Kommende kampe:

Aston Villa – Liverpool kampoptakt 22/23

Anden juledag kl 18:30 møder vi Aston Villa i Premier League.

Skrevet af Torben Poulsen

 

Glædelig Jul, skal vi vist starte med at skrive. Og lad os håbe at julen varer længere end til påske denne gang. Gaverne skal vi ikke dele ud, nej nu skal der lukkes af og vi skal være modtageren.

 

At skulle skrive en kampoptakt til en ”ny’’ sæsonstart er vist lidt at de usædvanlige. Premier League genstarter efter at have været afbrudt af VM. Forhåbentlig første, sidste og eneste gang man finder på at afholde en sådan turnering midt inde i ligaernes afvikling.

 

2 træningskampe og en tabt Carabao cup kamp har vi med i bagagen, når vi mandag skal møde et hold der heller ikke har haft en god sæsonstart. Villa kan som Liverpool se frem til at genstarte/kickstarte resten af turneringen. I Villa kunne man ikke bruge Gerrard, da nederlagene blev for mange. Og Liverpool har vist allerede opbrugt deres antal af nederlag for at kunne tale med om mesterskab. Så det er kun lutter sejre fra nu af hvis vi også i næste sæson skal spille Champions League!

 

Jeg forventer et Liverpool hold med masser af gå på mod og spillere som er sultne efter fornyet succes. Og jeg tror faktisk på at vi får en sejr.

3-0 ville være fantastisk.

Leo Vegas Sport