Kommende kampe:

Danske nyheder

 • AGF-profil tror på bronze: Vil være sindssygt i forhold til sidste år
  on 30. maj 2023 at 19:20

  Mikael Anderson mener, at det vil være sindssygt, hvis AGF vinder bronzemedaljer, hvis man tænker på, hvordan det gik for klubben i sidste sæson. Fra kamp om overlevelse til mulige bronzemedaljer. AGF kæmpede en hård kamp for at blive i 3F Superligaen i sidste sæson, men nu har klubben store chancer for at vinde bronzemedaljer. Aarhusianerne er nemlig nærmest sikre på tredjepladsen, hvis det ender med en sejr mod Brøndby IF i sidste runde. Det står klart, efter at holdet tirsdag slog Randers FC med 3-1, og efter kampen tog Viaplay en snak med profilen Mikael Anderson, der har stor tro på bronzemedaljer. - Jamen jeg tror da fuldstændig på det. Jeg synes, at vi har været gode det sidste lange stykke tid.  - Brøndby er kommet godt i gang nu, fordi de har vundet nogle kampe, men jeg tror da på, at vi vinder, så vi sikrer os de bronzemedaljer, som vi har snakket meget om.  Hvad vil det betyde? - I sidste ende er det ikke det, som vi drømmer om, men det vil være sindssygt i forhold til det, som vi kommer fra i sidste sæson. - Hvis vi vinder bronze, vil det være fantastisk for os, for klubben og for fansene efter vores mareridtssæson sidste år. Vi går efter det, og forhåbentligt får vi det, siger Mikael Anderson til Viaplay.  Hele stillingen for 3F Superligaen kan ses her.

 • Brasiliansk arrestordre på Douglas Costa: Har ikke betalt børnebidrag
  on 30. maj 2023 at 19:05

  En brasiliansk domstol har udstedt en arrestordre på den tidligere Juventus- og Bayern München-profil Douglas Costa, da han ikke har betalt børnebidrag. Domstolen i brasilianske Rio Grande do Sul har tirsdag udskrevet en arrestordre på Douglas Costa. Det skyldes ifølge Tutto Mercato Web, at den tidligere Juventus- og Bayern-profil ikke har betalt børnebidrag i Brasilien. 32-årige Costa er i skrivende stund på kontrakt i LA Galaxy, hvor han er i sikkerhed mod at blive udleveret. USA har således ikke en udleveringsaftale med Brasilien, og derfor risikerer han først at blive stillet for en domstol, såfremt han entrerer sit hjemland igen. Douglas Costa, som fik sit europæiske gennembrud i Shakhtar, var et år i Gremio på lån fra Juventus, før han tog til USA og LA Galaxy sidste sommer. Costa står noteret for 31 landskampe for Brasilien.

 • AGF kom på bronzekurs efter sikker sejr i Randers
  on 30. maj 2023 at 18:56

  AGF er indehavere af tredjepladsen i 3F Superligaen, efter at klubben tirsdag slog Randers FC uden slinger i valsen med 3-1 i næstsidste runde. Tirsdag var der rivalopgør på menuen, da Randers FC fik besøg af AGF i 3F Superligaen. Kronjyderne kan højest nå en femteplads, mens AGF med en sejr kunne rykke op på tredjepladsen med en sejr.  Tre point ville nemlig betyde, at aarhusianerne ville vippe Viborg af pinden med en bedre målscore inden sidste spillerunde. Allerede efter syv minutter af kampen kom AGF på kurs mod tredjepladsen, da Mikkel Duelund fik scoret til 1-0. Gift Links trykkede af fra kanten af feltet, og da bolden blev blokeret på vejen mod mål, sprang den hen til en fri Mikkel Duelund, der sikkert satte den ind. Føringen holdt dog kun knap fem minutter. Efter en stor Randers-chance fik Mads Enggård bolden på kanten af feltet og tæmmede den med brystet. Herefter trykkede han til bolden med en flugter og fik den hamret i kassen. Derefter pressede AGF på for en ny scoring i resten af halvlegen, og kort før pausen var Nicolai Poulsen tæt på. Det lykkedes dog ikke, og derfor var det helt lige, da holdene gik til pause. Hurtige AGF-mål AGF fik igen en god start, da holdene kom tilbage på banen i anden halvleg. Mikael Anderson fik nemlig scoret til 2-1 efter 48 minutter. Islændingen fik fat på bolden inde i feltet efter en mindre fejl i Randers-forsvaret, og så fik han den skudt i mål. Knap 10 minutter senere kom AGF også på 3-1, da Yann Bisseck fik fat i bolden umarkeret lige uden for Randers-feltet og sikkert fik den sendt ind bag Patrik Carlgren. Lige bagefter fik Edgar Babayan en alletiders mulighed for at reducere, men Randers-spilleren misbrugte sin chance. Derfra dalede tempoet i kampen, og der blev aldrig spænding om, hvem der ville vinde kampen. Med sejren er AGF nyt hold på tredjepladsen i 3F Superligaen, og klubben vil være sikre på bronzemedaljer med tre point mod Brøndby IF i sidste runde. Hele stillingen forud for sidste runde af 3F Superligaen kan findes her.

 • SLUT: Randers - AGF minut for minut
  on 30. maj 2023 at 18:56

  Randers FC kan tirsdag komme i vejen for AGF's drømme om en top tre-placering i Superligaen. Der venter et større lokalbrag i 3F Superligaen tirsdag aften i Randers. Her får hjemmeholdet besøg af AGF, som fortsat kan nå tredjepladsen i Superligaen. Du kan følge lokalbraget fra Randers live herunder.

 • Medie: Liverpool øjner profileret Nice-midt
  on 30. maj 2023 at 18:42

  Liverpool har et godt øje til Nice- og Frankrig-midtbanespillere Khephren Thuram, skriver franske L'Equipe. Der skal ske et generationsskifte på Liverpools midtbane, hvor sommerens transfervindue er udset til en masse indgående handler ovenpå afskeden med James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keita. En af de spillere, som tirsdag rygtes tæt på et skifte til Merseyside, er Nices Khephren Thuram. 22-årige Thuram, som er søn af den franske landsholdslegende Lilian Thuram, tiltrækker sig interesse fra Europas topklubber. Jürgen Klopp skulle ligeledes være fan af den franske boks-til-boks midtbanemand, som fik sin første landskamp i indeværende sæson, der også gav en plads på årets hold i Ligue 1. Nice vil ikke af med deres unge stjerne, og det ventes at klubben sætter et stort prisskilt på spilleren. Det franske medie melder således om en pris i omegnen af 450 millioner kroner. Blandt de øvrige interesserede klubber er Liverpools rivaler fra Manchester United tidligere blevet nævnt som et seriøst bud.

 • Chok: Tidl. hollandsk landsholdsprofil sigtet for import af 1300 kilo kokain
  on 30. maj 2023 at 18:29

  Hollandske Quincy Promes, som har 50 landskampe for Oranje på CV'et, er blevet sigtet for import af 1300 kilo kokain til en gadeværdi af 560 millioner kroner. I en periode var Quincy Promes et af de helt varme navne i europæisk fodbold, og den nu 31-årige venstrefløj blev sat i forbindelse med Liverpool. Siden har karrieren, som i februar 2021 fortsatte i russiske Spartak Moskva, taget en alvorlig drejning for det værre. I slutningen af 2020 kom det således frem, at den daværende Ajax- og landsholdsprofil var blevet sigtet for et knivstikkeri rettet mod hans fætter i en forstad til den hollandske hovedstad. Dengang blev Promes løsladt igen, men spilleren blev sidenhen sigtet for drabsforsøg på fætteren og efterfølgende mistænkt for involvering i narkohandel. Sidstnævnte mistanke er tirsdag aften blevet erstattet af en formel sigtelse, skriver det hollandske medie Het Parool. Mediet skriver, at der på mandag er høring i sagen, hvor Promes anklages for medvirken til at smugle 1,3 tons kokain ind gennem havnen i den belgiske by Antwerpen i januar 2020. Lige nu befinder den tidligere landsholdsprofil sig i den russiske hovedstad, og det er uvist, hvorvidt han dukker op til høringen. I tilfælde af hans fravær foretages høringen med forsvarsadvokaten Robert Malewicz, som ikke har kommentarer til sagen. De ulovlige stoffer estimeres til at have en gadeværdi af 560 millioner kroner (€75 millioner). Quincy Promes var aktiv på det hollandske landshold frem til juni 2021, hvor han spillede sin sidste kamp i den orange dragt.

 • SIF-boss jubler over Pyndt-tilgang: Tæt konkurrence med andre klubber
  on 30. maj 2023 at 18:11

  Silkeborg IF har været i hård konkurrence med andre klubber om underskriften fra Andreas Pyndt, fortæller Silkeborg-sportschef Jesper Stüker. Andreas Pyndt er ny Silkeborg-spiller. Midtbanespilleren har kontraktudløb med Brøndby IF til sommer, og han har derfor haft mulighed for at skrive kontrakt med en ny klub. Tidligere har 22-årige Pyndt fortalt til bold.dk, at han har forhandlet med Hvidovre, hvor han har været udlejet til i den nuværende sæson. I forbindelse med tilgangen af midtbanespilleren fortæller Silkeborg-sportschef Jesper Stüker da også, at der har været hård konkurrence om Pyndt. - Vi har længe fulgt Andreas Pyndt, som har været en af de mest iøjnefaldende profiler i NordicBet Ligaen denne sæson, hvor han har været en nøglespiller på et stærkt Hvidovre-hold. - Vi er meget glade for, at det er lykkedes os at hente Andreas i tæt konkurrence med andre klubber. Vi ser Andreas som en utrolig bold- og pasningssikker samt hårdtarbejdende midtbanespiller med styrker i både den offensive og defensive del af spillet. - Vi mener, at Andreas vil være konkurrencedygtig på vores hold fra begyndelsen, men vi ser samtidig et stort udviklingspotentiale i ham, hvilket vi tror på, han kan forløse i vores set up her i SIF, siger Jesper Stüker til klubbens hjemmeside. 22-årige Andreas Pyndt har spillet 22 kampe for Hvidovre i denne sæson som udlejet Brøndby IF-spiller.

 • Pellegrini: Mourinho taler om fremtid når tiden er inde
  on 30. maj 2023 at 18:06

  Romas Lorenzo Pellegrini er fuld af forhåbninger før endnu en europæisk finale, som måske kan blive den sidste med José Mourinho i spidsen. Hans fremtid vil dog blive diskuteret i rette tid, fastslår Roma-kaptajnen. For anden gang på to år står Roma i en europæisk finale, når Jose Mourinhos tropper onsdag aften tørner ud mod Sevilla i Europa League. Sidste år blev det til en sejr for Giallorossi, og det håber anfører Lorenzo Pellegrini kan gentage sig på trods af tiltagende nerver. - Det er normalt at være anspændt, for det er en finale. At komme hertil har betydet mange opofrelser, og det er kun på sin plads at have den følelse. Det får os til at yde bedre. - Det største, du kan gøre, er aldrig at stille dig tilfreds. Sidste år gav vi 100 procent i Conference League, og det var utroligt at vinde den. - Vi har givet 100 procent i Europa League, og det er vores mål at vinde igen. Cheftræner José Mourinhos fremtid har fyldt en del i optakten til kampen onsdag, og den blev anføreren også bedt om at forholde sig til. - Som han sagde før, så talte vi sammen i al ærlighed, og det er på sin plads, at disse ting bliver mellem os. Når tiden er rigtig, taler han om sin fremtid. Kampen mellem Roma og de seksdobbelte Europa League-vindere fra Sevilla starter onsdag klokken 21:00 på Puskas Arena i Budapest.

 • Bekræftet: Silkeborg snyder Hvidovre for Andreas Pyndt
  on 30. maj 2023 at 17:45

  Silkeborg IF henter Andreas Pyndt for næsen af Hvidovre IF, og midtbanespilleren får en kontrakt frem til slutningen af 2027. 22-årige Andreas Pyndt har spillet 22 kampe for Hvidovre i denne sæson som udlejet Brøndby IF-spiller. Midtbanespilleren har kontraktudløb til sommer, og han har tidligere fortalt til bold.dk, at han var i forhandlinger med Hvidovre om at blive i klubben. Det kan du læse mere om her. Nu skal Pyndt dog tørne ud for en anden klub fra 3F Superligaen i næste sæson. Silkeborg IF har nemlig overhalet indenom, da klubben har skrevet kontrakt med midtbanespilleren fra næste sæson og frem til slutningen af 2027. I forbindelse med købet udtaler den nye Silkeborg-spiller, at spillestilen i Søhøjlandet tiltater ham. - Det er et vildt spændende projekt i Silkeborg, som jeg meget gerne vil være en del af. Spillestilen passer mig rigtig godt. Jeg har mine forcer på bolden, og jeg kan godt lide at suge spillet til mig og sætte gang i de fremadrettede pasninger. - Derfor tror jeg også, at jeg kommer til at passe rigtig godt ind på holdet, hvor jeg både kan bidrage fra dag ét og samtidig udvikle mig endnu mere.  - Jeg stiler højt i Silkeborg, og det kunne være sjovt at være med til en sæson som den i fjor, hvor det blev til bronzemedaljer og europæisk fodbold, eller sæsonen i år, hvor det var tæt på en pokalfinale, siger Andreas Pyndt til klubbens hjemmeside. Andreas Pyndt nåede at spille seks førsteholdskampe for Brøndby, inden han skiftede på en lejeaftale til Hvidovre. Silkeborg har allerede været på rov i Hvidovre inden den kommende sæson, da klubben fra Søhøjlandet har sikret sig Fredrik Carlsen.

 • Rangers henter transferfri Sterling i Chelsea
  on 30. maj 2023 at 17:40

  Rangers har tirsdag aften bekræftet købet af Dujon Sterling, som kommer til klubben på en permanent aftale fra Chelsea. 23-årige Dujon Sterling fortsætter karrieren hos Rangers i Skotland. Det står klart efter Glasgow-klubben tirsdag aften har annonceret, at den 23-årige englænder får en fireårig aftale i klubben, der starter 1. juli. Sterling har været udlånt til de Championship-klubber i tre ud af de seneste fire sæsoner, og han har ellers fristet en tilværelse på Chelseas andethold. Højrebacken har i alt fået to optrædener for Chelseas førstehold - i alt 15 minutters fodbold. Sidste sæson var han hos Stoke. London-fødte Dujon Sterling er vokset op på Chelseas akademi, hvor han også spillede i sine ungdomsår.

 • Avis: Vindahl er færdig i Nürnberg
  on 30. maj 2023 at 17:37

  Nürnberger Nachrichten skriver, at Peter Vindahl ikke bliver i Nürnberg, og han skal derfor tilbage til AZ Alkmaar. I vinter skiftede den danske målmand Peter Vindahl til Nürnberg på en lejeaftale fra AZ Alkmaar for at få mere spilletid. Trods en skade er det blevet til 16 kampe for Nürnberg for den tidligere FC Nordsjælland-keeper. Nu ser det dog ud til, at han skal tilbage til AZ Alkmaar, hvor Matthew Ryan vogter buret. Nürnberger Nachrichten beretter nemlig, at Nürnberg ikke kommer til at prøve på at beholde Vindahl. Vindahl skiftede til AZ Alkmaar i sommeren 2021, og han nåede at vogte buret for den hollandske klub 48 gange, før han blev lejet ud til tysk fodbold. Den danske målmand har kontrakt i AZ frem til sommeren 2025.

 • Kryptisk Mourinho før EL-finale: Holdet kender min fremtid
  on 30. maj 2023 at 17:25

  Jose Mourinho var fuld af kommentarer forud for Europa League-finalen mod Sevilla onsdag, og han kom ligeledes med en kryptisk udmelding om sin fremtid. Europa League-finalen står for døren onsdag aften, hvor sidste års Conference League-finalister fra Roma møder de seksdobbelte vindere af turneringen, Sevilla. Jose Mourinho var klar på udfordringen mod Sevilla, som han kalder en historisk finale for romerne. - Vu har spillet 14 kampe for at nå hertil, og vi fortjener uden tvivl at være her. Vi fortjener at spille denne finale, og tiden er kommet. De sidste to-tre dage har været brugt på forberedelse. - Historien siger, at Sevilla vinder, men det tror jeg ikke på. For dem er Europa League-finaler nærmest som at spille i Spanien. For os er det historisk, siger Mou om andalusierne, som har til gode at tabe en finale i turneringen. The Special One er kendt for en kæk bemærkning eller to til sine pressemøder, og tirsdag aften i Budapest var ikke anderledes. Emnerne til pressemødet kredsede både om Mourinhos forhold til sine tidligere klubber Real Madrid og Tottenham, ligesom han blev spurgt ind til sin fremtid. - Jeg talte med mine to kaptajner, og de stillede mig et lignende spørgsmål. Jeg vil ikke have, at de svarer, for det er en ting mellem mig og holdet. - De kender min holdning. Jeg har ingen kontakt med andre klubber. Jeg tænker på i morgen, og det vi skal gøre for at spille bedst muligt. Afslutningsvist blev portugiseren spurgt ind til Paulo Dybalas chancer for at medvirke i den vigtige kamp. - I morgen kan han spille 20 til 30 minutter.

 • Video: Enggård brager bolden i mål mod AGF
  on 30. maj 2023 at 17:22

  Randers FC-spilleren Mads Enggård scorede til 1-1 mod AGF med en flot halvflugter. Se målet i toppen af artiklen. 19-årige Mads Enggård har scoret en flot kasse mod AGF. Midtbanespilleren fik bolden lidt uden for feltet og tæmmede den med brystet. Herefter kyssede kuglen jorden, før han knastørt hakkede den ind i målet til 1-1 efter lidt mere end 10 minutter. Målet kan ses i toppen af artiklen.

 • Silberbauer og co. henter tysk midtbanespiller permanent
  on 30. maj 2023 at 16:48

  Utrecht har hentet Can Bozdogan på en permanent aftale frem til sommeren 2026. Kontrakten indeholder en option på yderligere et år. Can Bozdogan blev i sommer hentet på en lejeaftale fra Schalke til hollandske Utrecht, hvor Michael Silberbauer er cheftræner. Den danske træner får lov til at beholde den tyske midtbanespiller. Utrecht bekræfter nemlig, at man har købt Bozdogan fri fra Schalke og udstyret ham med en kontrakt frem til sommeren 2026. Aftalen indeholder en option på yderligere et år, skriver den hollandske klub på sin hjemmeside. Da Utrecht hentede Bozdogan på en lejeaftale, var der inkluderet en købsoption. Det bliver dog ikke oplyst, om den er blevet udnyttet. Den 22-årige tysker har i alt spillet 27 kampe for Utrecht i denne sæson, og han har scoret et mål og lavet seks assists for klubben.

 • Premier League-topdommer indstiller karrieren
  on 30. maj 2023 at 16:38

  Premier League-dommer Andre Marriner har meddelt, at han indstiller karrieren efter 19 år i den bedste engelske række. Efter 23 år i engelsk topfodbold har Andre Marriner dømt sin sidste kamp på topniveau. Det meddeler Premier League i en pressemeddelelse tirsdag. Den 52-årige dommer opnår dermed 391 Premier League-kampe på de 19 år, han har været med i den bedste række siden debuten som fløjtepasser i kampen mellem Charlton og Norwich i november 2004. Marriner nåede at være FIFA-dommer i ni år, og han har både dømt ved VM og EM. - Jeg kommer til at savne øjeblikkene ude på banen, men jeg har nogle fremragende minder at se tilbage på. - Jeg har elsket næsten hvert et minut, lyder det fra den afgående dommer, som fortsætter. - Det har været en lang og meget fornøjelig tur, siden jeg kvalificerede mig gennem Birmingham Countys fodboldforbund i starttyverne, og jeg er stolt af, hvad jeg har opnået indenfor sporten. Andre Marriner vil fortsætte karrieren i en anden funktion som en del af dommerpåsætningen i det engelske fodboldforbund.

 • Coventry siger farvel til straffesparksskurk og seks andre spillere
  on 30. maj 2023 at 16:28

  Coventry bekræfter, at syv spillere forlader klubben, når deres kontrakter udløber til sommer. Heriblandt Fankaty Dabo, der brændte straffespark mod Luton. I weekenden var Coventry ude i en sand gyser mod Luton i playoff-finalen om en plads i Premier League. Luton endte med at løbe med billetten til den bedste engelske række, efter at Fankaty Dabo brændte straffespark for Coventry som den eneste i straffesparkskonkurrencen. Det blev dermed også hans sidste spark for Coventry, da han forlader klubben, fordi hans kontrakt ikke bliver forlænget. Det samme gælder Julien Dacosta, Todd Kane, Sean Maguire, Michael Rose, Martyn Waghorn og Tyler Walker. Det skriver Coventry på klubbens hjemmeside. Flere af de ovennævnte spillere har kontraktudløb, mens andre returnerer til de klubber, som de har været lejet ud fra. Eftersom Coventry tabte playoff-finalen, står der Championship på programmet igen i næste sæson.

 • Poulsen om sønnikes Randers-tilhørsforhold: Håber han holder med far
  on 30. maj 2023 at 16:25

  Nicolai Poulsen fastslår endnu engang i optakten til de to holds indbyrdes opgør, at AGF er en langt større klub end hans barndomsklub fra Randers, men han må også erkende, at hans søn fortsat holder med hestene. AGF's Nicolai Poulsen er ikke bleg for at give sine meninger til kende, og han har endnu engang sendt en stikpille efter sin tidligere arbejdsgiver, barndomsklubben Randers FC. Forud for de to klubbers interne Superliga-opgør gjorde den 29-årige midtbanespiller endnu en gang en småspydig kommentar til de kronjyske lokalrivaler, der angiveligt lægger mere vægt på rivaliseringen end AGF'erne gør. - Jamen det bunder jo i, at AGF er en større fodboldklub, end Randers er, og har noget historie, som Randers selvfølgelig gerne vil have. - Der kan de jo nå hen om mange, mange år, men lige nu er AGF en fodboldklub med så meget historie og så meget bag sig, og der ønsker Randers jo at drille det såkaldte ‘lillebror og storebror’-forhold. Nicolai Poulsen er stadig bosat i Randers, og hans søn holder da også med de lokale helte i himmelblåt. Til Nicolai Poulsens store fortrydelse. - Jeg kæmper stadig, sagde AGF-slideren med et smil på læben og fortsætter. - Jeg tror, han bliver påvirket lidt nede i børnehaven til at holde med Randers, men jeg forsøger mit og får ham overtalt til at holde med AGF i dag. - Om ikke andet håber jeg, at han holder med sin far, afslutter Poulsen. Kampen mellem Randers og AGF sparkes i gang på Cepheus Park klokken 19:00.

 • AGF har Duelund med igen - Randers skifter tre
  on 30. maj 2023 at 15:58

  AGF har Mikkel Duelund tilbage i startopstillingen, når holdet møder Randers FC. Kronjyderne skifter på tre positioner. AGF er mandag på jagt for bronzemedaljer i Randers. Forud for kampen er der gode nyheder for AGF-fansene. Uwe Rösler har nemlig Mikkel Duelund tilbage blandt sine startende 11 spillere, efter at han sad ude mod FC København i sidste runde. Offensivspilleren er med på bekostning af Peter Bjur, der er henvist til bænken. Mads Emil Madsen er ikke blevet klar til kampen, selv om han var med i truppen. Randers har skiftet på tre pladser. Her er Jeppe Kudsk, Simen Nordli og Stephen Odey røget på bænken, og i startopstillingen er Carl Johansson, Edgar Babayan og Marvin Egho med i stedet for. Randers' startopstilling:  Patrik Carlgren - Björn Kopplin, Hugo Andersson, Carl Johansson , William Kaastrup - Tobias Klysner, Mads Enggård, Lasse Berg Johnsen, Edgar Babayan - Filip Bundgaard Kristensen, Marvin Egho AGF's startopstilling: Jesper Hansen - Felix Beijmo, Tobias Mølgaard , Frederik Tingager, Yann Bisseck, Gift Links - Kevin Yakob, Nicolai Poulsen,  - Mikkel Duelund, Patrick Mortensen, Mikael Anderson

 • AB-anfører hylder opbakning: Der var en rigtig god stemning
  on 30. maj 2023 at 15:53

  AB-anfører, Silas Trier Madsen, fortæller, at der var knald på lægterne i opgøret mod Esbjerg fB. Han er glad for, at AB fik point med fra opgøret efter en sen scoring.  AB og Esbjerg fB bragede sammen i 2. division, og her var vestjyderne tæt på at tage alle tre point.  Esbjerg var faktisk foran indtil kampens overtid, hvor AB slog til og scorede til slutresultatet 1-1.  AB-anfører, Silas Trier Madsen, siger til klubbens hjemmeside, at han nød den store opbakning på lægterne.  - Først og fremmest en super fed kamp med rigtig god opbakning fra AB’s fans. Der var også god opbakning til Esbjerg fra Esbjergs fans.  - Der var en rigtig god stemning på stadion, og jeg synes også, at begge hold skabte en god og lige fodboldkamp.  - Især i anden halvleg var det os, der havde kontrol over spillet. Jeg synes, det er fortjent, at vi fik et point.  - Når man får et frispark på sådan et sted, og man har Marcus Gudmann på holdet, så er der stor chance for, at bolden ender i målet – og det gjorde den også i dag. Det er fedt at kunne blande sig i, hvad der sker i toppen af tabellen. AB er nummer fem i 2. division.

 • Bekræftet: Brandvarm 18-årig FCM-bomber skifter til Hertha Berlin
  on 30. maj 2023 at 15:35

  Hertha Berlin bekræfter, at man har hentet Gustav Ørsøe Christensen, der har scoret mål på samlebånd for FC Midtjyllands U19-hold. FC Midtjyllands U19-hold vandt for nylig mesterskabet i Danmark. Gustav Ørsøe Christensen en af hovedårsagerne til triumfen, da han scorede 31 mål for holdet og blev topscorer i U19-ligaen. Nu er den målfarlige spiller dog snart fortid for FCM. Hertha Berlin har nemlig bekræftet, at man har hentet den 18-årige spiller og givet ham en kontrakt frem til 2027. Gustav Ørsøe Christensens kontrakt med FCM udløber til sommer, og det er derfor ikke meget, som den danske klub får for spilleren. Da den 18-årige offensivspiller er under 23 år, vil midtjyderne dog modtage solidaritetspenge for ham. Gustav Ørsøe Christensen nåede at spille to førsteholdskampe for FCM. Skiftet til Hertha Berlin kommer ikke som en hemmelighed, og tidligere har bold.dk taget en snak med offensivspilleren om det. Det kan du læse mere om her.

 • Mads Albæk er skuffet over Sønderjyske-exit: Det er et gok i nøden
  on 30. maj 2023 at 15:30

  Mads Albæk får ikke forlænget kontrakten i Sønderjyske, og Albæk siger til bold.dk, at han er skuffet og ærgerlig over at skulle forlade klubben. Han kalder det et gok i nøden at blive kasseret. 33-årige Mads Albæk er færdig i Sønderjyske efter fire år i klubben. Det står klart efter, at Sønderjyske har annonceret, at hans kontrakt ikke bliver forlænget.  bold.dk har interviewet den tidligere Sønderjyske-profil om beslutningen, og han lægger ikke skjul på, at han er skuffet og ærgerlig.  - Det er klart, at det er en konkurrencesport. Nogle af mine kolleger er blevet forlænget, så det er et lille gok i nøden. Man løber, træner og kæmper for det, og man bruger sin fridag på at træne ekstra og holde sig i tiptop-form, så man kan være den bedste og få forlænget sin kontrakt eller komme til en ny klub.  - Det har været en del af hele min karriere. Selvfølgelig er man skuffet og ærgerlig, men klubben er i dens gode ret til at vælge i forhold til, hvad der passer bedst for klubben. - Der er jeg så ikke en del af planerne, og det er jeg ærgerlig over, men jeg skal nok komme videre og klare mig.  - Man er et konkurrencemenneske, og man tænker på den skide fodbold hver dag, siger Mads Albæk til bold.dk.  Ville have sluttet ordentlig afAlbæk fortæller dog, at han ikke har noget ondt at sige om Sønderjyske på trods af det ærgerlige exit. - Jeg går ikke i små sko. Jeg ville allerhelst have sluttet ordentlig af og spillet, men jeg har spillet en masse kampe i de fire sæsoner. Det er nok øjebliksbilledet, der gør, at man er skuffet.  - Man prøver at være den bedst mulige holdkammerat og bakke op. Det er ens pligt, og jeg har prøvet på bedst mulig vis.  - Jeg er også blevet ældre, så jeg har prøvet nogle af de ting før. Jeg har forsøgt at gøre mit bedste for at få Sønderjyske i Superligaen og samtidig være en del af Sønderjyske, nu hvor Thomas (cheftræner Thomas Nørgaard, red) og Lasse (assistent Lasse Frølund, red.) er kommet ind.  Selv om Albæk er skuffet og ærgerlig over exittet, er han også afklaret med, at fodboldfremtiden skal findes et andet sted.  - Det er et sindssygt spændende og fedt trænerteam, som vi har fået ind, der er inspirerende at arbejde under. Det gør også, at det er lidt ekstra surt.  - Samtidig har jeg i de to seneste transfervinduer fået lidt at vide, at jeg skulle finde mig noget andet. På den måde er der to sider.  - Det er måske fint nok, at det er slut, men når man har et trænerteam med Thomas og Lasse, så synes man, at det er inspirerende. Selv om jeg ikke har spillet de seneste par kampe, så når jeg lige trækker vejret, har det været fedt at være en del af klubben.  En del af gametAlbæk har tidligere fortalt til bold.dk, at han har følt sig uønsket i Sønderjyske, men tingene blev noget bedre under det nye trænerteam.  Modgangen i Sønderjyske har dog fået ham til at arbejde endnu hårdere.  - Det er en del af gamet. De gange, som jeg har fået det at vide, har det været benzin på bålet i forhold til at vise, at jeg skulle spille. Det har jeg vist meget godt med mit antal kampe i klubben. Det har været en motivation for at modbevise dem, som har sagt det. Det tager jeg ikke så tungt.  - Nu kom jeg ind i den seneste kamp, men i de tre kampe forinden kom jeg ikke ind, og man ville selvfølgelig gerne have sluttet på den bedst mulige måde, og drømmescenariet havde været at sende Sønderjyske tilbage i Superligaen og spille de sidste kampe.  - Når man suger luft ind, så er det sådan, som det er. Jeg har gjort mit bedste. Selv om jeg ikke har spillet de seneste kampe, så har jeg nydt at spille under Thomas, og jeg er ærgerlig over, at det ikke skal fortsætte, siger Mads Albæk til bold.dk. Sønderjyske på tredjepladsen er fem point efter Hvidovre IF i NordicBet Ligaen med en enkelt runde igen.  Mads Albæk står noteret for hele 124 kampe for Sønderjyske ifølge transfermarkt.com med ti mål og 14 oplæg til følge. I denne sæson har midtbanespilleren spillet 29 opgør for sønderjyderne.

 • Jeppe Simonsen udtaget til Gold Cup for Haiti
  on 30. maj 2023 at 15:19

  Den tidligere Sønderjyske-spiller Jeppe Simonsen er blevet udtaget for Haiti til Gold Cup, der spilles i Canada og USA. Jeppe Simonsen kan få minutter i en slutrunde. Den tidligere Sønderjyske-spiller er nemlig blevet udtaget til Haitis bruttotrup til Gold Cup, der svarer til EM for landshold fra Nordamerika, Mellemamerika og Carribien.  Slutrunden spilles i USA og Canada, og Jeppe Simonsens landshold er i gruppe med Mexico, Honduras og Qatar. Sidstnævnte landshold er med på grund af en invitation fra CONCACAF. Jeppe Simonsen har siden februar 2022 spillet for Podbeskidzie i den næstbedste polske række, og han har siden noteret sig for 46 kampe for holdet. 27-årige Simonsen har spillet fire kampe for Haitis landshold, og han fik debut i sommeren 2021 for landet. Jeppe Simonsen har tidligere sat ord på, hvordan hans liv havde set ud, hvis han ikke var blevet bortadopteret til Danmark som barn. Det kan du læse mere om her.

 • Bødekasse hjælper Lyngby-fans med til skæbnekamp: De har fortjent det
  on 30. maj 2023 at 15:09

  Lyngby Boldklub sender en ekstra fanbus til Horsens på lørdag, og den er medfinansieret af truppen. Marcel Rømer fortæller, at spillerne gør det, fordi fansene har fortjent det.  På lørdag bliver Lyngby Boldklubs skæbne i 3F Superligaen afgjort. Mandag slog holdet AaB med 2-1 på hjemmebane, og håbet for overlevelse lever derfor stadigvæk. Overlevelse kræver dog sandsynligvis en sejr mod Horsens, mens AaB skal tabe point mod Silkeborg IF i sidste runde. Lyngby har allerede udsolgt fire fanbusser til opgøret i Horsens, men grundet stor interesse for kampen har man åbnet for, at der kan komme endnu flere afsted. Lyngby-truppen har nemlig i samarbejde med nogle af klubbens partnere betalt for, at der kan komme en bus mere til Horsens. Klubbens anfører, Marcel Rømer, fortæller til bold.dk, at man har valgt at gøre det for at give noget tilbage til fansene. - Først og fremmest har vi brug for opbakningen, og så synes vi, at vores dygtige fans har fortjent at blive støttet lidt op om. - De har støttet os i hele sæsonen, så det er egentlig bare for at vise dem lidt velvilje. Vi vil gerne give dem lidt, når de har givet os så meget, siger Marcel Rømer til bold.dk. Han fortæller videre, at det er spillernes bødekasse, der er med til at betale for den ekstra bus. - Ja, det er det. Beslutningen er taget af anførergruppen, men vi havde ikke besluttet det, hvis ikke vi vidste, at der var opbakning fra de resterende spillere, siger Marcel Rømer til bold.dk. Kampen på lørdag spilles klokken 14 på Nordstern Arena. Hele stillingen for 3F Superligaen kan ses her.

 • Flekken bekræfter Brentford-skifte: England er en drengedrøm
  on 30. maj 2023 at 14:49

  Mark Flekken har været sat i forbindelse med et skifte til Brentford, og nu taler han selv åbent om aftalen. En drengedrøm går i opfyldelse, siger han.   Freiburgs Mark Flekken har på det seneste været meldt på vej til Premier League og Brentford, men aftalen er endnu ikke blevet officiel.  Alligevel løftede hovedpersonen sløret for skiftet over for Bild. - Jeg må være ærlig: Jeg voksede op ved den tyske grænse i Holland, men da jeg var ung, fulgte jeg hovedsageligt den engelske liga. For mig er det en drengedrøm, der går i opfyldelse.  Brentford har den tidligere holdkammerat Kevin Schade i truppen, men det var ikke nødvendigt at forhøre sig hos kantspilleren, lyder det. - Klubben har vist interesse de seneste to år, så der var ikke behov for at tale med Kevin. Jeg havde en god følelse i forhold til skiftet, udtalte Flekken til Bild.  29-årige Mark Flekken kommer ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano til at koste Brentford 97 millioner kroner. 

 • Nykøbing smed 2-0-føring: Det gik galt i anden halvleg
  on 30. maj 2023 at 14:41

  Nykøbing FC havde kurs mod sejren, da mandskabet var foran med 2-0 mod Fremad Amager i NordicBet Ligaen. Det hele endte dog med et 3-4-nederlag, og det ærgrer Elias Gärtig sig over. Bundproppen Nykøbing FC var på vej til at nedlægge Fremad Amager i Sundby Idrætspark i NordicBet Ligaen.  Det kommende 2. divisionshold smed dog en 2-0-føring væk, da Fremad Amager snuppede alle tre point med en 4-3-sejr.  Nykøbing-profil Elias Gärtig siger til Viaplay, at anden halvleg var en skidt omgang for Nykøbing FC. - Jeg synes egentlig, at vi havde en rigtig fin første halvleg, hvor vi førte 2-0, hvor vi var dominerende i kampen, uden at det var på bolden. Så gik det galt i anden halvleg.  Du kan se hele interviewet øverst i artiklen. Nykøbing FC er sikker på at ende sidst i NordicBet Ligaen.  På trods af de tre point følger Fremad Amager med Nykøbing FC ned i 2. division.  Nykøbing FC møder FC Fredericia på hjemmebane fredag 2. maj i den sidste runde af NordicBet Ligaen.

 • KEP: FCN smed guldet i vinterpausen
  on 30. maj 2023 at 14:27

  Viaplay-eksperten Kenneth Emil Petersen vurderer, at FCN tabte mesterskabet i vinterens transfervindue, hvor FCK handlede bedre ind. Se indslaget øverst. FC København sikrede sig mandag aften det danske mesterskab efter et flot comeback, hvor løverne længe haltede langt efter FC Nordsjælland. Ved julepausen var FCN otte point foran FCK, men det forspring er i foråret blevet formøblet. Viaplay-ekspert Kenneth Emil Petersen vurderede i Onside, at FCN allerede i vinterpausen tabte det danske mesterskab med et dårligere transfervindue end FCK. - Når jeg ser tilbage, tabte FCN guldet i vinterpausen. Det er der ingen tvivl om for mig. De solgte Andreas Schjelderup, som var én af de bedste spillere i Superligaen.  - For mig var det dér FCN tabte mesterskabet, også fordi der ikke kom noget ind.  - I vinterens transfervindue handlede FCK i Benfica og Schalke. Niveauforskellen er så stor fra FCN til FCK. Vi kan godt rose FCK, det skal vi også, for det var et fantastisk comeback, men jeg sidder også med en følelse af, at det manglede sgu også bare med deres trup, udtalte Kenneth Emil Petersen i Onside.  Du kan se indslaget med Kenneth Emil Petersen øverst i artiklen. 

 • Thisted FC laver aftaler med to talenter
  on 30. maj 2023 at 14:20

  Thisted FC skriver på sin hjemmeside, at klubben har valgt at give aftaler til klubbens unge talenter i form af Jeppe Dalgaard og Ebbe Facius.  To af Thisteds talenter får nu aftaler med 2. divisionsklubben.  Klubben skriver nemlig på sin hjemmeside, at Thisted FC giver aftaler med Jeppe Dalgaard og Ebbe Facius.  - De har begge ydet en stor indsats til træning og kamp det seneste lange stykke tid og tager store skridt i den rigtige retning mod mere spilletid.  - De har en fantastisk indstilling til tingene og møder velforberedt op til træning hver dag, og når man arbejder hårdt over en længere periode, så får man ofte også som fortjent. - Nu skal det hårde arbejde fortsætte så de kan tage de næste skridt i deres udvikling og komme tættere på at blive en fast del af startopstillingen, skriver klubben. 20-årige Ebbe Facius er AaB-legenden Calle Facius' nevø, og han gjorde sig blandt andet bemærket med et afgørende mål mod Esbjerg fB i efteråret.  Han har spillet 17 kampe for Thisted FC i denne sæson. Jeppe Dalgaard er også 20 år, og han står noteret for 16 kampe med et enkelt oplæg til følge i 2. division for Thisted FC.

 • Ny sportsdirektør slår fast: "Klopp styrer slagets gang"
  by jeppe on 30. maj 2023 at 14:15

  Det bliver Jürgen Klopp, som kommer til at bestemme, hvem Liverpool skal købe og sælge.

 • Frem-målscorer efter 3-0-sejr: Vi tog energien med
  on 30. maj 2023 at 14:03

  Frem-målscorer Isak Tånnander kom på måltavlen i 3-0-sejren over Skive IK i 2. division, og han mener, at mandskabet leverede et højt energiniveau.  Frem har haft et rigtig godt tag på Skive IK i 2. division, og i weekenden blev statistikken endnu bedre for Frem, da det blev til en 3-0-sejr i Valby Idrætspark.  Isak Tånnander scorede til 1-0 efter 67 minutter, og det var med til at starte målfesten.  Han siger til klubbens Facebook-side, at Frem pressede Skive i anden halvleg. - Vi spillede en rigtig god kamp, hvor vi tog energien fra den seneste kamp på udebane med.  - Vi spillede en rigtig god første halvleg, hvor vi gik ind til pausen og sagde, at vi bare skulle blive ved. Det gjorde vi i anden halvleg, og så kom målene, når man vi bare blev ved med at trykke på. Vi vandt 3-0, og det var fuldt fortjent. Frem er næstsidst i 2. division.  Næste opgør for Frem er mod FC Roskilde på udebane på fredag.

 • Avis: Sønderjyskes Taiwo har interesse fra Moldova
  on 30. maj 2023 at 14:01

  Sønderjyskes Abdulrahman Taiwo har ifølge Der Nordschleswiger interesse fra Sheriff Tiraspol fra Moldova.  Abdulrahman Taiwo er i øjeblikket udlejet fra Sønderjyske til Spartak Trnava, men måske vender han ikke tilbage til Haderslev.  I hvert fald beretter Der Nordschleswiger, at den nigerianske angriber har interesse fra Sheriff Tiraspol, som er tophold i Moldova.  Sheriff Tiraspol er netop blevet mestre i Moldova, hvilket var klubbens mesterskab nummer 20.  24-årige Taiwo blev i september udlejet efter en hektisk periode, hvor han var sendt ned på Sønderjyskes U19-hold.  Dengang udtalte sportschef Esben Hansen, at degraderingen skyldtes uærlighed. Det kan du læse mere om her.  Abdulrahman Taiwo har kontrakt med Sønderjyske frem til sommeren 2025. Han har i Spartak Trnava vist storform med hele 19 mål i 27 kampe.

 • Liverpool afviste "latterligt" bud fra topklub i Bundesligaen
  by Emil Plovgaard on 30. maj 2023 at 13:54

  Spilleren ønsker mere spilletid, og derfor er parterne på udkig efter en midlertidig klub.

 • Napoli-præsident: Luis Enrique foretrækker Premier League
  on 30. maj 2023 at 13:44

  Ifølge Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis bliver det svært at tiltrække Luis Enrique som ny cheftræner. Spanieren har kig mod Premier League.  Napoli skal formentlig snart på udkig efter en afløser for cheftræner Luciano Spalletti, som har været rygtet væk fra de italienske mestre efter sæsonen.  Luis Enrique har været nævnt blandt kandidaterne til at afløse Spalletti, men det bliver ifølge Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis svært. - Han er en god træner, han gjorde det godt i Barcelona, men jeg tror, han har Premier League i tankerne.  - Man skal også tænke på, at vi skal konkurrere med ligaer, som er mere attraktive end vores - eksempelvis den engelske, udtalte Napoli-bossen ifølge La Gazzetta dello Sport. Aurelio De Laurentiis har tidligere selv bekræftet, at Spalletti ønsker at forlade Napoli efter denne sæson. Det kan du læse mere om her.

 • Fra fødegang til bundgyser - Lyngby-back har været igennem vild uge
  on 30. maj 2023 at 13:42

  I løbet af to dage gik Brian Hamalainen fra at blive far for anden gang til at spille en vigtig kamp for Lyngby i Superligaen, og det var en vild omgang for den erfarne back. Lyngbys Brian Hamalainen har haft noget af en begivenhedsrig uge, hvor der har været flere ting at forholde sig til. Mandag fyldte backen 34 år og spillede den store bundgyser mod AaB, som endte med en Lyngby-sejr på 2-1.  Det var stort for den erfarne back, men ugens bedste nyhed kom blot to dage tidligere, da han blev far for anden gang. - Det har været en vild uge. Der har været run på derhjemme i forbindelse med fødslen, det kan vi ikke komme uden om. - Samtidigt har jeg skulle prøve at balancere det med så vigtig en kamp som denne og i princippet også næste kamp. Så det er jo bare fedt, at vi fik de tre point, og det hele bare blev meget bedre. - Til træning har fokus jo ligget på banen. Min mobil har ligget på kontoret, i tilfælde af at der skulle ske noget. Det skete så, mens jeg var hjemme. Så gik vi i gang, og så var hun ude i forgårs om eftermiddagen. - Heldigvis har mor og barn det super godt, siger Brian Hamalainen til bold.dk og den øvrige presse på Lyngby Stadion. Dermed kunne Brian Hamalainen så også begynde at fokusere på den vigtige kamp mod AaB, og opgøret udviklede sig nærmest til at være mere besværligt end selve fødslen. - Ja, jeg vil sige, at det var faktisk sværere at balancere det, end at jeg skulle balancere det andet. Men heldigvis holdt det, og vi fik de tre point, og det er det, der tæller.

 • Familien tog fusen på Kvistgaarden: Farfar til stede i opvisning
  on 30. maj 2023 at 13:19

  Mathias Kvistgaardens farfar var til Brøndby-spillerens store overraskelse på stadion, da han mandag så sit barnebarn score hattrick mod FCN. Mathias Kvistgaarden leverede mandag en stor præstation, da han med tre mål og et oplæg var med til at sikre Brøndby en 5-1-sejr hjemme mod Brøndby.  Offensivspilleren var efterfølgende glad for sin præstation, men han var lige så glad for at se sin farfar sidde på tribunen for første gang. Kvistgaarden fortalte efter kampen om den glædelige overraskelse, som han først opdagede efter slutfløjt, da han kiggede efter sin familie. - Jeg vidste slet ikke, at han var her, før jeg så ham efter kampen. - Det betyder rigtig meget. Jeg er ubeskriveligt glad for, at han var her for at se mig på stadion.  - Da jeg så ham, ville jeg selvfølgelig gerne sige hej til ham, for det betød rigtig meget for mig, at han var her, udtalte Kvistgaarden til den fremmødte presse.  21-årige Mathias Kvistgaarden er efter mandagens opvisning på ni mål i sæsonen for Brøndby.

 • FC Midtjylland blev fuldstændig most: Et mirakel ved pausen
  on 30. maj 2023 at 13:01

  FC Midtjylland formåede at gå til pause med et 1-1-resultat mod Silkeborg, og det var et mirakel, da midtjyderne var fuldstændig på hælene, siger Stefan Gartenmann. FC Midtjylland var i store problemer mod Silkeborg mandag, men alligevel formåede midtjyderne at gå til pause med stillingen 1-1. Det havde de midtjyske spillere dog svært ved at forstå, da præstationen i kampens første 45 minutter var langt under niveau. Sådan lyder det fra midtstopper Stefan Gartenmann efter opgøret. - Det blev lidt sådan en indianerkamp, hvor det hele var meget åbent. Det var et mirakel, at vi kunne gå til pause med et uafgjort resultat.  - Vi blev fuldstændig most i første halvleg. Vi fik ændret okay på det og spillede en nogenlunde anden halvleg. - Men vi må ikke spille sådan nogle kampe her, hvor alt er så åbent. Der skal vi være meget mere i kontrol defensivt og få lidt mere ro på, fordi det var simpelthen for rodet.  - Det er ikke det, vi vil stå for, slår Stefan Gartenmann fast over for bold.dk og den øvrige presse efter opgøret. Mandagens resultat betyder, at FC Midtjylland fortsat ikke er sikker på at snuppe den vigtige syvendeplads, som potentielt kan give adgang til Europa. Midtjyderne er kun to point foran OB, og de to mandskaber tørner netop sammen i den sidste runde i 3F Superligaen.

 • Hvidovre straffes efter brug af pyroteknik
  on 30. maj 2023 at 12:45

  Hvidovre IF er blevet tildelt en bøde på 5000 kroner af Fodboldens Disciplinærinstans, efter at klubbens fans gjorde brug af pyroteknik i opgøret mod Sønderjyske. Su- Su- Superliga! Hvidovre IF kan allerede nu se frem imod en sæson i landets bedste række, men midt i den gode tid har Fodboldens Disciplinærinstans så meldt sig på banen. Peter Lassen og co. er nemlig blevet straffet med en bøde på 5000 kroner efter opgøret mod Sønderjyske den 18. maj,  Det skyldes, at der flere gange i løbet af kampen blev gjort brug af pyroteknik i Hvidovres tilskuerafsnit.  Helt nøjagtigt er der fire stk. pyro, som koster den nye Superliga-klub en bøde. Først var det to ved indløb til kampen, mens de sidste to kom frem i det 10. minut. Det har Fodboldens Disciplinærinstans meldt ud tirsdag. Det er desuden sjette gang det seneste år, at Fodboldens Disciplinærinstans har været nødt til at se på en indberetning fra Hvidovre, og det har også haft en betydning for straffen.

 • Juventus indgår forlig og undgår ny pointstraf
  on 30. maj 2023 at 12:44

  Juventus har indgået et forlig med det italienske fodboldforbund i en sag om fusk med regnskabet, derfor skal Torino-klubben betale en bøde og undgår en ny pointstraf.  Juventus fik i sidste uge fratrukket ti point i Serie A, fordi klubben blev fundet skyldig i en sag om mistænkelig regnskabsførelse.  Tirsdag har Torino-klubben ifølge Reuters indgået et forlig med det italienske fodboldforbund i en anden sag vedrørende klubbens regnskab.  I denne sag omhandlede det ulovlig udbetaling af løn, men nu undgår Juventus yderligere pointstraf.  I stedet er klubben gået med til at betale en bøde på 718.000 euro, hvilket svarer til knap 5,4 millioner kroner, skriver Reuters.  Juventus er efter de ti fratrukkede point nede som nummer syv i Serie A. Der resterer bare en enkelt kamp i sæsonen. 

 • Stor Superliga-belønning: Alle Hvidovre-spillere får bedre kontrakter
  on 30. maj 2023 at 12:40

  Peter Lassen fortæller til bold.dk, at klubben har valgt at belønne samtlige spillere med en bedre kontrakt end den nuværende. Derudover forlænger klubben med alle spillere, der stod til at udløbe efter sæsonen.  Hvidovre IF har skabt den store sensation, da klubben er at finde i 3F Superligaen fra næste sæson efter 26 års fravær.  Den store præstation kommer nu Hvidovre-spillere til gode.  Hvidovre-sportschef, Peter Lassen, siger nemlig til bold.dk, at alle Hvidovre-spillere kommer til at få mere i lønposen og en forbedret kontrakt fra næste sæson.  - Der er mange, der ikke har en deltidsløn nu, så nu går vi til, at der er ikke nogle, der er bibeskæftigede mere. Alle får enten en deltids- eller fuldtidsløn.  - De skal ikke arbejde fuldtid, og de får enten en deltids- eller fuldtidsløn. Det vil vi gerne. Så kan vi hive nogle ind, der kan træne klokken 14.30. Det kan vi ikke, hvis de var bibeskæftigede, siger Peter Lassen til bold.dk. Så alle spillere får en forbedret kontrakt? - Ja, det vil jeg sige, men det er mest til vores unge spillere. Lassen synes, at det er helt naturligt, at hele truppen skal få lov til at opleve Superliga-fodbold med Hvidovre efter spillernes hårde slid i løbet af sæsonen. - Jeg mener, at det er okay.  - De har været med til at bringe os her, og så synes jeg fandeme, at de skal have lov til at komme med i Superligaen i hvert fald i det første år, og vi håber selvfølgelig ikke, at vi ryger ned det første år. De skal have lov til at være med, så meget menneske er vi her. Et par spillere med Superliga-erfaringSportschefen fortæller dog, at klubben gerne vil have et par Superliga-erfarne spillere ind, der kan få Hvidovre IF endnu højere op i tempo til næste sæsons strabadser.  - Vi har ventet til efter i går. Når vi har sikret oprykning, kan jeg komme videre med det. Vi vil rigtig gerne leje nogle spillere i de andre klubber, som har tempoet. - Vi skal have nogle ind, som skal gå i startelleveren, siger Peter Lassen til bold.dk og tilføjer, at den store fest finder sted i Hvidovre efter opgøret mod Næstved.  Hvidovre IF har fem point ned til Sønderjyske med en enkelt kamp igen. 

 • Imponeret Ståle hylder Neestrup: Mesterskabet er hans
  on 30. maj 2023 at 12:30

  Den norske landstræner Ståle Solbakken hylder Jacob Neestrup for at føre FC København til mesterskabet i en særdeles udfordrende sæson. - Neestrup og hans assistenter står bag det hele omkring det her mesterskab.  Sådan lyder det fra Ståle Solbakken, der i et interview med bold.dk reagerer på FC Københavns 15. Superliga-mesterskab.  Solbakken, der selv har ført FCK til otte guldmedaljer, er særligt imponeret over Jacob Neestrup, der ifølge nordmanden har en enorm andel i mesterskabet sammen med de øvrige stabsmedlemmer. - Jacob og hans trænerteam har en meget, meget stor ære i mesterskabet. De startede med at være bagud på point og har generelt haft svære forhold med vigtige spillere á la Carlos Zeca og Andreas Cornelius, der er blevet skadet.  - Men Neestrup har været dygtig til at sammensætte det rigtige hold, mens han også har været god til at give unge spillere som William Clem og Valdemar Lund chancen. De er blevet integreret godt i holdet. - Så jeg må sige, at Jacob Neestrup og hans assistenter står bag det hele omkring det her mesterskab. De har løst en vanskelig og prekær situation i FCK, og det har de gjort med bravour. De skal være stolte, siger Solbakken. Er du imponeret over den måde, Neestrup har vendt skuden? - Jeg er meget imponeret. De har formået at finde roen og balancen og formået at vinde de rigtige kampe.  - Og så skader det selvfølgelig heller ikke, at FC Midtjylland og Brøndby har været helt væk. De har jo været historisk dårlige. Det er jo en fordel, at de konkurrerende klubber også sjusker med resultaterne, når du selv er i krise.  - På den måde blev det kun FC Nordsjælland, der også bejlede til mesterskabet, men de har jo et meget ungt hold, som har haft det svært i mange typer af kampe og situationer. De har mistet mange point til sidst i kampene, og de har haft det svært på udebane, siger Solbakken. Ståle Solbakken havde i noget af sin tid i FCK Jacob Neestrup i sit trænerteam. Solbakken ser store kvaliteter i FCK's unge succestræner. - Jeg har jo arbejdet sammen med ham, så jeg ved, at han ser spillet rigtig godt, og så har han et glimt i øjet.  - Derudover har han også god empati for mennesker, så han har alle forudsætninger for at drive det her så langt, som han vil, siger Solbakken og forklarer, at han har lykønsket Neestrup og trænerteamet for mesterskabet. FC Københavns sidste kamp i sæsonen spilles på søndag hjemme mod Randers FC.

 • Trods nedrykning: Schalke forlænger med stopper-profil
  on 30. maj 2023 at 12:18

  Henning Matriciani og Schalke har forlænget samarbejdet, så parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren 2026.  Schalke formåede ikke at overleve i den tyske Bundesliga, alligevel har traditionsklubben sikret sig papir på en af klubbens profiler.  Forsvarer Henning Matriciani har nemlig sat pen til papir på en ny aftale med klubben.  Den nye aftale løber frem til sommeren 2026, oplyser Schalke. Den tidligere aftale udløb efter næste sæson.  23-årige Matriciani spillede i den netop overståede sæson 23 kampe på Schalkes førstehold. Han fik i foråret debut på det tyske U21-landshold.  Henning Matriciani kom til Schalke i sommeren 2021. 

 • FC Nordsjælland-profil foran mulig debut for Ghana
  on 30. maj 2023 at 12:05

  FC Nordsjællands Ernest Nuamah er blevet udtaget til det ghanesiske landshold, som skal spille kvalifikation til Africa Cup of Nations mod Madagaskar. Ernest Nuamah blev mandag ramt af en massiv skuffelse, da FC Nordsjælland fik tæsk af Brøndby og tabte mesterskabet til FC København. Der er dog noget at glæde sig over for ghaneseren, da Nuamah tirsdag er blevet udtaget til landsholdet af Chris Hughton. Den ghanesiske landstræner har nemlig fundet plads til FCN-profilen i den trup, som i juni skal spille kvalifikationskamp til Africa Cup of Nations mod Madagaskar. Det er første gang, at Nuamah er blevet udtaget til landsholdet.  19-årige Nuamah har da også leveret flot for Farum-klubben, da han har sørget for hele 15 mål og fire assists i 33 kampe i denne sæson. Blandt de andre spillere i Ghana-truppen kan man også finde Daniel Amartey (Leicester), Thomas Partey (Arsenal), Mohammed Kudus (Ajax) og Kamaldeen Sulemana (Southampton). Det er den 18. juni, at Ernest Nuamah får muligheden for sin debut for Ghana.

 • bold.dk-podcast: Vrøvl at kalde FCK-mesterskab billigt
  on 30. maj 2023 at 11:41

  Det er fuldt fortjent, at FC København vinder Superligaen, siger Lasse Fosgaard i bold.dk-podcasten LIGE PÅ. - At det er et billigt mesterskab er noget vrøvl. Sådan lyder det fra Lasse Fosgaard i ugens afsnit af bold.dk-podcasten LIGE PÅ, da panelet diskuterer FC Københavns nylige titel som dansk mester. - Der er ikke nogen mesterskaber, der er nemme. - De har været gennem et trænerskifte. De har været i en situation, hvor de formentlig præsterede dårligere, end de har gjort i mange år. De lå på et tidspunkt og legede nede omkring nedrykningsstregen. - Der er ikke noget, der hedder et billigt mesterskab. Det er fuldt fortjent, at FCK ender med at vinde, lyder det fra Lasse Fosgaard i LIGE PÅ. LIGE PÅ-panelet vender også det andet vinderhjørne, hvor Hvidovre efter denne uges runde i NordicBet Ligaen kan kalde sig oprykker. Bliver det en kort fornøjelse for den semiprofessionelle klub? Det giver Martin Spelmann, Lasse Fosgaard og Sandro Spasojevic deres bud på i LIGE PÅ. Hør Lasse Fosgaard tale om mesterskabet i videoen over artiklen eller lyt til LIGE PÅ her. 

 • Avis: Pochettino vender tomlen nedad til Joao Felix
  on 30. maj 2023 at 11:32

  Ifølge Marca ønsker Chelseas kommende træner, Mauricio Pochettino, ikke at beholde Joao Felix permanent. Portugiseren ville ellers gerne blive.  Chelsea præsenterede mandag Mauricio Pochettino som klubbens kommende manager, og han har tilsyneladende allerede truffet en beslutning om Joao Felix.  Felix skiftede i vinter til Chelsea på en lejeaftale fra Atletico Madrid, men offensivspilleren får ikke en permanent aftale, skriver Marca.  Ifølge mediet har Pochettino nemlig vendt tomlen ned i forhold til et køb af portugiseren. Dermed står han til at vende retur til Atletico Madrid.  Marca beretter ellers, at Felix var opsat på at få en permanent aftale med Chelsea, da han var glad for sit første halvår i klubben.  Joao Felix har kontrakt med Atletico Madrid frem til sommeren 2027, men han har ifølge Marca ingen fremtid i klubben.  Den 23-årige dribler nåede at spille 20 kampe for Chelsea. Han bidrog med fire mål.

 • Thomasberg kalder VAR for komisk: Det er svært at finde linjen
  on 30. maj 2023 at 11:30

  FC Midtjylland-cheftræner Thomas Thomasberg fortæller, at han ikke helt forstår, hvordan linjen er ude i VAR-vognen, når Stefan Gartenmann ikke får frispark efter et skub i ryggen. FC Midtjylland måtte nøjes med et enkelt point mandag, da midtjyderne lagde vejen forbi JYSK Park. Her blev det nemlig 3-3 med Silkeborg IF, hvor der dog var flere situationer, hvor FC Midtjylland følte sig snydt. Det skete blandt andet ved Silkeborgs udligning til 2-2 efter 75 minutter, hvor midtstopper Stefan Gartenmann blev skubbet i jorden ved forreste stolpe, inden at Søren Tengstedt fik scoret. Det var cheftræner Thomas Thomasberg ikke tilfreds med, og efter kampen valgte han så at sætte ord på hele VAR's rolle, eller mangel på samme, i opgøret. - VAR skal jo være med for at fjerne de klare og åbenlyse fejl, men man står alligevel med en fornemmelse, at det bliver med et skøn på banen, som det altid vil være, men det bliver det også ude i VAR-rummet. - Det er ikke så meget omkring offsides, fordi der skal de selvfølgelig se, om de kan finde et eller andet, men Gartenmann fik, synes jeg, klart to hænder i ryggen, og der bryder man så ikke ind. - Så det er svært at finde linjen. Jeg er ikke i tvivl om, at vi skal beholde VAR, men det er til at klare de åbenlyse fejl, og det synes jeg, at den var. - Altså, hvorfor skulle han gå ned i feltet, hvis han bare kunne have headet bolden væk, det er jo sund fornuft.  - Sådan som det foregik med VAR, blev det jo lidt komisk, at vi skulle vente så meget omkring forskellige kendelser og et straffespark. Der var både skøn på banen og ude i VAR-rummet, så jeg kan ikke helt se linjen om, hvornår det bliver det ene frem for det andet.  - Det frustrerer både spillere og trænere, siger Thomas Thomasberg til bold.dk og resten af den fremmødte presse på JYSK Park.

 • Kvistgaarden forlængede i Brøndby: Vil give klubben noget igen
  on 30. maj 2023 at 11:07

  Mathias Kvistgaarden håber på en dag at kunne give Brøndby noget igen, hvis han i fremtiden skifter til udlandet.  Mathias Kvistgaarden forlængede i sidste uge sin kontrakt med Brøndby, så den nu løber frem til sommeren 2027.  Offensivspilleren kvitterede mandag ved at score et hattrick, da Brøndby slagtede FC Nordsjælland 5-1 i egen hule.  Efter kampen udtalte Kvistgaarden, at han i fremtiden håber på at give Brøndby noget tilbage i form af en god transferindtægt. - Brøndby betyder ufatteligt meget for mig. Jeg har været her siden jeg var 12 år gammel, og jeg elsker klubben. At forlænge med Brøndby var stort for mig.  - Planen er selvfølgelig, at jeg på et tidspunkt skal til udlandet. Hvis jeg kan hjælpe Brøndby på det tidspunkt, så vil det være dejligt for mig, udtalte Kvistgaarden til bold.dk og resten af den fremmødte presse.  21-årige Mathias Kvistgaarden er noteret for 13 mål i 59 kampe for Brøndbys førstehold.

 • Iskold Hradecky: Foretrækker Leipzig-nederlag over EL
  on 30. maj 2023 at 11:06

  Bayer Leverkusen-keeperen Lukas Hradecky foretrækker et nederlag til RB Leipzig i den tyske pokalfinale over en billet til Europa League. Lukas Hradecky har luftet en opsigtsvækkende holdning forud for den tyske pokalfinale. Den finske keeper fortæller til Kicker, at han holder med Eintracht Frankfurt, selv om en sejr til RB Leipzig sender hans eget hold, Bayer Leverkusen, i Europa League i stedet for Conference League efter sommerferien. - Jeg holder ikke med RB Leipzig. Det er ærlig snak. Jeg er sort og hvid omkring den her finale, siger Hradecky, der har en fortid i Frankfurt. Den 33-årige Leverkusen keeper går således imod holdets cheftræner Xabi Alonso, der tidligere har slået fast, at klubben naturligvis hepper på Leipzig grundet muligheden for at komme i Europa League. Hradecky mener dog, at holdet selv er skyld i, at næste sæson byder på Conference League. - Vi kunne selv have afgjort tingene. Jeg håber bare, at Eintracht vinder. Sådan er det, siger Hradecky til Kicker. Pokalfinalen mellem Leipzig og Frankfurt spilles på lørdag med kampstart klokken 20:00.

 • Yousef Salech nettede to gange: Det er fantastisk
  on 30. maj 2023 at 11:04

  HB Køge-profilen Yousef Salech lynede hele to gange i 2-0-sejren over Hobro IK i NordicBet Ligaen. Han jubler over de to mål, og det var dejligt at sætte tre point på kontoen igen.  HB Køge var en tur i Hobro i den seneste spillerunde, og her var HB Køge-profilen Yousef Salech brandvarm.  Han scorede nemlig to mål i 2-0-sejren.  Salech siger til HB Køges Facebook-side, at det var skønt at være afgørende.  - Det føles godt at få en sejr, efter vi tabte i den seneste weekend, og jeg synes, at vi viste, at vi ikke er gået på ferie nu, da vi ikke har det store at spille om længere.  - Vi har dog point at spille om, og det er trods alt det fedeste. Vi kom herop og prøvede at få tre point, og det gjorde vi. Det var fantastisk.  HB Køge er lige nu et point efter FC Fredericia, der topper kvalifikationsspillet, og der resterer en runde af NordicBet Ligaen.  I den sidste runde møder Fremad Amager i Køge.

 • FCN-træner samlede spillerne i klynge: Jeg er pissehamrende stolt
  on 30. maj 2023 at 10:41

  FC Nordsjælland-træner Johannes Hoff Thorup samlede sine spillere på banen efter 1-5-nederlaget til Brøndby. Han ville fortælle dem, at han var stolt af dem.  FC Nordsjælland tabte mandag aften 1-5 ude mod Brøndby i 3F Superligaen, og dermed missede Farum-klubben også muligheden for at blive dansk mester.  Umiddelbart efter slutfløjt samlede cheftræner Johannes Hoff Thorup FCN-truppen i en klynge midt på banen.  Efter kampen løftede Hoff Thorup sløret for, hvad han sagde til sine spillere. - Jeg havde behov for at sige til dem, at selvom det hele kan føles negativt og som en stor skuffelse, så skal vi huske os på, hvor vi er henne, og hvor vi er kommet til.  - Det er nok gået lidt hurtigere end forventet, så det skal man huske sig selv på i en stund, hvor det kan være lidt svært.  - Jeg sagde egentlig bare til spillerne, at jeg er pissehamrende stolt af dem. De har præsteret helt enormt flot. De har givet mig og Danmark nogle oplevelser, som vil blive husket. Det var vigtigt for mig at sige, udtalte Hoff Thorup til bold.dk og resten af den fremmødte presse.  FC Nordsjælland er sikre på andenpladsen i Superligaen. Søndag venter sæsonens sidste kamp, hvor Viborg kommer på besøg.

 • Grabara om guld: Selv når det er billigt vinder FCK
  on 30. maj 2023 at 10:39

  FC København-keeperen Kamil Grabara fortæller, at han aldrig tvivlede på, at løverne ville løbe med 3F Superliga-mesterskabet. FCK vandt mandag sit 15. Superliga-mesterskab. Det skete, da FC Nordsjælland tabte med 1-5 til Brøndby, hvilket gjorde, at FCK ikke længere kan hentes i toppen af tabellen.  Kort efter guldet var officielt i hus talte Eurosport med FCK-keeperen Kamil Grabara, der gav sin reaktion på det sikrede mesterskab. - Jeg er ekstremt glad for, at vi vinder det billigste mesterskab i Superligaens historie, men hør en gang. Der var 11 hold, der også kunne have gjort det, så fair play til os. Guldet er, hvor det hører til.  - Alt det drama, der har været omkring at lave et TV-show og så videre, har jeg ikke noget imod. FCN gav os kamp til stregen, men i sidste ende tror jeg, at alle vidste, hvor mesterskabet ville ende, siger Grabara. Den polske keeper forklarede desuden, hvad han mente med, at mesterskabet er billigt. - Jeg tror ikke, at vores nuværende pointtotal har været nok til et mesterskab tidligere, men det er der også en grund til. Alle kunne gå efter det, men selv når det er billigt, vinder FCK, siger Grabara. FCK har forinden sidste spillerunde 58 point efter 32 kampe.

 • Borgmester inviterede på impulsiv FCK-fest: Naboklagerne tager vi i morgen
  on 30. maj 2023 at 10:30

  Frederiksbergs borgmester, Michael Vindfeldt, fortæller til bold.dk, at FCK's mesterskabsfejring var en meget impulsiv idé.  Mandag aften vandt FC København det danske mesterskab, og kort tid efter var der stablet en fest på benene på Frederiksberg Rådhus.  Til stede var Frederiksbergs borgmester, Michael Vindfeldt, og han fortalte til bold.dk, at det var en meget impulsiv idé, at holde fejring for alle fansene.  - Jeg kan godt afsløre, at det var ret impulsivt, for det var jo sådan noget med, at Brøndby og vi skulle vinde, før det var sikkert.  - Så det var ret meget sidste minuts planlægning det her, men det lykkedes, og nu er folk også pænt på vej hjem, så det er fint, fortæller borgmesteren til bold.dk.  Overraskende mange menneskerSelvom det var en impulsiv idé, så dukkede flere tusinde FCK-fans op for at fejre holdet, hvilket kom lidt bag på Michael Vindfeldt.  - Det har været en vild oplevelse. Jeg havde ikke lige regnede med, at der kom så mange mennesker, og at der var så meget gang i gaderne, men det er jo heller ikke hver dag, man får tredje stjerne på brystet og vinder The Double.  - Det er helt vildt, så mange der var. Der var jo virkelig, virkelig mange. Jeg tror ikke, jeg har set så mange på Rådhuspladsen i den tid, jeg har været borgmester, så det var dejligt.  Hvad tænker du med naboklager?  - Den tager vi i morgen. Jeg håber også på forståelse for, at det er noget helt ekstraordinært stort, der er sket her, fortæller borgmester Michael Vindfeldt til bold.dk. FCK har nu vundet det danske mesterskab to år i træk. 

Leo Vegas Sport