andenpladsen i Gruppe A – tre point efter Napoli.

 • KARAKTERBOG: Frisparksperle i sikker Liverpool-sejr
  by jeppe on 4. oktober 2022 at 20:52

  Vi har uddelt karakterer til spillerne fra opgøret mellem Liverpool og Rangers.

 • Owen taler ud om misset Liverpool-skifte: "Sådan skete det"
  by jeppe on 4. oktober 2022 at 20:29

  Michael Owen var stensikker på, at han skulle tilbage til Liverpool i 2005, men sådan endte det ikke.

 • Diaz flået ned i feltet: Salah udnytter sikkert fra 11 meter
  on 4. oktober 2022 at 20:19
 • Se målet: Trent Alexander-Arnold med frisparksperle
  by jeppe on 4. oktober 2022 at 19:44

  Se Trent Alexander-Arnolds flotte scoring til 1-0.

 • Se her: Trent Alexander-Arnold gør det til 1-0 på direkte frispark
  by Mathias Bybjerg Jensen on 4. oktober 2022 at 19:24

  Trent Alexander-Arnold har gjort det til 1-0 til Liverpool i tirsdagens Champions League-opgør mod Rangers. Målet blev sat ind på direkte frispark.Liverpool spiller tirsdag aften mod skotske Rangers i tredje runde af Champions League-gruppespillet.Her har Trent Alexander-Arnold gjort det til 1-0 direkte på frispark.Se målet øverst i artiklen.

 • Sand perle fra Alexander-Arnold: Høvler frispark op i krogen
  on 4. oktober 2022 at 19:15
 • Problemer for Alexander-Arnold: 'Forstår godt, han ikke starter for England'
  on 4. oktober 2022 at 18:30

  Liverpools Trent Alexander-Arnold har flere gange i denne sæson vist tvivlsomme kvaliteter i det defensive arbejde, og det er også årsagen til, at han har haft svært ved at komme i betragtning til det engelske landshold.

 • Klopp hylder Ødegaard: Han er blevet bedre end forventet
  by Raymund Nelausen on 4. oktober 2022 at 17:28

  Jürgen Klopp er stor tilhænger af Arsenals Martin Ødegaard, da nordmanden er blevet meget bedre, end hvad Klopp havde forventet. Liverpool-manageren forsøgte faktisk også tidligere at hende Ødegaard.Der er sket meget, siden Martin Ødegaard tilbage i 2015 skiftede fra Strømsgodset til mægtige Real Madrid, da der har været op- og nedture.Nu er nordmanden dog at finde i den røde del af London, hvor han som anfører for Arsenal har været stærkt medvirkende til den store succes, som de lige nu nyder på Emirates.Det kunne dog have set anderledes ud, da Jürgen Klopp faktisk forsøgte at snuppe ham for næsen af Madrid i 2015.Det skete dog ikke, men Klopp har fulgt godt med siden da og er meget imponeret over nordmandens kvaliteter.- Jeg kan virkelig godt lide ham. Det var lidt sværere i begyndelsen af hans karriere, da han var i Real Madrid. Dengang så det ud til, at det ikke ville gå hans vej. - Jeg var virkelig skuffet over det, for vi ville have ham til Dortmund, da han var meget ung. Vi havde en lang samtale, da han stadig var dreng, sammen med hans far. I sidste ende besluttede han sig for Madrid, og det er okay, men det er derfor, jeg altid har fulgt ham.- Jeg er virkelig glad for, at han nu er blevet den spiller, som vi alle forventede, at han ville blive, faktisk endnu bedre end det. Han spiller en stor rolle i et utroligt stærkt Arsenal, udtaler Jürgen Klopp fotbolltransfers.com.23-årige Martin Ødegaard står i denne sæson noteret for tre mål i syv Premier League-kampe for Arsenal.

 • Henderson hylder Suarez og Gerrard: De bedste jeg har spillet med
  by Raymund Nelausen on 4. oktober 2022 at 16:29

  Jordan Henderson er blevet spurgt om, hvem hans bedste medspiller er, men her kunne Liverpool-anføreren ikke vælge blot en, da valget endte på Luis Suarez og Steven Gerrard.Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Harry Kane og Wayne Rooney.Det er nogle af de storspillere, som Jordan Henderson gennem karrieren har spillet sammen med, og nu har Liverpool-anføreren så fået til opgave at udvælge den allerbedste.I et interview med Liverpool Echo blev Henderson nemlig spurgt om, hvem der har været hans bedste medspiller nogensinde, men her kunne Liverpool-spilleren ikke helt vælge.- Jeg har spillet med mange gode spillere, og det er så svært at vælge en enkelt god spiller blandt de utallige, som jeg har spillet med. - Men når jeg ser tilbage på hele min karriere, vil jeg sige, at jeg er nødt til at sige Luis Suarez eller Steven Gerrard. Begge var absolut sublime spillere, og det ville være så svært at vælge bare én, udtaler Jordan Henderson.Henderson spillede i alt 104 kampe sammen med Suarez, mens det med Gerrard endte med at blive 142 kampe i Liverpool og for England. 

 • Noget skal ske: Klopp overvejer at skifte formation
  by kasperleif on 4. oktober 2022 at 12:26

  Den tyske manager overvejer at skifte formation.

 • 36-årige Milner kan runde milepæl mod Rangers
  by Redaktionen on 4. oktober 2022 at 9:58

  James Milner er på vej til at komme ind i en eksklusiv klub hos Liverpool.

 • Målbonanza i Premier League: Her er alle scoringer fra seneste runde
  on 4. oktober 2022 at 6:16

  Seneste spillerunde i Premier League bød på mange mål.

 • Van Dijk om Liverpools problemer: Skal holde sammen
  by Malthe Graungaard Bech on 3. oktober 2022 at 18:17

  Virgil van Dijk siger, at det er vigtigt, at Liverpool-truppen holder sammen og sammensætter flere gode præstationer i streg. Det kører ikke for Liverpool lige nu. Efter syv Premier League-spillerunder har de blot ti point, hvilket blot rækker til en niendeplads i tabellen. Virgil van Dijk anerkender, at det ikke spiller lige nu for Jürgen Klopps tropper, men derfor er det også vigtigt, at Liverpool-truppen holder endnu mere sammen.- Vi har gjort det i fire-fem år, og vi skal tilbage til at være mere konsistente, og vi skal holde sammen. At være konsistente er noget af det sværeste i fodbold. - Vi skal gøre det sammen. Vi skal håndtere tilbageslag sammen, og så skal vi blive ved med at gøre de ting, vi vil gøre, siger han til klubbens hjemmeside. Liverpool skal i aktion igen tirsdag aften, hvor de møder Rangers i Champions League. Kampen spilles på Anfield. 

 • Klopp har haft lang snak med Nunez: Vi er rolige
  by Malthe Graungaard Bech on 3. oktober 2022 at 15:20

  Jürgen Klopp har haft en lang snak med Darwin Nunez, hvor tyskeren har understreget, at den nye Liverpool-angriber får tid til at tilpasse sig livet i det engelske. Liverpools helt store sommerindkøb var Darwin Nunez, der kom til fra Benfica for omkring 725 millioner kroner. Og det startede rigtig fint for den nye Liverpool-angriber, der scorede i sin første Premier League-kamp mod Fulham. Sidenhen er det dog gået den forkerte vej. I næste kamp, som var mod Crystal Palace, fik han direkte rødt for at nikke Joachim Andersen en skalle, og angriberen er ikke kommet på måltavlen siden. Jürgen Klopp er dog ikke bekymret for Nunez, som skal have tid til at tilpasse sig livet i det engelske. - Han har det godt. Han tilpasser sig selvfølgelig stadigvæk, ligesom spillere altid gør. Nye spillere kommer ind, og så taler alle om dem og vil have dem til at præstere med det samme. Det sker også nogle gange, mens andre gange gør det ikke. - I går havde vi en lang snak, og vi fortalte ham bare, at vi er rolige. Det er virkelig vigtigt i vores situation, at han ikke bekymrer sig eller noget. Holdet er ikke flyvende, og det gør det ikke nemmere for en afslutter, fortæller han på et pressemøde ifølge Goal. Nunez har i alt spillet 260 minutters fodbold for Liverpool i denne sæson, hvis man inkluderer Community Shield-finalen, hvor han scorede mod Manchester City. 

 • Klopp er bekymret for defensiven: Alt for store huller
  by Nicolai Sand on 3. oktober 2022 at 12:59

  Liverpool har ifølge Jürgen Klopp et problem i defensiven, fordi presset uden bold ikke er godt nok. Modstanderne har for let ved at udnytte store huller i Liverpools forsvar. Liverpool har haft en hakkende start på sæsonen. I Champions League er det blevet til en sejr og et nederlag, mens det i Premier League er blevet til ti point i syv kampe. Senest spillede storklubben 3-3 hjemme mod Brighton. Tirsdag aften skal Liverpool møde Rangers i Champions League, og forud for kampen har Liverpool-manager Jürgen Klopp italesat et stort problem. Liverpools defensiv har været for dårlig, siger tyskeren. - Vi indkasserer den samme slags mål. Vores problem er, at vi normalt forsvarer meget modigt, men når vores timing ikke sidder, efterlader vi store rum. - Vi har altid efterladt store rum, men modstanderne har ikke bemærket det, fordi vi har været hurtige til at komme over bolden. Vi er nødt til at blive mere kompakte. - Når tingene ikke fungerer, er man nødt til at gå tilbage til de basale ting, udtaler Klopp ifølge BBC Sports. Kampen mellem Liverpool og Rangers spilles tirsdag klokken 21.00. 

 • Forventede startopstillinger: Liverpool - Rangers
  by Redaktionen on 3. oktober 2022 at 12:54

  Her er de forventede startopstillinger til Champions League-kampen tirsdag aften på Anfield.

 • Liverpool-profil om skidt PL-start: Alle kan slå alle
  by Kristian Porse on 3. oktober 2022 at 9:58

  Ifølge Liverpool-profilen Virgil van Dijk er alle holdene i Premier League i stand til at slå hinanden.Liverpool har fået en sløj start på sæsonen i Premier League.Efter syv kampe befinder klubben sig på en niendeplads med ti point, og årsagen skal ifølge Virgil van Dijk findes i, at holdet ikke har været konsistente nok i præstationerne. Samtidig forklarer forsvarsspilleren, at klubberne i Premier League konstant forbedrer sig, og at alle er i stand til at slå alle.- Vi skal genfinde det konsistente niveau, som vi har opretholdt gennem de seneste fire til fem år, siger han.- Klubberne forbedrer sig hele tiden. Vi spiller i den bedste liga i verden, og alle kan slå alle. - Vi skal tro på os selv og spille med mere frihed, og det hele handler om, at vi alle sammen skal arbejde hårdt, siger Van Dijk ifølge Liverpools hjemmeside.Liverpools næste udfordring er skotske Rangers, der tirsdag gæster Anfield i Champions League.

 • Rygtetid: PL-storklubber jagter Schjelderup
  by Martin Schmidt on 2. oktober 2022 at 8:31

  Her er ugens udgave af bold.dk's rygteunivers rygtetid.Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet. Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.Liverpool og Arsenal jagter Andreas SchjelderupI sommerens transfervindue takkede FC Nordsjælland nej til et stort bud fra Sevilla på 75 millioner kroner, men endnu større klubber jagter efter sigende Andreas Schjelderup.Italienske CalcioMercato og spanske elgoldigital.com skriver, at Liverpool og Arsenal er på banen.Mediet erfarer desuden, at Premier League-storklubber får konkurrence fra Dortmund, Inter og Juventus.Det forlyder, at FC Nordsjælland værdisætter Schjelderup til knap 150 millioner kroner. Nordmanden har kontrakt til 2024.Juventus interesseret i Jordi AlbaBarcelonas venstre back Jordi Alba har ikke fået meget spilletid denne sæson, og med en kontrakt der løber ud i 2024, kunne det være tid til at se sig om efter nye udfordringer.Den spanske avis Sport skriver, at Italienske Juventus nu står klar til at byde på spanieren til januar.Barcelona er også interesseret i at komme af med 33-årige Alba, der efter ti års tro tjeneste nu er reduceret til en løntung bænkevarmer.Alba har kun optrådt i fire kampe for Barcelona denne sæson.Luis Muriel vil væk fra AtalantaDen colombianske angriber Luis Muriel har besluttet sig for at forlade Atalanta.Det skriver flere internationale medier - heriblandt goal.com.Muriel, der kæmper med danske Rasmus Højlund om spilletiden, har angiveligt rettet blikket mod et exit i vinterens transfervindue, hvor Fiorentina bliver nævnt som en mulig destination.Goal.com skriver dog, at Atalanta ikke skulle være interesseret i at slippe Muriel, der har kontrakt med Serie A-klubben frem til sommeren 2023.31-årige Muriel har indtil videre noteret sig for fem kampe i Atalanta-trøjen i indeværende sæson.Chelsea går ind i kampen om Jude BellinghamLiverpool og Real Madrid er tidligere blevet meldt meget interesseret i Jude Bellingham, men Chelsea er angiveligt også på banen.Det er engelske Telegraph, der erfarer, at London-klubben har tilsluttet sig jagten på Dortmunds unge midtbanejuvel.19-årige Bellingham har kontrakt til 2025 i Dortmund, som menes at kræve knap 1,1 milliarder kroner for stortalentet.Tottenham vil erstatte Lloris med OblakTottenham er ved at forberede sig på tiden efter Hugo Lloris, som efterhånden er blevet 35 år gammel. Her har London-klubben ifølge Evening Standard rettet blikket mod Atletico Madrids Jan Oblak. Oblak har en frikøbsklausul på 107 millioner pund, hvilket svarer til omkring 890 millioner kroner, men ifølge mediet er den spanske klub klar til at lytte på lavere bud. 29-årige Oblak har kontrakt med Atletico Madrid frem til sommeren 2028, han forlængede sin aftale i sommer. Hugo Lloris satte i vinter sin underskrift på en ny aftale med Tottenham, parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2024.  Bayern München fortsætter jagten på Harry KaneI sommerens transfervindue blev Harry Kane sat i forbindelse med Bayern München, hvor sportsdirektør Hasan Salihamidzic dog afviser, at der har været dialog.Noget tyder dog på, at Bayern stadig er meget lune på Tottenham-stjernen.Kicker erfarer, at Kane forbliver på toppen af Bayern Münchens ønskeliste, og at klubben har haft en indledende kontakt med Kane-lejren, selvom Salihamidzic altså siger det modsatte.Bayern München jagter en klassisk 9'er efter salget af Robert Lewandowski til Barcelona, og i den forbindelse skulle 29-årige Kane altså være den foretrukne afløser.Englænderen har kontrakt til 2024 i Tottenham, som angiveligt forsøger at forlænge aftalen.Manchester United jagter stadig Cody Gakpo23-årige Cody Gakpo stråler for PSV Eindhoven, og det har større klubber i den grad også bemærket.I sommerens transfervindue blev kantspilleren sat i forbindelse med Arsenal og Manchester United, og selvom det ikke lykkedes i denne omgang, er United stadig meget interesseret.Det erfarer Forbes, som beskriver Gakpo som et af klubbens største transfermål.United var angiveligt i dialog med Cody Gakpo og tæt på at nå til enighed om de personlige betingelser, men Premier League-klubben sendte aldrig et officielt tilbud til PSV, så en handel var ikke for alvor tæt på at ske.Cody Gakpo er et produkt af PSV's ungdomsafdeling og har foreløbig scoret 52 mål og lavet 42 oplæg i 148 førsteholdskampe.Sidste uges rygterManchester United holder øje med Jan OblakDer kan være en stor målmandskabale på vej i engelsk fodbold, hvor en Aston-Villa keeper kan sikre Manchester United forstærkning til posten mellem stængerne.The Mirror mener nemlig, at United holder øje med Jan Oblaks situation hos Atletico Madrid, da der i den seneste tid har været rygter om, at Madrid-klubben er på jagt efter en ny keeper.Det er så her, Aston Villa kommer ind i billedet, fordi der skulle være tale om Emiliano Martinez, som er kommet på blokken i Madrid.Oblak har desuden kontraktudløb til sommer, og dermed skulle Atletico også være i gang med at overveje, om de vil have penge i kassen vedrørende et salg allerede til januar.Manchester United har dog allerede hentet en ny keeper til klubben i form af Martin Dubravka på en lejeaftale fra Newcastle, men Erik ten Hag vil angiveligt gerne have endnu en målmand ind.29-årige Jan Oblak har været hos Atletico Madrid siden 2014, hvor det i alt er blevet til 360 kampe med 177 clean sheets.Juventus har Antoine Griezmann på blokkenI denne sæson er Antoine Griezmann udlejet fra FC Barcelona til Atletico Madrid, men det kan ende med, at han slet ikke vente retur til Barca.Ifølge Gazzetta skulle Griezmann nemlig have muligheden for at skifte til italiensk fodbold, hvor Juventus angiveligt har set sig lun på den franske angriber.Juventus vil nemlig gerne forstærke sig med Griezmann, og derfor holder de et skarpt øje med ham, men der kan dog komme noget økonomisk i vejen. Et skifte til Juve kræver nemlig, at Griezmann tager en betydningsfuld lønnedgang.Gazzetta skriver desuden, at hvis en aftale med Griezmann falder til jorden, så har Juve også rettet kikkerten mod Chelseas Christian Pulisic og Marco Asensio i Real Madrid.31-årige Antoine Griezmann har kontrakt med FC Barcelona frem til sommeren 2024.Busquets tager til Miami til næste sæson34-årige Sergio Busquets har spillet samtlige af sine 15 professionelle sæsoner i den catalanske storklub Barcelona. Men efter indeværende sæson har Busquets kontraktudløb, og rygterne sender ham til Inter Miami i USA.Det er transferjournalisten Fabrizio Romano, som skriver på Twitter, at Busquets tager turen over Atlanterhavet til næste sommer.Ifølge Romano var der allerede interesse i sommer, men Busquets har valgt at færdigspille sin kontrakt hos Barcelona. Herefter skulle Busquets – ifølge Romano – have fået mod på nye udfordringer, og dem agter han at finde på den amerikanske østkyst.I denne sæson har Busquets spillet i seks af Barcelonas første ni kampe - Han fik hvil mod henholdsvis Elche i den hjemlige liga og i Barcelonas 5-1 sejr over Plzen i Champions League. Han har derudover afsonet en enkelt spilledags karantæne. Marco Asensio på blokken hos BarcelonaDer kan være et chokskifte under opsejling i spansk fodbold, da Marco Asensio står foran et kontraktudløb med Real Madrid efter denne sæson.Ifølge Mundo Deportivo skulle rivalerne fra FC Barcelona nemlig være i gang med at undersøge mulighederne for at hente Real-spilleren på en fri transfer.Her melder de desuden, at Barca-præsident Joan Laporta har en godt forhold til Asensios agent, og det skulle hjælpe en mulig aftale på vej, som rent økonomisk også ville være en god aftale for Barcelona.Det er ikke meget spilletid, som Real-spanieren har fået i denne sæson, da det blot er blevet til 11 minutter fordelt over to La Liga-kampe.26-årige Marco Asensio har været på kontrakt hos Real Madrid, hvor han indledte med et lejeophold hos Espanyol, så han har tidligere været at finde i Barcelona.Om Rygtetid: Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

 • Trossard-hattrick og Partey-perle: Se lørdagens PL-scoringer her
  on 2. oktober 2022 at 6:43
 • Matip: Vi forventer mere af os selv
  by Obaida El-Itr on 1. oktober 2022 at 19:13

  Brighton og Liverpool spillede lørdag 3-3 i Premier League, og præstationen var bare ikke god nok, siger Joel Matip efter kampen.Liverpool har i indeværende sæson haft svært ved at finde formen. Lørdag var Mohamed Salah og co. tæt på at sende Brighton hjem med et 2-3 nederlag, men i slutfasen fuldendte Leandro Trossard sit hattrick og sikrede sit mandskab et point.Efter kampen var Liverpool-forsvarsspiller Joel Matip alt andet end tilfreds med præstationen.Det siger han i et interview med BBC Sport efter kampen.- Jeg er absolut ikke tilfreds, ikke en god præstation. Brighton spillede rigtig godt og gjorde livet hårdt for os.- Vi er nødt til at forbedre os. Det var bedre, men vi er stadig ikke tilfredse med vores præstation, især på hjemmebane. Vi forventer mere af os selv.Roberto Firmino scorede to af Liverpools mål, mens det sidste var et selvmål.   

 • Ny Brighton-manager efter eksplosiv PL-debut: ´Jeg er stolt af mit hold og mine spillere´
  on 1. oktober 2022 at 18:23
 • Ærgerlig Klopp efter 3-3-brag mod Brighton: ´Det er et fair resultat´
  on 1. oktober 2022 at 17:50
 • Klopp: Brighton fortjente at få noget med
  by Obaida El-Itr on 1. oktober 2022 at 17:30

  Brighton havde fortjent at få noget med hjem, siger Jürgen Klopp efter 3-3 kampen i Premier League lørdag.Liverpool var efter 17 minutter bagud med to mål mod Brighton lørdag i Premier League, men hjemmeholdet formåede at komme på 3-2 i anden halvleg.I slutfasen fuldendte Leandro Trossard sit hattrick, og dermed blev 3-3 kampens resultat.Spørger man Liverpool-manager Jürgen Klopp er det fortjent, at Brighton rejser hjem fra Liverpool med point i bagagen.Det siger han til til BBC sport efter kampen.- Denne kamp har forskellige historier. Der er historien om, hvordan vi lukkede to tidlige mål ind, der er historien om, hvordan vi kom tilbage i kampen, og så er der historien om, hvordan vi smed det hele væk.- Brighton er et rigtig godt fodboldhold. De spillede med en anden formation, blev vi lidt overraskede? Ja lidt. Men vi var allerede nede med 2-0, da vi tilpassede os det. Vi scorede vores mål på kontraangreb. Vi kunne have vundet, men ville vi have fortjent at vinde? Jeg er faktisk ikke sikker. Brighton fortjente at få noget med.- Vi kunne have forsvaret meget bedre. Det er fodbold, og det skal man acceptere. På sådan en dag, hvor det starter sådan her, er det vigtigt at kæmpe sig igennem. Det ville være rart, hvis man kunne vinde kampen. Vi har altid problemer mod Brighton, som er et meget godt fodboldhold, men vi skal gøre det bedre.Liverpool er i øjeblikket på niendepladsen med 11 point op til førerholdet Arsenal.

 • Trossards hattrick sørger for pointdeling på Anfield - se højdepunkterne her
  on 1. oktober 2022 at 16:15

  Leandro Trossard scorede et hattrick på Anfield for Brighton, som spillede 3-3 mod Liverpool i Premier League.

 • Trossard med hattrick i vild deler mod Liverpool
  by Raymund Nelausen on 1. oktober 2022 at 15:56

  Det gik op og ned for Liverpool lørdag, da de hurtigt kom bagud med 0-2 til Brighton. De formåede dog at komme foran 3-2, inden Leandro Trossard blev noteret for sit hattrick med en udligning til 3-3.Liverpool tog lørdag imod Brighton hjemme på Anfield i Premier League, men Jürgen Klopps tropper havde ikke valgt at møde op til start.De var godt nok på banen, men efter kun fire minutter gik der et chok gennem Anfield, da Brighton formåede at tage hjemmeholdet på sengen og bringe sig i front med 1-0.Her modtog Leandro Trossard bolden på kanten af feltet, hvor han elegant fik snydt Trent Alexander-Arnold, inden Brighton-profilen bankede bolden ind i netmaskerne.Det var en drømmestart for gæsterne fra sydkysten, men Trossard var på ingen måde færdig med at imponere.Belgieren blev nemlig efter 17 minutter spillet flot fri i feltet af Solomon March, og så kunne Trossard for anden gang i kampen passere en chanceløs Alisson Becker inde i Liverpool-målet.Efterfølgende vågnede Klopps tropper op til dåd, og efter 33 minutter kunne Roberto Firmino sende reduceringen i mål, da Mohamed Salah spillede ham fri i højre side af feltet.Der var dog tvivl efterfølgende, men med hjælp fra VAR kunne Liverpool gå til pause med 1-2.Vild udvikling på AnfieldRoberto Firmino var fast besluttet på, at hjemmeholdet skulle tilbage i kampen, og kun ni minutter efter pausen fik han Anfield til at gå amok.Liverpools brasilianske profil modtog bolden fra Luis Diaz i feltet, hvor Firmino med et par hurtige driblinger kom fri og kunne sende udligningen til 2-2 ind i netmaskerne.Sikke en udvikling på kampen, men Liverpool ville have mere med fra lørdagens dyst.Efter 63 minutter kom Liverpool nemlig foran, da Adam Webster endte med at sende bolden i eget net efter et hjørnespark, og dermed var værterne på vej mod en sejr, efter de havde været nede 0-2.Det var dog Leandro Trossards store dag, og derfor endte han selvfølgelig også med at spolere Liverpools drøm om en sejr på Anfield, da han syv minutter før tid dukkede op i feltet.Her blev der slået et indlæg i boksen, som Liverpool ikke fik clearet ordentlig, og så kunne Trossard banke udligningen i mål til stor jubel for Brighton-spillerne.Det endte med at blive kampens sidste scoring, og dermed var det Leandro Trossard, som løb med overskrifterne, da Brighton spillede 3-3 med Liverpool i Premier League.

 • Trossard gør det onde ved Liverpool: Fuldender hattrick og udligner til 3-3 - se målet her
  on 1. oktober 2022 at 15:51
 • Liverpool fuldfører comeback mod Brighton - se 3-2-målet her
  on 1. oktober 2022 at 15:32
 • Firmino sparker Liverpool tilbage mod Brighton: ´Det er godt sat ind det der´
  on 1. oktober 2022 at 14:42
 • Trossard smadrer Liverpool: 2-0 til Brighton på Anfield - se målet her
  on 1. oktober 2022 at 14:26
 • Chok på Anfield - Brighton bringer sig i front efter fire minutter
  by Raymund Nelausen on 1. oktober 2022 at 14:25

  Liverpool har fået en forfærdelig start på kampen mod Brighton, da gæsterne fra bragte sig foran med 1-0 på mål af Leandro Trossard efter kun fire minutter. Se målet i artiklen.Lørdag er Liverpool tilbage på Anfield, hvor de på nuværende tidspunkt tørner sammen med Brighton.Jürgen Klopps tropper har dog fået en forfærdelig start på opgøret, da de allerede efter fire minutter kom bagud til gæsterne på en scoring af Leandro Trossard.Se målet i videoen øverst i artiklen.Det var Trossards tredje scoring i denne sæson for Brighton i Premier League.Brighton er i skrivende stund foran med 2-0, da Trossard igen er kommet på tavlen.

 • Chok på Anfield: Brighton bringer sig foran mod Liverpool - se målet her
  on 1. oktober 2022 at 14:17
 • Isak var tæt på at blive dobbelt målscore på Anfield
  on 30. september 2022 at 16:15
 • Brighton-manager før debut: Det hele starter med forsvaret
  by Alex Munk Hjort on 30. september 2022 at 15:08

  Brightons nye manager, Roberto De Zerbi, står overfor sin Premier League-debut lørdag eftermiddag, når holdet fra sydkysten drager til Anfield for at møde Liverpool, hvor forsvaret bliver essentielt.Efter Graham Potters afgang til Chelsea, er det nu Robero De Zerbi, der skal bygge videre på Brightons forrygende start på Premier League-sæsonen. Italieneren fortalte på klubbens pressemøde fredag om sin filosofi og forventningerne til sine spillere.- Mentaliteten ændrer sig aldrig. Et stærkt hold har altid en stærk mentalitet uanset modstanderen. - Når jeg tænker over - og snakker om - vores største udfordring, så er det at hæve baren. Det betyder ikke at vi er arrogante. Vi er ambitiøse. Der er stor forskel på de to ting.- Jeg har talt meget med forsvarsspillerne Dunk, Veltman og Webster. For mig er det de vigtigste spillere på holdet, fordi det hele starter fra dem - opbygningsspillet, hvordan man kan dominere en kamp, fortæller De Zerbi til BBC Sport.De Zerbi blev også spurgt til weekendens modstander.- Det er en svær kamp, men det vil det være for alle hold. Jeg tror på mine spillere. Liverpool er et af de bedste hold i Premier League og i verden. Vi ved de er svære at slå, men jeg stoler på at mine spillere kan levere en god kamp, og så må vi se på resultatet til slut.Brighton og Liverpool spiller lørdag kl. 16:00. En sejr til Brighton vil holde dem i top 4.

 • Klopp forstår ikke Trent-fravalg for England: Et nemt valg
  by Emil Bellaiche on 30. september 2022 at 13:44

  Jürgen Klopp er ikke enig i Gareth Southgates beslutning om at vrage Trent Alexander-Arnold til det engelske landshold. Jürgen Klopp forstår, ikke så overraskende, ikke, at Trent Alexander-Arnold er så langt bagi køen på det engelske landshold. Landstræner Gareth Southgate har selv fortalt, at han foretrækker Newcastles Kieran Trippier på venstre back. Alexander-Arnold har fået en del kritik for, at han ikke er god nok defensiv, men det er Klopp slet ikke enig i. - Jeg ville tydeligvis have valgt anderledes, men det er jo ikke mig, der bestemmer det. - Jeg ser anderledes på ham. Der er historier om, at han ikke er god defensivt, og det er ikke sandt. Han er en god forsvarsspiller, selvom han ikke altid har gode aktioner – det arbejder vi på. - Der er helt bestemt plads til forbedring, men hans offensive bidrag er ekstremt for os, og det kunne det også være for andre hold. - For mig ville det være et nemt valg. Skulle jeg træne ethvert hold, så ville jeg hente ham, for han er fantastisk. - Er han altid fantastisk? Nej, men sådan er det med alle spillere. - Men det er Gareths job at finde de bedste hold, og det har virkelig, virkelig mange gode spillere på den samme position, fortæller Klopp på et pressemøde fredag. Liverpool skal i aktion igen søndag, når Brighton venter i Premier League. 

 • Agent forsvarer Arthur-start i Liverpool: Helt naturligt
  by Kristian Porse on 30. september 2022 at 5:39

  Ifølge Arthurs agent Fabio Pastorello er det ganske naturligt, at den brasilianske midtbanespiller har haft en langsom start i Liverpool. På transfervinduets lukkedag skiftede Arthur fra Juventus til Liverpool på en etårig lejeaftale.Den 26-årige brasilianer har haft en beskeden start i Premier League-klubben, som han endnu har sin førsteholdsdebut til gode for.Den langsomme start har fået flere medier til at spekulere i, om Jürgen Klopps tålmodighed med Arthur måske allerede var opbrugt.Brasilianerens agent Fabio Pastorello mener dog, at det er helt naturligt, at Arthur ikke har lagt fra land som fyr og flamme i Liverpool.Det fortæller han ifølge Football Italia.- Arthur spillede meget lidt sidste år. Derefter gennemgik han en operation i juni, hvilket betød, at han missede meget af preseason. - Han var ikke en del af Allegris planer i Juventus, og derfor trænede han ikke så meget med resten af holdet. Når man først ankommer sent i transfervinduet og i den forfatning, er det helt normalt, at der har været brug for noget ekstra arbejde, siger agenten.Pastorello fastslår videre, at Arthur er ved at være i form.- Nu er han klar og står til rådighed for træneren. Jeg tvivler ikke et sekund på, at han kommer til at gøre det rigtig godt i Liverpool-trøjen, siger han.Liverpool har en købsoption i lejeaftalen med Juventus.

 • Oxlade-Chamberlain udsat for indbrud: Var hjemme med lille søn
  by Emil Bellaiche on 29. september 2022 at 13:30

  Alex Oxlade-Chamberlain og kæresten Perrie Edwards har været ofre for et indbrud, mens de begge var hjemme med deres etårige søn. Alex Oxlade-Chamberlain har været udsat for et hjemmerøveri. Den 29-årige Liverpool-spiller blev tirsdag udsat for hjemmerøveri i sit hjem i Cheshire, mens han og hans familie var i huset. Det bekræfter engelsk politi over for flere engelske medier - heriblandt Liverpool Echo og The Athletic. - Indbrudstyven(e) brød ind i hjemmet, hvor de stjal smykker og håndtasker, mens beboerne var i hjemmet. - Vi er stadig i gang med efterforskningen, og vi søger stadig information om indbruddet, siger en talsperson fra engelsk politi ifølge The Athletic. Alex Oxlade-Chamberlain har på det seneste haft meget tid i hjemme i Cheshire, for den 29-årige Liverpool-spiller er lige nu ude med en slem lårskade, der har holdt ham ude i hele den igangværende sæsonen.