Kommende kampe:

Medlemskab

Bliv medlem af Liverpool FCs officielle danske fanklub?

Som medlem af Liverpool FC Fan Club Danish Branch vil du modtage medlemsbladet You’ll Never Walk Alone  syv gange om året. Medlemsbladet er fyldt med spændende og aktuelle artikler om  Liverpool FC og spillerne, kampreferater, interviews, anmeldelser, konkurrencer og meget mere.

Men medlemsbladet er ikke det eneste man får ud af at være medlem hos os.

  • Fanklubben får et antal billetter til Anfield stillet til rådighed, som fanklubbens medlemmer kan søge om. Se mere HER.
  • Vores samarbejdspartner LA Travel tilbyder desuden rejser med billet og hotel til alle kampe. Se mere om de rejser HER.
  • Du opnår også en række andre medlemsfordele. Se mere om dem HER.
  • Medlemskort (udstedes én gang om året i forbindelse med medlemsblad nr. 3)

Har ovenstående fanget din interesse, såmeld dig ind i fanklubben.

Det koster kun kr. 250,00 for én  sæson/ét år (7 blade). 

Hvis du har adresse i udlandet, på Færøerne eller i Grønland koster medlemskabet kr. 400,00, og du skal kontakte os på medlem@liverpool-fc.dk, hvis du ønsker at blive indmeldt.

Light medlemskab:

Du har også mulighed for at købe et light medlemskab til kr. 165,00 for 12 måneder. I light medlemskabet indgår de samme fordele som det almindelige medlemskab, dog modtager man ikke medlemsbladet. Dvs, man er altså også berettiget til rabatter samt mulighed for at søge om billetter og deltage i konkurrencer mm.


Bestil fuldt medlemskab. KLIK HER

Bestil Light medlemskab. KLIK HER


Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
     – CVR-nummer: 20493593

 

Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Har du ikke mulighed for at betale med dankort, så kontakt os for alternative betalingsmåder.  Det og generelle spørgsmål vedr. fanklubben, eller medlemskab, kan sendes til: medlem@liverpool-fc.dk

Leo Vegas Sport