Kommende kampe:

50 års Liverpool historie fortalt med trøjer 07/08

07/08 sæsonen gav som de to foregående løfter om nye tider på Anfield med masser af talent, gode indkøb og eksisterende stjerner i udvikling holdt oppe af fede opgør mod de øvrige top-4 klubber krydret med skuffelserne på mareridtsteatret og enkelte andre svipsere undervejs!
Mascheranos enorme motor og drive, målmaskinen Torres, Captain Fantastic i en skarp udgave, Riises vanvidsdrøn/aktioner fra venstre flanke! Vi var i toppen og landede vel lige midt imellem begreberne succes og fiasko…

 

Lige midt imellem er nok den rette betegnelse for sæsonen, da den ikke kommer på de forreste sider i vor glorværdige historiebog. Intet sølvtøj for anden sæson i træk, ingen Cup succes og vigtigst af alt: et betændt ledelsesmiljø uden den rette ånd og styring!
Et CL semifinalenederlag til oliegiganterne Chelsea var vel ok efter fine kampe med Milan og Gunners.
Der blev luget godt ud og købt godt ind, talentmiljøet var excellent, men det er desværre på ejerskab, at sæsonen vil stå tydeligst fremover! Investeringer/udvikling gik totalt i stå og stagnering og forfald lurede trods Gicks og Hillet løfter om nyt anlæg både her og der, vi var på vej! Men mod hvad?? Storhed eller forfald? Eller lige midt imellem.
 
Ind:
Voronin
Benayoun
Torres
Babel
Lucas
Itandje
Leto
Plessis
Skrtel
Mascherano
 
Ud:
Dudek
Fowler
Garcia
Gonzales
Bellamy
Cisse
Paletta
Padelli
Zenden
Pongolle
Sissoko
Peltier

Fakta for sæsonen

 

Formand: Tom Hicks & George Gillett

 

Manager: Rafael Benitez

 

Premier League: 4. plads

 

FA Cup: femte runde

 

Liga Cuppen: kvartfinalen

 

Champions League: semifinalen

 

PL topscorer: Fernando Torres (24)

 

Alle turneringer: Fernando Torres (33)

Leo Vegas Sport