Kommende kampe:

[Blog] Kampoptakt Sheffield Utd – Liverpool 20/21

Alex Bruun ser frem mod kampen, som spilles søndag den 28. februar kl. 20.15 og kan ses på XEE og online på Viaplay.

Hvad pokker er der sket med Sheffield i denne sæson? I sidste sæson som oprykker endte de på en flot 9. plads, og i lang tid var de inde i kampen om de europæiske pladser. John Lundstram (som er Liverpool fan) var en evig trussel og lavede 5 mål samt 4 assist, men i denne sæson står han foreløbig kun noteret for 2 assist. Defensiven var deres helt store aktiv sidste år med 13 clean sheets til lejesvend Dean Henderson, men selv om nye målmand Ramsdale bestemt ikke er på samme niveau, så er 1 clean sheet stadig en tynd omgang. Indkøbet fra Liverpool af Rihan Brewster var klubbens største transfer, men de få gange han har fået chancen, har han ikke overbevist, og jeg synes også, at han har manglet støtte i straffesparksfeltet, hvor han klart har sine forcer.

Hvis vi overhovedet kan finde 11 kampklare spillere, så er vi nu nået til det tidspunkt, hvor det vil være passende at starte en stime af gode resultater. Efter Sheffield venter en hjemmekamp mod Chelsea, men derefter består resten af sæsonen af kampe mod hold i midten af tabellen samt en kamp mod Manchester U ude. Jeg håber virkelig på, at vi kan komme på sporet igen resultatmæssigt inden længe.

Med Hendersons skade og Fabinho fortsat ikke klar er det ved at være småt med mulighederne i midterforsvaret. Det undrer mig, at vi endnu ikke har set Ben Davies i aktion, og synes heller ikke rigtig, man hører noget om ham. Han var på bænken mod Everton, men alligevel var det Phillips, som blev indskiftet – og han gjorde det i øvrigt godt. Mener Klopp ikke, at vi kan spille med Kabak og Davies sammen?

Efter de frygtelige nyheder om Alissons fars død, er der også usikkerhed omkring målmandsposten. Måske Alisson gerne vil have et par timer, hvor han kan tænke på noget andet, eller måske han helst er fri, hvilket giver Kelleher chancen igen. Det er umuligt at gætte på, men under alle omstændigheder bliver det næppe en travl aften. På midtbanen regner jeg Wijnaldum og Thiago som sikre startere, og skal den tredje så enten være Jones eller Shaqiri. Personligt ville jeg vælge Shaqiri, men jeg har på fornemmelsen, at Klopp vælger Jones – skulle da lige være, han hiver en kanin op af hatten, og starter med Oxlade-Chamberlain!!

Sheffield er inde i en rimelig periode spillemæssigt, og kigger man på vores form og track-record mod bundholdene, så ligner det en svær kamp. Jeg vælger dog at tage optimismehatten på, og tror på en stensikker 2-0 sejr til Liverpool. Sheffield har ikke evnerne til at modstå Mané og Salahs hurtige antrit og fodarbejde.

 

Leo Vegas Sport