Kommende kampe:

50 års Liverpool historie fortalt med trøjer – 16/17

Før en af de vigtigste kampe på mange parametre er det måske skæbnen, der gør, at vi er nået til sæson 2016/17 og mod nye tider nok en gang!
Klopps første hele sæson som startede med den fantastisk 4-3 sejr over The Gunners efterfulgt af et 2-0 nederlag til Burnley og det blev et meget godt billede af den sæson – gode resultater mod rivalerne kombineret med skuffende nederlag til hold fra nederste ende af tabellen.

Det gik fint frem til december, hvor et træls nederlag til Bournemouth vendte bøtten! Til gengæld bankede vi City og var halvvejs godt med i toppen af tabellen. Så kom en periode med overraskende pokalnederlag og nederlag på stribe til Swansea, Hull og Palace, men med Cans fede mål mod Watford fandt vi atter rytme og sikrede os CL-pladsen med den gode tysker ved roret! Uden at bruge mange penge blev det en godkendt sæson og en fed klubkultur var i støbeskeen.

Årets spiller blev Lallana, men Mane og Coutinho viste også fine takter og med udsigt til køb af CB, backs og midtbanespillere var vejen banet for mere kontinuitet og CL succes……….vi var på vej!
Vi sagde goddag til Matip, Karius, Mane, Klavan og wijnaldum og farvel til en lang liste af Brendans disciple: balotelli, Luis Alberto, Benteke, Joe Allen, Ibe, Skrtel, Toure og Enrique


Herunder er holdet, som Lars Fomsgaard ville have stillet med, hvis han var manager for Liverpool.

Fakta for sæsonen

 

Formand: Tom Werner

 

Manager: Jürgen Klopp

 

Stadion: Anfield

 

Premier League: 4. plads

 

FA Cup: 4. runde

 

EFL: Semifinalen

 

PL topscorer: Philippe Coutinho & Sadion Mané (13)

 

Alle turneringer: Philippe Coutinho (14)

Leo Vegas Sport