Fanklubbens billetter

Fanklubbens billetter i sæsonen 2017/18

Fanklubben trækker lod om billetter til følgende hjemmekampe i efteråret 2017. Bemærk, at kampene kan blive flyttet på grund af tv og pokalkampe med mere. Bestil fly og hotel som du kan ændre!

Crystal Palace – NY ANSØGNINGS FRIST!
Lørdag den 19. august klokken 15.00 (BST)
Ansøgningsfrist: Torsdag den 20. juli klokken 20 – OBS Fristen kan blive ændret med kort varsel af Liverpool FC

Arsenal
Lørdag den 27. august klokken 16.00 (BST)

Manchester United
Lørdag den 14. oktober klokken 15.00 (BST)
Ansøgningsfrist: Torsdag den 17. august klokken 20

West Bromwich Albion
Onsdag den 13. december klokken 19.45 (BST)
Ansøgningsfrist: Torsdag den 20. oktober klokken 20

Swansea
Tirsdag den 26. december klokken 15.00 (BST)
Ansøgningsfrist: Torsdag den 26. oktober klokken 20

Sådan gør du:

Skriv en mail mærket ”Ansøgning om billetter til (klubnavn)” til webmartin@liverpool-fc.dk.
I kan højst være fire, som søger om billetter i samme mail. Fanklubbens billetter bliver fordelt ved lodtrækning blandt ansøgerne. Alle, som skal have billet og adgang til stadion, skal være medlem af den danske fanklub, og alle skal have have et Light eller Full Official Membership i Liverpool FC. Junior Membership gælder for børn. Kontroller, at jeres medlemsskaber er fornyet og gyldige til sæsonen 2017/18. Du kan IKKE bestille billetter på et International Official Membership, og du er selv ansvarlig for at sikre, at du har korrekt medlemskab af Liverpool FC. Det er plastickortet fra Official Membership, der bliver aktiveret som billet til kampen. Alle, som søger om billet, skal: Gå ind på http://www.liverpoolfc.com. Gå ind under Tickets. Klik på My account og log ind. Gå ind under Friends and family. Tilknyt fanklubben til din account.
Customers fancard: 10074518
Customers surname: Branch Aalborg

I kan i første omgang ikke se, at fanklubben er tilknyttet jeres konto. Men når vi har gjort det samme med jeres data på fanklubbens konto, vil I kunne se det.

Det er vigtigt, at alle numre i jeres ansøgninger er tilknyttet fanklubbens konto. Ellers kan I ikke få billet via fanklubben.

Fanklubben kan ikke hjælpe med kort, fordi det er et personligt medlemskab, du tegner hos Liverpool FC.
Du ved selv, om du har modtaget dit kort fra Liverpool FC.
Har du ikke et medlemskab, kan du ikke bestille billetter via fanklubben.

Det er ikke muligt at blive efter-indmeldt inden en kamp, fordi det er kortnummeret, som der bliver bestilt på.

Skriv kun én mail, selvom du søger til flere kampe. Du kan kun få billet til en kamp af gangen, men søger du til flere kampe i samme mail, kan du være med i lodtrækningen til alle dine søgte kampe.
Du kan altså godt søge til flere kampe i samme mail, men skriv en prioriteret liste, hvis du kun ønsker at vinde en gang.

Din mail skal indhold følgende oplysninger for alle billetsøgende for at komme med i lodtrækningen:

• Kamp eller kampe som ansøgningen gælder

• Navn som det står på plastickortet fra Official Membership

• Medlemsnummer i den danske fanklub

• Medlemsnummer i Liverpool FC Official Membership

• Telefonnummer til kontaktperson

Søg kun billetter hvis I er sikre på, at I vil af sted. Det er surt for andre medlemmer, hvis de ikke får billetter til kampen, og I melder afbud. Det er strengt forbudt at videresælge sin adgang til stadion. Bliver I på nogen forhindret i at bruge jeres kort, skal I kontakte Martin Jensen, som vil hjælpe med at finde en løsning i forhold til Liverpool FC. Martin svarer gerne på relevante spørgsmål, men I får ikke en bekræftelse på jeres ansøgning. Mailserveren kommer med en automatisk meddelelse, hvis jeres mail ikke er gået igennem. Når lodtrækningen er foretaget, kommer der senest et par dage efter en mail med enten Tillykke og mere information eller Bedre held næste gang.

Vi får mange henvendelse om billetter.
Men vi har ikke mulighed for at sælge eller skaffe billetter til andre kampe, end dem vi annoncerer her på hjemmesiden eller i medlemsbladet.
Se i vores rejseguide, til hvordan du kan få fat i billetter til Liverpools kampe. Rejseguiden finder du i menuen øverst til højre.