Kommende kampe:

[Blog] Kampoptakt Swansea – Liverpool 1/10

Lørdag klokken 13.30 skal Liverpool en tur til Swansea.
Kampen vises på 6eren, Viaplay og dplay.

Liverpool møder op med en form i de sidste seks kamp der siger: VTUVVV og ligger på 4. pladsen i ligaen. Swansea har ikke en nær så flot form, tværtimod er de kommet rigtig dårligt fra land i denne sæson: VTTUTT og befinder sig lige over nedrykningsstregen med 4 point. På udebane er det en lidt blandet landhandel imod Swansea for Liverpool. De sidste 6 kampe på Liberty Stadium er endt sådan her: WLDDWL. Det ser dog en smule bedre ud hvis man på de sidste seks opgør: DWWWWL.

Holdet

Lasse har kigget nærmere på det hold som han håber stiller op imod Swansea.

Origi er tvivlsom til kampen efter hans fod fik et slag til træning, det skulle dog ikke være alvorligt.. Jeg tror dog ikke han havde været i betragtning til start 11eren i denne kamp.

Klopp har meldt ud, at Karius står på kassen igen. Klopp siger at Karius ikke er blevet udfordret nok til, at han har kunne se ham nok i aktion endnu. Hvilket man kun kan give ham ret i. Især mod Hull var der kun en eller to gange, hvor han skulle gøre det store. Den ene af dem kostede desværre et mål, men jeg synes ikke han skal klandres for det.
I forsvarskæden kommer Lovren ind igen istedet for Klavan. Milner og Clyne kører på. Lovren og Matip hygger sig ser det ud til. Men det kunne virkelig være lækkert at holde nullet rent. Vores målscore ser ikke alt for god ud pga. et par tåbelige kampe, hvor der er blevet lukket for mange mål ind. Hvis vi for alvor skal gøre os gældende i toppen er det et område der skal ses nærmere på. Vi må ikke få de her koncentrations svigt, som jeg bl.a. var inde på i dette blogindlæg inden Hull kampen (læs mere her).  Det skete igen i sidste kamp, hvor Hull fik scoret efter et hjørnespark, hvor vi ikke kommer op i duellen af to omgange gange og ikke er klar på nedfaldsbolden.
Midtbanen forbliver den samme. Ser ingen grund til, at ændre på et winning team. Slet ikke når det har fundet formlen og bare kører afsted, som vi har set i et par kampe i træk nu. Håber på vi kan få Can eller Grujic ind i den sidste halve time og få løbet nogle meter og føle bolden lidt.. Jeg har fortsat lidt svært ved, at se præcis det er Wijnaldum gør – men vi har nok at gøre med en af de spillere, som man først opdager mangler når de er ude af holdet. Han må bidrage med en eller anden form for balance på holdet. Kampen på lørdag vil blive brugt for mit vedkommende til, at se hvad det er Wijnaldum bidrager med i håb om jeg kan blive klogere på ham.
Jeg tror ikke Klopp lader Sturridge starte inde og igen ser vi de samme tre i forreste række. Jeg er virkelig imponeret over hvor godt de tre samt Lallana er kørende for tiden. De gør virkelig hvad det passer dem og alle hold i ligaen må frygte at skulle op imod dem som de spiller for tiden. Den kommende landsholdpause kommer virkelig dårligt med tanke på det sammenspil, som vi har fået i gang oppe i front. Med Origis skade må man forvente at Ings bliver udtaget til kampen, medmindre Klopp er lidt fræk og give Woodburn chancen for, at komme med de store drenge på tur og lader ham snuse lidt til holdet og lære de andre bedre at kende.

Kort sagt: Klopp holder fast i holdet fra de sidste par kampe.

Indlægget fortsætter under billedet!

swansea

Spilforslag fra Spilxperten.com

Weekenden er over os, og der er som bekendt et flot fodboldprogram lagt for dagen. Swansea får besøg af Liverpool, der for tiden er brandvarme. Liverpool smadrede sidste weekend Hull 5-1 og kunne derfor forlænge deres ubesejrede stime til fire kampe i Premier League. Klopp-effekten er mildest talt over Liverpool, og vi tror på, at de kan forlænge den, når de gæster et haltende Swansea-hold.

Liverpool kan virkelig score mål for tiden, og de bliver farligere og farligere for hver kamp, de spiller. Klubben har denne sæson scoret 16 mål i seks kampe, hvilket placerer dem på en andenplads over antal scorede mål i Premier League.

Senest vandt man 5-1 over oprykkerne fra Hull, der ikke havde en chance mod The Reds. Klopp har købt flot ind over sommeren, og holdet er tydeligvis ved at være kørt på plads. Sommerens dyreste indkøb blev den tidligere Southampton-spiller Sadio Mane, der virkelig har præsteret denne sæson med sine hurtige løb og tre flotte mål for klubben, der gør ham til topscorer i klubben sammen med brasilianeren Coutinho. Liverpool ligger på nuværende tidspunkt på en fjerdeplads i Premier League med 13 point i 6 kampe. Kun fem point op til Manchester City, der topper ligaen lige nu. Om Liverpool kan holde vognen kørende er spændende, men uanset hvad, så ser tingene lyse ud for klubben.

Swansea derimod kører slet ikke på skinner for tiden. Klubben har haft en forfærdelig start på Premier League, og indtil videre kan man ikke prale af mere end fire point i seks kampe med en placering lige over nedrykningsstregen. Det er også bemærkelsesværdigt, hvor lavt et antal mål, holdet har scoret, og vi kommer altså ikke højere end fem, hvor tre af dem er blevet scoret af det hollandske nyindkøb, der kom til fra Queens Park Rangers. Swansea har også erhvervet sig den tidligere Juventus-spiller Fernando Llorente på 31 år og transfer-bomben Borja Baston, der ikke har vist sig at være den helt store fidus endnu.

Med kun én sejr i seks kampe, ser tingene altså ikke helt gode ud for Swansea manager Francesco Guidolin, der overtøj tøjlerne i januar.

Kigger på man to de to hold er der ingen særlig nævneværdige skader undtagen Nathan Dyer, der spiller for Swansea og Liverpools Sakho og Joe Gomez. Indbyrdes har Liverpool klart succes med 6 sejre, to afgjorte og to nederlag i deres seneste ti kampe mod hinanden.

Der er ingen tvivl. Liverpool ligner en klar vinder i det her opgør. Swansea-spillerne er frustrerede og Liverpool-spillerne flyver en sky af succes, så det tegner kun til, at sejren skal gå de rødes vej. Spørgsmålet er bare, hvor mange mål Liverpool vinder med. Vi tror, de sejrer med et fornuftigt resultat. Liverpool vinder med mere end ét mål til odds 2.25 hos Unibet.

spilxperten

Leo Vegas Sport