Kommende kampe:

Liverpool – West Ham 24/25 LC Kampoptakt

Skrevet af Lasse Callesen

Dejlig sejr i weekenden, som jeg desværre var forhindret i at se. Men ud fra hvad jeg har læst og hørt, så var det en fin indsats. Hvilket er dejligt ovenpå nederlaget mod Forest og kampen mod Milan. Det er svært at vide, hvordan holdet reagerer efter et nederlag og en kamp mod et af de største hold i Europa.

En rigtig god uge for os i forhold til at få en forståelse for, hvor holdet er henne mentalt.


Nu venter der så den mindst attraktive turnering: Liga Cuppen. Den er først for alvor interessant for os fans når vi kommer hen på den anden side af jul. Men det ærgrer mig nu stadig lidt, at vi trækker West Ham, som er en noget bedre modstander end det vi ellers kunne trække. Det er en god turnering at få spilletid i for dem, som ikke spiller fast og talenterne kan vise sig frem. Hvis vi altså havde trukket et hold fra rækkerne under os.


West Hams sæsonstart har ikke været god. Det er blot blevet til fire point i fem kamp og de roder rundt i den dårlige ende af tabellen. Det er ellers et hold, som de seneste sæsoner har været rigtig godt med i toppen af ligaen og har været svære at spille imod.

Det er en anden hverdag de er vågnet op til i London. Derfor tror jeg også, at de stiller med et relativt stærkt hold onsdag aften. De har brug for at finde formen og komme tilbage på sporet i ligaen. Der kan selvfølgelig blive sparet en spiller eller to.

Vi ved at West Ham har nogle rigtig gode offensive spillere, Bowen er nok den mest fremtrædende, som Klopp i øvrigt roste ved flere lejligheder og bl.a. kaldte Bowen for hans yndlingsspiller. Han er forfærdelig at spille imod.


Vi kommer til at ryste posen en smule. Vi har flere spillere, som næsten ikke er blevet luftet i denne sæson og det er dette opgør er oplagt. Og så har det været stort set samme hold, som vi stillet med i alle kampe, der er ikke blevet roteret meget. Så det er forståeligt, hvis, der er nogen der ville være lidt trætte, som Slot selv var inde på, på tirsdagens pressemøde.

Alisson er ikke klar, så Kelleher starter på kassen.


Der vil nok være en del ændringer og en flok spillere, som ikke har spillet meget sammen under Slot. Spillerne er selvfølgelig trænet i taktikken, men der kan mangle noget timing og forståelse for spilmønstrene. Men jeg forventer at det bliver bedre i løbet af kampen.

Jeg tror vi ser Chiesa fra start, hans form er dog ikke til 90 minutter. Men han vil have godt af længere spilletid og få en ordentlig fornemmelse af tempoet i England og det giver en god idé om, hvor langt han er fra at kunne spille 90 minutter.
Hvis Slot vælger at spare det meste af vejen rundt, så tror jeg mere eller mindre holdet, kommer til at give sig selv.


Jeg håber på en 2-0 sejr, men jeg kan også sagtens se den ende uafgjort og så den bliver afgjort på straffespark.

Leo Vegas Sport