Kommende kampe:

Danske nyheder

 • Trippier lovpriser Mbappé: Helt fantastisk spiller
  on 3. oktober 2023 at 19:35

  Kieran Trippier lovpriser Kylian Mbappé og fortæller i den forbindelse, at hans søn hellere vil gå på banen med franskmanden i onsdagens opgør mellem Newcastle og PSG. Onsdag aften tager Newcastle imod PSG i anden spillerunde af dette års Champions League, og i den forbindelse sender Kieran Trippier roser i retningen af Kylian Mbappé. - Det her er det niveau, som man gerne vil spille på. Mod de bedste hold og de bedste spillere. Vi bliver nødt til at anerkende Mbappé som en af de bedste i verden. - Jeg spillede mod ham i hans debutkamp for Monaco, da jeg spillede i Tottenham. Han er en fantastisk spiller. - Jeg snakkede med min søn i går. Han sagde, at han hellere ville gå på banen med Mbappé frem for mig. Han ser altid videoer på Youtube med ham, lyder det fra Newcastle-spilleren. Opgøret mellem Newcastle og PSG bliver sparket i gang onsdag klokken 21:00.

 • LIVE: Flot FCK-spil i Parken!
  on 3. oktober 2023 at 19:33

  FC København brager tirsdag ind i Bayern München i Champions League. Følg opgøret live i tekst her. FC København skal tirsdag på en svær opgave i Parken. Her kigger de tyske mestre Bayern München nemlig forbi i Champions League, hvor FCK skal forsøge at levere sensationen. Du kan følge kampen live i tekst herunder.

 • Se her: Højlund forlænger målstime i CL
  on 3. oktober 2023 at 19:27

  Den danske angriber Rasmus Højlund bragte Manchester United i front mod Galatasaray. Se målet i videoen ovenfor.  Et hovedstødsmål fra Rasmus Højlund betød, at Manchester United for en stund førte med 1-0 mod Galatasaray.  I videoen, der ligger øverst i artiklen, kan du se danskerens hovedstødsmål, der blev til efter fornemt oplæg fra Marcus Rashford.  Det er Højlunds andet Champions League-mål i streg, idet han også kom på tavlen for Manchester United imod Bayern München.  Der er på nuværende tidspunkt spillet 27 minutter af kampen mellem United og Galatasaray, som står 1-1 efter en udligning fra Wilfried Zaha.

 • Seks mål i én kamp: 14-årigt AGF-talent imponerer i Ajax
  on 3. oktober 2023 at 19:04

  Det 14-årige AGF-talent, Mikkel Bro Hansen, scorede tirsdag seks mål for Ajax' U15-mandskab, hvor han i disse uger træner med. Det 14-årige AGF-talent, Mikkel Bro Hansen, er i disse uger til prøvetræning i Ajax, hvor han tirsdag spillede en testkamp for U15-mandskabet. I den forbindelse imponerede offensivspilleren på vanvittig vis. Den hollandske storklub oplyser således på det sociale medie X, at stortalentet lavede seks mål i en 8-2-sejr over SC Cambuur tirsdag aften. Spillere kan først skrive kontrakt med en dansk klub, når de er fyldt 15, ligesom danske talenter tidligst kan skrive med en udenlandsk klub som 16-årig.

 • Ajax hyrer Van Gaal som rådgiver
  on 3. oktober 2023 at 18:59

  Ajax meddeler, at klubben har ansat Louis van Gaal i en rådgivende rolle.  Louis van Gaal skal bistå Ajax' bestyrelse med rådgivning. Det oplyser Æresdivisionsklubben tirsdag aften.  Her fremgår det, at Van Gaal tager over for det tidligere bestyrelsesmedlem Jan van Halst, der for nylig meddelte, at han ikke ville vende tilbage til rollen, når den midlertidige periode som administrerende direktør slutter. Van Gaal fortæller ifølge Ajax' hjemmeside, at han glæder sig til at hjælpe den hollandske storklub.  - Jeg vil hjælpe Ajax. Lige nu bruger jeg en stor del af mit liv i Portugal, og det flugter rigtig godt med en rolle som ekstern rådgiver.  - Jeg er mere end parat til at stille min fodboldviden til rådighed for klubbens bestyrelse, udtaler Van Gaal.  72-årige Van Gaal har stået uden job, siden han stoppede som landstræner for Holland ved udgangen af 2022. 

 • Rønnow og Union Berlin blev sænket i overtiden
  on 3. oktober 2023 at 18:46

  Det lignede længe, at Union Berlin ville få sit første Champions League-point nogensinde, men dybt inde i dommerens tillægstid scorede Braga til 3-2, hvilket også endte med at blive kampens resultat. Tirsdag aften dannede Olympiastadion i Berlin rammen om Champions League-opgøret mellem Union Berlin og Braga. Her startede danske Frederik Rønnow i buret for hjemmeholdet, der fik en yderst fornem start på opgøret. Allerede efter fire minutter fik man således netmaskerne til at blafre for første gange, da Robin Gosens kom først på en løs bold i feltet og bankede den i kassen. Efter et kort VAR-tjek valgte dommeren dog at annullere målet for offside. Det slog dog ikke hovedstadsklubben ud af kurs, og efter en halv times spil kom den store forløsning, da Sheraldo Becker blev sendt afsted i dybden og sendte kuglen fladt ind under en fremadstormende Braga-keeper. Det var på samme tid Union Berlins første Champions League-mål nogensinde, men hjemmeholdet var langt fra færdige med at imponere. Efter 36 minutter fordoblede man nemlig føringen, da selvsamme Becker slap alene igennem på kanten af feltet og krøllede den fornemt ind uden chance for målmanden. Det lignede dermed en sikker sejr til Bundesliga-mandskabet, men kort før pausen blev spændingen bragt tilbage i opgøret, da Sikou Niakate kom først på en Rønnow-retur og trillede Braga-reduceringen i nettet. De portugisiske gæster skulle dermed på jagt efter det udlignende mål efter pausen, og her skulle man kun bruge fem minutter på at bringe balance i regnskabet. En flot hjørnesparkskombination endte for fødderne af Bruma, der på fornemmeste vis krøllede kuglen helt op i hjørnet forbi en chanceløs Frederik Rønnow. Opgøret var dermed helt åbent igen, og begge mandskaber formåede at spille sig frem til flere fornuftige chancer i den afsluttende fase af kampen. Den fornødne skarphed manglede dog, og det lignede mere og mere en pointdeling på det olympiske stadion. Indskiftede Andre Castro ville det dog anderledes og dybt inde i dommerens tillægstid modtog han kuglen et par meter ude foran feltet, hvorefter han bankede den fladt i kassen. Det endte dermed 3-2 til Braga, og Union Berlin har stadig sit første Champions League-point til gode.

 • Tuchel godkender: Banen ser værre ud end den er
  on 3. oktober 2023 at 18:45

  Bayern München-træner Thomas Tuchel er fint tilfreds med plænen i Parken.  Græstæppet i Parken har taget meget fokus forud for FC Københavns møde med Bayern München i Champions League. Efter Suspekts koncert i midten af september har plænen været hårdt medtaget, men ifølge Thomas Tuchel er banens tilstand godkendt.  Det fortæller han til Viaplay kort før kickoff tirsdag aften. - Det ser værre ud, end det er. Banen er ganske fin, og det kommer ikke til at være noget problem, siger Bayern-træneren.  Der er kickoff i Parken klokken 21:00. 

 • Kjærgaard og Bidstrup startede i CL-nedtur
  on 3. oktober 2023 at 18:40

  Salzburg tabte tirsdag aften med 0-2 til Real Sociedad i Champions League.  Den danske midtbaneduo Maurits Kjærgaard og Mads Bidstrup startede inde for Salzburg, der tirsdag aften tog imod Real Sociedad i Champions League.  Kampen var blot syv minutter gammel, da første scoring faldt. Det var gæsterne, der bragte sig i front på mål af offensivsprofilen Mikel Oyarzabal, der køligt lagde bolden over i det lange hjørne efter en hurtig dribling i hjemmeholdets felt.  20 minutter senere blev skidt til værre for Salzburg, der efter en veludført Sociedad-kontra kunne se gæsternes midtbanespiller Brais Mendez gøre det til 2-0.  Spanieren afventede klogt og sparkede bolden ind forbi Salzburg-keeperen Alexander Schlager på det rigtige tidspunkt.  Den sløje første halvleg fik Salzburg-træneren Gerhard Struber til at foretage tre udskiftninger i pausen.  Maurits Kjærgaard var blandt de tre spillere, der blev pillet ud.  Ændringerne hjalp dog ikke for Salzburg, der endte med at tabe kampen med 0-2 til Real Sociedad. 

 • Ny Super League på vej? Nu svarer UEFA
  by Emil Plovgaard on 3. oktober 2023 at 18:38

  UEFA kommenterer nu på rygterne.

 • Liverpool blev bortdømt: Hør den gigantiske VAR-brøler her
  on 3. oktober 2023 at 18:28

  Den engelske dommerforening, PGMOL, har offentliggjort VAR-kommunikationen fra kampen mellem Tottenham og Liverpool. Du kan se og høre korrespondancen øverst i artiklen. Liverpool fik fejlagtigt underkendt et mål for offside i weekendens Premier League-opgør mod Tottenham. Det har efterfølgende vakt enorm kritik af VAR og den engelske dommerstand som helhed. Liverpool bad sågar om at få lydoptagelserne fra kommunikationen mellem dommerne i den pågældende situation. Ifølge Sky Sports var PGMOL (dommerforbundet, red.) dog tøvende i forhold til den idé, men man har nu besluttet sig for at offentliggøre optagelserne. Dem kan du høre og se øverst i artiklen.

 • Neestrup: Falsk ni'er har givet fordel før
  on 3. oktober 2023 at 18:19

  FC København-træner Jacob Neestrup forklarer over for Viaplay, hvorfor han har valgt at starte med Viktor Claesson som falsk ni'er imod Bayern München.  FCK starter med Viktor Claesson på toppen imod Bayern München.  I et interview med Viaplay forklarer cheftræner Jacob Neestrup, hvad der ligger til grund for det valg. - Vi har valgt Claesson som ni'er, fordi vi i forrige sæson mod nogle af de bedste hold følte, at vi kom styrket ud af at spille med en falsk ni'er eller ti'er, eller hvad vi skal kalde det.  - Det lille overload vil vi gerne lave centralt i banen igen.  - Når vi i perioder kan holde fast i bolden omkring midterlinjen, så prøver vi at se, om vi kan få Achouri og Elyounoussi lidt mere centralt i banen mellem deres stoppere og backs.  - Så de kan ligge og binde og true dybt, hvilket gerne skulle skabe noget plads til Claesson, Diogo og Falk, siger Neestrup.  Du kan se hele FCK's startopstilling her.  Der er kickoff klokken 21:00 i Parken.

 • Liverpool-appel afvist: Jones får tre dage i skyggen
  on 3. oktober 2023 at 18:16

  Liverpool oplyser tirsdag på sin hjemmeside, at man har fået afvist sin appel mod den karantænedom, som Curtis Jones modtog efter sit røde kort i weekenden. Curtis Jones fik i weekendens opgør mod Tottenham raget et rødt kort til sig efter en tackling på Yves Bissouma. Den engelske midtbanespiller blev herefter idømt tre spilledages karantæne, hvorefter Liverpool appellerede beslutningen. Den engelske storklub har dog ikke fået medhold i sagen, og beslutning står derfor ved magt. Det bekræfter Liverpool på sin hjemmeside tirsdag aften. Curtis Jones går derfor glip af kampene mod Brighton, Everton og Nottingham Forest. Du kan se episoden øverst i artiklen.

 • Neymar og Mitrovic lynede i højspændt affære
  on 3. oktober 2023 at 18:12

  Aleksandar Mitrovic og Neymar stod tirsdag aften for et mål hver, da Al Hilal vandt 3-0 over iranske Nassaji Mazandaran i den asiatiske udgave af Champions League. Mandagens opgør mellem Al-Ittihad og iranske Sepahan i den asiatiske udgave af Champions League blev aflyst på yderst kontroversiel vis, da det saudiarabiske mandskab nægtede at spille opgøret på grund af en statue af en afdød iransk general. Det kan du læse mere om her. Derfor var der også sået tvivl omkring tirsdagens opgør mellem Al-Hilal og Nassaji Mazandaran, der ligeledes skulle spilles i Iran. Kampen blev imidlertid afviklet som planlagt, og efter 18 minutter bragte det saudiarabiske mandskab sig i front, da Aleksandar Mitrovic kom først på et indlæg i feltet og stangede kuglen i kassen. Spændingerne var efterfølgende til at føle på, og kort før pausen opstod der tumult mellem de to mandskaber. Det resulterede i, at hjemmeholdets Amir Houshmand og Al-Hilals Salman Al Faraj blev tildelt røde kort. Anden halvleg skulle derfor afvikles med 20 mand på banen, og her viste de saudiarabiske gæster sig som de skarpeste. Efter en lille time udbyggede Al-Hilal således føringen, da Neymar modtog kuglen på kanten af feltet, hvor han bankede den fladt ind med det kolde venstreben. Det lignede dermed en stensikker sejr til det stjernespækkede saudiarabiske mandskab, og i dommerens tillægstid cementerede man da også sejren, da Saleh Al Shehri sendte bolden ind i netmaskerne. Det endte dermed 3-0 til Al-Hilal.

 • BEKRÆFTET: Liverpool-appel uden succes
  by Emil Plovgaard on 3. oktober 2023 at 18:10

  Appellen var uden succes.

 • Hør VAR-fejlen: Her bliver Liverpool-mål forkert underkendt
  on 3. oktober 2023 at 18:07

  Den engelske dommerforening PGMOL har udgivet VAR-kommunikationen fra kampen mellem Tottenham og Liverpool, der endte i en fejlagtig underkendelse af en Liverpool-scoring.

 • Neestrup skifter fire mod Bayern München
  on 3. oktober 2023 at 18:05

  Her er FC Københavns startopstilling til det store Champions League-brag mod Bayern München. Snart går det løs i Parken, hvor FC København skal forsøge at byde Bayern München op til dans. Startopstillingerne er netop tikket ind, og Jacob Neestrup har skiftet fire siden 0-2-skuffelsen mod FCM i lørdags. Nye fra start er Peter Ankersen, Kevin Diks, Diogo Goncalves og Lukas Lerager, mens Elias Jelert, Valdemar Lund, Roony Bardghji og Orri Oskarsson glider ud. Opgøret sparkes i gang klokken 21, og du kan følge med via liveblog her på bold.dk. FC Københavns startopstilling:Kamil Grabara – Peter Ankersen, Kevin Diks, Denis Vavro, Birger Meling – Lukas Lerager, Rasmus Falk, Diogo Goncalves - Mohamed Elyounoussi, Viktor Claesson, Elias Achouri Se Bayern Münchens startopstilling her.

 • Stjernestøv i Parken - Kane starter mod FCK
  on 3. oktober 2023 at 18:04

  Bayern München starter med de store stjerner mod FC København, da Harry Kane, Leroy Sané og Jamal Musiala blandt andet er med fra start. Harry Kane, Joshua Kimmich og Leroy Sané. Alle Bayern München-stjernerne er kommet til København, hvor de tirsdag skal op imod FC København. Cheftræner Thomas Tuchel udviste stor respekt over for københavnerne på pressemødet, og det har han stadig. Det er et nemlig et slagkraftigt mandskab, som FCK skal forsøge at holde fra fadet fra kampens start. I offensiven har Tuchel valgt at stille med Leroy Sané, Jamal Musiala og Kingsley Coman bag ved Harry Kane. FCK's startopstilling er også tikket ind. Læs den her. Der er kampstart klokken 21:00. Bayern Münchens startopstilling: Sven Ulreich - Noussair Mazraoui, Dayot Upamecano, Min-Jae Kim, Alphonso Davies - Konrad Laimer, Joshua Kimmich - Leroy Sané, Jamal Musiala, Kingsley Coman - Harry Kane.

 • Tændt Lerager: Vi skal bruge Parken
  on 3. oktober 2023 at 17:55

  Lukas Lerager fortæller til Viaplay, at FC København skal gøre brug af hjemmebanefordelen mod Bayern München.  FCK tager tirsdag aften imod Bayern München i Champions League. Viapplay har forud for opgøret talt med løvernes midtbanespiller Lukas Lerager, der tror på, at FCK kan drille de forsvarende Bundesliga-mestre. - Hvad talte for, at vi skulle få uafgjort imod Manchester City, som endte med at vinde Champions League?  - Altså det er jo at bruge Parken, bruge hjemmebanen og bruge de resultater, der blevet leveret før.  - Og så er det en kamp, du ikke får igen. Det er i dag, du skal levere. Ikke i morgen, siger Lerager.  Der er kickoff klokken 21:00 i Parken. 

 • City har vigtig duo tilbage
  on 3. oktober 2023 at 17:42

  John Stones og Bernardo Silva er tilbage i træning hos Manchester City forud for Champions League-kampen mod RB Leipzig.  Efter at have misset flere kampe på grund af skader er John Stones og Bernardo Silva tilbage i træning.  Manchester City-træner Pep Guardiola bekræfter ifølge Reuters, at begge spillere er med i overvejelserne til onsdagens kamp mod RB Leipzig.  - De har det bedre. Bernardo har det lidt bedre end John, men de rejser begge med til Leipzig, og så træffer vi en beslutning i morgen (onsdag, red.).  - Jeg er glad for, at de er tilbage. John har ikke spillet et eneste minut i denne sæson, mens Bernardo både har været skadet og er blevet far.  - Nu er de endelig tilbage, hvilket er rigtig godt for os, siger Guardiola på et pressemøde tirsdag.  Manchester City gæster RB Leipzig i Champions League-gruppespillet klokken 21:00 onsdag aften. 

 • BREAKING: PGMOL udsender lydfil - hør den her
  by Emil Plovgaard on 3. oktober 2023 at 17:37

  En stor brøler fandt sted i weekendens opgør mellem Tottenham og Liverpool. Dommerorganisationen PGMOL har tirsdag aften udsendt en lydfil, der gengiver hele forløbet.

 • Se her: Union Berlin får sit første CL-mål nogensinde
  on 3. oktober 2023 at 17:35

  Sheraldo Becker har tirsdag aften scoret Union Berlins første Champions League-mål nogensinde. Du kan se scoringen øverst i artiklen. Mod alle odds kvalificerede Union Berlin sig til dette års Champions League, da man sikrede sig en flot fjerdeplads i den tyske Bundesliga. Dermed var man for første gang en del af det fineste selskab, da man i første spillerunde tabte 0-1 til Real Madrid på Bernabeu. Tirsdag aften er den tyske hovedstadsklub imidlertid i kamp igen, hvor modstanderen hedder Braga. Her bragte man sig i front efter en halv times spil og fik dermed sit første Champions League-mål nogensinde. Union Berlin fører i skrivende stund 2-1 over Braga. Du kan se scoringen øverst i artiklen.

 • Ajax indgår samarbejde med brasiliansk klub
  on 3. oktober 2023 at 17:25

  Ajax indleder et samarbejde med Athletico Paranaense fra Brasilien. Det oplyser klubben i en årsrapport.  Et nyt internationalt klub-samarbejde har set dagens lys.  Ajax oplyser således i klubbens årsrapport, at man indleder et samarbejde med den brasilianske klub Athletico Paranaense.  - Efter flere samtaler og forberedelser gennem sidste sæson vil Ajax fra den nye sæson indlede et samarbejde med Athletico Paranaense  fra Curitiba, lyder det i årsrapporten.  Indholdet af samarbejdet udpensles med følgende formulering.  - Samarbejdet kommer til at bestå i at udveksle viden og ekspertise på lige fod, skriver Ajax.  Ajax har i forvejen samarbejdsaftaler med klubber som mexicanske CF Pachuca og Sharjah FC fra De Forenede Arabiske Emirater.  Athletico Paranaense ligger i skrivende stund på ottendepladsen i Brasiliens bedste fodboldrække.

 • Real-stopper får tre dage i skyggen for vanvidstackling
  on 3. oktober 2023 at 17:14

  Nacho har fået tre spilledages karantæne efter en skrækkelig tackling på Girona-spilleren, Portu. Weekendens La Liga-møde mellem Girona og Real Madrid endte med en stensikker 3-0-sejr til sidstnævnte. Efterfølgende er snakken dog gået på den vanvidstackling, som Nacho satte ind på Portu i dommerens tillægstid. Den 33-årige Real Madrid spiller blev i den forbindelse præsenteret for et rødt kort, og nu har det fået flere konsekvenser for spanieren. Tirsdag skriver Marca således, at han er blevet tildelt tre karantænedage for 'farligt spil, der potentielt kan forårsage skade'. Mandag meddelte Girona da også, at Portu har pådraget sig en ankelskade efter episoden og derfor vil være ukampdygtigt i godt en måneds tid. Nacho går glip af kampene mod Osasuna, Sevilla og Barcelona.

 • Græsekspert opfordrer FCK: Drop koncerterne
  on 3. oktober 2023 at 16:59

  Ifølge formanden for Groundsman Association Denmark bør FCK ikke tillade koncerter i Parken midt i sæsonen.  Fejlbehandling eller ej skal FCK droppe koncerterne i Parken, hvis klubben ønsker en stabil og god bane. Det fastslår Karsten Paaske, der er formand for Groundsman Association Denmark, i et interview med Ekstra Bladet.  - Koncerter hører ikke til på en græsbane, når der samtidig skal spilles international topfodbold kort efter, siger græseksperten.  Plænen i Parken har været hårdt medtaget, efter at Suspekt i midten af september afholdt en stor koncert i nationalarenaen.  FCK har efterfølgende oplyst, at græsset er blevet fejlbehandlet, men ifølge Karsten Paaske er klubben altså nødt til at droppe koncerterne helt, hvis banen skal være optimal i hele sæsonen.

 • Shakhtar vil have penge af Spurs: Vores tab skal dækkes
  on 3. oktober 2023 at 16:52

  Shakhtar Donetsks administrerende direktør føler sig overbevist om, at man bliver kompenseret for Manor Solomon, der tidligere på sommeren skiftede kvit og frit til Tottenham. Manor Solomon var en af de bærende kræfter hos Shakhtar Donetsk. Men da krigen brød ud, fik spillere i Ukraine og Rusland mulighed for at suspendere deres kontrakter og rejse væk. Det benyttede midtbanespilleren sig af og skiftede til Fulham, som han repræsenterede i et års tid, før han skiftede kvit og frit til Tottenham. Det kunne lade sig gøre, da den 24-årige israeler i princippet havde kontraktudløb ved det kommende årsskifte. Efterfølgende forlangte Shakhtar dog et transferbeløb alligevel, og det føler man sig stadig sikker på, at man får.  Det fortæller administrerende direktør, Sergei Palkin, i et interview med ESPN. - Vi har haft samtaler med Tottenham og har aftalt med dem, at de sender nogle forslag. Lad os kalde det en forhandlingsproces. Jeg håber og tror på, at vi kommer til at finde en løsning. Lige nu er det lidt for tidligt at sige mere om det, da vi først lige er begyndt. Sergei Palkin fortæller på samme tid, at man sigter efter at få dækket det beløb, som man selv betalte i 2019, da han blev hentet i hjemlandet. - Vi ønsker at dække vores tab. For Tottenham er det ikke så mange penge. Vi betalte 6,5 millioner euro (48 millioner danske kroner, red.), og jeg tror ikke, at det er enormt mange penge for en klub på Tottenhams niveau. - Jeg tror på, at vi kommer til at finde en løsning. Fra et image-synspukt tror jeg ikke, at de har brug for sådanne sager, lyder det fra Shakhtar-chefen. Manor Solomon har indtil videre spillet seks kampe for Tottenham.

 • AGF-back drømmer om landshold og top fem-liga
  on 3. oktober 2023 at 16:28

  Den svenske venstreback Eric Kahl håber, at han en dag får mulighed for at spille i en af Europas største ligaer.  Eric Kahl har to helt klare drømme i karrieren.  Det fortæller AGF-backen i et interview med Fotbollskanalen.  - Mine drømme er at spille og etablere mig i en top fem-liga og få debut for landsholdet.  - Vi må se. Jeg har stadig en lang kontrakt i AGF, hvor jeg trives rigtig godt. - Men selvfølgelig vil man på et tidspunkt videre og forsøge at nå sine drømme, siger Kahl.  Den 22-årige svensker har spillet i AGF siden sommeren 2021, hvor han kom til klubben fra AIK.  Eric Kahl har kontrakt med AGF til 2026.

 • Manchester City kaprer talent i United
  on 3. oktober 2023 at 16:20

  Det 17-årige talent, Harrison Parker, har lavet det forbudte skifte fra Manchester United til Manchester City. Manchester City handler ind hos rivalerne fra Manchester United. Den 17-årige midtstopper, Harrison Parker, fortsætter således sin karriere hos de lyseblå. Det melder Fabrizio Romano, der tirsdag skriver, at transferen er gennemført. Transferjournalisten kan på samme tid berette, at fire andre topklubber var ude efter den unge englænder. Forsvarstalentet nåede udelukkende at repræsenteret United på ungdomsniveau, hvor han primært har været en del af U18-truppen. Parker har desuden også været en del af Arsenals ungdomsafdeling.

 • Sahsah strålede da FCK's talenter viste vejen mod Bayern
  on 3. oktober 2023 at 15:58

  FC Københavns U19-hold slog Bayern München med 3-2 i tirsdagens UEFA Youth League-kamp, der bød på et vildt drama i overtiden.  Tingbjerg Idrætspark i Brønshøj dannede tirsdag eftermiddag rammen for UEFA Youth League-opgøret mellem FC Københavns U19-hold og Bayern München.  Hjemmeholdet tog føringen efter 38 minutters spil, da angriberen Emil Højlund fandt vej til netmaskerne.  En Bayern München-spiller forsøgte at blokere afslutningen fra Højlund, men det mislykkedes, og dermed førte FCK ved pausefløjt.  Fire minutter efter pausen udbyggede offensivprofilen Noah Sahsah løvernes føring med en scoring til 2-0.  Tomålsføringen holdt frem til det 85. minut, hvor den spanske midtbanespiller Javier Fernandez reducerede til 1-2 for gæsterne.  Herefter satte Bayern München alt ind på at få udlignet, og den mission lykkedes dybt inde i overtiden.  Her scorede den 17-årige forsvarsspiller Christian Kouam til 2-2, som dermed så ud til at blive kampens slutresultat. Men, men, men.  Noah Sahsah ville det anderledes, og kort efter 2-2-målet fandt han til stor eufori hos FCK vej til netmaskerne med en særdeles flot afslutning fra kanten af feltet.  Dermed sikrede han, at FCK trak sig sejrrigt ud af opgøret, som altså sluttede 3-2 til de unge løverne.  Vejen er således banet for FCK's seniorhold, der tirsdag aften tager imod Bayern München i Champions League-gruppespillet. 

 • CL-eufori i Newcastle: Det bliver mindeværdigt
  on 3. oktober 2023 at 15:43

  Newcastle-træner Eddie Howe ser frem til at opleve Champions League-stemningen på St. James Park.  Efter 20 sæsoners tørke vender Champions League tilbage til St. James Park.  Det sker, når Newcastle onsdag aften tager imod PSG i gruppespillets anden spillerunde.  Newcastle-træner Eddie Howe fortæller forud for kampen, at han forventer en spændende og mindeværdig aften på hjemmebanen.  - Vi ser virkelig frem til kampen. Jeg kan ikke vente med at opleve den hjemmebanestemning, som vores fans kommer til at skabe her.  - Det bliver en mindeværdig aften, og forhåbentlig kan vores præstation bidrage til, at det bliver det, siger Howe ifølge Newcastles X-profil.  Opgøret mellem Newcastle og PSG fløjtes i gang klokken 21:00. 

 • Dommerformand beklager VAR-svigt i Odense
  on 3. oktober 2023 at 15:32

  Michael Johansen fortæller mere om de tekniske udfordringer, der betød, at en stor del af OB-Lyngby blev afviklet uden VAR. Ved Lyngbys 2-0-mål i mandagens udekamp mod OB stod Frederik Gytkjær offside, men målet blev ikke annulleret. Tekniske problemer gjorde nemlig, at VAR ikke var i spil i en stor del af kampen, men spørgsmålet er, hvad der gik galt? I en skriftlig udtalelse til bold.dk forklarer dommerformand Michael Johansen det således: - I mandagens Superliga-kamp mellem OB og Lyngby opstod der desværre tekniske udfordringer med VAR-bilen. Der var spillet ca. 29 minutter, da en utilsigtet strømafbrydelse førte til nedlukning af alle systemer. Efter flere forsøg konstaterede man, at systemet ikke kunne reetableres. - En erstatningsbil blev forsøgt koblet op på kampen, men den korte tid betød, at det ville føre til længerevarende kampafbrydelse. Dommeren besluttede i forlængelse af pausen at genoptage kampen uden VAR i resten af 2. halvleg. - Vi beklager hændelsen og kan oplyse, at der er igangsat yderligere undersøgelse for fremadrettet at undgå lignende tilfælde, skriver Michael Johansen til bold.dk. Lyngby vandt opgøret med 2-1 og forværrede således OB-krisen, da fynboerne stadig kun har otte point for ti kampe.

 • Medie: Liverpool overvejer Wolves-stjerne som Salahs afløser
  by Emil Plovgaard on 3. oktober 2023 at 15:22

  Den legendariske offensivstjerne har mindre end to år tilbage af sin kontrakt.

 • Udmattet Pep: Man laver ikke god mad i mikroovnen
  on 3. oktober 2023 at 15:17

  Manchester City-træner Pep Guardiola langer ud efter tendensen med stigende krav og manglende tid i fodboldens verden.  - Jeg er ikke træner længere. Jeg er manager.  Sådan lyder det ifølge Sky Sports fra Pep Guardiola, der på et pressemøde tirsdag retter kritik af manglen på tid i fodboldens verden.  Ifølge Manchester City-træneren er der en usund sammenhæng omkring, at kampprogrammet konstant udvides, mens kravene til succes gør det samme.  Det fortæller han i forbindelse med udsigten til at både Champions League og VM for klubhold udvides. - Vi har ikke tid til at analysere eller genopfriske os selv og kigge på, om vi gør det godt eller skidt.  - Tror I, vi giver nye spillere som Matheus og Jeremy tid til at forstå, hvad vi gerne vil, og hvordan vi gør tingene?  - Det tager tid at lave god mad, men når du laver det i mikroovnen, er det ikke det samme, siger Guardiola.  Spanieren mener, at de stigende krav og den manglende tid gør det sværere at præstere optimalt.  Desuden peger han på, at det er op til spillerne at gøre op med tendensen.  - Kravene kommer fra vores børn, vores chefer, sportsdirektørerne, medierne og fansene. De vil hele tiden have mere og mere.  - Da vi røg ud til Newcastle, var det sidste spørgsmål til mig, om vi var skuffede over ikke længere at kunne vinde fire titler i sæsonen. Er I seriøse? Alt er for meget, og vi har ikke tid.  - Det er kun spillerne, der kan stoppe det, afslutter City-træneren.

 • Hjulmand om Perez-kritik: Hvorfor skal det være personligt og nedladende?
  on 3. oktober 2023 at 14:54

  Kasper Hjulmand oplever Kenneth Perez’ hårde kritik af Anton Gaaei som et billede på den hårde tone, der er mange steder i samfundet. Den slags er unødvendigt, lyder det. - Han har aldrig hørt, hvordan det er hernede, og hvad formålet med at spille fodbold her er. Kenneth Perez var ude med riven efter Anton Gaaei, efter den 20-årige højreback for godt og vel en uge siden fik en særdeles uheldig hovedrolle med en kæmpe fejl mod Feyenoord. Perez påpegede, at Gaaei kom fra en meget lille klub i form af Viborg og ikke var klar til Ajax’ niveau. Chancerne for succes på den korte bane er nærmest lig med nul, lød det. Kenneth Perez kom med udtalelserne i ESPN-studiet i Holland, og efterfølgende langede hans TV2-kollega David Nielsen ud efter Perez. Kasper Hjulmand er heller ikke imponeret. - Det er ikke direkte henvendt til Kenneth, men jeg synes, det er et billede på den tone, der er, siger landstræneren. - Jeg synes, tonen, som er personlig og nedladende, er unødvendig. Man kan godt være faglig og sige, at det er for dårligt og alt muligt, men jeg synes, der er en rå tone i det hele taget. Det gælder omkring spillere, men sgu også vores børn og unge. Jeg synes, det går for langt ofte, og det er slet ikke nødvendigt. - Man kan godt være kritisk på niveauet og en masse ting uden at være nedladende. Jeg vil svinge det over til, at det generelt er en kedelig tendens, at det skal gå dertil, at det bliver personligt og nedladende, siger Hjulmand. David Nielsen kaldte det urimeligt, at Perez på den måde trampede på en 20-årig spiller, og han påpegede, at eksperter har et stort ansvar. I et interview med bold.dk reagerede Anton Gaaei selv på kritikken, hvilket du kan se her.

 • Medie: Stor chance for Sancho-exit til januar
  on 3. oktober 2023 at 14:38

  Ifølge Sky Sports Germany er der stigende sandsynlighed for, at Jadon Sancho forlader Manchester United i vinterens transfervindue. Jadon Sancho er helt ude i kulden i Manchester United, og nu forlyder det, at parterne nærmer sig et decideret brud.  I hvert fald beretter Sky Sports Germany, at der er stor sandsynlighed for, at den 23-årige englænder skifter væk fra Premier League-klubben, når vinterens transfervindue åbner til januar.  Ifølge mediet har Sancho igennem længere tid været i dialog med Dortmunds cheftræner Edin Terzic om en retur til Bundesliga-klubben.  Sky Sports Germany mener dog at vide, at Dortmund på nuværende tidspunkt ser det som værende vanskeligt at få en handel til at blive en realitet til januar.  Mediet nævner ikke, hvilke andre bejlere Sancho har, men det understreges, at englænderen i første omgang kommer til at skifte væk på en lejeaftale.  Sancho har siden starten af september været ekskluderet fra førsteholdet i Manchester United, efter at han ytrede sig kritisk om en række udtalelser fra Erik ten Hag.  Manchester United har kontrakt med Jadon Sancho til sommeren 2026. 

 • Yussuf P. før City: Vi skal begrænse de svære perioder
  on 3. oktober 2023 at 14:19

  Yussuf Poulsen mener, at RB Leipzig skal forsøge at tage teten på spillet imod Manchester City.  RB Leipzig tager onsdag aften imod Manchester City i Champions League.  Hjemmeholdets danske angriber Yussuf Poulsen spår en svær kamp, hvor det bliver vigtigt at tage fat i bolden og dermed mindske Citys gode perioder.  Det fortæller han på et pressemøde tirsdag ifølge RB Leipzigs hjemmeside. - Vi er klar over, hvor gode City er. Men vi har også selv et godt hold. Imod Bayern senest var der perioder, hvor vi stod en smule dybt og var nødt til at jagte bolden.  - Det er ikke den måde, vi ønsker at spille på, men det er del af spillet, når man spiller store kampe.  - Vi er bare nødt til at acceptere, at der vil være momenter, hvor modstanderen har bolden mest. Sådan bliver det også imod City.  - Vi skal forsøge at begrænse faserne, så de bliver så korte som muligt. Derudover skal vi selv tage fat i bolden i perioder og få City til at jagte os, siger Yussuf Poulsen.  Kampen mellem RB Leipzig og Manchester City fløjtes i gang klokken 21:00. 

 • Thisted-profil: Vi skulle minimum have haft et point
  on 3. oktober 2023 at 14:00

  Thisted-anfører Asger Bust er ærgerlig over, at det blev til et 1-2-nederlag til AB i 2. division. Klubben havde fortjent mere, mener han.  Thisted FC var en tur i Gladsaxe for at møde AB i 2. division.  Her fik det jyske mandskab en god start, da Daniel Johansen leverede en drømmehug til 1-0.  AB vandt dog kampen med 2-1. Thisted-anfører Asger Bust siger til klubbens hjemmeside, at Thisted ikke skulle have tabt. - Vi scorer desværre ikke på vores chancer, og så skal modstanderen kun bruge halve chancer på at score på os. - Overordnet set leverer vi en rigtig flot første halvleg og en mindre god anden halvleg. Dog mener jeg, at vi som minimum skulle have haft et point, siger Asger Bust. Thisted er ni i 2. division.

 • Adam Daghim brillerede i Salzburgs YL-magtdemonstration
  on 3. oktober 2023 at 13:59

  Adam Daghim nettede to gange og lavede assist, da RB Salzburg bankede Real Sociedad i Youth League.  Adam Daghim har imponeret for Salzburgs ungdomshold.  Den tidligere AGF-angriber startede på banen, da RB Salzburg tirsdag tog imod Real Sociedad i Youth League.  11 minutter skulle Daghim bruge på banen, før han scorede sin første kasse.  Danskeren blev spillet i dybden fra en spids vinkel, hvorfra han fik lagt bolden flot i mål.  Efter 26 minutter fik Real Sociedad udlignet, men i anden halvleg gik det for alvor stærkt for RB Salzburg.  På assist af Adam Daghim bragte Moritz Jonas Neumann Salzburg foran med 2-1 efter 52 minutter.  Et godt indlæg af danskeren, der fandt en helt fri Neumann ved bagerste stolpe.  Real Sociedad fik udlignet igen, men få minutter senere scorede Daghim sit andet mål i kampen, da han bragte Salzburg foran med 3-2.  Real Sociedad-spiller Jon Eceizabarrena fik efterfølgende sit andet gule kort, og Salzburg var dermed i overtal i resten af kampen.  Her fik Oliver Lukic og Federico Cresenti scoret til slutresultatet 5-2. 

 • DBU-formand nægter at afsløre Rusland-stemme
  on 3. oktober 2023 at 13:56

  Jesper Møller sætter endelig ord på UEFA’s omdiskuterede beslutning om at tillade russiske ungdomshold at deltage, men han vil ikke sige, hvad DBU har stemt på. Har Jesper Møller stemt ja eller nej? Det står stadig ikke helt klart, selv om DBU-formanden tirsdag eftermiddag er kommet med en længe ventet udtalelse i sagen, der handler om, at UEFA har tilladt russiske U17-landshold at deltage i UEFA-turneringer trods krigen i Ukraine. Ifølge Ekstra Bladet har et stort flertal i UEFA’s eksekutivkomité stemt ja, men Jesper Møller vælger at overholde det europæiske fodboldforbunds retningslinjer om tavshedspligt. - DBU har i årevis arbejdet for anerkendelse, implementering og overholdelse af grundlæggende FN-konventioner i sportens verden, herunder i FIFA og UEFA. Dette gælder i relation til fundamentale rettigheder, eksempelvis menneskerettigheder og børns rettigheder mv. FN’s Børnekonvention er tiltrådt af 196 lande, herunder Danmark. - Som meldt ud i sidste uge er DBU’s holdning den samme som hidtil: Vi støtter skærpede sanktioner mod Rusland i alle sportslige sammenhænge, fordi Rusland bryder internationale regler og lovgivning. - Derfor skal vi til gengæld overholde FN’s konventioner, herunder om børn. Det er hensynet til børn sat overfor ønsket om sanktioner mod Rusland og dermed en både svær og kompliceret sag, siger Jesper Møller i en udmelding på dbu.dk. DBU afventer UEFA’s regelsæt og har ikke yderligere kommentarer, lyder det.

 • B.93-profil: Vi blev overmatchet af Sønderjyske
  on 3. oktober 2023 at 13:45

  B.93-profilen Jeppe Erenbjerg siger til bold.dk, at B.93 var for dårlig i første halvleg mod Sønderjyske. Det endte med en 4-0-sejr til sønderjyderne i NordicBet Ligaen.  B.93 var en tur i Sønderjyske i weekendens opgør i NordicBet Ligaen.  Her måtte Østerbro-klubben gå slukøret fra banen, da Sønderjyske vandt med hele 4-0.  B.93-profilen Jeppe Erenbjerg siger til bold.dk, at sønderjyderne var klasser bedre end B.93 specielt i første halvleg. - Jeg synes, at vi blev overmatchet, da vi sad fra langt fra dem, og de fik lov til at spille. Vi haltede lidt efter i første halvleg. Vi fik justeret lidt i pausen, og så blev det bedre.  -. Det kan selvfølgelig også være, at de trak sig lidt, fordi de var foran 3-0. Det var en anden halvleg, som vi kan være nogenlunde tilfredse med, men første halvleg var ikke god nok, siger Jeppe Erenbjerg til bold.dk.  B.93 kom ind til Sønderjyske-kampen med en dramatisk kamp i bagagen fra Oddset Pokalen. Her tabte B.93 med 7-9 efter en straffesparkskonkurrence. Det var stort at spille mod et Superliga-hold, mener Erenbjerg. - Man går altid ind til pokalkampe mod Superliga-hold med spænding. Det er spændende at spille mod de bedste i landet.  - Det blev en vild kamp med 4-4 og en straffesparkskonkurrence, så det var ærgerligt, at vi ikke trak det længste strå. Det var en fed oplevelse, siger Jeppe Erenbjerg til bold.dk.  B.93 er lige nu nummer ni i NordicBet Ligaen.

 • Avis: Alm og OB-assistent er ikke på talefod
  on 3. oktober 2023 at 13:42

  Ekstra Bladet skriver, at der er kold luft mellem Andreas Alm og assistenttræner Frank Hjortebjerg, som i øjeblikket ikke er på talefod. OB befinder sig i en stor sportslig krise, og der er angiveligt også gnidninger i trænerteamet. I hvert fald beskriver Ekstra Bladet, at cheftræner Andreas Alm og assistenttræner Frank Hjortebjerg ikke er på talefod i det daglige arbejde. Hjortebjerg har i de seneste tre kampe siddet på tribunen i stedet for at stå på sidelinjen. Alm har tidligere forklaret, at det skete, fordi Hjortebjerg skulle levere analyse og kunne få et anderledes overblik fra tribunen. Hverken Alm eller Hjortebjerg har ønsket at kommentere Ekstra Bladets historie her. OB ligger nummer ti i 3F Superligaen med otte point for ti kampe.

 • Yussuf Poulsen og RB Leipzig er i dialog om forlængelse
  on 3. oktober 2023 at 13:23

  RB Leipzig og Yussuf Poulsen er i dialog om kontraktforlængelse, fortæller landsholdsangriberen.  Yussuf Poulsen har under et år tilbage af sin kontrakt i RB Leizpig.  Men det er ikke sikkert, at klubbens rekordholder skal forlade holdet i den nærmeste fremtid.  Den danske angriber fortæller nemlig, at han er i dialog med klubben om forlængelse.  - Det er det, vi snakker om lige nu. Jeg er glad for at være i Leipzig.  - Man kan også se på de andre drenge, der har været her i noget tid, at de også er glade for klubben. - Sådan har jeg det også, fortæller Yussuf Poulsen ifølge Sky Sport Germany.  Yussuf Poulsen er med sine 367 kampe den spiller, der har spillet flest kampe for RB Leipzig i historien. 

 • Hans Henrik Andreasen begræder OB-krise: Det er ikke sjovt
  on 3. oktober 2023 at 13:15

  OB er inde i en gevaldig krise i 3F Superligaen, og det er noget, der påvirker den tidligere OB-spiller Hans Henrik Andreasen. Han siger dog til bold.dk, at han er sikker på, at klubben nok skal komme godt tilbage.  Det kører bestemt ikke for OB.  Klubben er nemlig inde i en decideret krise i 3F Superligaen, og senest tabte Odense-klubben med 1-2 til Lyngby Boldklub på hjemmebane.  Det fik blandt andet fans til at ytre deres utilfredshed.  Hans Henrik Andreasen var en del af OB fra 2007 til 2013, og han følger stadig klubben.  Han fortæller til bold.dk, at det er hårdt at se OB's nedtur i øjeblikket. - Jeg synes, at deres ambitioner har været super gode. Jeg synes også, at de spillere, som jeg kender, står for noget godt. Jeg har spillet med Bashkim (Kadrii, red.) og kort med Bjørn (Paulsen, red.).  - Det er jo dygtige spillere begge to, men nogle gange går det op, og nogle gange går det ned. Lige nu bøvler OB med resultaterne, og det er svært, hvis det går den vej, så skal der noget ekstra til. Gør det også ondt på dig som tidligere OB-spiller? - Ja, selvfølgelig gør det dét. I de steder, hvor jeg har været i, følger jeg med, og det tænker jeg, at de fleste fodboldspillere gør.  - Så jeg holder ekstra øje med OB, og jeg har stadig mit netværk i klubben, så jeg føler med dem, når det går, som det går. Det, synes jeg ikke, er særligt sjovt, men mon ikke, vi skal have de blåhvide striber oppe igen på begge sider af Lillebæltsbroen (OB og Esbjerg, red.). FortrøstningsfuldHan tror dog, at OB nok skal komme tilbage på sporet igen. - Jeg er sikker på, at de nok skal klare skærene. Det er jeg ganske sikker på. OB har et godt fundament, og de er godt stillet på Fyn, og der er dygtige spillere på akademiet, som er på vej op, så jeg er egentlig ganske fortrøstningsfuld angående OB, siger Hans Henrik Andreasen til bold.dk.  OB er nummer ti i Superligaen med blot otte point efter ti kampe. Hans Henrik Andreasen er ansat som individuel træner i Esbjergs ungdomsafdeling.

 • Kristoffer Wichmann slår fast: Ikke noget at komme efter
  on 3. oktober 2023 at 13:00

  Kolding-cheftræner Kristoffer Wichmann siger til bold.dk, at mandskabet fik en fuldt fortjent 3-2-sejr over Hobro IK, da Kolding IF dominerede store dele af opgøret.  Kolding IF var en tur i Hobro i NordicBet Ligaen, og det endte med en målrig affære.  Opgøret endte 3-2 til Kolding IF.  bold.dk har tidligere interviewet Hobro-cheftræner Martin Thomsen om kampen, og han mener, at Hobro skulle have haft et straffespark efter 65 minutter. Hobro-spilleren Oliver Klitten endte i stedet for med at få gult kort for film. Du kan se situationen øverst i artiklen. Kolding-cheftræner Kristoffer Wichmann mener dog, at der er intet at komme efter i forhold til resultatet af kampen. - Det var jo en kamp, at uden vi selv var overordnet tilfredse med første halvleg, som vi dominerede. Vi havde tre store chancer, og vi ramte overliggeren. Vi havde egentlig godt styr på Hobro, men første gang og eneste gang, de var nede i vores felt, fik de så scoret dygtigt.  - Da vi fik udlignet, var det selvfølgelig et godt rygstød til anden halvleg, men det var også et symptom på, at det var en halvleg, som vi havde godt styr på og dominerede i nogen grad.  - I anden halvleg dominerede vi i stor grad med to flotte mål og en ekstra overliggereksekvering af Kudsk. Så blev det en kamp, hvor de små marginaler med eventuelle dommerkendelser blev udvasket i, at det var en fuldt fortjent sejr. Synes du, at dommerens beslutninger havde indflydelse på kampen? - I teorien, hvis dommeren havde dømt straffespark, ville det til hver en tid have indflydelse på en kamp. Man skal dog som træner og klub være meget bevidst, om det var en kamp, hvor man kunne gribe ud efter point eller ej. - Det var bestemt ikke en kamp, hvor de (Hobro, red.) kunne gribe ud efter point. Alle trænere i den her række har i de første 11 kampe oplevet situationer, som kunne gå til deres fordel. Det er befrielsen ved fodbold, men det er også det forfærdelige, at det er så marginaliseret en sport, så små ting kan ændre kampene.  - Jeg vil dog beklikke deres frustration i forhold til den kamp, fordi der var ikke noget at komme efter i forhold til at præstere til tre eller et point, siger Kristoffer Wichmann til bold.dk.  Kolding er nummer fire med 19 point efter 11 kampe.

 • Hjulmand troede der var styr på banen: Der er dygtige folk på
  on 3. oktober 2023 at 12:55

  Kasper Hjulmand er ærgerlig over, at der igen er fokus på beskaffenheden af banen i Parken. Han håber, der er tale om en enlig svale. Græsset i Parken fik gødning, men så glemte de bare lige at vande banen, så græsset i stedet blev svitset af. Det er forklaringen fra FCK-direktør Jacob Lauesen, i forhold til at græstæppet i nationalarenaen igen ser skidt ud. Om 11 dage spiller landsholdet mod Kasakhstan i Parken, og Kasper Hjulmand er træt af situationen. - Det er dødærgerligt. Det er ærgerligt for FCK, tilskuerne og os. Lad os se, hvor meget de kan nå, frem til vi skal spille derinde, siger Hjulmand. DBU er jo kunde i Parken. Kan I blive ved med at leve med det? - Ja, det vil jeg sige... Jeg tror også, de er ærgerlige, og de har dygtige folk på den, så mon ikke de får det rettet op. Forhåbentlig er det en enlig svale, men jeg troede, der ligesom var et skifte, da de gravede banen op i november sidste år. - De gik helt ned i bunden og fik den bygget ordentligt op, og det måtte gerne have betydet, at der ligesom var styr på hele fundamentet i banen, siger Hjulmand. Landstræneren har længe været fortaler for, at banerne kan prioriteres langt højere i dansk fodbold. - Alle, der kender mig, ved, at jeg har talt om baner igennem mange, mange år. Stadionbaner og træningsbaner rundt om i hele landet. For kerneproduktet i fodbold er baner vigtigere end lounges. Jeg synes, man skal investere flere penge i baner, end man gør, siger Hjulmand. Landsholdet overvejer, om man skal flytte træningen dagen før kampen mod Kasakhstan til Parken for at se nærmere på forholdene. - Ja, det er helt klart en overvejelse, for det kan betyde noget for den måde, vi spiller på, men vi har haft det godt med at have dagen før kamp, hvor vi er, så vi kan bruge ekstra tid på dødbolde og sådan nogle ting, når vi gør det oppe i Helsingør. - Men hvis vi skal træne i Parken, bliver det dagen før. Det er en overvejelse at tage derind og se, hvordan den ser ud, siger Kasper Hjulmand. Tirsdag aften lægger Parken græs til Champions League-braget mellem FC København og Bayern München.

 • Avis: Lampard er på blokken i Rangers
  on 3. oktober 2023 at 12:49

  Frank Lampard er angiveligt blandt kandidaterne til at blive den ny træner for Rangers.  Rangers er på træner-jagt, efter man forleden valgte at fyre Michael Beale.  Det skotske storhold kan få et prominent navn som ny træner.  Den engelske avis The Telegraph skriver nemlig, at Frank Lampard er blandt kandidaterne til det ledige job, og at Lampard er klar på at tale med klubben.  Rangers har dog også set sig AZ Alkmaars Pascal Jansen, Kevin Muscat fra Yokohama og den tidligere Monaco-træner Philiippe Clement, skriver The Telegraph.  Frank Lampard har stået uden job siden sommer, efter han var midlertidig træner i Chelsea, indtil man ansatte Mauricio Pochettino.  Lampard har også været træner i Everton, som dog heller ikke blev nogen stor succes. 

 • Carit Falch er møgirriteret: Det skal vi have løst
  on 3. oktober 2023 at 12:40

  Fremad Amager tabte med 1-2 til Nykøbing FC i 2. division, og Fremad Amager-cheftræner Carit Falch er irriteret.  Fremad Amager har fået alt andet end en drømmestart på tilværelsen i 2. division.  I søndags løb Amager-klubben ind i endnu et nederlag, da Nykøbing FC vandt 2-1 hjemme.  Fremad Amager-cheftræner Carit Falch siger til klubbens Facebook-side, at klubben skal se at få point på udebane. - Vi starter rigtig godt - vores spil og pres fungerer og vi dominerer generelt i 1. halvleg. Men vi gør ikke ondt på dem. Vi får skabt nogle chancer, men vi får ikke investeret nok i bagrummet og i boksen og Nykøbing kommer tilbage i kampen i 2. halvleg, da de får scoret det første mål.  - De sidste 15 minutter satser vi alt hvad vi har fremad og får scoret til 1-2 og har chancer for at udligne, men det lykkes ikke, siger Carit Falch og fortsætter. - Det er møgirriterende at vi ikke får mål og resultat af vores gode perioder, og at vi lukker mål ind i vores mindre gode perioder. Vi giver modstanderne gratis momentum, og så arbejder vi selv opad bakke det meste af kampen. Vi er alt for pæne.  - Vi skal tage mere ansvar og investere mere i duelspillet og i at skabe chancer. I vores sidste hjemmebanekamp var vi rigtig gode, og vi har generelt været gode i Sundby Idrætspark, men vi har problemer på udebane. Det skal vi have løst. Fremad Amager er blot nummer otte i 2. division.

 • UEFA har åbnet for billetsalg til EM
  on 3. oktober 2023 at 12:31

  Det neutrale billetsalg til EM i Tyskland næste sommer er startet tirsdag. UEFA har tirsdag åbnet op for billetsalget til EM i Tyskland næste sommer. Det drejer sig om det neutrale billetsalg af 1,2 millioner billetter til EM-slutrunden, hvor billetterne vil koste mellem 30 og 95 euro. Billetterne bliver fordelt efter lodtrækning blandt alle, der har ansøgt fra i dag og frem til 26. oktober. En yderligere pulje af billetter bliver på et senere tidspunkt tildelt de deltagende nationers fodboldforbund, og det sker efter lodtrækningen den 2. december. Danmark ligger nummer to i Gruppe H - a point med Slovenien på førstepladsen. I oktober spiller Danmark to EM-kvalifikationskamp mod henholdsvis Kasakhstan og San Marino. Du kan læse mere om billetsalget på UEFA's hjemmeside her.

 • Rusland inkluderet til U17-EM: Kulturminister kræver DBU-svar
  on 3. oktober 2023 at 12:28

  Kulturminister Jakob Engel-Schmidt mener, at DBU-formand Jesper Møller burde fortælle, om han har stemt for eller imod deltagelsen af russiske hold i UEFA.  DBU-formand, Jesper Møller, er klappet i som en østers.  UEFA's eksekutivkomité har afholdt en afstemning, hvor alle medlemmer skulle stemme for eller imod, om det russiske U17-landshold skal have lov til at indgå i europæiske fodboldturneringer.  Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har et stor flertal stemt ja til, at det russiske ungdomshold må deltage.  Det vides dog ikke, om DBU-formand Jesper Møller, der er en del af UEFA's eksekutivkomité, har stemt ja eller nej.  Til Ekstra Bladet har Jesper Møller nemlig fortalt, at han og de øvrige medlemmer har underskrevet en tavshedserklæring om afstemningen.  Selvom medlemmerne angiveligt har underskrevet en tavshedserklæring, så har det ikke holdt de tyske medlemmer Hans-Joachim Watzke og Karl-Heinz Rummenigge i at fortælle, at de har stemt ja.  Derfor mener Kulturminister Jakob Engel-Schmidt også, at Jesper Møller bør fortælle, hvad han har stemt.  Det fortæller Kulturministeren til Ekstra Bladet.  - Jo, det synes jeg (at han skal fortælle, hvad han har stemt, red.), men det er jo op til Jesper Møller, fortæller Jakob Engel-Schmidt.  Kulturministeren regner også med, at Jesper Møller har stemt imod, da den danske regering, Danmarks Idrætsforbund og DBU alle har meldt ud, at danske landshold ikke skal møde russiske hold.  - Jeg antager, at Jesper Møller har stemt i overensstemmelse med den danske regering. DBU har været ude at sige, at de ikke ønsker at møde russiske hold. Det bakker jeg op om, fortæller Kulturministeren til Ekstra Bladet. 

 • Medier: Liverpool lytter på dommerlydklip lige nu
  by jeppe on 3. oktober 2023 at 12:22

  Liverpool er nu kommet i besiddelse af lydklippet fra PGMOL.

 • Medie: Liverpool har kig på ombejlet Wolves-kant
  by Magnus Olsson on 3. oktober 2023 at 12:19

  Liverpool har rettet kikkerten mod Wolverhampton-kantspilleren Pedro Neto, der også bliver rygtet til klubber som Arsenal og Atletico Madrid.

Leo Vegas Sport