Kommende kampe:

[Blog] Burnley – Liverpool, 4. spillerunde

I aften klokken 18.30 møder vi Burnley på udebane.

Kampen kan ses på 3+ og Viaplay.

Vi er kommet skide godt fra land i ligaen. Maksimum point, som det eneste hold i ligaen og har allerede fået lagt lidt afstand til “the usual suspects”, hvilket er ret lækkert og helt sikkert før eller siden bliver rart med lidt afstand at gi´ af. Det så vi desværre i sidste sæson.

Spillerne var i hopla imod Arsenal og spillede dem ud af banen i en imponerende indsats, med meget få udfald undervejs. Arsenal var dårlige, men det var bestemt pga. spillernes indsats, som gav os overhånden imod dem. Fortjent tre point imod London klubben. Jeg håber dog ikke vi ser os gå ned i gear på samme måde igen – forståeligt nok at tempoet bliver taget ud af kampen ved 3-0, men ingen grund til at vi giver dem et lille håb.

Jeg forventer vi stiller op i stort set samme opstilling i aften, som vi gjorde imod Arsenal (det her er skrevet før Klopps pressemøde fredag, så der er ikke taget højde for evt. nye skader). Det har været hans go to hold i langt de fleste af kampene. Og det eneste, som kan være tvivlsomt er de tre på den centrale midtbane og evt. højreback. Der var lidt pladder om Mané skulle hviles. Den mand kan jo løbe i ugevis uden at stoppe. Og han er aldrig skadet.

Burnley har haft en fin sæsonstart med fire point i de første tre kamp. Point i de to kampe, som man ville forvente at de ville få (Watford uafgjort og sejr over Saints) og et nederlag imod Arsenal. Et nederlag til Sunderland i Carabao cuppen var nok ikke liiige det de havde forventet inden kampen.

De kan måske drille os en smule og forsøge at lukke godt i bagud. Men vi er kæmpe favoritter inden kampen.

Kampens resultat: 0-3.

Leo Vegas Sport