Kommende kampe:

Danske nyheder

 • Kvindelandsholdet skuffede fælt: Det hele er glemt nu
  on 28. februar 2024 at 8:18

  Sanne Troelsgaard slår fast, at Danmark har lagt den store OL-skuffelse bag sig. Nu har hun i stedet rettet sit fokus på EM. Det hele lå lige til højrebenet. Den danske OL-drøm levede, da kvindelandsholdet blot skulle slå Island i sidste gruppekamp i Nations League, mens at Tyskland ikke måtte vinde over Wales. Sidstnævnte gik hjem, da tyskerne skuffede og spillede 0-0 mod waliserne. Men det, som fandt sted på Viborg Stadion, var der ingen, som havde regnet med. Danmark tabte nemlig højst overraskende 0-1 til Island og missede derfor en kæmpe mulighed for at kvalificere sig til OL. Onsdag spiller Sanne Troelsgaard og co. så deres første kamp siden nedturen, og midtbaneprofilen er kommet videre. - Jeg har lagt skuffelsen bag mig. Jeg synes også, vi har fået snakket det hele igennem os spillerne imellem, og Andrée har også fået lagt låg på det.  - Nu er det et nyt år, og nu er det nye muligheder. Så går vi ind til en træningskamp mod Østrig og ser frem mod den her kvalifikation til EM. - De tre næste samlinger handler om kvalifikation til EM, så der er ikke tid til at være skuffet over, at vi ikke kom til OL. Det er glemt nu, og så skal vi alle have fuldt fokus på kvalifikationen. Jagter endnu en EM-slutrundeNu ser Sanne Troelsgaard fremad. Hun har nemlig en drøm om at kunne skrive endnu en slutrunde på sit i forvejen imponerende cv. I 2025 er der nemlig EM i Schweiz, og der skal Troelsgaard være med. - Jeg lægger ikke skjul på, at jeg gerne vil med. Jeg håber virkelig, at vi kvalificerer os til endnu en slutrunde, og at jeg stadig kan bære den danske landsholdstrøje.  - Det vil jo være kæmpe stort at kunne kvalificere sit land og komme til endnu en slutrunde. Men først er der lige en hård vej derhen, og den bliver vi nødt til lige at tage seriøst. Lodtrækningen til EM-kvalifikationen har endnu ikke fundet sted. Det er derfor uvist, hvem som står i vejen for Troelsgaards EM-drøm, men hun er alligevel fortrøstningsfuld. Det danske kvindelandshold står nemlig et godt sted trods skuffelsen i Nations League. - Vi håber lidt, at vi får at se onsdag, hvor vi står henne. Vi har også haft en god træningsuge her med fuldt fokus på, hvad vi gerne vil arbejde videre med. - Det er klart, at der er nogle spillere nu, som ikke er med, og nogle som har sagt stop. Så er der kommet nogle nye ind, og det er spændende spillere.  - Men jeg synes, det ser godt ud. Det føles godt. Vi glæder os alle sammen til at spille en landskamp, og så skal vi se fremad, siger Sanne Troelsgaard til Bold. Det er onsdag klokken 16:30, at der er kampstart mellem Danmark og Østrig. Testkampen spilles i Marbella. I truppen finder man også en brandvarm dansker i form af Amalie Thestrup, som har taget en masse mål med sig fra den engelske liga. Hun har også store drømme for landsholdet. Læs mere her.

 • Leicester-profil meldes tæt på landsholdsskifte
  on 28. februar 2024 at 8:02

  Hamza Choudhury er angiveligt tæt på bestemme sig for at tørne ud for Bangladesh fremadrettet. Hamza Choudhury er en profil for Leicester, men har lange udsigter i forhold til at tørne ud for det engelske landshold. Det er sandsynligvis derfor, at midtbanespilleren i øjeblikket overvejer at tørne ud for Bangladesh, selv om han er født i England og står noteret for syv engelske U21-landskampe. I marts skal Bangladesh spille VM-kvalifikation mod Palæstina, og her håber man, at Choudhury kan være med. - Vi arbejder på situationen og prøver vores bedste. Lad os se, hvad der sker. Der er 80 procent chance for, at vi får ham med, siger team manageren Amer Khan til technosports.  26-årige Choudhury står i alt noteret for 115 kampe for Leicester. Tidligere har midtbanespilleren tørnet ud for Watford og Burton. Det er på grund af Leicester-spillerens bedsteforældre, at han kan tørne ud for Bangladesh.

 • Avis: Ten Hag har ryggen mod muren i United
  on 28. februar 2024 at 7:47

  Ifølge Manchester Evening News går Erik ten Hag en meget uvis fremtid i møde som cheftræner for Manchester United.  18 sejre, tre uafgjorte og 15 nederlag i 36 kampe.  2023/24-sæsonen har indtil videre været skuffende for Manchester United, og det efterlader Erik ten Hag i en uvis situation, skriver Manchester Evening News.  Ifølge lokalavisen er Sir Jim Ratcliffe, der for nylig overtog 27,7 procent af ejerskabet i Premier League-klubben, ikke overbevist om den hollandske cheftræners evner, og derfor kigges der allerede nu på alternativer.  Tirsdag skrev Foot Mercato, at United har Zinedine Zidane på listen over mulige afløsere for Ten Hag, og ifølge Manchester Evening News har Ratcliffe og co. også et godt øje til Roberto De Zerbi fra Brighton.   Kilder tæt på United erkender angiveligt, at der er meget støj omkring Ten Hag, men fornemmelsen skulle også være, at sæsonen reddes, hvis man vinder FA Cup og sikrer en Champions League-plads.  United ligger aktuelt på sjettepladsen i Premier League med 44 point efter 26 kampe.  Onsdag aften tørner Ten Hag og co. sammen med Nottingham Forest i FA Cup's ottendedelsfinale.

 • 19-årig HamKam-spiller er død
  on 28. februar 2024 at 7:41

  Norske HamKam oplyser, at den 19-årige ungdomsspiller Archange Mondou, der blev kaldt Akillas, er fundet død i sin lejlighed. En forfærdelig nyhed har ramt den norske klub HamKam, der har danske Jakob Michelsen som træner. Klubben oplyser, at den 19-årige ivorianer Archange Mondou, der blev kaldt Akillas, er fundet død i sin lejlighed. - Det er en meget svær dag for alle, der er berørte, siger Bent Svele, der er daglig leder i HamKam. Det bliver også meddelt, at dødsårsagen indtil videre er ukendt. 19-årige Akillas kom til HamKam i april 2023, men fik aldrig debut for førsteholdet. På nuværende tidspunkt kommer HamKam ikke med flere oplysninger om dødsfaldet, skriver klubben også.

 • FCM lukker træning grundet Olsson-situation
  on 28. februar 2024 at 7:29

  FC Midtjylland oplyser, at man som følge af Kristoffers Olssons situation lukker onsdagens træning for medier og tilskuere.  FCM's træning er onsdag lukket for medier og tilskuere. Det oplyser 3F Superliga-klubben på X, hvor årsagen også fremgår.  - Alle i FC Midtjylland er berørte af Kristoffers situation, hvorfor dagens træning er lukket for medier og tilskuere, lyder det i opslaget.  Tirsdag meddelte FCM, at Kristoffer Olsson er indlagt og ligger i respirator på Aarhus Universitetshospital, efter at han den 20. februar mistede bevidstheden i sit hjem.  - Kristoffer Olsson er ramt af en tilsyneladende akut opstået sygdom relateret til hjernen, som ikke skyldes selvskade af nogen art, ligesom årsagen heller ikke skyldes udefrakommende faktorer. - Et hold af Danmarks førende lægelige eksperter arbejder i øjeblikket på højtryk med at stille en diagnose og iværksætte den rette behandling, lød det i tirsdagens meddelelse.  FCM har generelt anmodet om, at offentligheden udviser respekt og forståelse for situationen. 28-årige Olsson står i alt noteret for 124 optrædener for midtjyderne.

 • Medie: Barcelona overvejer De Gea
  on 28. februar 2024 at 7:25

  Mundo Deportivo skriver, at David De Gea er på Barcelonas radar. David De Gea har været klubløs i mere end et halvt år. Det kan dog måske snart ændre sig. Mundo Deportivo skriver, at den spanske keeper er på blokken i Barcelona. Målmanden ses angiveligt som en billig løsning for at forstærke klubbens målmandsteam. For nylig kom det også frem, at Al Ittihad er kommet med et tilbud til Barcelona-keeper Marc-André ter Stegen, og rygtet skal måske ses i den forbindelse. 33-årige De Gea står i alt noteret for 545 optrædener for Manchester United. Derudover kan han skrive 45 landskampe for Spanien på sit CV.

 • OB-cheftræner på besøg hos Arteta: Vil skabe samme kultur
  on 28. februar 2024 at 7:08

  Søren Krogh fortæller i et langt interview med Bold, hvordan et nederlag fik ham til at ændre mindset fra start i OB, at en tur til Arsenal inspirerede ham rigtig meget, og at det aldrig har været en drøm at blive cheftræner. Det har været en blandet tid for Søren Krogh i OB. Den 46-årige vestjyde fra Lemvig startede sin midlertidige rolle som cheftræner den 2. november, da klubben fyrede Andreas Alm efter flere dårlige resultater. Krogh ledte OB til point sin første kamp i Lyngby, men så løb han sammen med resten af mandskabet ind i en kolossal lussing weekenden efter. På hjemmebane endte det med, at OB gav Hvidovre deres første sejr i 3F Superligaen i denne sæson. Ikke nok med at skuffelsen var enorm, så var det et nederlag, der fik Søren Krogh til at indse, at han måtte lave drastiske ændringer med det samme. - Det var den eneste kamp, hvor det gik galt for mig. Den var rigtig tung. - Det er den kamp, jeg tænker tilbage på, hvor jeg var for offensiv i mit mindset til hele den her situation. Om man ville have gjort det om, er igen det. Det var ligesom den kamp, der fik mig på andre tanker strukturmæssigt med den trup, vi har. - Hvis vi er på hjemmebane og ikke tør i OB at slippe tingene løs, så tør man det sgu nok aldrig, pointerer Krogh og klikker videre med kuglepinden. Men hvem er manden, der er blevet sat under kæmpe pres med den opgave at redde den odenseanske storklub i landets bedste fodboldrække, hvor finder han sin inspiration fra og havde han overhovedet en drøm om at blive cheftræner? Det er nogle af de ting, som Bold ville finde ud af, da vi besøgte OB og Søren Krogh i februar. En tur til England inspireredeSøren Krogh blev officielt cheftræner for OB den 23. december med en kontrakt til 2026, og derfor er det nu, at hans tid er kommet til at stå i spidsen for et hold. I sin spæde start på sin trænerkarriere har han mest været cheftrænernes højre hånd. Det skete i FC Nordsjælland efter sin professionelle fodboldkarriere. Her var han i ni år fra 2011 til 2020 med en start som assistent på U19-holdet, inden han blev forfremmet til superligaholdet, hvor han kom under vingerne af trænere som Ólafur Kristjánsson, Kasper Hjulmand og Flemming Pedersen. I forbindelse med at finde svar på hvilken cheftræner, Søren Krogh gerne ville være, fik det ham til at tage en tur til England og Arsenal, der er ledet af Mikel Arteta. Det endte med at blive et besøg, som åbnede øjnene for Søren Krogh. - Der er en Mikel Arteta i Arsenal, som jeg besøgte i nogle dage og var tæt på ham. Det er klart, at jeg kan lide sådan en god kultur og sunde spillere med en stærk mentalitet og med en bevidsthed om vigtigheden af at være en del af trup, hvor alle har en værdi. - Det skal forhåbentlig også ske her, hvor vi får samlet en flok spillere, som på sigt her forstår, hvad det vil sige at være en del af et hold. Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix Cheftræneren uddyber med, at de i OB er i gang med at få sat holdet sådan sammen, at det er karaktererne, der fylder rigtig meget. Det er taget direkte fra Artetas filosofi. - Det er inspireret fra Arsenal, som også er et godt eksempel på en træner, der ikke vandt så mange kampe i det første år, han var der, men fik sat tingene sammen og fik lagt en kultur ned over holdet, som har gjort dem til mesterskabskandidater i to eller tre år i træk. - Arteta har en spændende tilgang til spillet, hvor det handler mere om, at det er positionerne, der gør det og ikke så meget spillerne. Arsenal spiller meget dynamisk og fleksibelt. Det betyder derfor ikke så meget, om en venstre back ligger inde på midtbanen eller en back på kanten. - Tingene kan sagtens gå op med en god mentalitet og god karakter fra de her drenge i OB, så de ikke har den fastlåsthed på egne evner. Jeg vil også gerne have spillere, som ikke er sådan, at han kun kan spille venstre kant eller 9’er. Jeg er meget tilhænger af fleksibelhed. Det er ikke kun spillet på banen, som Søren Krogh fandt inspiration fra hos Arteta. Det er lige så meget det, at spillerne skal bruge mere tid med hinanden og dermed skabe en sammenholdt trup. - Jeg sætter meget pris på, at vi er meget sammen. Vi får mulighed for at snakke tingene igennem, vi har mulighed for at træne mere og vist mere video og give mere feedback og analyse, så vi bruger tiden maksimalt og presser citronen lidt. - Jeg er ikke tilhænger af, at vi møder ind klokken 09 og går hjem klokken 12.15 igen. Det giver ikke mening for mig. Det skal være inden for en sund fornuft selvfølgelig. De skal ikke bare sidde her for at sidde her, fordi der er også familier og sådan noget. Jeg tror dog, at spillerne kan mærke, at de er blevet rykket tættere sammen og føler, at vi har rykket os. Dog er det ikke kun Mikel Arteta, der er den eneste inspirationskilde for Søren Krogh. Også Danmarks nuværende landstræner, Kasper Hjulmand, samt Flemming Pedersen har haft stor betydning for, hvordan Krogh gerne vil være som cheftræner. - Kasper har selvfølgelig haft stor indflydelse på mig med hans åbenhed og med hans meget ærlige og tydelige kommunikation. Kæmpe forbillede der. Måden at arbejde med spillet på og den fleksibilitet, han også har, og som han også har vist på landsholdet. - Det er klart, at de mennesker, jeg har været tæt på, har noget af det, jeg også har været igennem. Jeg har forsøgt at tage det bedste med mig eller det, jeg troede mest på, fra de gode mennesker, forklarer han. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Drømte ikke om cheftrænerjobDen novemberdag i 2023 vendte op og ned på Søren Kroghs hverdag, da han pludselig skulle stå i spidsen for et kriseramt OB-mandskab. Når han ser tilbage på det, gik det først for alvor op for ham, hvad der egentlig var foregået, da det hed vinterferie fra december måned. - Det gik virkelig stærkt hen over natten. Det var enormt hektisk, og den der refleksion kom først hen over ferien, hvor der kom mere ro på. Der fik man en klarere fornemmelse af, hvad der egentlig var sket, fordi det var så intenst. Ikke desto mindre fik han nu titlen som cheftræner for et superligahold. Det har dog aldrig for alvor været en drøm for Krogh at skulle være det, men han vidste nok godt, at han skulle springe ud i det på et tidspunkt. - Det er ikke sådan, at jeg har ligget og drømt om at blive cheftræner. Jeg har egentlig fået rigtig mange svar de steder, jeg har været. - Jeg tror, at jeg var begyndt at føle mig klar til det. Hvornår jeg skulle springe ud i det, var usikkert, men jeg var godt klar over, at det kunne ske på et tidspunkt. - Jeg var ikke klar over den her timing, eller at det skulle være i OB. Det var slet ikke i mine planer, kan man sige, men jeg følte mig klar. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Søren Krogh var som tidligere beskrevet assistenttræner under Andreas Alm og derfor en del af de dårlige resultater, men han var aldrig i tvivl om tingene, da tilbuddet om jobbet kom den sene novemberdag. - Jeg havde slet ikke behov for at tænke over det. Jeg synes, at min rygsæk var så tilpas fyldt op, at jeg kunne stå imod det, jeg ved, at det her job indeholder i forhold til faglig viden og tilgang. Ikke tale om udlandssnakDet er nok naturligt, at cheftrænere går rundt med drømme som sin videre færd, men sådan er det ikke for Søren Krogh. Alt hans energi og tanker går på at skulle sikre OB endnu en sæson i Superligaen, og derfor kommer svaret utrolig hurtigt, når Krogh bliver spurgt ind til, om han drømmer om at prøve sig af i udlandet på et tidspunkt. - Slet ikke. Slet, slet ikke. Det er jeg slet ikke endnu. Jeg er ikke etableret og har haft relativt får kampe og de her ting. Så stærkt skal det ikke gå. Tingene skal gå sin gang, og lige nu handler det for mig om, at vi klarer den her sæson. Med drømmen om udlandsskifte pakket ned med et snuptag, falder snakken i stedet på, hvad hans ultimative mål i OB vil være, hvis overlevelse bliver en realitet i denne sæson. Heller ikke her bider 46-årige Krogh på. - Det der ultimative mål er altid sådan lidt. Vi kan godt drømme om top-6, som OB flere har meldt ud, men jeg har det sådan, at vi skal etablere os og finde et udtryk og en spillestil i sammenhæng med akademiet, som OB som klub og by kan være stolte af. - Det må være noget af det vigtigste, at vi finder ud af, hvad det er for en klub, vi skal være. Det er megaspændende arbejde. Det andet må komme på den anden side af kassettebåndet. Nu skal vi fandeme overleve, siger Søren Krogh med en glød i øjnene og klasker en knyttet næve i bordet. Vi må altså vente at se til kassettebåndet er vendt, før vi finder får svar på det.  Indtil da kan Krogh og OB på nuværende tidspunkt se nedrykningsstregen være to point væk.

 • Klopp kender følelsen: Chelsea fortjener det ikke
  on 28. februar 2024 at 6:56

  Jürgen Klopp forstår ikke, hvorfor Chelsea skal kritiseres efter finalenederlaget mod Liverpools mange unge spillere. Det var Liverpools ungdomsspillere mod Chelseas dyre drenge. Sådan endte det i hvert fald med at blive i Carabao Cup-finalen, som Liverpool vandt efter en scoring af Virgil van Dijk til sidst i forlænget spilletid. Efter kampen er Chelsea blevet kritiseret, fordi London-klubben ikke kunne vinde over det reservespækkede Liverpool-mandskab, men nu forsvarer Jürgen Klopp London-klubben.  - Jeg ved, hvordan det er for Chelsea, for jeg har tabt fem eller seks finaler i streg. Alle fortalte mig dengang: "I har tabt de sidste fem finaler, og det er ny rekord." Det er ikke rart, og jeg føler virkelig med dem. - De fortjente ikke at få al skylden. De spillede en rigtig god fodboldkamp i en finale, hvor ingen spiller deres absolut bedste fodbold.  - Man skal bare slå modstanderen, og det var det, vi gjorde. Det er derfor, det her med at "smide det hele" virkelig ikke er mig. Jeg forstår det virkelig ikke. - De ville det så gerne, men lykkedes ikke, og jeg så i deres ansigter efter kampen, at det føltes forfærdeligt. Jeg synes ikke, at nogen fortjener den slags følelser, men i finaler er det sådan, at den ene har det sådan, og den anden er gladere. Det er svært, men det er den verden, vi lever i, siger Klopp ifølge The Guardian.

 • Dubravka reddede Newcastle: Håber det hjælper
  on 28. februar 2024 at 6:36

  Martin Dubravka sørgede for, at Newcastle gik videre fra straffesparkskonkurrence i FA Cuppen, og efterfølgende håbede målmanden, at oplevelsen kan løfte holdets selvtillid. Newcastle gik med nød og næppe videre i FA Cuppen. Mandskabet måtte ud i straffesparkskonkurrence mod Blackburn efter 1-1, og her blev den tidligere Esbjerg-keeper Martin Dubravka den helt store helt. Newcastle-målmanden diskede op med to redninger, og efterfølgende lagde han vægt på, at resultatet kan hjælpe mandskabet efter en dårlig oplevelse mod Arsenal. - Det var en meget svær kamp. Der var mange chancer på begge sider, og pludselig skulle vi i straffesparkskonkurrence. Det er et lotteri, men jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe holdet. - Jeg håber, det vil booste vores selvtillid. Vi havde brug for et løft efter Arsenal-kampen, og vi skabte mange chancer. Vi er nødt til at tage det positive med, og nu er videre til næste runde, hvilket vi ser frem til, siger målmanden ifølge BBC. Forud for opgøret havde Newcastle tabt 0-4 på udebane mod Arsenal.

 • Chelsea-boss var tæt på tårer: Brug for tålmodighed
  on 28. februar 2024 at 6:17

  Mauricio Pochettino håber på tålmodighed fra Chelseas ejere, selv om holdet har tabt Carabao Cup-finalen og har det svært i Premier League. Mauricio Pochettinos første sæson i Chelsea er langt fra gået som håbet. Trods store investeringer i truppen ligger mandskabet på en skuffende 11.-plads i Premier League, og søndag tabte London-klubben mod Liverpool i Carabao Cup-finalen. Alligevel håber den argentinske Chelsea-træner på tålmodighed fra klubbens ejere. - Klubbens personale har efter otte måneder opbygget et meget godt bånd. Når spillerne virkelig tror på den måde, vi arbejder på, tager det tid. - Problemet er, at vi har brug for tid og tålmodighed for at vinde kampe. Og vi har brug for ejerens tålmodighed til at give os muligheden for at fortsætte. - Jeg kan mærke støtten fra dem. Jeg vil ikke lyve. Da jeg gik op ad trappen på Wembley, var jeg virkelig ked af det, og jeg græd næsten.  - Men jeg så Behdad Eghbali, og jeg så Todd Boehly (Chelsea-ejere, red.), og vi gav hinanden et håndtryk, siger Chelsea-træneren ifølge Reuters. Chelsea møder onsdag aften Leeds i FA Cuppen, mens Brentford venter på udebane lørdag eftermiddag i Premier League.

 • Klopp-afsked: Liverpool planlægger åben busparade
  by mortenjoergensen on 28. februar 2024 at 6:00

  Liverpool er allerede i gang med at planlægge, hvordan der skal tages afsked med Jürgen Klopp efter sæsonen. Lige nu er der blevet åbnet en mulighed for, at der bliver lavet en åben busparade.  Det er The Telegraph, der kan fortælle, at ledelsen hos Liverpool er begyndt at lægge en plan.  Normalt er det kun The post Klopp-afsked: Liverpool planlægger åben busparade appeared first on PLBOLD.

 • Sviatchenko sendte Dyhr og co. ud i mørket
  on 28. februar 2024 at 5:58

  Erik Sviatchenko sendte med en scoring til slutresultatet 1-0 Houston Dynamo videre i Champions Cup, hvilket betød, at St. Louis City og Nikolas Dyhr røg ud af turneringen. Erik Sviatchenko blev onsdag den helt store helt for Houston Dynamo i CONCACAF Champions Cup. Mandskabet havde kniven for struben, efter at udebanekampen mod St. Louis City var endt med et nederlag på 1-2. Det rettede den danske forsvarsspiller dog op på efter en times spil. Sviatchenko var blevet skiftet ind i pausen, og efter en dødbold var forsvarsspilleren klar i feltet, da bolden endte ved hans venstre ben, som bolden blev sparket ind med. Det endte med at blive opgørets eneste scoring, og da reglen om udebanemål gælder i turneringen, gik Houston Dynamo videre. Nikolas Dyhr sad på bænken for gæsterne fra St. Louis City, og Sviatchenko sendte derfor en tidligere holdkammerat fra FC Midtjylland ud i mørket. I ottendedelsfinalen venter Columbus Crew, der har danske Malte Amundsen i truppen.

 • FCM-fans vil hylde Olsson - i dialog med FCK-tilhængere
  on 28. februar 2024 at 5:39

  FC Midtjylland-fangruppen Hedens Drenge opfordrer til, at der bliver klappet af Kristoffer Olsson i det 8. minut fredag aften, og de håber, at udebanefansene fra FC København vil støtte op om hyldesten. FC Midtjylland og FC København tørner fredag aften sammen i en direkte duel om guldet i 3F Superligaen. Opgøret falder få dage efter, at det er kommet frem, at FCM-profilen Kristoffer Olsson ligger indlagt og i respirator efter en akut hjernesygdom. I den forbindelse håber FCM-fangruppen Hedens Drenge, at den svenske landsholdsspiller kan blive hyldet på MCH Arena, og der bliver opfordret til, at FCK-fansene vil deltage i klapsalver til Olsson. - For at vise vores støtte og opbakning til Kristoffer og hans familie i denne svære tid, vil vi opfordre til, at man fra det 8. minut rejser sig op og klapper med til stående klapsalver fra hele stadion i det efterfølgende minut. Der vil fra CC tribunen blive startet Kristoffers spillersang, og vi kan kun opfordre resten af stadion til at stemme i. - Der er dialog i gang med FCK’s fanrepræsentanter i forhold til at klappe med og vise en samlet respekt for en situation, hvor fodbolden betyder så uendeligt lidt. - Vi håber på opbakning fra HELE stadion til denne hyldest af VORES svenske Superman! God bedring til Kristoffer, og alle de bedste tanker til familien, skriver fangruppen Hedens Drenge på Instagram. Hyldesten vil ske i det 8. minut, da Kristoffer Olsson bærer nummeret på sin FCM-trøje. 28-årige Kristoffer Olsson står i alt noteret for 124 optrædener for midtjyderne. Desuden har han også optrådt 47 gange for det svenske landshold.

 • City-stjerne ramt af ny skade
  on 28. februar 2024 at 5:25

  Pep Guardiola bekræfter, at Jack Grealish er blevet ramt af en ny skade.  Jack Grealish har ikke haft en succesfuld sæson. På det seneste har offensivspilleren også været ramt af en lyskeskade, men onsdag aften startede han på banen mod Luton. Efter 38 minutter mod Luton måtte den engelske landsholdsspiller dog udgå, og efterfølgende gav Pep Guardiola en status. - Jeg har ikke talt med lægerne endnu, men jeg tror, han klagede lidt over lysken.  - Måske er det en lignende skade. Han havde det rigtig godt, men blev desværre skadet igen i begyndelsen af kampen, siger Guardiola ifølge Manchester Evening News. Manchester City vandt tirsdagens FA Cup-kamp med 6-2 over Luton efter fem scoringer af Erling Haaland. City møder FC København den 6. marts i returopgøret i Champions League. Den første kamp endte med en sejr på 3-1 til englænderne i Parken.

 • Uhre blev den helt store helt i forlænget spilletid
  on 28. februar 2024 at 5:11

  Mikael Uhre sørgede for, at Philadelphia Union gik videre i CONCACAF Champions League efter en scoring i forlænget spilletid mod Saprissa fra Costa Rica. Det så svært ud for Philadelphia Union, men så dukkede Mikael Uhre op ved bagerste stolpe efter et hjørnespark. Den danske angriber sendte onsdag en scoring ind i det 94. minut til 3-3 mod Saprissa fra Costa Rica, selv om det amerikanske mandskab var en mand i undertal. Det endte også med at blive slutresultatet, og Uhre blev derfor den helt store helt, da den første kamp mod holdet var endt 3-2 til danskerens mandskab. Philadelphia Union gik derfor videre i CONCACAF Champions League med en samlet sejr på 6-5, og nu er det amerikanske mandskab klar til ottendedelsfinalerne i turneringen. 29-årige Uhre skiftede fra Brøndby i januar 2022 og har siden scoret 25 mål og lavet 15 oplæg i 81 kampe for Philadelphia Union.

 • I hælene på Ajax: Formstærk dansker vil skrive historie med underdogs
  on 28. februar 2024 at 5:00

  Den tidligere OB-spiller Jakob Breum er i gang med en fin debutsæson i Go Ahead Eagles, som er en sæsonens store overraskelser i Holland. Bold har taget en snak med den 20-årige fynbo om chancen for at skabe historie, klubbens skandinaviske koloni og den seneste tids personlige succes. I sommer skiftede Jakob Breum den trygge tilværelse i Odense ud med livet som udlandsdansker i den lidt mindre hollandske by Deventer. Her ventede nu et nyt eventyr for den 20-årige fynbo, som i en alder af bare 19 år var blevet hentet til Æresdivision-klubben Go Ahead Eagles. Siden da er det blevet til 24 kampe for Jakob Breum, hvoraf 21 af disse har været i ligaen, mens de tre andre er pokalkampe. Bold har taget en snak med det tidligere OB-talent om den første tid i Holland, som foreløbigt topper efter to mål i sine seneste tre kampe. - Det halve år er gået godt. Det har været nemt at falde til, og det har været nemt at falde ind med de andre. Fodbolden passer godt til mig, så fra dag ét har det været naturligt. - Så der var ikke det store, jeg skulle vænne mig til på den måde. Det har gjort det nemmere, at der er så mange gode folk omkring i klubben, som har været gode til at hjælpe mig på plads. Og så har jeg fået en del minutter, og nu har jeg fået scoret et par mål, lyder det fra Jakob Breum. Foruden disse, som begge er blevet scoret i 2-0-sejre på udebane i februar mod først Vitesse og senest Heerenveen, står offensivspilleren også noteret for to assist denne sæson. Selv fortæller han, at selv om spillestilen i Go Ahead Eagles er meget lig den, han lærte i OB, så passer den hollandske liga ham måske lidt bedre end Superligaen, da der her ikke sparkes lige så meget langt, hvilket tillader flere offensive situationer samt mulighed for at kreere noget. Kan skrive sig i historiebøgerneJakob Breums gode præstationer er ikke enkeltstående i Go Ahead Eagles i denne sæson. For faktisk er klubben, der har tilbragt 22 af de sidste 30 sæsoner i Hollands næstbedste række, på vej mod en historisk god sæson i Æresdivisionen. Med 34 point efter 23 runder er Go Ahead Eagles på sjettepladsen bare to point efter mægtige Ajax, hvilket er overraskende, og det kan også mærkes i klubben og i byen. - Stemningen er god. Nu tabte vi godt nok lige 3-0 her i weekenden. Men generelt er stemningen god, og der er en tro på her i klubben, at vi kan lave noget historisk. Eller i hvert fald være et hold, man husker i byen. - Noget andet er at prøve at være med til at spille for en klub, hvor det næsten aldrig er gået så godt før. Så alt, hvad man gør, er på sin måde rigtig godt. Altså alle de sejre, vi kan få. Selvom vi skulle tabe en kamp, er det ikke jordens undergang. - Og samtidig har vi virkelig lysten til at gøre noget. Og nu er det især de playoff-pladser, der er, som er vores helt store mål, og om vi kan komme i Europa efter sommer. Holder Breum og co. placeringen som minimum nummer seks, sikres ikke bare klubbens bedste resultat siden 1968. De får også muligheden for at spille sig i Europa for første gang siden 2015, hvilket i så fald blot vil være tredje gang nogensinde. Foto: Henny Meyerink/Go Ahead Eagles - Det vil være helt historisk, og nok ikke noget, nogen havde regnet med før sæsonen, mener Jakob Breum. Første gang klubben spillede europæisk var i 1965, hvor holdet kvalificerede sig til Pokalvindernes Europa Cup trods en tabt pokalfinale til de nationale mestre fra Feyenoord. Her stødte man ind i de senere turneringsvindere fra Celtic i første runde og røg ud med samlet 0-7. Anden og sidste gang var så i 2015, hvor man kvalificerede sig efter den gamle Fair Play-regel til Europa League-kvalifikation. Men her røg man ud til ungarske Ferencvaros efter 1-1 hjemme og 1-4 i Budepest. Nummer fem til otte i Holland spiller i denne sæson playoff om en plads i Conference League-kvalifikationen. Skandinavisk koloni gør det letDanske Jakob Breum er ikke den eneste fra de nordlige lande, som spiller i Go Ahead Eagles. Islandske Willum Willumsson, norske Oscar Edvardsen, svenske Victor Edvardsen og nu senest danske Søren Tengstedt spiller også i klubben, efter han kom til i januar fra Silkeborg. Sidstnævntes ankomst har gjort den i forvejen nemme start endnu lettere, fortæller 20-årige Breum. - Det er snart en hel skandinavisk koloni, vi har hernede. Det er helt fint. Selvfølgelig er der en sprogbarriere, som så ikke er der lige pludselig, når man snakker dansk. - Og så har jeg kunne hjælpe ham (Søren Tengstedt, red.) lidt med at falde på plads med de ting, der nu skal gøres, når man flytter til et nyt land. - Så jeg tror da også for ham, at det er fint at have en dansker. Nu er der jo allerede nogle skandinaver, som man også har snakket lidt dansk med, men det er selvfølgelig noget andet, når der er en dansker, der kommer, siger Jakob Breum, som ikke kendte Tengstedt på forhånd andet end fra Superligaen. Her har de to mødt hinanden en enkelt gang i sidste sæson, og nu har de så været på banen to gange som holdkammerater i Go Ahead Eagles. Efter januars transfervindue, hvor blandt andet Magnus Mattsson (th) skiftede til FC København, er der nu 12 danskere i alt i den bedste hollandske fodboldrække. Foto: Erik Pasman/Go Ahead Eagles Bruger mest hollandsk uden for klubbenHolland er ikke så fjern igen fra Danmark, og sprogbarrieren er heller ikke kendt for at være den største. Alligevel har Jakob Breum allerede lært en del hollandsk for at tilpasse sig, selv om det meste i klubben foregår på engelsk. - Jeg vil sige, at jeg forstår det meste nu. Især fodboldsproget - det forstår jeg en del af. Og hvis jeg læser det, forstår jeg næsten alt. - Der er selvfølgelig nogle ting, når de lige snakker hurtigt, er det lidt svært. Og at snakke det selv er også sværere end at forstå det, men det går fint. Det er ikke et stort problem. Der er ikke nogen, der ikke kan snakke engelsk, så det er heller ikke, fordi det er det største problem. - Det er mere omkring det liv uden for banen med at kommunikere med andre, som egentlig er det vigtigste at lære, synes jeg. For det meste i klubben foregår på engelsk, fortæller Jakob Breum Fokus på at præstere frem for at drømmeInden sit skifte som 19-årig i sommer havde Jakob Breum allerede spillet 45 Superliga-kampe og scoret fire mål for OB. Sidste år fik han så også tre kampe for U21-landsholdet. Trods de flotte tal i den unge alder, lader den tidligere Ubberud- og Næsby-dreng sig dog ikke rive med. - Jeg tager det meget stille og roligt. Det er ikke rigtigt noget, jeg tænker over. Jeg prøver ikke at tænke over det så lidt som muligt og bare være her. - Fordi hvis jeg ikke kan gøre det godt her, så kommer jeg i hvert fald ikke videre, afslutter Jakob Breum. Som sagt tabte Go Ahead Eagles i weekenden 0-3 ude mod Twente. Her var Jakob Breum fraværende med en mindre muskelskade, som han forventer at være over, når RKC Waalwijk kommer på besøg på De Adelaarshorst i Deventer lørdag.

 • I svime over norsk-belgisk samarbejde: Hvad kan jeg sige?
  on 28. februar 2024 at 4:30

  Pep Guardiola havde svært ved at sætte ord på den vanvittige præstation, som Erling Haaland og Kevin De Bruyne stod for i tirsdagens 6-2-sejr over Luton. Erling Haaland og Kevin De Bruyne var ustoppelige i tirsdagens FA Cup-opgør mod Luton. Nordmanden stod således for hele fem scoringer, hvoraf fire af dem blev assisteret af den belgiske midtbanetroldmand. Den vanvittige præstation gik da heller ikke ubemærket hen på Manchester City-bænken. I et interview med ITV sætter Pep Guardiola således ord på det norsk-belgiske samarbejde. - Hvad kan jeg sige? Det var virkelig, virkelig godt. Erling er brandvarm og De Bruyne … deres samarbejde var perfekt. Det var en rigtig god kamp, og nu er vi klar til kvartfinalen. - Kevin har brug for spillere som Erling, og Erling har brug for spillere som Kevin. Men vi ville ikke være her, hvis det ikke var for de andre drenge. - Alle spillede godt i dag (tirsdag, red.), lyder det fra en glad og imponeret Manchester City-chef. Erling Haaland var også selv ganske tilfreds med præstationen og det samarbejde, som han har udviklet med Kevin De Bruyne. Det kan du læse mere om lige her.

 • Newcastle er kvartfinaleklar efter straffedrama
  on 27. februar 2024 at 22:54

  Newcastle er videre til FA Cup-kvartfinalen, efter man tirsdag aften slog Blackburn i straffesparkskonkurrence. Tirsdagens FA Cup-opgør mellem Luton og Manchester City bød på otte scoringer og en sand opvisning af Erling Haaland og Kevin De Bruyne. Anderledes stille gik det for sig i opgøret mellem Blackburn og Newcastle, der ligeledes krydsede klinger i 1/8-finalen af af den traditionsrige pokalturnering. Efter 71 minutters spil lykkedes det dog endelig Newcastle at få hul på målbylden, da Anthony Gordon fik serveret bolden på et sølvfad inde foran mål, hvor han let kunne sende gæsterne på kurs mod kvartfinalen. Allerede otte minutter senere lykkedes det imidlertid hjemmeholdet at bringe balance i regnskabet, da Sammie Szmodics var først på en retur på bagerste stolpe, som han sparkede i kassen til stor jubel for fansene på Ewood Park. Den ordinære spilletid endte dermed 1-1, hvilket betød, at de to mandskaber skulle ud i en omgang forlænget spilletid. Her lykkedes det hverken Blackburn eller Newcastle at score, og 1/8-finalen skulle derfor afgøres fra pletten. Her endte Premier League-mandskabet med at trække det længste strå, hvilket betyder, at man nu er klar til kvartfinalerne i FA Cuppen.

 • Haaland og De Bruyne gik amok: Det klikkede bare
  on 27. februar 2024 at 22:32

  Erling Haaland sætter ord på samarbejdet med Kevin De Bruyne, som tirsdag aften kastede flere mål af sig. Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at Erling Haaland og Kevin De Bruyne kan lide at spille fodbold sammen. I tirsdagens FA Cup-opgør mod Luton nåede samarbejdet dog nye højder, da belgieren lagde op til fire af nordmandens fem scoringer. Derfor blev Erling Haaland da også spurgt ind til samarbejdet af ITV efter den vilde 6-2-sejr. - Kevin De Bruyne er vanvittig. Han gør det, som han er bedst til. Det er en stor fornøjelse at spille med ham. - Vi ved begge, hvad vi forventer af den anden, og det klikkede bare i dag.  - Han er en virkelig klog spiller, og jeg nyder at spille med ham, lyder det fra den norske verdensstjerne, der i den grad er på vej tilbage. - Min kondition? Jeg er på vej tilbage til mit bedste niveau. Jeg har det godt, og det går fantastisk. Der venter spændende tider, og vi er klar til at angribe, slutter Haaland. Du kan læse alt om tirsdagens Manchester City-opvisning lige her.

 • Klassemål sendte Vestergaard og co. i FA Cup-kvartfinale
  on 27. februar 2024 at 22:07

  Det lignede længe, at Bournemouth og Leicester skulle afgøres i straffe, men et vidundermål fra 19-årige Issahaku Fatawu ville det anderledes, og så kunne gæsterne med en velspillende Jannik Vestergaard juble.  Premier League-mandskabet Bournemouth med Philip Billing fra start tog tirsdag imod Leicester, der stillede til start med Jannik Vestergaard.   Her fejlede intensiteten intet, men kvaliteten haltede gevaldigt i starten af første halvleg, hvor flere boldtab og dårlige afleveringer var skyld i, at chancerne udeblev indtil det 25. minut.  Philip Billing forsøgte fra distancen, men skuddet blev blokeret. Kort efter var danskeren på spil igen, men en ellers stor chance blev misbrugt, og det lignede mere et 'field goal' end et skud på mål.  En anden dansker i form af Jannik Vestergaard tog teten i det 31. minut. Drev bolden frem for Leicester, men holdkammeraterne behandlede ikke det gode forarbejde ordentligt, og derfor blev det aldrig til noget.  I sekunderne efter tog Billing over igen, da han plantede et hjørnespark tæt på Travers i Bournemouth-målet. En rodet omgang røg tilfældigt over til Milos Kerkez, der sendte bolden videre til Enes Unal, der med bare en lille smule kvalitet kunne have bragt Leicester foran.  Men angriberen skuffede fælt.  Generelt var danskerne i godt humør her til aften. i det 39. minut skulle Praet havde sikret Vestergaard en assist, og i det 40. minut var Thomas Cannon i Leicester-angrebet tæt på at bringe gæsterne foran, men hovedstødet sad lige på Travers.  Blot minuttet efter kom kampens største chance - eller chancer.  Først smækkede 34-årige Albrighton den på stolpen for Leicester og kort efter forhindrede kun en flot redning fra Travers i målet Marcal-Madivaduas drøn i at få nettet til at blafre. I den anden ende var hjemmeholdet kort før pausefløjt tæt på at bringe sig foran, da Sinisterra dukkede op i feltet, men Stolarczyk stod placeret det rigtige sted og afviste. Chancefattig anden halvlegLigesom første halvleg var der langt til de store chancer i de tidlige minutter af anden halvleg. Marcal-Madivadua var i det 67 minut ved at gøre det onde ved Bournemouth. Han sendte tre Bournemouth-mænd på en stor rundtur, men det blev kun til lige ved og næsten. Marcal var veloplagt. I det 70. minut fandt han Ouattara, der dog fik sit skud rettet af. Tre minutter senere var det tid til at teste Stolarczyk i Leicester-målet igen. Kerkez havde taget hele turen fra forsvaret, men hans skud blev blokeret flot. Og så troede Leicester den var der. Men nej. For i det 86. minut misbrugte Yunes Akgun en kæmpe chance i feltet på det groveste. Han sendte kuglen langt over mål. Leicester satte et stort pres ind imod slutningen af kampen og kort før dommerens fløjte lød, kunne Iheanacho havde afgjort løjerne. Men igen manglede kvaliteten, og derfor måtte opgøret i forlænget spilletid.  19-åriges vilde drønDen forlængede spilletid bar præg af trætte ben. Det virkede længe som om, at de to mandskaber var indstillet på, at det hele skulle afgøres i straffe. Men ud af det blå dukkede 19-årige Issahaku Fatawu op, da det nærmede sig pause i den forlængede spilletid. Fra kanten af feltet krøllede han den op i højre hjørne uden chance for keeperen. Og så brød jublen løs.  Efter pausen i den forlængede var gæsterne tættest på 2-0, end hjemmeholdet var på en udligning.  Blandt andet kunne Jannik Vestergaard havde afgjort det hele, da han havde taget turen op. Men danskeren manglede det sidste.  Heldigvis for ham og holdkammeraterne var Bournemouth løbet tør for energi, og derfor sluttede opgøret 1-0.  Leicester er derfor klar til kvartfinalen i årets FA Cup. 

 • Haaland og KDB splittede Luton ad i vanvittigt målshow
  on 27. februar 2024 at 21:53

  Erling Haaland stod for hele fem scoringer, da Luton blev slagtet med 6-2 i FA Cuppen. Kevin De Bruyne stod for fire af oplæggene. Tirsdag aften stod i FA Cuppens tegn, da Manchester City gæstede Luton på Kenilworth Road. Her skulle der kun gå tre minutter, før Erling Haaland satte gang i et målshow af dimensioner. Kevin De Bruyne modtog bolden og tog den med sig til baglinjen, hvorfra han sendte den ind i gryden. Her stod den norske bomber placeret og bankede sin første scoring i kassen. Den farlige duo var dog langtfra færdig med at straffe hjemmeholdet. Efter 18 minutters spil fandt den belgiske verdensstjerne endnu engang sin norske legekammerat med en flot aflevering i dybden, og endnu engang endte bolden i netmaskerne. Manchester City var dermed foran 2-0, men det fik ikke aftenens hovedpersoner til at lette foden fra speederen. Kort før pausen var der således fuld plade, da Haaland modtog endnu en dybdebold fra De Bruyne og chippede sin tredje scoring over en prisgivet Luton-keeper. Det lignede derfor en nedslagtning på Kenilworth Road, men fem minutter senere lykkedes det hjemmeholdet at reducere, da Jordan Clark krøllede bolden op i hjørnet på flotteste vis. Dermed var der bragt en smule spænding tilbage i opgøret, og kort inde i anden halvleg formåede Luton faktisk at reducere yderligere, da Jordan Clark modtog en flot aflevering fra Ross Barkley og bankede bolden op i nettaget. Det norsk-belgiske show var dog ikke slut endnu. Efter 54 minutters spil blev det 4-2 til Manchester City, da belgieren fandt den brandvarme nordmand inde foran kassen, hvorfra han let kunne sende sin fjerde scoring ind i netmaskerne. Nu kunne det nærmest ikke blive vildere, men allerede tre minutter senere slog Erling Haaland til igen, da han modtog kuglen på kanten af feltet og sendte sit femte mål i kassen. Herefter begyndte gæsterne at skrue lidt ned for angrebsbølgerne, men Mateo Kovacic ville også tage del i det vanvittige målshow. Efter 72 minutter modtog han bolden på kanten af feltet, hvorfra han sendte et skud afsted, som snød Luton-keeperen og sejlede ind til 6-2, hvilket også endte med at blive kampens resultat. Manchester City er dermed videre til kvartfinalen i FA Cuppen efter en sand fodboldopvisning af Erling Haaland og Kevin De Bruyne.

 • Hatten af: Haaland scorer fem gange i City-storsejr
  by mortenjoergensen on 27. februar 2024 at 21:51

  Erling Haaland var her, der og alle vegne i Manchester Citys sejr mod Luton i FA Cuppen tirsdag aften. Den norske angriber nettede således hele fem gange i sejren på 6-2. Det er anden gang i Haalands karriere, at han har scoret fem gange for Manchester City. Første gang var i sidste sæson mod RB The post Hatten af: Haaland scorer fem gange i City-storsejr appeared first on PLBOLD.

 • Lasse Sørensen scorede i Lincoln-opvisning
  on 27. februar 2024 at 21:41

  Lasse Sørensen lukkede ballet i tirsdagens sene Lincoln-sejr over Shrewsbury i den engelske League One. Det går godt for Lasse Sørensen, der spiller for Lincoln i den engelske League One. I tirsdagens opgør satte det tidligere Esbjerg-talent to streger under det, da han scorede 3-0-målet i sejren mod Shrewsbury. Bassen kom på en retur efter hans holdkammerat Bishop havde misbrugt et straffespark. Før tirsdagens kamp stod den 24-årige midtbanespiller noteret for fire mål og fire assist. 3-0-sejren betyder, at det østengelske mandskab indtager tiendepladsen i League One. Lasse Sørensen skiftede i 2021 til Lincoln City fra Stoke. 

 • Vild lønstigning: Så meget tjener City-spiller i ny kontrakt
  by mortenjoergensen on 27. februar 2024 at 21:25

  Manchester Citys Oscar Bobb får en vild lønstigning i sin nye kontrakt, der gælder i de kommende fem år hos den engelske storklub. The post Vild lønstigning: Så meget tjener City-spiller i ny kontrakt appeared first on PLBOLD.

 • Osula var i målhumør for Sheffields U21-mandskab
  on 27. februar 2024 at 21:14

  William Osula scorede to mål tirsdag aften, da Sheffield Uniteds U21-mandskab spillede sig videre i Premier League Cup. William Osula er en del af førsteholdstruppen i Sheffield United, hvor han har nydt fint med spilletid i indeværende sæson.  Tirsdag aften var han dog en tur nede på klubbens U21-mandskab, der tog imod Swansea i Premier League Cup – en pokalturnering for ungdomshold. Her lykkedes danskeren med at score to mål i opgøret, der endte 5-1 til Sheffield United. Den 20-årige angriber står i indeværende sæson noteret for 19 optrædener på førsteholdet. Det er endnu ikke blevet til scoringer i den engelske Premier League.

 • Vild med Højlund og Garnacho: De er mine drenge
  on 27. februar 2024 at 20:52

  Kobbie Mainoo er vild med Rasmus Højlund og Alejandro Garnacho, som han bruger meget tid sammen med. - De nyder at spille sammen. De er farlige, og de vil gøre det sammen. Det, tror jeg, er nøglen.  - De er unge spillere, og jeg har sagt det før, men jeg tror, at fremtiden for Manchester United ser rimelig lys ud med alt det talent, der er på holdet, lød det tidligere på måneden fra Erik ten Hag, da han blev spurgt ind til den unge trio bestående af Rasmus Højlund, Alejandro Garnacho og Kobbie Mainoo. De tre unge United-spillere har da også et fremragende forhold til hinanden. Det fortæller sidstnævnte i et interview på klubbens hjemmeside. - De er mine drenge! Vi er alle unge, så vi er nærmest altid sammen. Vi snakker hele tiden sammen og laver alt muligt andet. - Jeg har kendt Garna (Garnacho, red.), siden vi var på akademiet. Vi fik begge debut for U18-holdet på samme tid mod City. Det var dengang, han ikke snakkede engelsk, så vi kendte ham ikke så godt. - Men vi har udviklet et rigtig godt forhold alle tre, og det fortsætter forhåbentlig i fremtiden, lyder det fra Mainoo. Onsdag aften skal Manchester United et smut til Nottingham, hvor 1/8-finalen i FA Cuppen venter mod Forest. Det bliver dog uden Rasmus Højlund, der pådrog sig en muskelskade i sidste uge.

 • Medie: PSG-keeper vender tilbage efter koma
  on 27. februar 2024 at 20:51

  PSG's reservemålmand Sergio Rico vender ifølge The Atheletic-journalisten Guillermo Rai snart tilbage for klubben, efter han var i livsfare som følge af en alvorlig ulykke på en hest. Der er særdeles gode nyheder i den franske storklub PSG The Atheletic-journalisten Guillermo Rai skriver, at PSG's reservemålmand Sergio Rico vil vende tilbage til klubben en af de kommende dage. Kun de endelige tilbagemeldinger fra lægerne mangler, lyder det. Sergio Rico var i maj udsat for en alvorlig ulykke, hvor han blev ramt i hovedet af en vildfaren hest under en rejse i hjemlandet. Efterfølgende var han tre uger i koma som følge af ulykken, og i alt endte han med at tilbringe 82 dage på hospitalet. Heldigvis klarede den nu 30-årige målmand skærene. I et interview har han blandt andet fortalte om, hvordan han tabte sig knap 20 kilo.  Sergio Rico har ikke været i aktion siden 2021/22-sæsonen, hvor han var udlejet til Mallorca. Han har spillet 24 kampe for PSG.  Han har desuden repræsenteret klubber som Sevilla og Fulham.

 • Er han Premier Leagues bedste midterforsvarer nogensinde?
  by mortenjoergensen on 27. februar 2024 at 20:51

  Hvem er den bedste midterforsvarer, der har været i Premier League gennem tiden? Gennem årene har der været rigtig mange dygtige midtstoppere i ligaen, men er der nogen, der har været bedre end Virgil van Dijk? Det spørgsmål stiller vi herunder. Den 1. september 2015 skiftede Virgil van Dijk til Southampton fra Celtic. Her spillede The post Er han Premier Leagues bedste midterforsvarer nogensinde? appeared first on PLBOLD.

 • Bayern-chef: Vi skal finde den helt rigtige træner
  on 27. februar 2024 at 20:38

  Bayern Münchens nye sportsdirektør Max Eberl vil være meget grundig, når klubbens nye træner skal findes.  Max Eberl er ny sportsdirektør i Bayern München. Og en af hans primære opgaver bliver at finde afløseren for Thomas Tuchel, der som bekendt forlader den tyske storklub senest til sommer. Max Eberl lover i den forbindelse at gå grundigt til værks i rekrutteringsprocessen. - Der er mange spekulationer om vores næste træner i øjeblikket, men det er bare snak. Vi tager det helt roligt. Vi skal finde en passende træner for Bayern München. Han skal passe til vores trup og til vores klub. - Processen handler udelukkende om at finde ham, der er den helt rigtige for klubben, siger Max Eberl på et pressemøde ifølge Reuters. Tilbage i september blev Eberl fyret i RB Leipzig for manglende engagement i klubben efter rygterne om et skifte til Säbener Strasse. Og fredag starter han i sit nye job hos Bayern München.  Udover jagten på den nye træner, så lægger den nye sportsdirektør ikke skjul på, at han fortsat er optimistisk omkring klubbens muligheder for at sikre sig mesterskabet, selvom de pt. befinder sig på andenpladsen i Bundesligaen.  - Vi skal have det meste ud af sæsonen. Det er usædvanligt, at vi er i en jagtende rolle otte point efter førerholdet. Vi er også et skridt bagud i Champions League, men det er ikke umuligt at vende tingene rundt i nogle af turneringerne. - Måske kan vi stadig vinde en titel. Det bliver svært, men jeg vil ikke afskrive sæsonen, for der er mange kampe tilbage at spille, siger Max Eberl.

 • Aldrig sket før: Fernandes kan misse United-kamp
  by mortenjoergensen on 27. februar 2024 at 20:25

  Der er en risiko for, at Manchester United for første gang nogensinde må undvære Bruno Fernandes på grund af en skade. The post Aldrig sket før: Fernandes kan misse United-kamp appeared first on PLBOLD.

 • FCK-talenter avancerede: Vavro har lovet os 20 pizzaer!
  on 27. februar 2024 at 20:14

  Oscar Buur fortæller i et interview med FCK TV, at Denis Vavro har lovet pizzaer til de unge københavnere efter tirsdagens Youth League-avancement. FC Københavns U19-mandskab lykkedes tirsdag med at spille sig i Youth League-kvartfinalen, da man slog slovakiske Zilina efter straffesparkskonkurrence. Her endte 17-årige Oscar Buur som den helt store helt, da han snuppede et af sparkene foran cirka 10.000 tilskuere på lægterne. Det var da også en stor oplevelse for den unge FCK-keeper. Det fortæller han i et interview med FCK TV. - Det er nok den vildeste kulisse, som jeg har spillet i. Man kunne også godt høre, at der kom gang i den, da de fik udlignet til 1-1.  - Men jeg synes, at vi håndterer det meget fint. Vi kriger måske lidt meget, og vi ville gerne have haft bolden lidt mere i løbet af kampen. Sådan er fodbold også engang imellem. - Det er surrealistisk. Det er noget, som jeg har arbejdet for i lang tid. Så det er jo en perfekt tirsdag aften i Slovakiet, fortæller han stolt. Det er dog ikke kun et kvartfinaleopgør, som U19-mandskabet kan se frem til.  Oscar Buur fortæller nemlig på samme tid, at Denis Vavro har lovet pizzaer til de unge talenter. - Jeg har hørt, at det var Vavros gamle hold. Det sagde han også til mig, da jeg var med i Portugal (på træningslejr, red.). - Jeg har hørt, at han kommer med 20 pizzaer til os på torsdag, så det lyder sgu meget fint, fortæller den unge keeper grinende. Den slovakiske stopper er et produkt af Zilinas ungdomsafdeling og står noteret for 93 optrædener på klubbens førstehold.

 • Alle engelske hold er ude: FCK er med endnu
  by mortenjoergensen on 27. februar 2024 at 19:57

  Alle de fire engelske hold er sendt ud af turneringen, som FC København derimod stadig er med i efter et stort drama. The post Alle engelske hold er ude: FCK er med endnu appeared first on PLBOLD.

 • Fenerbahce i overraskende pokalexit
  on 27. februar 2024 at 19:53

  Storklubben Fenerbahce røg tirsdag ud af den tyrkiske pokalturnering, da klubben på udebane tabte 3-0 til Ankaragucu.  Den tyrkiske pokalturnering bød tirsdag aften på en stor overraskelse. Fenerbahce besøgte Ankaragucu, og her gik det langt fra planmæssigt for forhåndsfavoritterne, der ellers havde vundet de seneste seks indbyrdes opgør.  Efter 33 minutter havde værterne bragt sig foran 2-0. Første mål faldt i det 10. minut, efter offensivspilleren Olimpiu Vasile Morutan tog chancen og trykkede af. Nåede heldigt og med hjælp fra holdkammeraten Ali Kaan Gunerens ryg sejlede bolden ind kassen.  I det 33. minut kørte hjemmeholdets kontra-bus, og den stoppede først, da kuglen lå i målet. Efter en flot kombination noterede Anastasios Chatzigiovanis sig for noget af en sprint og klappede til bolden lige uden for feltet og udplacerede flot Irfan Can Egribayat i Fenerbahce-målet. Sent i anden halvleg slukkede Garry Rodrigues alt håb for Fenerbahce, da han gjorde det til 3-0, hvilket også blev kampens resultat. Det betyder, at Ankaragucu er videre til semifinalen. 

 • Fagioli fik syv måneder i skyggen: Håber på EM
  on 27. februar 2024 at 19:39

  Nicolo Fagioli kan ikke vente med at komme tilbage på fodboldbanen, når den lange karantæne slutter i maj.  Nicolo Fagioli blev tilbage i oktober tildelt en 12 måneder lang karantæne for sine brud på bettingreglerne, hvoraf fem af månederne var betingede. Den 23-årige italiener kan derfor vende tilbage til fodboldbanen den 19. maj og potentielt deltage i Juventus' sidste kamp i sæsonen. Fagioli håber i den forbindelse, at han kan nå at spille sig ind i landsholdsvarmen. Det fortæller han ifølge Calciomercato.com. - Jeg har det meget bedre nu. Sidste år havde jeg det sværeste øjeblik, men jeg er i bedring. - Jeg kan ikke vente med at spille igen. Karantænen slutter den 18. maj, og den 25. maj kan jeg forhåbentlig være med i sæsonens sidste kamp.  - EM-slutrunden er et stort mål og drøm for mig, lyder det fra Juventus-spilleren. Nicolo Fagioli står noteret for en enkel kamp på det italienske landshold. 

 • Rygtetid: Liverpool-assistent på blokken i Ajax
  on 27. februar 2024 at 19:28

  Her er ugens udgave af Bolds rygtetid.  Rygtetid er Bolds transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.  Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter. Ajax jagter Klopp-assistent Pepijn Lijnders Den hollandske storklub Ajax vil have Liverpool-assistenten Pepijn Lijnders som cheftræner fra sommer.  Det skriver flere medier herunder De Telegraaf.  Pepijn Lijnders har meldt ud, at han forlader Liverpool til sommer. Hollandske Lijnders, som er 41 år, kom til Liverpool i 2015, var kortvarigt cheftræner i NEC Nijmegen i 2018, inden han tog tilbage til Liverpool.  Chelsea overvejer Ruben AmorimChelsea er begyndt at overveje alternativer til Mauricio Pochettino. Det skriver The Daily Mail. Angiveligt er Sportings succestræner Ruben Amorim en kandidat til at afløse den argentinske træner, der indtil videre har skuffet i Chelsea. Avisen understreger, at London-klubben ikke er tæt på at fyre Pochettino lige nu, men at det kan ændre sig, hvis resultaterne fortsætter med at svinge. Aaron Ramsdale vil væk fra ArsenalDet ser ud til, Aaron Ramsdale har tabt kampen om at blive førstekeeper i Arsenal til David Raya. Den 25-årige englænder har kun vogtet buret for London-klubben i fem Premier League-kampe i denne sæson, og det skulle angiveligt have fået Ramsdale til at ønske et sommerskifte væk fra Arsenal. Det skriver Football Insider. Mediet melder yderligere, at flere klubber holder øje med keeperen, som meldes på jagt efter fast spilletid. United vil lytte til tilbud på AntonyAntony har ikke været en succes, siden brasilianeren skiftede til Manchester United fra Ajax i sommeren 2022. Nu kan kantspilleren allerede være på vej væk, skriver The Daily Mail. Avisen beretter, at United vil lytte på tilbud på Antony til sommer, selv om det ventes, at man må slippe kantspilleren for et lavt beløb. United betalte angiveligt 86 millioner pund for Antony, men The Daily Mail skriver, at kantspillere nu koster under halvdelen af det beløb. Marco Reus på vej mod comebackMarco Reus kan være fortid i Dortmund til sommer. Her udløber kontrakten med den tyske storklub, og det ligner mere og mere, at han er vil prøve noget andet. Reus kommer da heller ikke til at mangle tilbud, hvis han står uden klub til sommer. Transferjournalisten Santi Aouna fra Foot Mercato skriver, at Mönchengladbach vil gå efter at hente Reus til sommer, og dermed kan det blive til et comeback.  Reus spillede nemlig for klubben i perioden fra 2009 til 2012 med stor succes. Reus kan dog også ende i USA, hvor flere MLS-klubber overvejer at hente ham. Tiden må så vise, hvor 34-årige Marco Reus ender henne. Han har spillet i Dortmund siden 2012, hvor han har vundet fem titler. Det er dog ikke blevet til en triumf i Bundesligaen, hvor man i sidste sæson var snublende tæt på bedriften. United overvejer Ross BarkleyDen tidligere Everton- og Chelsea-spiller Ross Barkley gør det glimrende i Luton, og nu rygtes han til en noget højere hylde. Ifølge TalkSport overvejer Manchester United nemlig Barkley som afløser for Casemiro, hvis situation der er en del usikkerhed omkring. Den nye ejer Jim Ratcliffe vil efter sigende gerne sælge Casemiro og menes specifikt at være glad for Barkley, som han kender fra Nice. 30-årige Barkley har i sæsonens første 20 Premier League-kampe scoret tre mål og leveret samme antal assists for Luton. Sidste uges rygter: Gigantisk prisskilt for City-stjerneKevin De Bruyne er sat i forbindelse med et skifte til Saudi-Arabien til sommer. Noget kunne dog tyde på, at det bliver meget dyrt for de rige klubber, hvis det skal ske. I hvert fald skriver talkSPORT, at Manchester City kræver 100 millioner pund for stjernen, hvis han skal sælges til sommer. Det svarer til cirka 873 millioner kroner. Den 32-årige midtbanespiller har kontraktudløb i sommeren 2025. Bayern vil forgylde AlonsoThe Mirror skriver, at Bayern München er klar til at give Xabi Alonso en meget, meget god løn, hvis spanieren vælger den tyske klub til sommer. Angiveligt tjener Alonso omkring fem millioner euro om året i Bayer Leverkusen, og Bayern München skulle være klar til at tilbyde 20 millioner euro. Det svarer til knap 150 millioner kroner. Ifølge mediet tjener Thomas Tuchel aktuelt 10 millioner euro om året, så den tyske klub vil altså gå langt for at få Alonso i folden. The Mirror skriver dog også, at pengene ikke er det vigtigste for den spanske træner, når og hvis han skal finde en ny klub. Arsenal vil hente Amadou OnanaAmadou Onana har længe været en ombejlet herre. I sommer var Everton-spilleren på Manchester Uniteds radar, og nu blander Arsenal sig. Ifølge mediet Teamtalk har Arsenal udset sig Onana som et vigtigt mål i det forestående sommer transfervindue. Men klubben skal have mange penge op af lommen. I sommer kunne The Guardian skrive, at han koster omkring 50 millioner pund - svarende til 431 millioner kroner.  United vil sælge GreenwoodSelv om Mason Greenwood uge efter uge leverer gode præstationer i Getafe, har han ingen vej tilbage i Manchester United. Ifølge mediet fussball.news er de røde djævle fast besluttet på at sælge den 22-årige angriber til sommer.  Atletico Madrid og Barcelona skulle allerede nu vise stor interesse for at hente Greenwood på en permanent aftale.  Derfor forlyder det også, at United nu har sat et prisskilt på den formstærke angriber. Fussball.news skriver, at Erik ten Hag og co. forlanger i omegnen af 40 millioner euro - svarende til cirka 300 millioner danske kroner - for Mason Greenwood, der har kontrakt med United til sommeren 2025.  Greenwood er frem til sommer udlejet til Getafe. Bayern vil hente RabiotDet kører ikke på skinner for Bayern München. De tyske mestre er havnet i store problemer, hvor intet fungerer, og derfor er man nu i gang med at forberede sig på den kommende sæson. Ifølge transferjournalisten Nicolo Schira vil Bayern i den forbindelse gerne styrke sig med Adrien Rabiot fra Juventus. Franskmanden står uden kontrakt til sommer, og derfor har Bayern allerede taget kontakt til Rabiots bagland. De får dog kamp til stregen. Det er nemlig ikke sikkert, at Rabiot forlader Torino, da Juventus arbejder på at få en forlængelse i hus. I løbet af april måned vil Rabiot angiveligt tage en beslutning om fremtiden. Lille-canadier kan afløse Ivan ToneyThomas Frank og Brentford har flere gange åbent fortalt, at det bestemt ikke er usandsynligt, at klubbens stjerne-angriber Ivan Toney forlader klubben til sommer. Nu sættes Premier League-klubben i forbindelse med Lilles 24-årige canadier Jonathan David som en mulig erstatning, skulle Toney blive solgt. Det melder FootballTransfers. David har spillet i Lille siden 2020, hvor han kom til fra Gent. Candieren har lavet 71 mål og 15 assists i sine 166 kampe for den franske klub, som han vandt Ligue 1 med i 2021. AC sat til salgThe Mirror skriver, at Barcelona har sat Andreas Christensen og Raphinha til salg. Det skyldes ifølge mediet, at klubben får svært ved at hente nye spillere på grund af financial fair play-reglerne, hvis ikke man siger farvel til løntunge profiler. Det er dog langtfra sikkert, at Andreas Christensen bliver solgt, da forsvarsspilleren gerne vil blive i den spanske klub, lyder det. Den 27-årige dansker har i alt noteret sig for 18 kampe i La Liga i denne sæson. Rygtetid er Bolds transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

 • Igen i år: Arsenal præsenterer stort underskud
  by mortenjoergensen on 27. februar 2024 at 19:27

  Arsenal har endnu engang præsenteret et underskud for det forgange regnskabsår. The post Igen i år: Arsenal præsenterer stort underskud appeared first on PLBOLD.

 • Sergio Ramos meldes i dialog om forlængelse
  on 27. februar 2024 at 19:13

  Sevilla skulle angiveligt have tilbudt nye kontrakter til Sergio Ramos og Jesús Navas, der lige nu tygger på tilbuddene. Sergio Ramos og Jesús Navas er begge ved at nå den alder, hvor de fleste fodboldspillere vælger at lægge støvlerne på hylden. De to spanske veteraner fortsætter imidlertid med at imponere for Sevilla, hvor de mere eller mindre spiller alle kampe. Både Ramos og Navas har kontraktudløb med den andalusiske klub til sommer, og der er endnu ikke blevet truffet beslutninger om fremtiden, lyder det fra Marca. Det spanske medie mener dog at vide, at Sevilla har tilbudt nye aftaler til de to aldrende profiler, der lige nu skulle overveje deres fremtid. Sergio Ramos står noteret for 25 optrædener i indeværende sæson, mens det er blevet til en kamp mere for Jesús Navas.

 • Skader plager United: Maguire ude - Fernandes og Varane tvivlsomme
  on 27. februar 2024 at 18:59

  Manchester United må se bort fra Harry Maguire til onsdagens FA Cup-kamp mod Nottingham Forest, mens Bruno Fernandes og Raphael Varane meldes tvivlsomme.  Manchester United møder onsdag Nottingham Forest på udebane i femte runde af FA Cuppen, og her må Erik ten Hag se bort fra flere spillere.  Til klubbens hjemmeside bekræfter manageren, at Harry Maguire ikke bliver klar til kampen, mens også Raphael Varane og Bruno Fernandes er tvivlsomme.  Rasmus Højlund, Luke Shaw, Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Tyrell Malacia, Mason Mount og Anthony Martial er alle samtidig ude med skader. Til gengæld har Manchester United Casemiro tilbage i truppen til FA Cup-kampen, efter han måtte udgå senest med en hovedskade. Kampen mellem Nottingham Forest og Manchester United bliver sparket i gang klokken 20:45 onsdag aften.

 • Medie: Manchester United drømmer om Zidane
  by mortenjoergensen on 27. februar 2024 at 18:59

  Manchester United drømmer om på et tidspunkt at få Zinedine Zidane som manager for klubben, lyder det nu fra et fransk medie. The post Medie: Manchester United drømmer om Zidane appeared first on PLBOLD.

 • Abou Ali åbner målkontoen i Egypten
  on 27. februar 2024 at 18:55

  Wessam Abou Ali noterede sig tirsdag for sine to første scoringer for egyptiske Al Ahly, da han og holdkammeraterne vandt 5-1 over Baladiyat El Mahalla. Wessam Abou Ali er for alvor blevet sin skade kvit. Det viste han tirsdag. Her åbnede angriberen først ballet i 5-1-sejren mod Baladiyat El Mahalla, da han sikkert bankede bolden i kassen fra klods hold.  Den 25-årige fik senere fordoblet høsten, da han fra ellevemeterpletten gjorde det til 4-0. Karim Fouad, Reda Slim og den tidligere Dortmund-spiller Anthony Modeste noterede sig for de øvrige tre Al Ahly-mål, mens Hossam Ashraf scorede for gæsterne.  Det var danskerens første opgør fra start, efter han i vinter skiftede til klubben fra svenske Sirius.  Bold har tidligere berettet, at Al Ahly betalte omkring 15 millioner kroner for Abou Ali. Den 25-årige angriber scorede 11 mål i 17 kampe for svenske Sirius, hvilket altså sikrede ham skiftet. Og nu betaler han så småt sin nye klub tilbage. 

 • Medie: Mbappé-udmelding er på trapperne
  on 27. februar 2024 at 18:49

  Det skulle kun være et spørgsmål om tid, før Kylian Mbappé og PSG bekræfter franskmandens afgang. Kylian Mbappé har været genstand for spekulationer og utallige skriverier det seneste stykke tid. Det begynder dog at stå klart, at samarbejdet med PSG lakker mod enden. Luis Enrique fortalte mandag, at den franske storklub skal vænne sig til at spille uden verdensstjernen, som er blevet rygtet kraftigt til Real Madrid, når kontrakten udløber til sommer. Nu skulle det da også kun være et spørgsmål om tid, før transfersagaen når sin ende. I hvert fald skriver transferjournalisten Fabrizio Romano, at Mbappé og PSG vil annoncere afgangen inden for den nærmeste fremtid.  Ifølge de seneste meldinger fra spanske- og franske medier vil den 25-årige offensivspiller skrive under med den spanske storklub, når enten PSG eller Real Madrid er ude af Champions League.   Kylian Mbappé står i skrivende stund noteret for 292 optrædener og 244 scoringer i PSG-trøjen.

 • Schöne starter ude i hollandsk semifinale
  on 27. februar 2024 at 18:29

  Lasse Schöne starter på bænken tirsdag aften, når NEC Nijmegen spiller semifinale i den hollandske pokalturnering mod Cambuur.  Tirsdag aften står den på semifinale i den hollandske pokalturnering, hvor NEC Nijmegen gæster Cambuur på et udsolgt stadion. Her skal de to mandskaber dyste om billetten til finaleopgøret på De Kuip, der sidste år blev vundet af PSV. Lasse Schöne er med for det gæstende mandskab, men danskeren må tage til takke med en plads på bænken fra kampens start. Den 37-årige midtbanespiller blev tidligere på måneden historisk i Æresdivisionen, hvor han blev den udlænding med flest kampe. Det har han sat ord på i et interview med Bold, som du kan læse lige her.

 • AGF-emne vender hjem til Allsvenskan
  on 27. februar 2024 at 18:08

  Daleho Irandust rykker fra Groningen til Brommapojkarna, hvor han har skrevet under på en toårig aftale. Den 25-årige svensker blev tidligere på måneden sat i forbindelse med AGF. I starten af februar blev AGF sat i forbindelse med Daleho Irandust, der var havnet langt ude i kulden hos hollandske Groningen. Det bliver dog ikke til et østjysk skifte i denne omgang. Tirsdag meddeler Brommapojkarna således, at man har udstyret den 25-årige svensker med en toårig aftale. Daleho Irandust nåede at spille 45 kampe for Groningen, som han har repræsenteret siden 2021. Offensivspilleren har tidligere tørnet ud for klubber som GAIS og BK Häcken.

 • Suverænt våben: Derfor er Arsenal verdens bedste på dødbolde
  by mortenjoergensen on 27. februar 2024 at 18:00

  Her er en del af forklaringen på, hvorfor Arsenal i denne sæson er verdens bedste på de offensive dødbolde. The post Suverænt våben: Derfor er Arsenal verdens bedste på dødbolde appeared first on PLBOLD.

 • Dreyer er i storform: Skal blive ved med at presse mig selv
  on 27. februar 2024 at 17:49

  Anders Dreyer brager i øjeblikket banen af i Anderlecht, og fansene kan roligt forvente mere af samme skuffe, fortæller han selv til klubbens hjemmeside.  Statistikken taler sit tydelige sprog.  Med 14 mål og syv oplæg i 27 kampe er Anders Dreyer flyvende for Anderlecht. Det ved han godt selv.  Men i et interview til klubbens egen hjemmeside slår den 25-årige dansker fast, at der sagtens kan bygges mere på. - Det har været en god sæson indtil videre. Men der er stadig ting, der kan forbedres, siger han og uddyber:  - Jeg har stadig gode muligheder for at score flere mål, og jeg skal blive ved med at presse mig selv hver dag og ikke stille mig tilfreds. Anders Dreyer har især fundet storformen på det seneste. Her er det blevet til fem assist i de seneste seks kampe.  I weekenden var han med til at afgøre det belgiske danskerbrag, da han og holdkammeraterne mødte Club Brugge.  Det opgør endte med en assist til Dreyer og en 2-1-sejr til Anderlecht. Se højdepunkterne her. 

 • FCK's talenter er klar til YL-kvartfinale efter straffedrama
  on 27. februar 2024 at 17:34

  FC Københavns U19-mandskab er klar til Youth League-kvartfinalen, efter man tirsdag eftermiddag slog Zilina på straffespark. FC Københavns U19-mandskab leverede flere flotte præstationer og endte på førstepladsen i Youth League-gruppespillet, hvor man blandt andet slog Manchester United og Bayern München undervejs. Derfor stod den tirsdag eftermiddag på 1/8-finale i ungdommens svar på Champions League, hvor man gæstede slovakiske Zilina. Det startede dog på ingen måde godt for de unge FCK-spillere. Der var ikke engang spillet ét minut, før hjemmeholdet blev tildelt et straffespark efter en klodset forseelse af Cornelius Olsson. Han blev dog reddet af Oscar Buur, som lurede den slovakiske straffesparksskytte og reddede det sløje forsøg fra ellevemeterpletten. Herefter skulle der kun gå fem minutter, før københavnerne lykkedes med at få netmaskerne til at blafre i den anden ende af banen. En bold blev lagt til rette for fødderne af Amin Chiakha, der på fornem vis krøllede den op i hjørnet til 1-0. Allerede et par minutter efter var den imidlertid gal igen i FCK-feltet. Et fladt indlæg blev sendt ind i gryden, hvor Mario Sauer fik den drejet ind bag Oscar Buur i FCK-buret. Kampen var dermed helt åben igen, og hjemmeholdet lykkedes efterfølgende med at dominere og spille sig frem til flere fine muligheder. Der var dog ingen af de to hold, der formåede at komme yderligere på tavlen i ordinær tid, hvilket betød, at 1/8-finalen skulle afgøres i straffesparkskonkurrence. Her formåede de unge FCK-spillere at trække det længste strå, efter to brændte spark fra slovakkerne.  Morten Bisgaards mandskab er dermed klar til kvartfinalen ved UEFA Youth League, hvor man enten skal møde RB Salzburg eller Nantes.

 • Horrible stats: Så mange skud tillader United
  by mortenjoergensen on 27. februar 2024 at 17:28

  Manchester United tillader mange flere skud imod end de tre tophold i Premier League, viser et kig i statistikkerne. The post Horrible stats: Så mange skud tillader United appeared first on PLBOLD.

 • Inden Saudi-skifte: Ruben Neves var tæt på både Barca og Arsenal
  on 27. februar 2024 at 17:25

  Til det portugisiske medie O Jogo fortæller Ruben Neves, at han var tæt på at lande en aftale med blandt andre FC Barcelona og Arsenal, inden han fik forhandlet en aftale med Al Hilal på plads. Ruben Neves skiftede i sommer til Saudi-Arabien og Al Hilal. Men det kunne lige så godt være endt helt anderledes. I et interview med det portugisiske medie O Jogo fortæller Ruben Neves, at han var millimeter fra at skifte til enten FC Barcelona eller Arsenal. - I sommer var jeg tæt på at lande en aftale med tre europæiske klubber, men i sidste ende lykkedes det ikke.  - Barcelona var meget tæt på. Og for at være ærlig så var situationen den samme med Arsenal. Forhandlingerne var meget langt fremme, inden de kollapsede, fortæller den 26-årige midtbanespiller. I stedet endte det med at blive Al Hilal. Og i et interview med BBC Sport har portugiseren selv løftet sløret for, hvorfor valget lige præcis faldt på Al Hilal. - Selvfølgelig var pengene en af faktorerne. Det prøver jeg ikke at skjule. - Men når man ser projektet er det også tiltrækkende. Og jeg ved at mange siger, at det bare er noget vi siger, fordi vi skal, men det er ikke sandt. - Når de præsenterer projektet for os, er det meget stort. Jeg tror ikke folk har nogen som helst idé om, hvordan dette land udvikler og forbedrer sig, og hvordan fodbold gør det samme, fortæller den portugisiske landsholdsspiller til BBC Sport. Ruben Neves og Al Hilal indtager førstepladsen i Saudi-Arabien med 59 point efter 21 kampe - heraf 19  sejre, to uafgjorte og nul nederlag.

 • Medie: United vil erstatte Ten Hag med Zidane
  on 27. februar 2024 at 17:14

  Ifølge Foot Mercato har INEOS planer om at starte en ny æra i Manchester United, som Zinedine Zidane skal stå i spidsen for. For nylig overtog Jim Ratcliffe 25 procent af aktierne i Manchester United. Den 73-årige forretningsmand, der er ejer af den store kemivirksomhed INEOS, skulle allerede have planer om en større trup-udrensning i den engelske storklub, hvor managerstillingen også kan blive et tema. I hvert fald skriver Foot Mercato, at INEOS drømmer om at erstatte Erik ten Hag med Zinedine Zidane, som skal stå i spidsen for en ny æra i Manchester United. Den legendariske franskmand har været uden arbejde, siden han i 2021 forlod cheftrænerposten i Real Madrid.  Han fortalte dog for nylig, at han var klar til at genoptage trænergerningen. I løbet af den seneste tid er han blevet sat i forbindelse med Bayern München og den algeriske landshold.

 • Avis: United-spillere bad om fri efter nederlag
  on 27. februar 2024 at 16:57

  Ifølge The Guardian ville flere Manchester United-spillere have en fridag efter 2-1-nederlaget til Fulham.  Nederlag og fri? En række Manchester United-spillere skulle ifølge The Guardian have bedt United-staben om at få en fridag efter lørdagens 2-1-nederlag til Fulham.  Men den gik ikke. Ønsket blev pure afvist, skriver mediet, der derudover kan fortælle, at alene ønsket har skabt stor overraskelse i klubben - på den dårlige måde. Staben skulle i stedet have mindet spillerne om deres forpligtelser over for klubben. United-spillerne møder normalt blandt andet ind til at se videomateriale dagen efter en kamp.  Kritikken er generelt haglet ned over United-spillerne efter det tandløse nederlag til Fulham.  Her har klubbens anfører Bruno Fernandes især høstet sin del på grund af en episode i tillægstiden. Læs om det her.  I kampens tillægstid ved stillingen 1-1 forsøgte anfører Bruno Fernandes sig med et skud fra kanten af feltet, inden han teatralsk lod sig falde, mens han tog sig til anklen og gestikulerede for et frispark Du kan læse alt fra opgøret mellem Manchester United og Fulham lige her. 

Leo Vegas Sport