Kommende kampe:

[Blog] Kampoptakt Liverpool – Spurs 20/21

Onsdag aften kl. 21.00 og kampen kan ses på Xee og Viaplay.

Lasse Callesen kigger frem mod opgøret.

Der skal nogle andre boller på suppen i forhold til i søndags, hvor især første halvleg var piv elendigt over hele linjen, udover Alisson i målet. Det blev bedre i anden halvleg, men hvis vi spiller på samme måde imod Tottenham, så venter der nok en lussing.

Jeg synes dog det var godt set af Klopp at Fulham nok ville parkere bussen og gå efter at forsvare sig dybt og skubbe Henderson ned i forsvaret. Jeg tror ikke på, at han vil det igen i morgen. Kun i yderste nødstilfælde. Dertil er Mourinho og Spurs´mandskab for gode til, at de lader os gøre det ustraffet. Hendersons energi skal være på midtbanen, hvor han kan få lukket ned for deres farlige kontraangreb og generelt holde styr på tropperne.

Igen er vi ramt af mulige afbud pga. skavanker fra forrige kamp. Matip får lige nu behandling “24 timer i døgnet” og Keita bliver måske klar. Men det giver konstant usikkerhed i forhold til, hvem der spiller og ikke gør. De eneste, som har en nogenlunde fast rytme er de tre forreste. Og Klopp tør ikke skifte ud tidligt i kampene af frygt for nye skader. Så kan medierne kører deres spind på, hvad han siger og hvad han gør i forhold til fem udskiftninger vs. de nuværende tre. Det nytter jo ikke noget at bruge alle tre i pausen eller efter 20 min i anden halvleg. Hvis Matip er skadet, så starter Phillips i forsvaret.

Jeg tror kampen ender 2-2.

Leo Vegas Sport