Kommende kampe:

[Blog] Kampoptakt Liverpool – Fulham 20/21

Søndag kl. 15.00 møder vi Fulham på Anfield. Kampen kan ses på Xee og Viaplay

Lasse Callesen står bag denne kampoptakt.

Normalt havde jeg tænkt at det her var en stensikker sejr. Men vores form er jo ikke skide god og imod Chelsea fik vi vores femte nederlag i træk på Anfield. Det er første gang i klubbens historie, at det er sket. Det vidner noget om den elendige form vi inde i. Kampen bliver ikke nem på nogen måde, Fulham nærmer sig holdene over nedrykningsstregen og kan komme á point med Newcastle, alt efter udfaldet af Toons kamp.

Jeg havde håbet på vi ville se Fabinho blive rykket op på midtbanen til kampen. Men med Kabak tvivlsom, så ender det nok med vi ser ham dernede igen. Det havde været en mulighed for at frigive nogle af midtbanespillerne offensivt, så vi kunne få lidt mere pondus. Ingen af de andre vi har tilgængelige i truppen er for alvor eksperter i det defensive, så det bliver med lidt for meget fokus på begge veje, hvor Fabinho vil kunne frigive mere energi fremadrettet hos de to andre.
Men tanken om Rhys Williams og Nat Phillips sammen tiltaler mig ikke voldsomt meget. Ikke at jeg vil være voldsomt tryg ved Kabak og en af de to. Men imod Fulham burde det være muligt, at satse en smule mere offensivt. Desuden vil Fabinho også aflaste forsvaret på en anden måde fra midten.

Oppe foran har Klopp endelig mulighed for at ryste posen. Jota er tilbage og fik noget spilletid i torsdags. Spørgsmålet er om han kan spille i 75 minutter, som jeg vil mene er minimum der skal være energi til for at starte inde. Men underordnet, det giver Klopp mulighed for at skifte ud nu i løbet af kampen. Jeg håber så han vælger anderledes næste gang, det virkede underligt at pille PL´s topscorer ud når man jagter et mål.

Fulham lignede i starten af sæsonen en stensikker nedrykker, men de har fundet formen og får skrabet point sammen og kommer helt sikkert for at klare sig fra af nedrykningen.

Jeg tror på en smal 1-0 sejr.

Leo Vegas Sport