Kommende kampe:

[Blog] Kampoptakt: Liverpool – Leeds 20/21

Lørdag aften kl. 18:30 møder vi oprykkerne fra Leeds i sæsonens første kamp i ligaen. Kampen kan ses på 3+ og Viaplay.

Hvis du ikke har Viaplay, så kan du tilmelde dig her.

Lasse Callesen ser nærmere på første kamp. En kort sommerferie er overstået for spillerne og os. Der er kun  48 dage imellem sæsonen sidste kamp imod Newcastle og sæson åbneren imod Leeds. Normalt plejer der at være en lille måned mere for spillerne mellem sidste og første opgør i ligaen. Så alle spillere prøver i år, hvordan de spillere, som udtages til slut runder har det.

Det er begrænset, hvad jeg har haft mulighed for at se af vores pre-season kampe. Men hvad jeg fornemmer, så har det ikke været en dans på roser hele vejen igennem, hvor flere af spillerne ikke helt har kunne levere, lidt som vi så det efter corona pausen, hvor spillerne lidt forventeligt ville falde i kadence da mesterskabet mere eller mindre var i hus.

Nogle af spillerne har været afsted med landsholdet og har spillet kampe, hvor der har været noget på spil, det burde give lidt ekstra i banken inden sæsonen. Men en del af spillerne  “slap” for landskampe og har haft fuld fokus på de kommende kampe og sæsonen.

Vi har set det før, at det ikke er planen at spillerne skal toppe eller være i topform når sæsonen starter. Trænerne forsøger nærmere at have dem på 90 procent når vi går i gang og så kan der blive bygge på (og droslet ned) efterhånden, som sæsonen kommer i gang. Så spillerne ikke brænder ud inden f.eks. jul. Det er lidt det samme, som foregår i Tour de France, hvor nogle af rytterne lige skal køre sig i form inden de for alvor kan præstere. Så jeg forventer lidt det samme billede den første måned eller to. Sidste år der brokkede fans sig også over niveauet var for lavt, men vi vandt jo samtlige kampe. Så jeg tror nu at Klopp og staben har helt styr på det.

Jeg tror dog ikke at vi står overfor en sæson af samme kaliber, som mesterskabssæonen. Det vil være absurd at tro vi for tredje sæson i træk kan ramme et point antal i slut90´erne. Jeg håber selvfølgelig på det, men der er blevet opgraderet hos flere af vores konkurrenter i løbet af sommeren, hvor vi endnu ikke har set tilgang, hvor man forvente det en, som vil skabe rotation i start 11´eren. Så er der Minamino og Keita, som kan virke, som nye signings. Selvom Keita vist er langt forbi det punkt. Transfervinduet er dog åbent i endnu en måned og bl.a. Thiago rygterne hænger fortsat fast. Så der kan være tilgang og afgang.

Hvis Milner spiller imod Leeds, så vil han have spillet i Leeds sidste 31 Premier League kampe.

Hvis du mangler et sted at se bold, så tjek vores pubguide ud.

Leo Vegas Sport