Kommende kampe:

[Blog] De udlejede spillere – September

Liverpool har, som altid udlejet en del spillere. Men hvordan står det til med dem og hvordan klarer de sig?

Nedenfor følger en oversigt over hvordan vores udlejede spillere har klaret September 2019.

De udlejede spillere

 

Harry Wilson – Bournemouth

Total i udlejningsperiode: 6 Kampe 3 mål

Stadigvæk den mest spændende af vores udlejede spillere. Sidste måned vandt han månedens spiller i Bournemouth med 2 mål i 3 kampe. Denne måned har budt på 1 mål i 3 kampe for et Bournemouth hold, som overrasker positivt i øjeblikket.

Wilson er hurtigt gået hen og blevet en vigtig del af Bournemouths offensiv, hvilket bl.a. har betydet at Jordan Ibe har fået noget længere til holdet.

Hans markedsværdi er ligeledes stødt stigende. Ifølge Transfermarkt lå hans værdi på 12 mio Euro den 13 juni 2019, mens den var på 18 mio euro den 12 september. En udemærket stigning på 50% på et kvartal.

Wilsons mål mod City kan stadigvæk godt tåle en gentagelse. Det kan i se nedenfor

Se Wilsons mål mod Manchester City her

Billedresultat for Liverpool fc wilson

Kilde: www.Liverpoolfc.com

 

Marko Grujic – Hertha Berlin

Total i udlejningsperiode:

Kampe 6 – Mål 2 – Gule kort 1

Ligesom sidste måned har september budt på 3 kampe og 1 scoring for den Serbiske slider, der fortsat imponerer i det tyske.

Han har yderligere spillet fuld tid i alle kampene Hertha Berlin. Et Hertha hold, der skranter lidt i øjeblikket. 7 point i 6 kampe og en 10 plads i ligaen er en skuffende start for hovedstadsholdet.

 

Sheyi Ojo – Rangers FC

Total i udlejningsperiode:

Kampe 6 – Mål 1 – Assist 2 – Gule kort 1

De seneste 4 kampe har kun kastet 1 assist af sig, hvilket er en smule skuffende for vores offensive kantspiller. Spilletiden har været fin, men der er ikke kommet det forventede output. Undertegnede skal være første til at indrømme, at jeg ikke har set kampene, og derfor ikke kan udtale mig om selve præstationerne.

 

Ben Woodburn – Oxford United

Total i udlejningsperiode:

9 kampe – 1 mål – 3 assist

Også Woodburn er gået lidt i stå. 3 kampe i september har ikke kastet scoringer af sig. Der er derimod kommet 2 assists i de kampe. Han nævner selv i et interview til Oxford Mail, at han håber på at lægge flere mål og assist til hans spil i de kommende måneder, og at Oxfords fans godt må forvente bedre præstationer.

Han blev desværre skadet i weekenden og forventes ude i omkring tre måneder. Han vender tilbage til Liverpool for at genoptræne indtil han er klar.

 

Allan – Fluminense

Total i udlejningsperiode:

17 Kampe – 1 assist – Gule Kort 7 – røde kort 1

Det er blevet til 4 kampe i denne måned for Allan. Klart den af vores spillere, der har spillet mest, men det er pga. den brasillianske sæson kører lidt skævt af de europæiske ligaer.

Allan får en masse værdifuld spilletid på den centrale midtbane i Fluminense, hvor han ikke bidrager med det store, hvis man ser på mål og assist (1 assist i 17 kampe). Han husere dog oftest på den defensive midtbane. Omvendt er han dog en stadigvæk vigtigere brik for holdet, hvilket betyder han er startet inde i ca 4/5 kampe (bl.a. karantæne har holdt ham ude).

 

Taiwo Awoniyi – Mainz 05

Total i udlejningsperiode:

Kampe 3

Det er kun blevet til en kamp i september måned. Han er stadigvæk ikke startet inde og har kun spillet 8% af minutterne.

Igen ser det ikke ud til at vi skal forvente for meget i denne sæson.

 

Kamil Grabara – Huddersfield

Total i udlejningsperiode:

8 kampe – 17 mål lukket ind

Det er ikke så godt for Grabara. Et stort drop kostede to point og fik træner Danny Cowley til offentligt at gå ud at forsvare ham. Så er man lidt under pres. Det samme er Huddersfield, som fortsætter den elendige start på sæsonen.

 

Ovie Ejaria – Reading

7 kampe – 2 mål.

En lidt stillestående måned for Ejaria. Det har været ok med spilletid, men der har ikke været det store output. Ejaria er ikke sikker mand i startopstilling, men han får som regel altid minutter i kampene.

Reading har i øvrigt købsoption på ham, når lejeopholdet er afsluttet.

 

Nat Phillips – VfB Stuttgart

4 kampe.

En eneste kamp har Nat Phillips spillet for topholdet i 2. Bundesliga i september. Resten har han set fra bænken.

Han skulle eftersigende ikke være helt vant til at spille seniorfodbold, hvilket har udmøntet sig i en del fejl. Ikke at det har været katastrofalt, men nok til at eksempelvis Badstuber, ser meget klogere ud. Der er absolut potentiale og det er også gået nogenlunde med at adaptere Tim Walters noget anderledes formation, hvor midterforsvarerne af og til ender som nr 10. Dog har det ikke været så gavnligt i september.

 

Loris Karius – Besiktas JK

Kampe 5 – 1 clean sheet – 9 mål lukket ind

Yderligere kampe i september måned har betydet yderligere drop. Han kom ikke helt heldigt fra land i Europa League, hvor han gav Slovan Bratislava føringsmålet. Han er aldrig kommet sig efter den aften i Kiev.

Senest har han selv udtalt, at han sagtens kunne se sig selv spille kampe for Liverpool igen.

Leo Vegas Sport