[Konkurrence] Sjældne målscorere

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 7 – 2019/20

Liverpool har gennem årene haft store notoriske målscorere i folden, mens andre spillere har tegnet sig som det modsatte. I denne quiz ser vi tilbage på de sjældne målscorere, der ikke har haft lige let ved at finde netmaskerne i den røde Liverpool-trøje.

Hvor godt husker I spillerne?

Sidste frist for deltagelse er d. 24. juli.

Spørgsmål vedrørende quizzen rettes til Andreas Vigsø – andreas@liverpool-fc.dk

1: I sin første Premier League-start scorede Jamie Carragher, hvilket sidenhen viste sig at høre til sjældenhederne. Hvem var modstanderen?

2: Joe Gomez står i skrivende stund ikke noteret for nogen Liverpool-mål. Hvorfra hentede klubben Gomez i 2015?

3: Stephane Henchoz fik aldrig hul på målscoringsbylden på Merseyside. I hvilket år kom schweizeren til Liverpool?

4: I hvilken sæson scorede Alan Hansen sit 14. og sidste Liverpool-mål?

5: Steve Finnan har en enkelt scoring for The Reds på CVet. Hvilken spansk klub løb i 2008 en anelse overraskende med Finnans underskrift, da backens tid på Anfield havde nået sin afslutning?

6: Der var store forventninger til angrebstalentet Dominic Solanke. Men det lykkedes ham blot at score et førsteholdsmål for The Reds. Hvem var modstanderen?

7: Rob Jones spillede syv sæsoner for The Reds uden at score et eneste mål. Hvor hentede Liverpool højrebacken i 1991?

8: Hvem var modstanderen, da Lucas Leiva i 2017 scorede sit sidste Liverpool-mål efter en scoringspause på seks og et halvt år og 200 kampe?

9: Iago Aspas blev af mange betegnet som et flop på Anfield, hvor han kun scorede et enkelt mål. Sidenhen har han dog fået gang i målscoringen i La Liga. Hvor spiller den tidligere Liverpoolangriber?

10: Begge Nathaniel Clynes to Liverpool-scoringer faldt i englænderens debutsæson. I hvilket år skiftede Clyne til Liverpool?