Kommende kampe:

Danske nyheder

 • Nye VAR-ændringer på vej: Dommerne får klar besked
  by jeppe on 20. maj 2024 at 18:37

  Inden for den seneste uges tid har der var meget snak om VAR i Premier League. Det skyldes, at Wolverhampton i sidste uge indgav et forslag om at droppe VAR fra næste Premier League-sæson. Det skal de 20 Premier League-klubber stemme om på en generalforsamling den 6. juni, men det tyder ikke på at blive The post Nye VAR-ændringer på vej: Dommerne får klar besked appeared first on PLBOLD.

 • Wow: Thomas Frank i muligt exit
  by jeppe on 20. maj 2024 at 17:55

  Thomas Frank er én af flere kandidater til det store job. The post Wow: Thomas Frank i muligt exit appeared first on PLBOLD.

 • Kæmpe bud på vej: Aston Villa vil hente Barcelona-stjerne
  by jeppe on 20. maj 2024 at 17:40

  Aston Villa har store ambitioner og vil på rov i Barcelona. The post Kæmpe bud på vej: Aston Villa vil hente Barcelona-stjerne appeared first on PLBOLD.

 • Vincent Kompany i muligt chokskifte
  by jeppe on 20. maj 2024 at 17:06

  Vincent Kompany fik Burnley tilbage i Premier League på flotteste vis, men opholdet i den bedste engelske række blev kortvartigt. The Clarets sluttede på 19. pladsen og måtte dermed en tur tilbage til Championship. Nu forlyder det, at den nuværende Burnley-manager, Vincent Kompany, kan være på vej videre. Fabrizio Romano beretter, at belgieren tiltrækker interesse The post Vincent Kompany i muligt chokskifte appeared first on PLBOLD.

 • LIVE: FCM-mareridtet fortsætter!
  on 20. maj 2024 at 16:39

  FC Nordsjælland og FC Midtjylland brager sammen i 3F Superligaen. Du kan følge opgøret live i tekst her.  Mandag kan FC Midtjylland tage et stort, stort skridt mod guldet.  På kunstgræsset i Farum tager FC Nordsjælland imod Thomas Thomasbergs tropper, som med en sejr 'blot' skal slå Silkeborg på hjemmebane i sidste runde for at kunne kalde sig danske mestre.  FCN har dog også rigeligt at spille for, da de også stadig kan nå guldet, mens medaljer og Europa er endnu tættere på.  Læs også: Top 6: FCM-islænding topper med monster-løn Du kan følge kampen live i tekst nedenfor: 

 • Overraskende: Disse to var seriøse kandidater til Anfield-jobbet
  by jeppe on 20. maj 2024 at 16:38

  Her til aften blev det langt om længe officielt. Arne Slot bliver den nye cheftræner for Liverpool. Det har været velkendt i længere tid, og i søndagens kamp blev det også bekræftet af Jürgen Klopp, da han fik hele Anfield til at bryde ud i en ny Arne Slot-sang. Jürgen Klopp meldte ud om sit The post Overraskende: Disse to var seriøse kandidater til Anfield-jobbet appeared first on PLBOLD.

 • Midtjyske gummiben? Se begge FCN-scoringer her
  on 20. maj 2024 at 16:32

  FC Nordsjælland skulle blot bruge et kvarter på at bringe sig foran med 2-0 mod FC Midtjylland, der i den grad har været på hælene. Se de to scoringer i videoen. Mandag aften har FC Midtjylland muligheden for at spille sig tilbage på førstepladsen i 3F Superligaen med én resterende spillerunde. Holdet fra heden har dog fået en mildest talt katastrofal start på opgøret. FC Nordsjælland skulle således blot bruge et kvarter på at bringe sig foran med 2-0.  Den første scoring blev sat ind af Ibrahim Osman efter 11 minutter, mens Benjamin Nygren gjorde ondt værre for FCM efter 15 minutters spil. Du kan se begge fuldtræffere øverst i artiklen. Desuden kan kampen følges tæt lige her. 

 • Rømer om nedrykningsdrama: Det er liv eller død
  on 20. maj 2024 at 16:31

  Marcel Rømer har prøvet lidt af hvert i sit fodboldliv, men intet slår det pres, der er i nedrykningsspillet, fortæller han til Bold. Jobs og lønninger er bare to de ting, der er på spil, når holdene i Superligaens nedrykningsspil hver uge går på banen. For en nedrykning er katastrofalt på mange parametre, det ved man om nogen i Lyngby Boldklub.  Lyngby-mandskabet tog dog et stort skridt i retningen mod overlevelse – og den tredje sæson i landets bedste række i træk – da holdet mandag slog Viborg med 3-1. Alt er på spilEn vital sejr for Lyngbys overlevelsesmuligheder, hvor de nu selv kan afgøre, hvorvidt de skal spille Superliga efter sommerpausen eller ej. Men det er tæt i bunden af rækken, og det er et helt enormt pres at spille under, fortæller Lyngbys anfører Marcel Rømer. - Det er sindssygt at være i. Jeg tror, det var Bashkim Kadrii fra OB, der også beskrev det. Når man spiller med i toppen af rækken, så er der selvfølgelig også et pres, men det er noget mere komfortabelt pres at være i, end det vi er i. Det er liv eller død, fortæller Rømer, der selv har spillet 1. division for både Lyngby, Viborg og HB Køge.  For når det er så tæt, som det også er i denne sæsons Superliga, så er det de små marginaler, der afgør, om man bliver oppe eller ej. Det oplevede Lyngby selv sidste sæson, hvor de på sidste spilledag klarede frisag. - En kamp eller en fejl kan afgøre, om man rykker ned, og der er jobs på spil i klubberne, så det er noget helt andet at spille med i toppen. Dem, der trives bedst med det, det er dem, der bliver sejrherrer og spiller et år mere i Superligaen. - Det er hektisk, og det er stressende at være i. Holder øje med OB OB er – sammen med Lyngby – de to hold, der i sidste spillerunde kæmper for ikke at skulle en tur ned i landets næstbedste række. Det er derfor også svært for Marcel Rømer ikke også at følge lidt med i, hvordan det går den fynske traditionsklub, der søndag vandt 2-0 over Randers FC og lagde pres på Lyngby. Et pres, som Lyngby formåede at modstå. - Jeg så ikke første halvleg, men så kunne jeg simpelthen ikke lade være med at slå over, da anden halvleg startede. Det er svært ikke at have lidt fokus på de andres resultater, selvom man hverken kan gøre fra eller til.  - Jeg var bedre til ikke at lade mig påvirke af mit temperament den her gang, end da OB spillede mod Hvidovre, afslutter en veloplagt Lyngby-anfører. Marcel Rømer gik fra banen efter 75 minutter i mandagens opgør, hvor han blev erstattet af matchvinder Sævar Magnusson.

 • Arne Slot kunne ikke sige nej: En af verdens største
  on 20. maj 2024 at 16:30

  Arne Slot er stolt over, at han nu kan kalde sig for manager i en af verdens største klubber. - Arne Slot! la, la, la, la, la! Sådan lød det fra Jürgen Klopp søndag, og her 24 timer senere er skiftet nu faldet på plads. Slot er Liverpools nye manager. Han siger derfor farvel til Feyenoord, hvor han har haft stor succes, men når Liverpool ringer, siger man ja. - Det er bestemt ikke en nem beslutning at lukke døren bag sig i en klub, hvor man har oplevet så mange vidunderlige øjeblikke, og hvor man har arbejdet succesfuldt sammen med så mange vidunderlige mennesker. - Men som sportsmand er det svært at ignorere muligheden for at blive manager i Premier League i en af verdens største klubber.  - Jeg er taknemmelig over for Feyenoord for deres vilje til at samarbejde i denne overgang, siger Arne Slot til klubbens hjemmeside. 45-årige Slot nåede at være i Feyenoord i tre år, hvor han førte klubben frem til to trofæer og en Conference League-finale. - Da jeg startede i Rotterdam i sommeren 2021, var jeg overbevist om, at det var muligt at opnå succes i denne vidunderlige klub.  - Det faktum, at vi har nået en europæisk finale på tre år og vundet flere titler, gør mig mere end stolt. Nu venter der så Arne Slot en stor opgave, når han overtager for Jürgen Klopp i Liverpool.

 • BIF har vundet medalje: Stiler efter mere
  on 20. maj 2024 at 16:28

  Jesper Sørensen er glad for, at Brøndby nu er sikker på at få en medalje, men han understreger også over for Discovery+, at han stiler efter mere. Brøndby IF strøg til tops, da de vandt 2-0 over Silkeborg IF. Og det var ikke det eneste, sejren betød. De tre point betyder også, at Brøndby er sikker på at slutte i top tre. Det er Brøndby-træneren Jesper Sørensen glad for. Efter kampen spurgte Discovery+ ham om, hvordan de skal forberede sig til søndag, hvor det hele skal afgøres. - Vi skal hvile både ben og hoved. Vi skal ikke til at opfinde nye ting. Det er ikke det, der har bragt os hertil. - Det, der har bragt os hertil, er, at vi kender vores struktur. Vi ved, hvad vi er for et hold, og hvad vi skal leve på og med inde på banen. - Det drejer sig om at få forberedt sig godt og få de sidste detaljer på plads. Det er det, det kommer an på for os. - Så må vi se. Dagen i dag vil vise os, hvor vi vil stå. I dag har vi vundet medalje. Det er det eneste, vi ved. Vi er i top tre, men vi stiler efter mere end det, lyder det. Se tabellen her. 

 • Medie: Tidligere klub lurer på Ross Barkley
  on 20. maj 2024 at 16:14

  Lutons Ross Barkley er på blokken hos Aston Villa, som havde spilleren på lån for fire år siden, da han var ejet af Chelsea. Ross Barkley er igen et varmt navn i engelsk fodbold, efter han har spillet en fornem sæson for netop nedrykkede Luton i Premier League. Den 30-årige kreatør har dermed tiltrukket sig opmærksomhed fra andre engelske klubber, og det virker meget usandsynligt, at spilleren tager en tur med ned i The Championship. I april sagde spilleren selv, at han ønsker at spille i Premier League og Europa, og nu har en bejler meldt sig, som sætter kryds i begge de bokse. Ifølge The Guardian er Aston Villa interesseret i at hente scouseren Barkley, som ifølge mediet er billig ovenpå nedrykningen. Aston Villa kender Ross Barkley særdeles godt, eftersom han var på udlån der i 2020/21-sæsonen. Birmingham-klubben er endvidere på udkig efter mere dybde til truppen forud før det forestående Champions League-eventyr i næste sæson. På nær en kort afstikker til Nice i Ligue 1, har Ross Barkley haft hele sin karriere i engelsk fodbold, hvor han særligt er husket for sin tid i Everton. Han har ligeledes været i Chelsea, Sheffield Wednesday og Leeds.

 • Frandsen skal ingen steder - med mindre Juventus eller Real ringer
  on 20. maj 2024 at 16:09

  Peter Lassen fortæller til Bold, at Per Frandsen også er cheftræner i den kommende sæson - undtagen hvis Real Madrid eller Juventus ringer.  Hvidovre IF skal en tur tilbage i NordicBet Ligaen. Det har stået klart, siden kampen mod Randers FC. Klubben har dog en hel del spillere, der går en usikker fremtid i møde, da overgangen til heltidssetup har været omfangsrig.  Én ting er dog sikkert, cheftræner Per Frandsen skal ingen steder, fortæller Peter Lassen til Bold og den fremmødte presse.  - Ja, absolut. Frandsen bliver her. Der er ingen tanker om, at han skal videre. - Det kan jeg garantere – med mindre Juventus eller Real Madrid ringer, så kan det godt være, vi frigiver ham. Per Frandsen ser også sig selv i Hvidovre IF efter sommerpausen. Og det er også selvom, at man som spiller og træner altid stræber efter den øverste hylde.  - Ja, sådan er det jo. Så længe man har en kontrakt med Hvidovre, så er det der, jeg er. Det er jeg, indtil der kommer et alternativ, og så må man se på det. Har du også personlige ambitioner om et trænerjob på en højere hylde? - Det er klart, at det tror jeg, at alle har. Nu har man fået smag på at være træner i Superligaen.  - Jeg tror alle har ambitioner om det højeste, det havde jeg også selv, da jeg var spiller. Det handler om at komme op på højeste niveau, fordi det er det, der er det sjoveste. - Jeg har kontrakt med Hvidovre nu. Så længe der ikke er noget alternativ, så er jeg i hvert fald i Hvidovre 100%. 54-årige Per Frandsen har stået i spidsen for Hvidovre IF siden sommeren 2017 - og Real Madrids Carlo Ancelotti har kontraktudløb i sommeren 2026. 

 • Glad Bundgaard: Har ventet i noget tid
  on 20. maj 2024 at 16:06

  Filip Bundgaard var ikke overraskende glad for at notere sig for sit første mål i Brøndby-trøjen. Det snakkede han med Discovery+ om. Så kom den. Filip Bundgaard fik scoret sit første mål i Brøndby-trøjen, og det var han ikke overraskende godt tilfreds med, da han snakkede med Discovery+. - Kæmpestort. - At score foran dem er noget, jeg har ventet på i noget tid, og det er fantastisk at kunne gøre det. - Jeg har haft en tilvænningsperiode her i Brøndby, og jeg er kommet ind på et rigtig godt hold, hvor jeg har skulle vænne mig til tempoet.  - Jeg synes, jeg er kommet godt til, siger han. Brøndby vandt 2-0 over Silkeborg IF og er dermed nyt tophold i Superligaen. Læs mere om det her.  

 • FCN-boss hyldes: Man kan ikke tage Farum ud af Jan
  on 20. maj 2024 at 16:04

  FC Nordsjælland-sportschef Jan Laursen stopper efter sæsonen og blev derfor hyldet på Right to Dream Park forud for kampen mod FC Midtjylland. Efter mere end 25 år lakker Jan Laursens tid i FC Nordsjælland mod enden.  Sportschefen stopper i sin stilling efter sæsonen, og i forbindelse med Farum-klubbens sidste hjemmekamp i sæsonen blev Laursen hyldet med et banner af FCN-fansene. - Man kan tage Jan ud af Farum, men ikke Farum ud af Jan, stod der på banneret. Desuden var der også et stort billede af FCN-bossen på lægterne på Right to Dream Park, mens han fik stående klapsavler fra tilhængerne på stadion. Klubben tog på samme tid afsked med Ibrahim Osman, Andreas Schjelderup, Christian Rasmussen og Martin Frese, der også stopper i klubben efter sæsonen. Bold talte for nylig med Jan Laursen om stoppet i FCN. Læs mere her. Laursen stopper, da han ønsker at søge nye udfordringer, hvor han planlægger at starte sit helt eget konsulent- og rådgivningsfirma. Følg FCN's kamp mod FCM her.

 • Officielt: Liverpool ansætter Arne Slot – her er detaljerne
  by Emil Plovgaard on 20. maj 2024 at 16:02

  Liverpool har netop offentliggjort ansættelsen af Arne Slot som klubbens nye manager. Læs mere om skiftet og detaljerne her. The post Officielt: Liverpool ansætter Arne Slot – her er detaljerne appeared first on PLBOLD.

 • Officielt: Arne Slot bliver manager i Liverpool
  on 20. maj 2024 at 16:00

  Liverpool har netop bekræftet, at det bliver 45-årige Feyenoord-manager Arne Slot, som overtager for Jürgen Klopp. Arne Slot bliver ganske som ventet ny Liverpool-manager. Det bekræfter Merseyside-klubben selv mandag aften på tværs af dens kanaler. Der har været spekuleret voldsomt i, hvem den nye manager i Liverpool ville blive, og både Xabi Alonso, Ruben Amorim og Roberto De Zerbi har været nævnt, siden Jürgen Klopp meddelte sin forestående afsked med klubben i januar. Klopps legendariske rivalisering med Manchester City-bossen Pep Guardiola, kan du læse mere om her. Arne Slot kommer officielt til klubben 1. juni, såfremt hans arbejdstilladelse kommer i stand. 45-årige Slot har været tre sæsoner i Feyenoord, hvor han to gange er blevet kåret som årets træner og i sidste sæson ledte Rotterdam-klubben til et mesterskab. Slots kontraktlængde er ubekræftet, men flere britiske medier nævner en treårig kontrakt til hollænderen.

 • Se belgiske traditionsklubber i aktion med Bold+
  on 20. maj 2024 at 16:00

  Genk og Royal Antwerp mødes i det belgiske mesterskabsspil. Du kan se kampen live med Bold+ fra klokken 18.30.  Genk og Royal Antwerp sætter punktum på næstsidste spillerunde i det belgiske mesterskabsspil.  De to traditionsklubber er på forhånd hægtet af guldkampen, men Genk kan fortsat ende på fjerdepladsen, hvilket giver adgang til Conference League.  Antwerp er på forhånd sidst i mesterskabsspillet på sjettepladsen.  Du kan se kampen mellem Genk og Antwerp live øverst i denne artikel, når streamet tændes klokken 18.30. Kampen kan kun ses i Danmark, Færøerne og Grønland.

 • Karakterer: Brøndby-stjerner stråler – Silkeborg er gået på ferie
  on 20. maj 2024 at 15:58

  Nicolai Vallys og Yuito Suzuki førte an, da Brøndby spillede sig helt ind i guldkampen. Brøndby er for alvor tilbage i guldkampen. 2-0 sejren over Silkeborg skaber for alvor spænding om placeringen af mesterskabet før sidste spilledag. På den måde gjorde de blå-gule pligten og lagde ekstra pres på FC Midtjylland i den intense guldkamp. Der skulle gå lidt tid før Brøndby-spillerne fandt melodien på kunstgræsset i Silkeborg. Det var lidt af en kaosstart med nervøst spil og mange fejl. Men i løbet af tre minutter fik Brøndby sat tingene på plads. Først ved topscorer Nicolai Vallys og siden den første scoring fra Filip Bundgaard i Brøndby-trøjen. Marko Divkovic måtte udgå før pausen med en skade. Det gav sjælden spilletid til anfører Kevin Mensah, der reelt siden starten af sæson er faldet i hierarkiet og er kommet længere væk fra fast spilletid. Silkeborg lignede et mandskab, der har slået op i banen og har begyndt sommerferien. De pressede dog på efter pausen, hvor de havde meget spil, men sjældent satte Patrick Pentz på de store prøver. Brøndby havde ni spillere i karantænefare, men ingen af dem fik kort. Så Jesper Sørensen skal ikke undvære nogen af sine spillere på grund af karantæne i sæsonens sidste mulige guldkamp mod AGF. Her er karaktererne til de to hold: Vi har også haft fokus på fem til opgøret. Læs mere her:

 • Vallys og Bundgaard sendte Brøndby til tops
  on 20. maj 2024 at 15:57

  Brøndby lagde maksimalt pres på konkurrenterne, da de tog en stensikker sejr over Silkeborg IF. Jesper Sørensens tropper topper - i hvert fald for en stund - Superligaen.  Kravet var enkelt for Brøndby IF. Alt andet end en sejr over Silkeborg IF ville ikke være godt nok.  Med andre ord. Jesper Sørensens tropper havde kniven for struben, og det håndterede de ganske glimrende.  Starten af kampen var meget lige, men efter små 20 minutter gik det pludselig stærkt. Nicolai Vallys startede Brøndby-festen. Den tidligere Silkeborg-spiller gjorde det onde ved sin gamle klub, da han let kunne sende bolden i mål, efter kuglen lidt tilfældigt havnede foran fødderne på ham. Det var 13. gang, at Vallys fik scoret i denne Superliga-sæson.  Kort tid efter fik han lov til at juble igen. Denne gang over Filip Bundsgaards første mål i Brøndby-trøjen. Yuito Suzuki lagde bolden til rette for skarpretteren, der var sikkerheden selv. 2-0 til gæsterne, som ikke kunne være andet end tilfredse. Der kom dog lidt malurt i Brøndby-bægeret kort efter. Marko Divkovic måtte nemlig udgå. Han blev i stedet erstattet af Kevin Mensah. Silkeborg på bolden - Brøndby i kontrol Silkeborg sad generelt på boldbesiddelsen i løbet af opgøret, men det kunne de ikke bruge til meget.  Kent Nielsens tropper blev nemlig ikke særligt farlige, og derfor var Brøndby i kontrol det meste af tiden.  Jesper Sørensen og co. var heller ikke specielt farlige i anden halvleg, men det levede de nok fint med. Der var nemlig aldrig tvivl om udfaldet. Det sluttede 2-0 til Brøndby, som er nyt tophold i Superligaen.  Det er de i hvert fald de kommende timer, hvor FC Midtjylland kan vinde pladsen tilbage. Men én ting er i hvert fald helt sikkert. Brøndby er stadig med i kampen om titlen, som skal afgøres om en uge. Her møder Jesper Sørensens tropper AGF. Til det opgør er det også værd at bemærke, at alle de spillere, der var i karantænefare, kan være med.  Du kan se Superliga-stillingen her og læse vores karakterer fra opgøret her.  Top 10: Brøndbys største kometer

 • SLUT: Silkeborg IF - Brøndby IF minut for minut
  on 20. maj 2024 at 15:57

  Silkeborg IF og Brøndby IF tørner sammen i 3F Superligaens mesterskabsspil. Du kan følge opgøret live i tekst her.  Brøndby tog onsdag en stor skalp med en hjemmesejr over FC Nordsjælland i 3F Superligaens mesterskabsspil.   Top 6: Brøndby-profil med vild skatterabat Dermed er de blågule helt tilbage i kampen om det danske mesterskab, og mandag skal Brøndby forsøge at presse FC København og FC Midtjylland med en sejr over Silkeborg IF.  Opgøret spilles på Jysk Park i Silkeborg.  Du kan følge opgøret live i tekst nedenfor: 

 • FCM-chef understreger: Lössl spiller hvis han er klar
  on 20. maj 2024 at 15:56

  Thomas Thomasberg slår fast over for, at Jonas Lössl kommer til at vogte buret i sidste spillerunde, hvis han når at blive klar. Jonas Lössl har været en af de helt store FCM-profiler i denne sæson. Den danske keeper blev dog nødt til at melde fra i torsdagens topkamp mod FC København, og mandag er han endnu engang på bænken i opgøret mod FC Nordsjælland. Det skyldes en mindre skade, som han endnu ikke er kommet sig over.  I et interview med Viaplay slår Thomas Thomasberg dog fast, at kommer til at vogte buret igen, når han er klar. - Lössl er i bedring og er i lidt bedre forfatning. Han er dog ikke i så god forfatning, at han skal stå i dag. Nu må vi se, hvordan det ser ud efter den her kamp.  - Hvis Lössl er klar, så vil vi selvfølgelig gerne have ham på mål. Men han skal også melde sig 100% klar, lyder det fra FCM-chefen. Jonas Lössl står noteret for 235 optrædener i FC Midtjylland-trøjen.

 • Viborg-drøm led et knæk: Stadig godkendt
  on 20. maj 2024 at 15:52

  Viborgs drømme om at ende som nummer syv i Superligaen led et alvorligt knæk med det tredje nederlag på stribe, da de tabte 3-1 i Lyngby. Alligevel vil Jakob Poulsen godkende sæsonen, hvis man ikke ender på den eftertragtede syvendeplads. Er det godt nok, hvis Viborg ikke bliver nummer syv i Superligaen? Ja, lyder svaret fra Viborg-træner Jakob Poulsen, der mener, at sæsonen er tilfredsstillende, selv hvis det ikke skulle ende med en syvendeplads og en kamp om europæisk fodbold.  De seneste to sæsoner er Viborg FF endt som nummer syv og nummer fire i Superligaen, og klubben fra domkirkebyen har stadig i den her sæson mulighed for at ende som nummer syv.  Det kan de dog ikke længere selv afgøre efter et sent 3-1-nederlag til Lyngby BK, hvilket var viborgensernes tredje nederlag på stribe. Det betyder, at Viborg inden sidste spillerunde er at finde på ottendepladsen i Superligaen, men alt afhænger ikke af at blive nummer syv, siger Jakob Poulsen efter kampen til den skrevne presse i Lyngby.  Er det tilfredsstillende, hvis man ikke bliver nummer syv? - Ja, det synes jeg, det er. Det har været en op og ned sæson, og vi har skiftet mange spillere ud det seneste halvandet år, men derfor er det da klart, at vi havde stadig håbet på noget mere.  En historisk tæt SuperligaSelvom der har været stor udskiftning i Viborg-truppen, hvor man løbende har sagt farvel til flere store profiler, så er det også et resultat af en historisk tæt Superliga.  - Vi vidste godt, at det ville blive en svær sæson, selvom vi havde håbet noget andet, men der er bare ingen nemme hold eller kampe i Superlgiaen. Det er stadig en ok sæson, men det er klart, at vi havde håbet på noget mere, fortæller Jakob Poulsen, der er cheftræner for første gang i denne sæson.  Viborg har alt at spille for i sidste spillerunde mod OB, men de kan ikke selv afgøre, om de ender med syvendepladsen eller ej. Det afhænger i stedet af Randers' kamp mod Vejle. 

 • Hvidovre raser mod VAR: Hvad skal vi så bruge det til?
  on 20. maj 2024 at 15:49

  Hvidovre IF's Lirim Qamili forstår nul og niks af, hvorfor VAR ikke tjekkede Simon Makienoks hovedstød igennem. Qamili mener nemlig, at bolden var klart inde.  Hvidovre IF fik en rædderlig start på opgøret mod Vejle Boldklub.  Bagud med 0-2 var status efter blot seks minutter, men herfra begyndte de at spille sig ind i opgøret.  Det kunne især have blevet spændende, hvis Simon Makienoks forsøg i det 83. minut var gået ind, hvilket Lirim Qamili mener, at den var.  For Hvidovre-profilen var ham, der lagde bolden ind, og han er overbevist om, at bolden var inde over stregen.  - Det er mig, der lægger den ind. Jeg står nede på baglinjen, og jeg ser den inde -  og jeg er der før linjedommeren. Så skal den tjekkes som det mindste, siger Qamili til Bold og den fremmødte presse.  - Vi så her for nyligt, at FCK var i en lignende situation, hvor de gik ind og målte og tegnede. Men med os, det ved jeg ikke. Jeg synes, det var lidt underligt. - Det gjorde de jo ikke, de spillede bare videre, hvilket jeg slet ikke forstår, når det er så signifikant, at den er inde. - Jeg råber det ud til linjedommeren, så jeg ved ikke, hvad jeg som spiller ellers kan gøre. Nu har de jo også VAR, så jeg ved ikke, hvad mere jeg skal gøre, for at de skal tage initiativet selv for at tjekke den igennem. Så du har ikke fået en kommentar fra dommeren? -Jeg har ikke fået noget som helst. Føler du dig overbevist om, at den var inde? - Jeg ser den inde, men jeg ved godt, at det kun er et lille hårstrå, der skal til, før den ikke er inde – men det er det, der er VAR til. Det er det, de skal gå ind og tjekke.  - Hvis ikke de går ind og tjekker, hvad skal vi så bruge det til? Havde bolden sluppet stregen eller ej? Det kan du selv vurdere ved videoen her i artiklen.

 • FCN kan melde sig ind i guldkampen: Vi giver den et skud
  on 20. maj 2024 at 15:40

  Johannes Hoff Thorup erkender, at det bliver svært at sikre sig guldmedaljerne. I et interview med Viaplay understreger FCN-chefen dog, at man giver den et skud.  Mandag aften har FC Nordsjælland muligheden for at melde sig ind i guldkampen, når man tager imod FC Midtjylland hjemme på Right to Dream Park. Hvis mandskabet fra Farum ender med at snuppe de tre point, har man nemlig muligheden for at snuppe pokalen i sidste spillerunde. Det kræver dog, at flere andre resultater flasker sig for Johannes Hoff Thorups tropper. Man har dog i sinde at følge muligheden til dørs. Det fortæller cheftræneren til Viaplay før mandagens opgør. - I forhold til en guldkamp har det jo set svært ud, lige siden vi startede. Så jeg tror egentlig bare, at det fortsætter med at se lidt svært ud.  - Men vi giver den et skud. Den bedste måde at rejse sig på og det korte svar er, at vi skal vinde i dag, lyder det fra cheftræneren. Du kan se, hvordan FCN stiller op til mandagens kamp lige her. 

 • Afviste Real: Ethan Mbappé meldes tæt på ny klub
  on 20. maj 2024 at 15:36

  Ethan Mbappé har snart fremtiden på plads, da han skulle være tæt på at skifte fra PSG til Lille. Kylian Mbappé er ikke den eneste fra familien, som er på klubjagt. Lillebror Ethan Mbappé forlader også PSG denne sommer, og han skulle være tæt på en ny klub. Ifølge Footmercato har Mbappé nu en mundtlig aftale på plads med en anden Ligue 1-klub i form af Lille. Parterne skulle desuden også have datoen for det obligatoriske lægetjek på plads. Det er derfor kun få detaljer, som står i vejen for et skifte. Ethan Mbappé har tidligere været sat i forbindelse med Real Madrid, hvor hans storebror også er rygtet til. Lillebror havde dog ikke lyst til et eventyr i Spanien, hvor han derfor valgte at afvise Madrid-klubben. Lille sluttede sæsonen som nummer fire, og det betyder, at der er Champions League-kvalifikation i næste sæson. 17-årige Ethan Mbappé har i denne sæson fået debut for PSG's førstehold. Her står han noteret for i alt fem kampe, hvor tre af dem har været i Ligue 1.

 • Lyngby-anfører tror på overlevelse efter vital sejr
  on 20. maj 2024 at 15:33

  En udskiftning af Marcel Rømer var åbenbart, hvad der skulle til for Lyngby, joker Lyngby-anføren selv om sin rolle i Lyngbys 3-1-sejr over Viborg.  Marcel Rømer er for tredje gang i sin tid i Lyngby med i nedrykningsdramaet, men den erfaring kommer ham og Lygby til gode lige nu. I hvert fald hentede de kongeblå en livsvigtig 3-1-sejr over Viborg, der ellers var foran frem til det 82. spilminut.  En stærk slutspurt fra Lyngby betød dog, at de snuppede alle tre point. Og det blev fejret i stor stil med de over 6.000 fans, der havde indfundet sig på Lyngby Stadion.  - Stemningen var virkelig god. Det var en fornøjelse, det er så fedt at kunne fejre det med fansene. Det var et kæmpe skridt på vejen mod overlevelse, fortæller Lyngby-anføren, der dog ikke selv var på banen, da kampen blev afgjort.  Udskiftning blev afgørendeRømer blev nemlig skiftet ud efter 75 minutter til fordel for den senere matchvinder Sævar Magnusson, og det var åbenbart det, der skulle til, griner Lyngby-styrmanden.  - En indskiftning af Sævar (Magnusson, red.) og en udskiftning af mig var åbenbart det, der skulle til for at få tre point, så det var godt, siger han med et smil på læben, inden han uddyber: - Ej, jeg synes, vi er det bedste hold, det synes jeg også, vi er i første halvleg. Viborg forsvarer mere, end de forsøger at angribe, og det var godt for os. Hvor sikker er du på, at I overlever? - Jeg har en kæmpe tro på, at vi nok skal gøre det. Men vi er ikke sikre, hvis vi ikke bringer det samme ind, som vi gør i dag. I dag er et godt bevis på, hvad der skal til for at vinde fodboldkampe, så det skal vi ”reproduce”, som David (Nielsen, red.) godt kan lide at sige det.  Rutine bliver afgørendeLyngby kan nu selv afgøre deres skæbne i Superligaen, og det er noget nyt i forhold til, hvad man eksempelvis oplevede sidste sæson. Men den rutine, som Lyngby og Marcel Rømer har fået i nedrykningsspillet, kan meget vel være forskellen, der gør, at man overlever, mener Rømer.  - Vi har prøvet det før, og vi har også spillet nogle drabelige kampe her mod Hobro om at overleve. Vi har prøvet det en del gange, og det er tredje gang vi er i det, bare i den tid, jeg har været her. Men vi har erfaringen, og det tror jeg kommer os til gode i forhold til vores konkurrenter.  Tidligere på mandagen sikrede Vejle sig overlevelse i Superligaen, så nu er det kun Lyngby og OB, der ikke kan vide sig sikre. 

 • Sarri kigger udenfor Italien: PL-klubber har haft kontakt
  on 20. maj 2024 at 15:30

  Maurizio Sarri udelukker ikke endnu et udenlandseventyr væk fra Italien. Der er bud fra italienske og engelske klubber, røber han. Den farverige italiener Maurizio Sarri står uden kontrakt, efter han i marts forlod Lazio efter en turbulent tid. Nu er den 65-årige cheftræner klar til at tage en tur mere i manegen, og han afslører, at der er konkrete jobtilbud at vælge mellem. - Lige nu kommer de eneste fire klubber, der har taget kontakt, fra udlandet. Særligt fra Premier League og La Liga. Om jeg tager et job afhænger af mulighederne, og hvilket langsigtet projekt, der tiltaler mig, siger Sarri til Gazzetta dello Sport. Han fortsætter med at fastslå, at Champions League-deltagelse ikke er obligatorisk. - Jeg står til rådighed for ethvert projekt, der tiltaler mig, og det behøver ikke nødvendigvis at omfatte Champions League-fodbold. Det er også en mulighed at blive i Firenze, hvor Sarri er bosat, forlyder det. - Fiorentina har ringet til mig tidligere, men ikke i løbet af den seneste tid. Den eneste måde at få jobbet på Fiorentina er at banke på døren i Viola Park og se, om nogen åbner op, slutter italieneren med et grin. 65-årige Sarri har vundet Serie A med Juventus i 2019/20-sæsonen og Europa League med Chelsea sæsonen forinden.

 • Provstgaard rygtet til Bologna: Har ikke snakket med VK endnu
  on 20. maj 2024 at 15:29

  Oliver Provstgaard fortæller til Bold, at trods rygter om et udenlandsk skifte, så har han ikke talt med nogle andre klubber endnu.  Oliver Provstgaard og Vejle Boldklub kunne mandag eftermiddag fejre overlevelse i 3F Superligaen.  Hvidovre IF blev banket på plads efter en formidabel start, og så kunne de mere end 9000 tilskuere i Nørreskoven juble over, at man efter sommerpausen igen havde Superligaen på menuen.  Det kan dog være, at det bliver uden den helt store forsvarsprofil Oliver Provstgaard, som har en lang række europæiske bejlere, der alle gerne vil sætte fingrene i den unge midtstoppers signatur.  Senest kunne Bold fortælle, at den italienske klub Bologna, mener det seriøst, når det kommer til interessen for Provstgaard.  Her render både Victor Kristiansen og Jens Odgaard rundt, og selvom det ligner, at Provstgaard snart skal skydes afsted, så fortæller han, at han ikke har snakket med nogen om det endnu.  - Det ved man ikke, nu må vi se, hvad der sker. Det kan stadig være, at jeg når at spille flere kampe i Vejle-trøjen, siger Provstgaard til Bold og den fremmødte presse.  - Det er klart, at klubben har ambitioner, og jeg har også selv nogle ambitioner, og de skal gerne gå hånd i hånd. Jeg har selvfølgelig en tro på, at det nok skal lykkes. Har du snakket med andre klubber? - Nej, det har jeg overhovedet ikke. Der er slet ikke startet nogen dialog med nogen som helst. Selvfølgelig vil jeg heller ikke stå at lyve, så jeg har en dialog med min agent, hvor vi forventningsafstemmer i forhold til, hvad der skal ske. Har du snakket med nogle danskere – der render et par stykker rundt i Bologna? - Nej, slet ikke. Jeg har ikke snakket med dem. Jeg har spillet nogle U21-kampe med VK, men jeg har ikke givet ham et kald endnu, da jeg ikke har hørt om interessen. Jeg tror vist kun, at det står i medierne, afslutter Provstgaard.  20-årige Oliver Provstgaard er på kontrakt i Vejle Boldklub indtil sommeren 2026. 

 • Fortsætter i PL: Ross Barkley millimeter fra skifte
  by jeppe on 20. maj 2024 at 15:21

  Ross Barkley tager ikke med Luton turen ned i Championship. The post Fortsætter i PL: Ross Barkley millimeter fra skifte appeared first on PLBOLD.

 • Medie: City og Newcastle jagter rekorddyr Wolves-profil
  on 20. maj 2024 at 15:17

  The Telegraph skriver, at både Manchester City og Newcastle har fået øjnene op for Pedro Neto, som dog bliver alt andet end billig. På trods af drilske skader imponerede Pedro Neto stort i den netop overståede Premier League-sæson. Når portugiseren var fit, var han en evig kilde til uro for modstanderens forsvar. Det resulterede blandt andet i to mål og ni oplæg, og det har flere af topklubberne fået øjnene op for. Det skriver The Telegraph, der mener at vide, at både Manchester City og Newcastle er interesseret. Det er dog ét problem. Wolverhampton vil ikke af med ham, og derfor skal der en stor sum til at lokke. Det britiske medie erfarer, at han kommer til at koste omkring 520 millioner kroner. Det beløb vil være en klubrekord for Wolverhampton. 24-årige Neto har kontrakt til 2027.

 • Indskiftet Lyngby-helt efter livsvigtig sejr: Jeg var virkelig nervøs
  on 20. maj 2024 at 15:16

  Lyngby vadede i chancer i opgøret mod Viborg, men ind ville bolden ikke. Lige indtil Sævar Magnusson blev skiftet ind, og han blev den store helt.  I det 75. spilminut blev Sævar Magnusson skiftet ind for Lyngby, der var nede med 0-1 hjemme mod Viborg, men bare syv minutter senere bragte den islandske angriber de kongeblå på 1-1. To minutter senere fik han så Lyngby Stadion til at eksplodere i eufori, da han med et langskudsdrøn hamrede Lyngby på 2-1 og på overlevelseskurs.  Lyngby nåede endda at score et mål mere, så David Nielsen og co. endte med at tage en 3-1-sejr over Viborg, hvor Magnusson blev den helt store helt.  Hovedpersonen selv var da heller ikke til at skyde igennem efter sejren, hvor han altså kom på tavlen to gange.  - Jeg var virkelig nervøs på bænken, men den måde, vi startede anden halvleg på, gjorde, at det var så nemt for mig at komme ind. Vi skabte så mange chancer, og vi var uheldige ikke at score tidligere, men det var nemt for mig at komme ind, forklarer han.  Betyder alt selv at kunne afgøre tingeneSejren betyder, at Lyngby nu selv kan afgøre deres Superliga-skæbne, hvor de ikke skal være afhængige af andre resultater. Det prøvede man ellers i sidste sæson, og det er ikke noget Sævar Magnusson ønsker at opleve igen, hvorfor mandagens sejr var så utrolig vigtig.  - Vi vil ikke være afhængig af andre, for vi vil ikke være i den samme situation, som vi var i sidste år. Vi har det i egne hænder, og det er så fedt at kunne ind og angribe kampen og gå efter at vinde den, vi vil ikke nøjes med at spille uafgjort. Sender besked til Beckmann Sævar Magnussons anden scoring kom efter et langt indkast, hvor bolden dumpede ned for fødderne af islændingen, der smækkede bolden op under overliggeren. Men hvis det ikke havde været for Magnussons eget initativ, så var det ikke sikkert, at han overhovedet havde havnet i den situation omkring det lange indkast. - Jeg sagde til Mikkel Beckmann for et par kampe siden, at jeg altså altid skulle være inde i boksen på de lange indkast, og nu har jeg scoret to mål efter et langt indkast. Jeg ramte den perfekt, og heldigvis gik den ind, smågriner Magnusson.  Lyngby skal en tur til Hvidovre i den sidste spillerunde i Superligaen, hvor de kongeblå altså kan nøjes med et point for at sikre sig endnu en sæson i landets bedste række. 

 • FCM har skæbnen i egne hænder: Selvfølgelig en fordel
  on 20. maj 2024 at 15:13

  Mads Bech Sørensen ser det som en stor fordel, at FC Midtjylland selv kan afgøre guldduellen. Det ser rigtig godt ud, hvis vi vinder i dag, fortæller han til Viaplay. FC Midtjylland står med skæbnen i sine egne hænder. Hvis holdet fra heden lykkedes med at hente tre point i mandagens opgør mod FC Nordsjælland, ser det lige pludselig rigtig godt ud for Mads Bech og co. før sidste spillerunde. Det sætter forsvarsspilleren ord på i et interview med Viaplay før mandagens guldbrag. - Fokus er på i dag. Vi tager én kamp ad gangen, og nu skal vi levere en god præstation. Og forhåbentligt tager vi tre point med hjem. - Det er selvfølgelig en fordel, at vi selv kan afgøre det. Hvis vi vinder i dag, så ser det godt ud før sidste spillerunde, men vi har fuld fokus på i aften. - Vi ved godt, at Farum er et svært sted. De spiller noget god fodbold, og det skal vi dæmme op for. Vi skal gøre det svært for dem, og vi skal lægge et fysisk pres på dem, lyder det fra Mads Bech. Du kan se FCM's startopstilling til mandagens opgør lige her. 

 • Wednesday-fan får lang karantæne for racisme
  on 20. maj 2024 at 15:09

  En fan af Sheffield Wednesday er blevet tildelt en karantæne på fem år for racistisk gestikuleren mod Coventrys midtbanespiller Kasey Palmer. I England ønsker man at komme racisme til livs i topfodbold, og det er der blevet sat streg under mandag eftermiddag. En racismesag fra januar, hvor Coventry gæstede Sheffield Wednesday på Hillsborough er netop blevet afsluttet med en lang karantænestraf. En 21-årig Sheffield Wednesday-fan er blevet tildelt fem års karantæne for at have udvist "racistisk gestikuleren" mod jamaicanske Kasey Palmer. 27-årige Palmer indberettede selv episoden til kampens dommer og egen træner, og det affødte øjeblikkelig fordømmelse fra begge klubber, da sagen opstod i slutningen af januar. Dengang fordømte spilleren selv abelyde rettet mod ham på X. Ifølge Sky Sports erkender den 21-årige fan selv forholdene.

 • Rekordtransfer? Manchester City vil have portugiser
  by jeppe on 20. maj 2024 at 15:03

  Stemningen i Manchester City er høj – og med god grund. Søndag aften kunne Pep Guardiolas tropper knytte næverne efter at have sikret sig klubbens fjerde mesterskabet i træk og den ottende Premier League-titel. Nu venter der en tid med en masse transferrygter, og dem er der allerede en god sjat af for Manchester Citys The post Rekordtransfer? Manchester City vil have portugiser appeared first on PLBOLD.

 • FCN skifter en - Ingvartsen på bænken
  on 20. maj 2024 at 14:57

  FC Nordsjælland-cheftræner Johannes Hoff Thorup har valgt at smide Zidan Sertdemir ind fra start til kampen mod FC Midtjylland. Han erstatter Mads Kristian Hansen. Marcus Ingvartsen er bænket. På eget græs skal FC Nordsjælland pinse-mandag forsøge at stikke en kæp i FC Midtjyllands guldhjul, når midtjyderne gæster Right to Dream Park.  Værternes cheftræner Johannes Hoff Thorup har valgt at lave en ændring på sin midtbane til opgøret.  Ind kommer Zidan Sertdemir, og han erstatter Mads Kristian Hansen. Ellers er hans startellever identisk i forhold til nederlaget til Brøndby i seneste runde.  Selvom Marcus Ingvartsen er blevet klar efter en mindre skade, er Benjamin Nygren fortsat foretrukket i front sammen med Ibrahim Osman og Andreas Schjelderup. Dermed holder svenskeren også Conrad Harder ude. Der er kampstart klokken 18.00, og du kan se FCM's startende 11 lige her, hvor Jonas Lössl fortsat ikke er blevet klar. FC Nordsjællands startopstilling:Andreas Hansen – Oliver Villadsen, Adamo Nagalo, Kian Hansen, Martin Frese – Zidan Sertdemir, Jeppe Tverskov, Daniel Svensson – Benjamin Nygren, Ibrahim Osman, Andreas Schjelderup.

 • HB Køge-eufori: Tæt på overlevelse efter sejr
  on 20. maj 2024 at 14:55

  HB Køge vandt over FC Helsingør, og det betyder, at de blot skal have ét point i de sidste to kampe for at sikre sig endnu en sæson i NordicBet Ligaen.  HB Køge kunne tage et stort skridt mod endnu en sæson i NordicBet Ligaen, da de fik besøg af allerede nedrykkede FC Helsingør. Næstved tabte tidligere på mandagen, og derfor ville en sejr til Mike Jensen og co. sende dem seks point over stregen med to kampe igen. Den mission fik ikke den perfekte start. Kort før pausefløjt kom de nemlig bagud, da Helsingør slog til på et hjørnespark.  Men i anden halvleg fik de vendt det hele. Først fik de udlignet gennem Joachim Rothmann, som hamrede bolden i mål med venstrebenet. Og med et kvarter igen kom HB Køge også foran. En dødbold blev sendt bagerst i feltet, hvor den blev headet ind foran kassen. Her kunne William Madsen score et af karrierens nemmeste mål. Det så pludselig godt ud for værterne, som kort efter fik endnu mere at juble over. Mike Jensen viste erfaringen, da han efter et godt kontraangreb var sikkerheden selv med højrebenet. Det endte 3-1 til HB Køge, som fik taget revanche efter sidste rundes 1-7-nederlag.  Og endnu vigtigere for dem er, at de nu er meget tæt på at overleve. De har nu seks point ned til Næstved, og der resterer blot to runder. Se tabellen her.

 • Glad David Nielsen: Bænker vores MVP og vinder
  on 20. maj 2024 at 14:49

  David Nielsen var begejstret over Sævar Magnussons x-faktor fra bænken, som blev kampafgørende. Lyngby tog en gevaldig skalp, da det hjemme på Lyngby Stadion blev til en 3-1-sejr over Viborg. Det så ellers ud til, at Lyngby skulle ud i en vaskeægte omgang drama på sidste spilledag, da Viborg var foran med 10 minutter igen. Det ville Sævar Magnusson dog ikke være med til, for islændingen kom fra bænken og leverede to livsvigtige mål. Det var David Nielsen fornøjet med, da han talte med Canal 9 i nedtakten. - Sævar har nærmest været vores MVP i det her nedrykningsspil, og vi vælger at starte med ham på bænken. - Vi er selvfølgelig ekstra heldige, fordi han kommer ind og bringer to mål - Det var jo netop det, vi gerne ville bringe i kampen, fordi han er så svær at plukke op med hans løb, han løber jo nogle andre steder ind i feltet end andre midtbanespillere. - Han blev x-faktoren i dag, og så var det dejligt at få det 3-1-mål, fordi vi godt vidste, hvad der var i gang på det tidspunkt. Lyngby kan nu sikre overlevelse med et enkelt point mod nedrykkerne fra Hvidovre på sidste spilledag.

 • Thomasberg skifter to - Lössl er ikke blevet klar
  on 20. maj 2024 at 14:46

  FC Midtjylland møder FC Nordsjælland, og Thomas Thomasberg har lavet to ændringer i forhold til seneste kamp mod FC København. FC Midtjylland kan sikre en matchbold om guldmedaljer i sidste spillerunde. Det kræver en sejr over FC Nordsjælland, og nu er midtjydernes startopstilling tikket ind. I forhold til mødet mod FC København torsdag aften har Thomas Thomasberg lavet to ændringer. Henrik Dalsgaard og Cho Gue-sung er ude med karantæne, og Adam Gabriel og Ola Brynhildsen er med i stedet for. Jonas Lössl er fortsat småskadet og er derfor ikke blevet klar til at starte inde. Målmanden er dog igen på bænken. Der er kampstart klokken 18 i Farum, og opgøret kan følges på Bold. FC Midtjyllands opstilling:Martin Fraisl - Adam Gabriel, Sverrir Ingi Ingason, Mads Bech Sørensen, Paulinho - Dario Osorio, Oliver Sørensen, Emiliano Martinez, Charles - Ola Brynhildsen, Franculino Se FCN's opstilling her.

 • Udløb om et år: Liverpool-stjerne forhandler ikke med klubben
  by jeppe on 20. maj 2024 at 14:43

  I de seneste uger har der været stor fokus på Jürgen Klopps afsked i Liverpool, som blev endegyldigt søndag aften. Nu venter der en tid med en masse transferspekulationer, og det gælder især for en klub i Liverpools kaliber, hvor der dagligt er nye spillere, der rygtes til Anfield. Derudover bliver flere spillere rygtet væk, The post Udløb om et år: Liverpool-stjerne forhandler ikke med klubben appeared first on PLBOLD.

 • FCK må endnu en gang undvære Cornelius
  on 20. maj 2024 at 14:33

  Andreas Cornelius er ikke blevet klar til kamp for FC København, som tirsdag gæster AGF i 3F Superligaen. Endnu et spændende brag står for døren i 3F Superligaens mesterskabsspil, når FC København gæster AGF tirsdag aften. De forsvarende danske mestre har netop offentliggjort truppen til opgøret. Her fremgår det, at Andreas Cornelius fortsat er fraværende med en skade. Jacob Neestrup fortalte ellers tidligere på ugen, at den hårdtprøvede angriber var i spil til opgøret. Nu står det dog klart, at han ikke er blevet klar til at indtage grønsværen. Ud over Andreas Cornelius tæller skadeslisten fortsat spillere som David Khocholava, Theo Sander, Nicolai Boilesen og Roony Bardghji. Læs også: Top 6: Ny lønkonge i FCK Opgøret mellem AGF og FC København bliver sparket i gang tirsdag aften klokken 19:00 og kan følges tæt på Bold. FCK's trup mod AGF: Kamil GrabaraKevin DiksDenis VavroChristian SørensenViktor ClaessonMagnus MattssonDiogo GonçalvesMohamed ElyounoussiJordan LarssonLukas LeragerOrri ÓskarssonElias JelertPeter AnkersenBirger MelingScott McKennaElias AchouriAlex RúnarssonRasmus FalkWilliam ClemOscar HøjlundVictor Froholdt

 • Utvetydig Gudjohnsen: Helt sikker på vi overlever
  on 20. maj 2024 at 14:32

  Der var ikke meget tvivl at spore hos Andri Gudjohnsen, da han blev spurgt om, hvorvidt Lyngby ville overleve efter 3-1 over Viborg på eget græs. Det er han helt sikker på, at De Kongeblå gør. Det så ikke videre positivt ud for Lyngby, da der var spillet 80 minutter af skæbneopgøret mod Viborg pinsemandag. De midtjyske gæster var foran med 1-0, men så meldte indskiftede Sævar Magnusson sig ind i kampen med to mål fra bænken, inden Tochi Chukwuani lukkede og slukkede til 3-1. Det resultat betyder, at Lyngby kan overleve med et point mod Hvidovre i næste weekend, og det faktum blev Andri Gudjohnsen bedt om at kommentere på efter sejren, da han talte med Canal 9. - Det er fantastisk. Det er fantastisk, man kan ikke bede om mere på en dag som denne, indleder den islandske Lyngby-topscorer, som leverede assisten til Tochi Chukwuanis 3-1-mål. - Fansene var utrolige, vi viste så meget passion og holdånd, selvom vi kom bagud med 1-0. Det er dét, Lyngby Boldklub handler om. Angriberen blev før kampen spurgt, om han så sig selv trække fra Vejles German Onughka på topscorerlisten. Begge spillere havde 13 mål før dagens kampe, men Onughka nettede to gange for Vejle, og dermed gik han alene i spidsen af tabellen. - Jeg gav alt og prøvede at give, hvad der var nødvendigt fra mig. Jeg fik min første ligaassist, og det var en god afslutning fra Tochi. Det var en god kamp fra holdet, og jeg er glad for min indsats også. - Jeg tror så meget på overlevelse, som man kan. Vi har så meget i os, og vi giver ikke op. Det handler ikke om stillingen eller situationen, det så I også sidste år. Andri Gudjohnsen har været i Lyngby siden sommeren 2023.

 • Arsenal-komet starter inde når U17 sparker EM i gang
  on 20. maj 2024 at 14:24

  Det danske U17-landshold starter jagten på EM-guld mod Wales. Arsenal-angriberen Chido Obi-Martin starter blandt andet inde.  De danske talenter sparker U17-EM i gang klokken 17.  Modstanderen hedder Wales, og landstræner Jesper Mikkelsen har nu udtaget sin startopstilling til opgøret.  Og det inkluderer blandt andet formstærke Chido Obi-Martin, Oliver Højer og anfører Noah Lassen.  På bænken er blandt andet stortalentet Lasse Abildgaard.  Se de udvalgte 11 herunder. 

 • Onugkha blev Vejle-helten: Har kæmpet for det her
  on 20. maj 2024 at 14:21

  German Onugkha blev den helt store helt for Vejle Boldklub, der mandag sikrede sig endnu en sæson i 3F Superligaen. I et interview med Viaplay sætter angriberen ord på bedriften. Vejle Boldklub kan se frem til endnu en sæson i landets bedste række. Mandag eftermiddag vandt man 2-0 over Hvidovre IF i Nørreskoven, hvor brandvarme German Onugkha endte som den helt store helt med to scoringer. Den russiske spydspids var da også ellevild, da Viaplay fangede ham efter opgøret. - Det er en helt fantastisk følelse. Vi har kæmpet for det her hele sæsonen. Endelig er det sikkert, at vi bliver i ligaen, og det er en helt vanvittig følelse. - Foran vores fans, det er helligdag, klokken er 14, og vejret er perfekt. Så jeg er virkelig glad for at være her lige nu og dele det med holdet og fansene, lyder det fra en lykkelig Superliga-topscorer. Den 27-årige angriber har været den helt store profil på Vejle-mandskabet i denne sæson, hvor han har bidraget med 15 scoringer. 

 • Var klar til at slås: City-spiller smidt ud fra mesterskabsfest
  by jeppe on 20. maj 2024 at 14:19

  Søndag aften skrev Manchester City historie i engelsk fodbold ved at vinde deres fjerde mesterskabs i træk. Det skulle naturligvis fejres. Manchester City-spillerne, staben og ansatte var taget i byen for at fejre mesterskabet, men klokken fire om natten sluttede det for én af spillerne. Daily Mail beretter, at Scott Carson blev smidt ud af The post Var klar til at slås: City-spiller smidt ud fra mesterskabsfest appeared first on PLBOLD.

 • Neil Lennon har landet nyt trænerjob
  on 20. maj 2024 at 14:15

  Neil Lennon er tilbage i rollen som cheftræner. Han er blevet ansat i Rapid Bukarest.  Efter små to år er Neil Lennon tilbage.  Den nordirske manager har landet et nyt trænerjob.  Den tidligere Celtic-manager er rejst til Rumænien, hvor han skal styre Rapid Bukarests trup.  Det rumænske hold blev nummer seks i den netop overståede sæson, og det skal Lennon altså forsøge at forbedre.  Lennon har underskrevet en toårig kontrakt. 

 • Albentosa jubler: Det her er Vejle!
  on 20. maj 2024 at 14:08

  Raul Albentosa hylder tilskuerne på Vejle Stadion efter mandagens opgør, hvor man sikrede sig overlevelse i landets bedste række. Vejle Boldklub er klar til endnu en sæson i 3F Superligaen. Det står klart efter mandagens 2-0-sejr over Hvidovre IF hjemme på Vejle Stadion.  Derfor var det da også en glad Raul Albentosa, der blev interviewet af Viaplay efter den vigtige sejr. - De her mennesker er vanvittige. Det her er Vejle, det her er Vejle! Det her er historien om Vejle. Se rundt på alle mennesker lige nu. - De er der hver gang, når vi er færdige med kampene – også når vi taber. Vi har det godt med fansene, og det er virkelig vigtigt, lyder det fra spanieren. Du kan læse alt om mandagens triumf lige her. 

 • Karakterer: Han skal hyldes i hele byen!
  on 20. maj 2024 at 14:05

  Lyngby pressede og pressede, og til sidst lykkedes det. Lyngby er nu over stregen i Superligaen efter et meget flot comeback orkestreret af indskiftede Sævar Magnusson. Du kan se Bolds karakterer i artiklen.  Lyngby lever i Superligaen.  Det lå længe i luften, at Lyngby Boldklub skulle udligne mod Viborg, og selvom det lod vente på sig, så vendte Lyngby kampen på hovedet og vandt 3-1.  Andri Gudjohnsen havde ellers flere chancer for at udligne flere gange, men det var hans islandske landsmand Sævar Magnusson, der kom ind fra bænken og først udlignede og siden hen hamrede Lyngby i front på flotteste vis.  Viborg kom godt nok foran efter et kvarters spil, men det var de kongeblå, der dominerede store dele af kampen.  Og når Andri Gudjohnsen ikke kan score, så er det godt, at David Nielsen råder over endnu en islænding i Sævar Magnusson, der kom ind og ændrede kampen fuldstændig. For det endte alligevel godt for Lyngby, der nu er meget tæt på at overleve i Superligaen. Viborg kan derimod ikke være tilfreds med mandagens præstation, selvom de stadig har mulighed for at ende på syvendepladsen i Superligaen.  Se Bolds karakterer fra kampen her: Bold har udvalgt fem spillere, der var i særligt fokus i opgøret:

 • SLUT: Lyngby - Viborg minut for minut
  on 20. maj 2024 at 14:02

  Lyngby Boldklub og Viborg FF tørner sammen i 3F Superligaens nedrykningsspil. Du kan følge opgøret live i tekst her.  Lyngby skal mandag forsøge at rejse sig efter onsdagens nederlag mod Vejle Boldklub.  Opgaven er en hjemmekamp mod Viborg FF, som har fokus rettet mod toppen af nedrykningsspillet.  Lyngby er i fare for at rykke ud af Superligaen, så der er brug for point i det vigtige opgør.  Du kan følge kampen live i tekst nedenfor: 

 • Av, OB! Lyngby tæt på overlevelse efter comeback
  on 20. maj 2024 at 14:01

  Der var drama for alle pengene, da Lyngby Boldklub vendte 0-1 til 3-1 mod Viborg. Dermed er man snublende tæt på at overleve. Sikke et drama på Lyngby Stadion. Lyngby Boldklub havde for alvor kniven for struben og var på vej mod et mareridtsresultat. Man var nede med 0-1 mod Viborg FF, og derfor tættere på en katastrofal nedrykning, men så dukkede indskiftede Sævar Magnusson op. Han vendte rundt på opgøret med to mål og var stærkt medvirkende til, at de kongeblå kunne juble over en 3-1-sejr. Det betyder, at Lyngby i sidste runde selv kan afgøre, om de skal overleve i Superligaen. Mareridtsstart for LyngbyDet var en kamp, som bølgede frem og tilbage på Lyngby Stadion, hvor værterne fik en mareridtsstart. Efter en flot Viborg-periode tog gæsterne Lyngby på sengen. Nicolas Bürgy smed en lang bold i dybden, hvor Isak Jensen formåede at tage det farlige løb og snuppe kuglen. Keeper David Jensen, som var tilbage i startopstillingen, formåede ikke at stoppe Jensen, da han kom skævt ind i situationen, så Viborg-profilen kunne trille bolden under ham. Det var en kold spand vand lige i ansigtet på David Nielsen og co.,men de kongeblå gav ikke op. De fortsatte med at presse på, hvor især bomberen Andri Gudjohnsen havde flere chancer for at skabe glæde. Efter 23 minutter burde islændingen da også have udlignet, da han efter en kæmpe Viborg-fejl stod foran et frit mål. På en eller anden måde kom Viborg-keeper Nico Mantl tilbage, og så slap gæsterne med skrækken. Flere problemer til LyngbyI anden halvleg blev de mange tilhængere på Lyngby Stadion forkælet med drama og masser af chancer. Her var det ved at gå helt galt for Lyngby, da anfører Marcel Rømer dummede sig og mistede bolden. Viborgs offensiv satte fart på, men Lyngby slap med skrækken, da Andreas Bjelland viste flot forsvarsspil. Det endte alligevel med at blive dyrt for Lyngby, da Rømer efterfølgende udgik med en skade. Islandsk vulkan i udbrud!Det så sort ud for Lyngby, men Sævar Magnusson ville det anderledes. Han blev indskiftet efter 75 minutter, og ti minutter senere havde han ene mand vendt det store drama på hovedet. Med to mål i slutfasen gjorde Magnusson, at Lyngby er snublende tæt på overlevelse i 3F Superligaen. I det 82. minut var han hurtigst over en ripost i feltet og kunne banke udligningen ind i netmaskerne til nogle vilde scener. Det blev dog endnu vildere, da selvsamme Magnusson scorede et fantastisk mål med en flugter få minutter senere. Det var indskifternes kamp, da Tochi Chukwuani sluttede kampen af med at banke bolden ind i netmaskerne til 3-1. Dermed endte pinsen med et drømmeresultat for Lyngby. Med resultatet skal Lyngby blot have et enkelt point i sæsonens sidste kamp mod Hvidovre IF, hvis man vil overleve. OB ser derfor ud til at trække sorteper i nedrykningskampen, da de i sidste runde skal håbe på et Lyngby-nederlag og en sejr til sig selv. Læs mere her: Han skal hyldes i hele byen!

 • Karakterer: Vejle overlevede - men kan de holde på Onugkha?
  on 20. maj 2024 at 13:52

  Vejle Boldklub har sikret sig overlevelse i 3F Superligaen, men nu starter en endnu sværere kamp for Ivan Prelec og co.: at holde på German Onugkha.   Sommer, sommer og sol. Duften af 3F Superligaen i Nørreskoven.  Tja, det rimer ikke helt, men det gør nok ikke det helt store for Vejle Boldklub. De har nemlig trukket sig ud af nedrykningsræset og sikret endnu en sæson i Danmarks bedste række. Det krævede en sejr over Hvidovre IF, der allerede havde booket billetten til NordicBet Ligaen, og der var ikke den helt store slinger i valsen for Ivan Prelec’ tropper. De 9106 tilskuere på plads i Nørreskoven kunne se til, mens David Nielsen fik ret i sine betragtninger om German Onugkha: Han er nemlig international klasse.  Samtidigt beviste Oliver Provstgaard, at Bologna har gjort klogt i at tage den lange tur fra Italien til Vejle gentagne gange i sæsonen.  I Hvidovre-lejren havde det ellers store stjerneskud Thomas Jørgensen en skidt dag på kontoret, mens Filip Djukic igen, igen brillerede i buret.  Her er Bolds karakterer fra opgøret. 

Leo Vegas Sport