Kommende kampe:

[Afstemning] Bedste spiller efter 19 kampe 18/19 sæsonen

Vi har netop spillet vores nr. 19. kamp i Premier League og der mangler i skrivende stund kun én kamp torsdag aften. En kamp der ikke har den store indflydelse på Liverpool FC.

De tørre facts er, at Liverpool er på 1. pladsen i Premier League seks point foran Spurs på 2. pladsen og syv point foran Man City på 3. pladsen. Chelsea er 11 point efter, Arsenal 13 og man utd er 19 point efter.

Liverpool har endnu ikke tabt en eneste kamp i denne sæson, hvor det indtil videre er blevet til 16 sejre og kun tre uafgjorte. Det er klubbens bedste sæson start til dato i den bedste engelske række. Desuden kan det nævnes at Alisson har holdt buret rent i 11 kampe og der kun er gået syv mål ind og Alisson har allerede nu 12 clean sheets.

Salah er topscorer med 12 mål og har lavet seks assists. Mané syv mål og et assists, men Shaqiri lukker top tre med seks mål og to assists. Vi skal sparke på mål 15,8 gange inden bolden går i mål. Det er tredje dårligst i ligaen. Chelsea er på 16,2 og Man City 18,1. Man kan dog sige at vi kommer frem til flere chancer både de gode og dårlige, for f.eks. er Burnley på 20. pladsen med 8,5 skud pr. mål.

Værd at bemærke er, at Shaqiri kun har spillet 717 minutter i PL, mens Mané har 1438 og Salah 1580. Det er et mål eller assists pr. 89,6 minut for Shaqiri. Salah er en anelse bedre med 87,8 minutter pr. mål eller assists. Mané bruger i snit 179,7 minutter.

Forsvarskæden har bidraget med udover de 12 clean sheets med fire mål (Alexander-Arnold, Van Dijk, Matip og Lovren én hver) og syv assists (Robertson og Alexander-Arnold tre hver, Van Dijk én).

Mangler du rom eller gin til nytår? Hvad med at køb fanklubbens?

De fem spillere der har spillet mest er Alisson (1710 minutter), Van Djik (1675), Salah (1580), Robertson (1522) og Mané (1438).

Der er indtil videre givet 16 gulekort og et enkelt rødt, som Henderson fik efter to gange gult imod Watford. Det gør os faktisk det pænest spillende hold i ligaen, hvor vi er placeret på en 20. plads. 19. pladsen har Man City og det hold med flest advarsler er Southampton med 39 gule og et rødt.

Vi er det hold der har bolden 3. mest i ligaen med 57,5% (delt med Arsenal). Man City (63,9%) og Chelsea (61,7%) har bolden mere end os.

 

Alle ovenstående data er fundet på www.whoscored.com og er kun for Premier League.

 

Men hvem har været Liverpool FCs bedste spiller i de første 19 kampe?

For at komme i betragtning til listen skal man have spillet minimum 700 minutters fodbold.

Beklager, der er ingen aktuelle afstemninger.
Leo Vegas Sport