Kommende kampe:

[Blog] Kampoptakt Aston Villa – Liverpool (FA cup) 20/21

I aften kl. 20.45 møder vi Aston Villa i FA cuppen. Kampen kan ses på 3+ og Viaplay.

Lasse Callesen kigger frem imod kampen. Siden torsdag eftermiddag har der været tvivl om kampen blev afviklet pga. et større corona udbrud hos Aston Villa. Som gjorde at de bl.a. lukkede deres træningsanlæg ned. Men her fredag middag bekræfter Aston Villa at kampen altså spilles.

Ikke en optimal optakt for nogen af klubberne, Liverpool ventede bl.a. med at tage afsted til Birmingham fredag, i stedet for torsdag, som ellers er den normale praksis.

Der har været meget snak om Aston Villa vil stille med et U18 og U23 hold i aften. Og det bliver de nok nødt til for at mindske smitten. Det giver deres unge spillere en fantastisk mulighed, ligesom i Carabao cuppen for et år siden, hvor vi var til VM og måtte sende de unge. Så det kan være der kommer noget af den klassiske FA Cup gejst på banen. Men vi kommer uden tvivl til at savne den fra tilskuerpladserne.

Det giver Klopp nogle helt andre muligheder. Det er svært at gætte på forhånd, hvilken tilgang vi ville have, men nu kan han måske spare en eller to spillere yderligere, da modstanderne burde være af en knap så høj kvalitet. Så vi får næppe en overhaling på 7-2 denne gang. Klopp ryster uden tvivl posen og lader dem, som ikke spiller så meget starte og er der nogen der har skavanker så sidder de også over. Bænken tror jeg tilgengæld vil have rigeligt med saft og kraft, hvis vi mangler et mål eller to de sidste 20 minutter. Thiago kan også komme ind og få 20-30 minutter for at få lidt mere kampform.

Jeg tror på en 5-0 sejr.

 

 

 

 

Leo Vegas Sport