Fanklubbens billetter

Fanklubbens billetter i sæsonen 2019/20

Fanklubben trækker lod om billetter til følgende hjemmekampe i foråret 2020. Bemærk, at kampene kan blive flyttet på grund af tv og pokalkampe med mere. Bestil fly og hotel som du kan ændre!

Manchester United
Søndag den 19. januar klokken 16.30 (GMT)
Ansøgningsfrist: Fredag den 22. november klokken 20.

Aston Villa
Lørdag den 11. april klokken 15.00 (BST)
Ansøgningsfrist: Fredag den 14. februar klokken 20.

Chelsea
Lørdag den 9. maj klokken 15.00 (BST)
Ansøgningsfrist: Fredag den 20. marts klokken 20.

For at ansøge om billetter skal du være medlem af fanklubben


Sådan gør du:

Husk at læs hele nedenstående inden du ansøger om billetter, så du ved, hvad det kræves for at ansøge.

Skriv en mail mærket ”Ansøgning om billetter til (klubnavn)” til  webmartin@liverpool-fc.dk.
I kan højst være fire, som søger om billetter i samme mail. Fanklubbens billetter bliver fordelt ved lodtrækning blandt ansøgerne. Du kan kun deltage i lodtrækningen, hvis alle nedenstående betingelser er opfyldt!
Alle, som skal have billet og adgang til stadion, skal være medlem af den danske fanklub, og alle skal have have et Light eller Full Official Membership i Liverpool FC. Junior Membership gælder for børn. Kontroller, at jeres medlemskaber er fornyet og gyldige til sæsonen 2019-20.

Du kan IKKE bestille billetter på et International Official Membership, og du er selv ansvarlig for at sikre, at du har korrekt medlemskab af Liverpool FC. Det er plastickortet fra Official Membership, der bliver aktiveret som billet til kampen.

Alle, som skal have billet, skal have styr på :

Gå ind på  www.liverpoolfc.com

Gå ind under Tickets

Klik på My account og log ind

Gå ind under Friends and family

Tilknyt fanklubben til din account

Customers fancard: 10074518

Customers surname: Branch Aalborg

I kan i første omgang ikke se, at fanklubben er tilknyttet jeres konto. Men når jeg har gjort det samme med jeres data på fanklubbens konto, vil I kunne se det.

Det er vigtigt, at alle numre i jeres ansøgninger er tilknyttet fanklubbens konto. Ellers kan I ikke deltage i lodtrækningen og få billet via fanklubben.

Fanklubben kan ikke hjælpe med kort, fordi det er et personligt medlemskab, du tegner hos Liverpool FC.
Du ved selv, om du har modtaget dit kort fra Liverpool FC.
Har du ikke et medlemskab, kan du ikke bestille billetter via fanklubben.

Det er ikke muligt at blive efter-indmeldt inden en kamp, fordi det er kortnummeret, som der bliver bestilt på.

Skriv kun én mail, selvom du søger til flere kampe. Du kan kun få billet til en kamp af gangen, men søger du til flere kampe i samme mail, kan du være med i lodtrækningen til alle dine søgte kampe.
Du kan altså godt søge til flere kampe i samme mail, men gør opmærksom på, hvis du kun ønsker at vinde en gang. Hvis I søger flere sammen til en kamp, kan I kun deltage i lodtrækningen med én mail pr. kamp. I skal altså ikke sende flere mail til en lodtrækning med de samme medlemsnumre.

Din mail skal indhold følgende oplysninger for alle billetsøgende for at komme med i lodtrækningen:

• Bekræftelse på, at I har gyldige medlemskaber for sæsonen 2019-20

• Bekræftelse på, at I har tilknyttet jeres billetkonto til fanklubbens (Bemærk, at det er jeres billetkonto og IKKE medlemskabet – læs ovenstående vejledning)

• Kamp eller kampe som ansøgningen gælder

• Navn som det står på plastickortet fra Official Membership

• Adresse

• Medlemsnummer i den danske fanklub

• Medlemsnummer i Liverpool FC Official Membership

• Telefonnummer til kontaktperson

Søg kun billetter hvis I er sikre på, at I vil af sted. Det er surt for andre medlemmer, hvis de ikke får billetter til kampen, og I melder afbud. Det er strengt forbudt at videresælge sin adgang til stadion. Bliver I på nogen forhindret i at bruge jeres kort, skal I kontakte Martin Jensen, som vil hjælpe med at finde en løsning i forhold til Liverpool FC. Martin svarer gerne på relevante spørgsmål, men I får ikke en bekræftelse på jeres ansøgning. Mailserveren kommer med en automatisk meddelelse, hvis jeres mail ikke er gået igennem. Når lodtrækningen er foretaget, kommer der senest et par dage efter en mail med enten Tillykke og mere information eller Bedre held næste gang.


Vi får mange henvendelse om billetter.
Men vi har ikke mulighed for at sælge eller skaffe billetter til andre kampe, end dem vi annoncerer her på hjemmesiden eller i medlemsbladet.
Se i vores rejseguide, til hvordan du kan få fat i billetter til Liverpools kampe. Rejseguiden finder du i menuen øverst til højre.