Kommende kampe:

[Blog] Kampoptakt Liverpool – Wolves 20/21

Søndag aften kl. 20.15 møder vi Wolves på Anfield. Kampen kan ses på Xee og Viaplay.

Lasse Callesen står bag optakten.

Spillerne har fået en lang pause helt fra tirsdag aften. Den har de uden tvivl sat pris på, hvor benene har kunne slappe af og restituere lidt mere end i den seneste måned. Det har også givet Alexander-Arnold og Keita mulighed for at få trænet en ekstra gang, da kampen blev flyttet fra lørdag til søndag.

Kelleher spillede en flot kamp i tirsdags og jeg synes det skal belønnes igen. Adrian har ikke set alt for sikker ud og har lavet sine portion af drops for os. Desuden burde en god indsats så vidt muligt blive belønnet med mere spilletid især når det normale første valg er ude. Det kan give et stort boost for hans udvikling i den kommende tid indtil Alisson er klar igen.

Fordelen for Klopp er at kampen på onsdag er ligegyldig, vi er videre i CL, så han behøver ikke tænke på den kamp men have lidt mere fokus på den efterfølgende. De spillere, som der er blevet trukket en masse på, kan læne sig tilbage og få et glas vin og se kampen fra sofaen. Så jeg kan ikke forestille mig, at der bliver sparet i stor stil til i morgen medmindre det er nødvendigt.

Der er et par vis´er: Alexander-Arnold og Robertson er begge lidt tvivlsomme. Det må være Neco Williams og Tsimikas som går ind, hvis de ikke er klar. Men jeg forventer at de spiller.

Jeg tror at kampen ender med en 3-1 sejr.

Leo Vegas Sport