Kommende kampe:

[Blog] Bournemouth – Liverpool 16. spillerunde

Lørdag klokken 16.00 imod Bournemouth, kampen kan ses TV3 Max og Viaplay.

Sikke en kamp i onsdags. Klopp sparede spillere og alligevel var der fuld fart på holdet. Dejligt at se reserverne kunne tage kampen op imod bysbørnene og give dem en overhaling.

Nu er det tilbage imod de lidt mere jævne hold i ligaen. Spørgsmål et, hvordan Klopp griber kampen an. Indsatsen i onsdags fra Origi og Shaqiri bragte dem kun tættere på start 11´eren. Jovist Salah og Firmino er sikre første valg, men  Salah  er ikke i form så er spørgsmålet om Klopp skal bænke ham igen? Anklen giver helt sikkert også problemer for Salah, som muligvis var årsagen til han sad på bænken i onsdags. Hvis jeg var i Klopps sko ville jeg lade Origi eller Shaqiri starte inde. En ting er at de har hans tillid når de snakker, men når de går ud og viser alle på den måde, at de er klar når nødvendigt, så skal det også belønnes. De kender helt sikkert deres plads, men det er vigtigt for alle, at ingen føler sig sikre. Måske har Salah desuden godt af endnu en kamp på bænken, gør ham lidt indebrændt.

Og hvor vil jeg dog gerne have at vi snart holder buret rent. Vi har godt nok ikke været effektive på den front, men det kan også kost lidt i den anden ende, hvis der er for stort et fokus på forsvaret, det er en svær balancegang, men selv små hold får scoret på os uden de har enorme chancer.

Bournemouth er uden Wilson, da man ikke må spille imod den klub man er udlejet fra. De har fået point fra de store hold i denne sæson og skal ikke undervurderes, men de er placeret med et par point over nedrykningsstregen. Så vi skal ikke tage for let på det.

Leo Vegas Sport