Kommende kampe:

[Blog] De udlejede spillere november og december 2019

Så er november og december gået. November bliver aldrig undertegnedes yndlingsmåned, hvor det bliver stadigvæk mørkere, koldere og så er der altid landsholdspauser. Det sammenholdt med at alle går i Black Friday baglås, giver den værste månedskombination på året. Nå ja, det skulle da ellers lige være når PL lægger stille, men der er det i det mindste varmt (varmere) og lyst udenfor.

I december begynder vi dog, at gå den rette vej igen. Dagene bliver langsomt(!) længere, og der er dejlig meget fodbold at se. Måske lidt for meget for Liverpools vedkommende denne december, men det er som bekendt endt godt. Eller mere end godt. Det går over al forventning. Under 5 måneder til sæsonafslutningen den 17 maj. Gid vi dog bare kunne fløjte af nu!

Ligeledes er det glædeligt, at der ikke er landholdspause før engang i 2020. Det er nærmest blevet en sport blandt Liverpool fans, at udtrykke sig negativt om landsholdspauserne, men for pokker hvor er det dog også kedeligt ift. det det hele drejer sig om – Premier League.

Nå, men denne blog handler om vores udlejede spillere og hvordan de har klaret sig gennem denne november og december. Nogle af spillerne har haft det sjovere end andre. Men det er vel også kun fortjent, at solen skinner lidt på Karius efter hans seneste 18 måneder. Nå ja, og så bliver AGF nævnt positivt undervejs, hvilket jeg lover ikke sker igen.

Spillerne

Harry Wilson – Bournemouth

Total i udlejningsperiode 19 kampe – 6mål – 1 gult kort.

Vi starter som sædvanlig med Harry.

Har har gang i en god sæson, som alle nok efterhånden er klar over. Han er absolut en Premier League spiller. 14 gange er han startet inde og 5 gange er han kommet fra bænken. Det har kastet 6 mål af sig, hvor de alle pånær 1, er kommet fra højrekanten. Det er stærkt for et hold som Bournemouth, der ikke ligefrem sprudler med mål pt. Hans betydning kom bl.a. til syne mod Spurs, hvor han kun fik 27 minutter. Han kom ind, da Bournemoth var nede 3-0. På de 27 minutter lavede han 2 mål og var tæt på at skaffe point til Bournemouth. Klasse.

Skal de negative briller på, kan man nævne at han kun har spillet fuld tid 2 gange i sæsonen. Men det er ikke så unormalt at kanter skiftes ud/ind i løbet af kampene.

Wilson var i øvrigt et smut tilbage i Liverpool i løbet af december for at få undersøgt en skade. Ikke noget alvorligt, da han har spillet efterfølgende, men han var ude i et par kampe.

Mit personlige bud er i øvrigt at Bournemouth ryger under stregen snart. Ikke at de nødvendigvis rykker ned, men at de snart er under stregen.

 

Marko Grujic – Hertha Berlin

Total i udlejningsperiode 17 kampe – 3mål  – 1 assist– 5 gule kort.

Jøsses Hertha Berlin havde en dårlig november måned. 4 kampe 4 nederlag. Hertha tabte 1-0 til Union Berlin, 4-2 til Leipzig (hvor Grujic sad på bænken hele kampen), 4-0 til Augsburg (!!), hvor Grujic fik sin laveste karakter hidtil i sæsonen og 2-1 til Dortmund. En rigtig øv måned for Grujic.

Ud røg manager Ante Covic og han blev erstattet af Jürgen Klinsmann, som de fleste nok genkender. Det gav en noget bedre december.  Her var Grujic med til at skrabe 7 point sammen. Blandt andet med sejr ude over Bayer Leverkusen og 2-2 ude mod Eintracht Frankfurt, hvor Grujic tilmed kom på tavlen og lavede assist. Han sad dog ude mod Gladbach i efterårets sidste kamp pga. Karantæne.

Sheyi Ojo – Rangers FC

Total i udlejningsperiode 29 kampe – 5 mål –  7 assists – 2 gule kort.

Et par måneder, der primært har budt på indhop. Ojo fik en startplads mod Feyenoord i Europa League, samt mod Hearts i Liga cuppen. Dog sad han ude i Liga Cup finalen, der blev tabt med 1-0 mod Celtic.

Bliver dog stort set indskiftet i hver kamp, så en smule spilletid bliver det da til. Minutterne er dog desværre er faldende. Det er således kun blevet til en lille times spilletid i hele december. Det har dog alligevel kastet 2 assist af sig. Begge i 5-0 sejren over Hearts. Pt. kan hverken Ojo eller Liverpool være helt tilfredse med hans spilletid.

 

Ben Woodburn – Oxford United

Total i udlejningsperiode 13 kampe – 1 mål –  5 assists

Woody blev desværre skadet i starten af oktober og forventes ude indtil januar med en brækket knogle i foden

 

Allan – Fluminense

Allan er tilbage i Liverpool på U23 holdet. Han har haft et godt ophold i Brasillien og man kan forvente, at han får et permanent skifte dertil eller et sted i Europa. Han har gennem hele sin tid i England bøvlet med arbejdstilladelse. Kontraktudløb til sommer.

 

Taiwo Awoniyi – Mainz 05

Total i udlejningsperiode 6 kampe

Awoniyi fik sjældne spilleminutter mod hhv. Hoffenheim og Augsburg. Mod Hoffenheim blev det til 15 minutter i 5-1 sejren og var dermed ”gratis” at spille. Mod Augsburg blev det til en halveg i et 2-1 nederlag, hvor han kom ind i pausen. Det fungerer vidst ikke rigtigt.

 

Kamil Grabara -Huddersfield

Total i udlejningsperiode 25 kampe – 42 mål lukket ind – 4 clean sheets – 2 gule kort.

Huddersfield har det forsat svært og ligger pt. på en 20 plads i Championship. Dog med noget afstand ned tilde øvrige bundhold. Med de positive briller på, kan man sige, at Grabara får masser af spilletid og har rigeligt at lave. Han får dog kun 1.08 point per kamp, og indkasserer næsten 2 mål pr. Kamp. Det må ramme selvtilliden en smule. Men dejligt, at en af vores udlejede får så mange minutter.

Han havde dog nok fået en del flere point og indkasseret færre mål, hvis han havde taget en tørn mere i AGF, sådan som de klarer sig pt. Men opholdet i Huddersfield giver nok lidt mere hår på brystet.

 

Ovie Ejaria – Reading

Total i udlejningsperiode 23 kampe – 3 mål –  3 assists

Igen en af vores spillere, der får en masse minutter. Reading ligger på en noget gennemsnitlig 14. plads, men har hentet hele 12 point i de sidste 5 kampe. Her har Ejaria spiller fuld tid pånær 4 min mod QPR.

Han optræder primært som midt midt, hvor han har spillet i 16 af kampene. Det er også derfra han har scoret sine 3 mål, samt lavet 2 af de 3 assists.

Han kan absolut gøre sig på Championship niveau, men er nok ikke en spiller vi skal forvente os noget af i Liverpool.

 

Nat Phillips – VfB Stuttgart

Phillips er tilbage i Liverpool og udgår derfor af denne blog medmindre han udlejes igen.

 

Loris Karius – Besiktas JK      

Total i udlejningsperiode 21 kampe – 30 mål lukket ind – 6 clean sheets – 1 gult kort.

Karius er ved at få styr på det igen og heldigvis for det. Det lader til at være godt for ham, at han er kommet væk fra det enorme spotlight, der var på ham.

Der flyder der en masse videoer rundt på nettet, hvor hans fine form dokumenteres. Det skal dog siges, at de fleste redninger i videoerne, er nogle, man må forvente en målmand tager. Derudover giver han stadigvæk en del farlige reposter ud i feltet. Men han holder som regel boldene ude af målet.

Senest er der gået rygter om at Besiktas vil forsøge at leje ham igen. Altså ikke købe ham, som ellers var aftalt, hvis der blev opfyldt en række kriterier. Årsagen skulle lyde på noget manglende økonomi.

 

Herbie Kane – Hull City

Netop udlejet til Hull og vil fremadrettet indgå i denne blog.

Leo Vegas Sport