Fødselsdagsquiz

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 7 – 2021/22

Den 3. juni kan Liverpool Football Club fejre sin 130-års fødselsdag.

I den anledning går turen i denne quiz ned ad Memory Lane – eller snarere ned i historiebøgerne.

Du får ti spørgsmål om nogle af de mest betydningsfulde personer i Liverpool FC’s 130-årige historie.
Nyd turen. Held og lykke.

Sidste frist for deltagelse er den 9. juni 2022.

Der udtrækkes tre vindere, som vil modtage hver en præmie. Præmierne er sponsoreret af Fodboldfan-Shoppen.dk.

Spørgsmål vedrørende quizzen rettes til Andreas Vigsø – andreas@liverpool-fc.dk

1: Hvilket år blev Bill Shankly kåret til årets manager i England?

2: Hvilke tre trøjenumre optrådte Steven Gerrard i på Liverpools førstehold?

3: Hvad hedder Liverpools grundlægger?

4: Sir Kenny Dalglish kunne mange ting med en fodbold, og i 1982 lykkedes det endda skotten at score direkte på hjørnespark. Hvem var modstanderen?

5: Hvilken position spillede legenden Elisha Scott?

6: I 1983/84-sæsonen vandt Liverpools mest scorende spiller nogensinde, Ian Rush, Den Gyldne Støvle som beviset på at være topscorer på tværs af de europæiske fodboldligaer. Hvor mange ligamål scorede Rush i sæsonen?

7: Hvor mange mesterskaber vandt Bob Paisley?

8: Hvem har spillet flest kampe for Liverpool under Jürgen Klopp?

9: Legendariske Billy Liddell har rekorden som Liverpools ældste målscorer nogensinde. Hvor gammel var Liddell, da han scorede sit sidste mål for Liverpool?

10: Hvem var bestyrelsesformand i Liverpool fra 1973-1990?