Kommende kampe:

[Blog] Kampoptakt Liverpool – Leipzig

Alex Bruun ser frem mod Liverpool – Leipzig onsdag den 10. marts kl. 21.00, som kan ses på TV3Sport eller online på Viaplay.

Aarh det er godt nok dårlig timing af Joachim Löw at meddele sin opsigelse som tysk landstræner lige op til en kamp mod et tysk hold. Heldigvis er Klopp helt klar i mælet, når han afviser nogen form for interesse i jobbet, så enhver spekulation i Klopps afgang fra Liverpool er helt grundløs.

Videre til et kærkomment afbræk fra Premier League med et returopgør i Champions League, hvor vi har en forholdsvis solid 2-0 føring i baghånden. Som i det første opgør spilles kampen i Budapest, men denne gang med Liverpool som ”hjemmehold” – reglen om udebanemål er fortsat gældende.

Med Liverpools form in mente burde man nok ikke følge sig sikker på noget som helst, men jo vi har haft svært ved at score, men det er jo ikke sådan, at holdet gang på gang falder sammen og taber stort. Jeg har lidt svært ved at forestille mig Leipzig vinde med 3 mål – så ringe er vi altså heller ikke kørende.

Trent, Fabinho, Jones, Thiago og Mane blev sparet i weekendens Fulham kamp, så dem regner jeg som sikre startere. Som sæsonen har forløbet skal man bare være glad for, at der faktisk er flere mulige startopstillinger – hvor skal Fabinho spille, og hvilken konstellation i midterforsvaret? Jeg tror, Klopp vælger at vælger at starte med Fabinho i forsvaret enten sammen med Kabak (hvis han bliver klar) eller med Philiips. Egentlig ville jeg gerne se Keita i denne kamp mod en for ham kendt modstander, men efter 90 minutter i weekenden, tror jeg ikke, han starter inde.

I den første kamp var det en gang indianerbold frem og tilbage, men denne gang forventer jeg Liverpool i en lidt mere afventende rolle. Leipzig er tvunget til at jagte to scoringer, og det vil uundgåeligt give os muligheder for hurtige omstillinger. Jeg tror, kampen ender 1-1.

Leo Vegas Sport