Kommende kampe:

[Blog] Kampoptakt West Ham – Liverpool 20/21

Alex Bruun ser frem mod kampen, som spilles søndag den 31. januar kl. 17.30 og kan ses på XEE og online på Viaplay.

Så kom vi tilbage på sporet med en flot sejr over Tottenham. Thiago i en lidt mere fremskudt rolle på 8er positionen og super indsats hele vejen rundt, Skal nogen fremhæves, så må det være Mané, som var en evig kilde til uro bag Tottenhams 3-mands forsvar. Det bliver så ikke tilfældet mod West Ham, som konsekvent spiller 4-2-3-1 – dog med et par angrebsivrige backs i Coufal og Cresswell. Fremme har de Antonio, som er noget af en mundfuld for alle forsvar pga. hans fantastiske fysik og evne til at stå på det rigtige sted, og desværre har han før skabt store problemer for os.

West Ham har spillet over al forventning og ligge pt. på en 5. plads. Mon ikke de går og drømmer om Europa, selv om ligaen er meget tæt? Det bliver ikke nogen nem kamp, for West Ham står tit godt defensivt og de arbejder stenhårdt – det ligner en kamptype, vi har set alt for mange af.

Matip blev desværre skadet igen – og tilsyneladende for en længere periode. Det bliver derfor nok Nat Phillips der starter inde. West Ham er stærke i hovedspillet, hvilket ellers ville tale til fordel for Rhys Williams, men når modstanderen er Antonio, så kræver det noget mere fysik – altså Phillips.

I forhold til Spurs kampen så tror jeg, at Milner ryger ud på bænken igen – så er det selvfølgelig spørgsmålet, om han erstattes af Curtis Jones eller Oxlade-Chamberlain. Jeg hælder nok mest til førstnævnte, da vi nok må regne med en kamp, hvor det bliver småt med plads både at løbe og spille i.

Jeg forventer en hård og tæt kamp, men jeg tror på, at Liverpool har genvundet troen og selvtilliden efter den fine sejr torsdag, så det bliver en 2-1 sejr.

Leo Vegas Sport