Kommende kampe:

Medlemsbladet

Medlemsblad nr. 6 –

maj – 2023/24

*** På gaden i uge 18/19 ***
Udgivelsesterminer for sæsonen/manglende levering. Se i bunden af siden.

Skærmbillede 2024-05-05 kl. 19.27.41

EN ÆRAS GENKLANG: JAN MØLBYS PERSPEKTIV PÅ JÜRGEN KLOPPS ARV

I et landskab, hvor fodboldens hjerte er under forandring på godt og ondt, deler Jan Mølby sine tanker om klubbens rejse gennem tiden med et særligt blik på æraen under Jürgen Klopp. Mølby, der selv har tilbragt 12 år iført den røde trøje og siden har kunne kalde Liverpool for sit hjem, maler et billede af en klub, hvis puls har fundet en ny rytme under Klopps ledelse. Fra de dybe bånd, der forbinder klubben og dens globale fanskare, til Klopps evne til at efterlade et varigt aftryk på Liverpool som by, reflekterer Mølby over den transformation, han har været vidne til. Det er en fortælling om kontinuitet og forandring, om at bevare en arv, mens man skriver nye kapitler, og om, hvilke kvaliteter der skal definere den næste manager, som skal bære faklen videre..

[…]

 
 

KLOPP OG LIVERPOOL HAR VÆRET DET PERFEKTE MATCH

Til sommer forlader Jürgen Klopp Liverpool, og det bliver et stort tab for alle i og omkring ikke bare klubben, men hele byen. Den tyske manager har efterladt et enormt indtryk, der er beundringsværdigt, hvis man spørger Viaplays fodboldekspert Per Frimann. Han mener, at Klopps ledelsesstil og personen Jürgen Klopp har været en af grundstenene til den store succes, som klubben har opnået de senere år, hvor hans særlige evne til at spotte talenter særligt har spillet en rolle.

[…]

 

KLOPPS SIDSTE KAPITEL: NU GIK DET LIGE SÅ GODT!

Lige som man glædede sig over, at Liverpool er i gang med en god sæson, blev Liverpool-fans verden over ramt af et lyn fra en klar himmel fredag den 26. januar. Det var ved middagstid, at nyheden om, at Jürgen Klopp trækker sig tilbage som manager for Liverpool efter den igangværende sæson, dukkede op på Liverpools hjemmeside. Jeg måtte selv kigge på min telefon et par gange og sunde mig et øjeblik. Tiden syntes at stå stille, det virkede som om, at ens kæreste lige havde slået op med en. Det tog ikke mange minutter, før sociale medier var fyldt med nyheden, og teorier om hvorfor Klopp havde valgt at sige op begyndte at cirkulere. Liverpool FC offentliggjorde heldigvis en video, hvor Klopp forklarer hans beslutning. Medier og fans var naturligvis chokerede over nyheden, især da Klopps kontrakt egentlig løb indtil sommeren 2026. Dette blev ”Breaking news” – og med rette.

[…]

 

TALENTERNE STRÅLER I KLOPPS SIDSTE TID

I sommerens transfervindue valgte man ikke at styrke bagkæden, en beslutning som ikke alle Liverpool-tilhængere var enige i. Både det centrale forsvar og højre back-positionen så tyndt besatte ud, især i tilfælde af en skade til Trent Alexander-Arnold. Som sæsonen er skredet frem, har løsningerne dog vist sig at findes i egen ungdomsafdeling. Både Jarell Quansah og Conor Bradley har taget Liverpool med storm, og de har begge etableret sig som fuldgode erstatninger for Joël Matip og Trent Alexander-Arnold, hvor førstnævnte har siddet ude størstedelen af sæsonen.

 

[…]

 

DEN TUNGE ARV EFTER JÜRGEN KLOPP

Da perioden med chok og fortvivlelse havde lagt sig efter Klopps udmelding om sin kommende afsked med Liverpool, begyndte spekulationerne straks at opstå om, hvem der så skulle være hans arvtager. Et eftertragtet job, men også store sko at udfylde.

[…]

 

HISTORIEN BAG BILLEDET MØDET MED MANDELA

Efter mere end 27 år i fængsel blev Nelson Mandela løsladt i 1990. Dette skelsættende øjeblik blev et vendepunkt i historien, og kun få år senere opnåede Mandela en af de højeste æresbevisninger i sit land, da han blev indsat som præsident for Sydafrika. I denne forandringens tid besluttede Liverpool FC at aflægge et besøg for at hilse på den nyindsatte præsident.

[…]

 

LIVERPOOLS TILBAGEVENDEN TIL EUROPÆISK FODBOLD

Sæsonen 1991-1992 var Liverpools første skridt tilbage i europæisk fodbold efter den mørke skygge kastet af Heysel-tragedien. Dette var en sæson indhyllet i genoprejsning og fornyelse, da klubben skulle navigere gennem efterdønningerne fra fortidens tragedier. Med Graeme Souness ved roret og en blanding af erfarne kræfter og lovende talenter, var dette ikke kun en fodboldmæssig tilbagevenden men også en moralsk prøvelse. Midt i denne periode af omstrukturering og forhåbning mødte Liverpool det finske hold Lahti, som havde sikret sig det finske mesterskab for femte gang i 1991 og dermed kvalificeret sig til UEFA Cuppen. De stod over for en udfordrende opgave, da de i første runde blev parret op mod Liverpool, Englands daværende nummer to.

[…]

 
LÆS DE FULDE ARTIKLER, OG MEGET MERE I DETTE NUMMER AF MEDLEMSBLADET

 

Ønsker du at modtage medlemsbladet  You’ll Never Walk Alone?

Dato for omdeling af medlemsbladet 2023/24

  • Blad Nr. 1 – Uge 35/36

  • Blad Nr. 2 – Uge 41/42

  • Blad Nr. 3 – Uge 47/48

  • Blad Nr. 4 – Uge 1/2

  • Blad Nr. 5 – Uge 10/11

  • Blad Nr. 6 – Uge 18/19

  • Blad Nr. 7 – Uge 26/27
Leo Vegas Sport