Medlemstilbud

SE HER!

Fanklubben kan  tilbyde forskellige rabatter og fordele hos vores samarbejdspartnere!
Vi kan nu som noget nyt også tilbyde fanklubbens helt egne våde varer:

Fanklubbens egne øl:

Se mere om fanklubbens øl HER

Fanklubbens egen vin:

1892 Rødvin (RISERVA). Salice Salentino er et af de bedste DOC-områder i Italien. Med en beliggenhed i Puglia langs Adriaterhavets kyst helt nede på Italiens hæl, skabes der store og fyldige vine. Denne vin er en fornem repræsentant for området med sin helt karakteristiske varme og fyldige smag. Syditaliens klima nærmest emmer ud af flasken, med en stor og saftig smag af modne blommer, kirsebær, blåbær og mokka på tungen. Perfekt til fyldige kødretter.

1892 Hvidvin (CHARDONNAY). Det sydøstlige Australien har det perfekte klima til at lave frugtige og fyldige vine. Denne Chardonnay er en fin repræsentant for området med fylde, let Chardonnay-fedme, men først og fremmest dejligt frisk og meget nem at drikke. Perfekt til lettere forretter og til at nyde i godt selskab.

Du kan købe de to vine her:

Fyns Vinkompagni (gratis levering ved køb for over kr. 500,00. Brug rabatkoden: liverpool)

Fanklubbens egen rom og gin:

Liverpool FC Fan Club Danish Branch ROM: Ligesom John Barnes kommer noget af det bedste fra Caribien. Denne rom er en 15 år gammel rom, som består af to forskellige caribiske rom, der er melassebaseret og lagret på gamle bourbontønder.

Duft: sød karamel, brændt træ, kakao
Smag: vanilje, toffee, karamel, mandler, mørk demerara sukker og et strejf af honning.

42% alkohol

Liverpool FC Fan Club Danish Branch GIN:   Mo Salah foran mål er lig med ægte klasse – det samme er denne klassiske London dry gin.

Det vil sige at den er destilleret med alle ingredienser på samme tid, og kun tilsat vand for at holde spiritusprocenten ensartet fra flaske til flaske. En imponerende premium gin.

Smag: Enebær i begyndelsen, herefter kommer der noter lidt spansk citrus, kardemomme, ingefær og en en anelse koriander. Diverse “botanicals” er med til at fremdrive en yderst velbalanceret smag, som kommer til udtryk i denne fantastiske gin, som vi får destilleret i kobber potstills hos vores producent i Holland.

41% alkohol

Du kan købe de to flasker her:

Romdeluxe (Alle køb er med fri levering)

Herunder kan du finde andre rabatter og fordele:

Travel Sense:

travel_300x50
Du kan som medlem af fanklubben få 5% rabat på rejser til Liverpool hos Travel Sense.
Husk, at du skal være medlem af fanklubben for at opnå rabatten!
Rabatkoden der skal benyttes ved bestilling er: lfcfanklub
Find dine rejser til Liverpool her: www.liverpool-fc.dk/rejser

Sam Dodds:

samdodds_dk_branch

Du kan nu som medlem af fanklubben få 10% rabat på ALT merchandise hos Sam Dodds!
For at opnå rabatten, skal du registrere/oprette dig her: https://www.samdodds.com/da-dk/register-danish-branch

Fyns Vinkompagni:

Du kan som medlem af fanklubben få 10-20% rabat på Liverpool-relateret vin og spiritus.
For at opnå 20% rabat på You’ll Never Walk Alone vinene fra Claymore, så brug rabatkoden: ynwavin
For at opnå 10% rabat på spiritus fra Liverpool Gin, så brug rabatkoden: ynwaspiritus
For at opnå fri levering ved køb af over kr. 500,00, så brug rabatkoden: liverpool
Find de Liverpool-relaterede produkter her: www.fyns-vinkompagni.dk/215-liverpool-vin-spiritus